Dyrere godteri! Er det veien å gå?

Hadde det vært opp til leger, skulle godteriet ha vært en god del dyrere mens at momsen på frukt og grønt skulle ha blitt fjernet. Årsaken til dette er at de mener Norge blir bare fetere og fetere. Med å heve prisen på godteri, så mener de det vil sørge for mindre salg av den slags opp i mot frukt og grønt. Skal ærlig innrømme å si at de er inne på noe, men å forandre på vanene til folk er heller ikke enkelt. I familien min spises det godteri, men vi begrenser dette selvsagt til helgene og hvor barna får en sum å kjøpe seg noe til lørdagskvelden.

Les mer om dette på TV2nyhetene.no 

Hva mener du? Burde prisen på godteri har blitt høyere eller mener du det vil ikke ha noe å si, det vil likevel kjøpes godteri i like store kvanta? 
Én kommentar

wendysinfamilie

05.10.2012 kl.22:33

Godteri selger seg selv, synes det er dyrt nok som det er nå, var mye bedre priser nå vi var små å fikk 10 dundersalt for 1 krone ha ha begynner å dra på åra kjenner jeg :)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Snåsa

Jobber for tiden som vikar i småbarnsavdelingen i en barnehage og stortrives med det. I tillegg arrangerer jeg en rekke spillevents for både små og store. Jeg holder foredrag om spill for barnehager, barneskoler, videregående skoler, Helse Midt-Norge, Datapartyer med mer. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. Jeg er også en aktiv Youtuber med Spillpappa. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har fire herlige barn og som jeg har spilt mye sammen med opp igjennom årene. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits