Ikke helt etter planen...

Dagen i dag har ikke helt gått etter planen. Det hele startet i dag morges. Min minste datter ropte at hun hadde vondt i magen og halsen. Jeg løftet henne opp av sengen og konstaterte at hun var varm. Vi gikk ned til badet og fant frem febermålet. Feber hadde hun. Da var det bare å innfinne seg med at hun hadde blitt syk. Et par dager tidligere kunne hun fortelle at noen hadde kastet opp i barnehagen og da skjønte jeg med ett hva som hadde skjedd. Hun var blitt smittet med omgangssyken. Dagen i dag har gått på å trøste henne, hjulpet henne og gjort til at hun har hatt det så godt som mulig ut i fra omstendighetene. 

nå er det bare å krysse fingrene og håpe på at man selv slipper unna. Regner med sjansene er små for at jeg slipper unna, selv om jeg har spritet hender med mer. Det skal mye til for å slippe unna. Som jeg sier, "får man det, så får man det", ikke noe verre enn det. Litt synd er det nå da, for i dag hadde vi planer om at barna skulle få besøk av andre, men det skar seg med tanke på at vi ikke vil slippe inn noen med at vi er syke. Vil ikke spre dette svineriet. 

Dagen i dag har altså ikke gått etter planen som du da kanskje skjønner...

Hvordan har dagen i dag vært hos deg? 
2 kommentarer

Theresa

11.10.2012 kl.20:07

Uff da stakkars liten.

Riktig go bedring til henne!

bernteriksandnes

12.10.2012 kl.13:56

Theresa: Tusen hjertelig takk for det Theresa :D Det går heldigvis mye bedre i dag :)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits