Hvilke sosiale medier bruker du?

Sosiale medier er for tiden utrolig populære og vi bruker mer og mer tid på å chatte, kommentere, like, poke, presentere seg, delta i diskusjoner og i konkurranser samt selvsagt å spille spill. Selv er jeg aktiv og føler sosiale medier er en veldig viktig plattform å nå ut på. Facebook er nok det mediet jeg kanskje bruker mest tid på og hvor jeg også har veldig mange venner. Artig er det å bli kontaktet av folk som lurer på ett eller annet og i løpet av et døgn, kan det fort bli mellom 25 og 30 forespørsler om spill, data og annet som opptar folk. 

Facebook har blitt en robust plattform i samfunnet vårt, men jeg skal også innrømme at jeg er å finne på Formspring, LinkedIn, Google+, Twitter og (prøver) å være aktiv på forskjellige forum. Det jeg har lagt merke til når det gjelder meg selv, er at jeg bruker mindre tid på forum rundt omkring og mer tid på de andre sosiale mediene i forhold til hva jeg gjorde før. Selv prøver jeg å være aktiv på Gamereactors forum hvor det finnes så mange utrolig flinke brukere. I en travlere og travlere hverdag hvor vi prøver å multitaske så mye som mulig, er det noe som må tape og da har jeg sett at forumene rundt omkring på de forskjellige nettsidene har fått mindre og mindre besøk av tidligere så aktive brukere. Er det de andre sosiale mediene som er årsaken?

Hvilke sosiale medier bruker du og hvem liker du best? Bruker du tid på ordinære forum som f.eks. det som finnes på Gamereactor? Er du enig i utsagnet at sosiale medier er med på å kvele bruken av vanlige forum på nettsider eller tror du det er andre årsaker til at forumene taper brukere? 

9 kommentarer

Jeg bruker mest twitter og litt facebook, men jeg liker twitter best!

bernteriksandnes

17.11.2012 kl.18:31

KRISTINA: Synes disse sosiale mediene er gode å ha om man skal holde kontakten med noen som f.eks. bor langt unna :) Selv prøver jeg å få en balanse mellom bruken av de sosiale mediene :)

MsHildur90

17.11.2012 kl.20:45

Jeg bruker facebook, twitter og skype (spesielt med søsteren min og besteforeldrene mine). Bruker også msn og mumble litt ;)

bernteriksandnes

18.11.2012 kl.12:02

MsHildur90: Skye, og Mumble bruker jeg også litt men da når jeg spiller online sammen med andre i tillegg til TS :P

MsHildur90

18.11.2012 kl.13:48

mumble bruker jeg for å snakke me de andre i xioco :)

bernteriksandnes

19.11.2012 kl.09:29

MsHildur90: Stilig! Spiller du i en klan altså? :P

MsHildur90

19.11.2012 kl.14:43

kaller vel oss ein organisasjon ;) vi driver for tiden å lager en minecraft-server, som skal lanseres den 1. desember :) Har også en del andre spill-prosjekt :) Men den servern er det viktigste da :) Sjefen for xioco er addexio, en av norges største youtubere :)

bernteriksandnes

20.11.2012 kl.09:09

MsHildur90: Stilig! Det visste jeg ikke :P Det er mye som skjer i spillverdenen og gleder meg til å høre mer om dine spillprosjekter :)

Kos deg videre :)

MsHildur90

20.11.2012 kl.12:34

Hehe :) Tror vi kan bli ganske store etterhvert.. Vi er vel ganske store allerede, men har planer :P Du får teste ut xioco-serveren når den åpner :) Masse jobb har blitt lagt inn i den ;)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits