Syk, sykere, sykest...

Disse tider er for meg et lite mareritt. Spesielt med tanke på hvor mye sykdom som florerer og med tanke på hvor travel tiden er. Her på Snåsa er det både influensa, omgangssyke, halsbetennelser m.m. som florer rundt omkring. Før vi gikk å la oss kom den største datteren min og sa at hun var kvalm og måtte spy. Huff, har ligget anspent i hele natt. Anspentheten har ført til at jeg har kraftig hodepine og ikke kunnet jobbe mer enn på halv maskin. Slettes ikke bra! 

nå krysses alt av fingre og tær på at jeg slipper unna med omgangssyken, influensaen m.m. og holder seg frisk til jul, for i denne tidsklemma har man ikke tid til å bli syk. 

Har du vært syk i løpet av høsten? 
2 kommentarer

silje1998blogg

23.11.2012 kl.19:21

Hater å være syk :(

silje1998blogg

02.12.2012 kl.19:30

Jeg har hatt begge deler ............................................................. :(

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits