Hvordan tilbringes vinterferien?

Det er jo søren meg vinterferie for mesteparten av landet og tipper mange har lagt planer om sene nattetimer med spilling, se film, møte venner eller faktisk ute å stå på ski.

Mine planer er i og for seg ganske lik de i fjor. Selv må jeg nok jobbe og har ikke tid til noe vinterferie. I tillegg har jeg satt av kveldene på BondeLAN (arrangeres 20. til 23. februar) og hvor jeg skal kjøre flere scenecompoer.

planlegger jeg flere foredrag "Spill er sunt" som vil gå av stabelen utover våren. Frem til mai skal jeg holde ti foredrag på kveldstid rundt omkring Steinkjer-området og gleder meg stort til det.

Håper også at jeg får tid til å være sammen med familien min. Da håper jeg vi kan finnes på litt av hvert ute, spille spill sammen og kose oss med det en vinterferie har å tilby.

Så hva er planen din i vinterferien? Ikke sikkert du har vinterferie ennå og må vente litt til. Hva har du gjort hittil i helgen?
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits