hits

CryEngine 3 + SimCity = Dødsrått!

Hva sier du om Maxis hadde brukt Cryteks CryEngine 3 til SimCity? Selv om dette ikke er mulig på grunn av at Maxis selv har utviklet sin egen grafikkmotor, så er det noen der ute i verden som har lekt med tanken. Dette har medført til et meget stilig filmklipp som viser oss hvordan SimCity hadde blitt seende ut med grafikkmotoren CryEngine 3. 

Om ikke mange timene lanseres SimCity og jeg gleder meg som et lite barn. Det skal bli artig å se den ferdige versjonen av SimCity med Maxis sin egen grafikkmotor GlassBox

Les mer om spillet på Gamereactor.no

"Spill er sunt" anbefaler SimCity!

Hva synes du om denne grafikken? 

 

2 kommentarer

Stian

04.03.2013 kl.23:37

Fy fader så awesome! Grafikken er jo helt gull.

Har forhåndsbestilt SimCity, og gleder meg utrolig til å få fingrene i spillet selv!

bernteriksandnes

05.03.2013 kl.09:38

Stian Törstad: Da er vi to og dette skal bli så herlig :) Ikke mange timene igjen nå nei ;-)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

45, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv