hits

Grovis kake - advarer på forhånd...

Mange av dere vet hvor god dama mi er til å lage kaker i forskjellig former og fasonger. For noen dager siden fikk dama mi en real utfordring. For en som kjenner dama mi lurte på om hun kunne lage en skikkelig grovis kake til en femtiårsdag. Selvsagt tok dama mi utfordringen på strak arm og lagde en meget grov kake. Faktisk ble den såpass grov at jeg advarer sarte sjeler om å se den og hoppe ut av bloggen med en gang (selvsagt om du ikke tåler bildene nedenfor). 

Å lage kaker er noe dama mi alltid har likt og hvor hun tar på seg litt oppdrag nå og da. Dette oppdraget ble litt spesielt, men resultatet ble kjempebra, synes nå jeg da. 

Hva synes du om kaken? 

Stikkord:

4 kommentarer

Archana

29.03.2013 kl.19:37

Hahaha! Døkti' ho dama di!

MArtin holtan

29.03.2013 kl.19:48

Hhaahahaahahahaha, fyytty rakkern for en kul kake!!

bernteriksandnes

29.03.2013 kl.21:46

Archana: Hehe - jepp ;-) Hun lager litt av hvert av kaker ja ;-)

bernteriksandnes

29.03.2013 kl.21:47

MArtin holtan: Hehe - ikke sant ;)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

45, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv