Vinnere av diverse giveaways fra HyperX

Før jul kjørte jeg en del giveaways på min youtube-kanal SpillPappa og her kunne man vinne masse stilig gamingstæsj fra utstyrsprodusenten HyperX. Giveaways er noe jeg liker svært godt og det som er mest moro er å gi noe tilbake til alle mine trofaste følgere.
 

HyperX har jobbet seg opp som en kvalitetsterk produsent av gamingutstyr. HyperX har blitt veldig godt mottatt av gamere verden over både profesjonelle e-sport utøvere og de som spiller for å ha det gøy. Derfor er det også en glede å kunne dele ut premier fra nettopp HyperX.
 

Så om du nå vil finne ut om du nettopp vant fett gamingstæsj, så anbefaler jeg deg å sjekke ut disse videoene nedenfor.
 

Bruker du å delta på giveaways? 
 

urlF3KQCJ3k
 
2e49yblIbtE
 
9LF24O4QyWo
 

#giveaways #spill #gamer #gaming #games #game #hyperx

2 kommentarer

Regine Ness Karlsen

06.01.2017 kl.14:25

Stilig blogg.

bernteriksandnes

06.01.2017 kl.16:07

Regine Ness Karlsen: Tusen hjertelig takk for det Regine :) Du hadde også en kjempefin blogg :)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits