Spiller Overwatch med barna mine - Vi spiller godt sammen


 

Som foredragsholder for Spill er sunt snakker jeg mye positivt om gaming og hvordan spilling kan samle oss spillere til å spille sammen. Gaming er i dag ikke alltid noe en sitter alene med og som oftest spiller man sammen med noen om det er venner eller familie. For mitt sitt vedkommende er det å spille sammen med mine barn skikkelig kvalitetstid. Selvsagt har mine barn fått gaming med "morsmelken" og vokst opp med meg som far og aktiv gamer. Derfor er det også enklere for meg å spille sammen med mine barn og nyte den tiden vi har fremfor skjermene mens vi snakker på Skype. Like enkelt er det ikke for alle foreldre og mange kvier seg for nettopp det å ta steget og spille sammen med sine barn på bakgrunn av de ikke kan det eller ikke vet hvordan spillene skal spilles. La barna gi deg opplæring og vips så er du med og spiller sammen med dem.
 

Et spill som jeg og mine barn liker godt er Overwatch. Et spill som faktisk passer godt nesten uansett alder. Selv om det er skyting i spillet så er ikke spillet særlig realistisk og har fantasifigurer. I tillegg er grafikkpreget i spillet veldig "tegneserieaktig" noe som får det til å virke mye mer vennlig ovenfor barn og unge om man f.eks. sammenligner med spill som Battlefield 1, Grand Theft Auto V.
 


 

Det beste er også at mine barn er ufattelig flinke og jeg elsker å spille sammen med dem hvor vi blant annet samarbeider godt. Et spill man virkelig må samarbeide i er nettopp Overwatch og hvor man må kjempe sammen til siste slutt. Det artigste med å spille med mine barn er å se hvordan de har utviklet seg fra de første minuttene med spillet og frem til nå hvor de har blitt gode til å være i den alderen de er i. Faktisk tror jeg det ikke er lenge til de blir flinkere enn meg i Overwatch og hvor jeg hadde kommet til å tapt om jeg hadde spilt mot dem.
 

Er det noe jeg anbefaler andre foreldre til å gjøre så er det nettopp å spille med sine barn. For det første så vil de med det få et bedre forhold sammen når det kommer til spill og tiden som brukes på gamingen. Ikke noe gir bedre harmoni enn at foreldrene er interessert i tiden barna bruker fremfor skjermene. Selv om man suger big time i spill som barna vil spill og hvor man taper stort, så ser man barna blomstre godt når man er med sammen med dem og spiller spill.
 


 

Her er en video som presenterer meg og mine barn spiller Overwatch og ja, vi samarbeider godt synes jeg. Artig og fin kvalitetstid for meg og mine barn.
 

Har du foreldre som spiller sammen med deg eller kunne du ha ønsket deg at de hadde gjort det?
 

zoZhoXE8lwc

#spillpappa #youtuber #spillersunt #gaming #gamer #games #game #spill   

Én kommentar

milan

23.02.2017 kl.21:11

det som du forteller, tror jeg dette er helt sant. selvsagt, spill kan bli usunne hvis vi spiller hele dager, men på den måter mange andre ting er usunne også. spill er de perfekte verktøy for å ha gøy tid med kjære folk og alt avhenger av oss på hvilken måte vi skal bruke spill ;)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Snåsa

Jobber for tiden som vikar i småbarnsavdelingen i en barnehage og stortrives med det. I tillegg arrangerer jeg en rekke spillevents for både små og store. Jeg holder foredrag om spill for barnehager, barneskoler, videregående skoler, Helse Midt-Norge, Datapartyer med mer. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. Jeg er også en aktiv Youtuber med Spillpappa. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har fire herlige barn og som jeg har spilt mye sammen med opp igjennom årene. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits