BondeLAN - Dag 2


 

Denne uken pågikk årets utgave av BondeLAN og samlet mange til noen underholdende dager på Snåsa og storstuen her. Det kom deltakere fra land og strand og det er selvsagt vi som arrangerte dette veldig glade for. Nå er det noen dager siden dørene ble stengt, men for meg betyr det at jeg nå får muligheten til å legge opp videoer fra arrangementet.
 

I videoen nedenfor får dere se litt hvordan det er å være på Nord-Trøndelags største dataparty. I tillegg får dere se litt av et premiebord samt høre litt hva gamerne selv synes. 
 

Her er første video og flere kommer etter hvert og kanskje allerede i morgen...
 

Håper du liker videoen.
 

hMTc-xxTBEg

#bondelan #dag2 #dataparty #gamer #games #gaming #game #spill

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits