Endelig Nintendo Switch pluss noe annet herlig!


 

Endelig. Det jubles her i huset og aldri før har jeg vært mer spent på en ny konsoll som nå. Har fulgt med godt fra annonseringen til lanseringen av Nintendos nye gamingkonsoll - Switch. Som vanlig bryter Nintendo opp nye grenser når det kommer til konsoller og kommer her med en hybrid mellom stasjonær gamingkonsoll og bærbar. Det er godt å være gamer for tiden og spesielt når denne giganten innen spillbransjen lanserer et så herlig produkt som Switch er. Da kan man ikke annet enn å smile fra øre til øre.
 

Jeg har siden jeg unboxet Switchen og frem til i dag spilt en god del på konsollen både alene og sammen med mine barn. Det har vært utrolig moro og hvor vi har kost oss godt. Spesielt spillet 1-2 Switch (som følger med) ble veldig populært og hvor det befinner seg hele 28 spill på samme brikke. Ja, du hørte riktig. På Nintendo Switch brukes brikker med spillene på. Dette er i grunnen genialt og hvor man slipper blant annet å få striper på platene. Vet ikke hvor mange ganger jeg har måttet kaste platen til Mario Kart 8 til Wii U på grunn av striper, men det begynner å bli noen ja. Jeg er forsiktig, men jeg har også en del andre som bruker gamingutstyret mitt og da er det fort gjort at det både blir striper i spillene selv om jeg er krass og sier i fra om at de må være forsiktige. 
 

Okei, nok om det. Nå er altså Nintendo Switch her og ja, det er litt av en hybrid vi her har med å gjøre. Den er både en håndholdt og stasjonær konsoll. For om du vil ut på tur, så er det enkelt å ta med seg "skjermen" og gå. Det er faktisk kun en liten skjerm og sammen med en dockingstasjon så får du spilt både på storskjerm og selve skjermen til Switch. Rett og slett genialt Nintendo.
 

Om du ser videoen jeg har lagt opp på youtube-kanalen min så får du se meg pakke ut denne herlige konsollen pluss noe attåt som også fanget oppmerksomheten min. Det er godt å være gamer og jeg er for tiden i syvende himmel. Herlig rett og slett. 
 

Har du skaffet deg Nintendo Switch og hva synes du i så fall om konsollen?
 

MfgV2yirhbc

#nintendoswitch #nintendo #spillpappa #gamer #gaming #games #game #spill #youtuber #unboxing

2 kommentarer

Garden Gamer

14.03.2017 kl.11:02

1-2 Switch er overraskende moro. Jeg har et Nintendo-hjerte og blir veldig glad når Nintendo selger godt, så jeg skulle virkelig ønske at det fulgte med konsollen. Jeg sitter med følelsen av at det kunne ha solgt enda mer maskinvare.

Breath of the Wild er for øvrig like vidunderlig som anmelderne skal ha det til.

kongecamping

14.03.2017 kl.18:36

En av mine bor utenlands og har jobba beinhardt med (også) denne utgaven og utgivelsen... jeg sier ikke mer. Får ikke lov til å si mer, heller - annet enn privat ;)

Enjoy!

/TK

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Snåsa

Jobber for tiden som vikar i småbarnsavdelingen i en barnehage og stortrives med det. I tillegg arrangerer jeg en rekke spillevents for både små og store. Jeg holder foredrag om spill for barnehager, barneskoler, videregående skoler, Helse Midt-Norge, Datapartyer med mer. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. Jeg er også en aktiv Youtuber med Spillpappa. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har fire herlige barn og som jeg har spilt mye sammen med opp igjennom årene. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits