Family Guy Pinball - Just love it


 

Noe av de "Sunneste" spillene du kan spille så er det nettopp flipperspill. Dette er uskyldige spill hvor gode reaksjoner kreves og er spill som passer alle aldre. Selv er jeg stor fan av denne sjangeren og storkoser meg stort med flipperspill i forskjellige former og fasonger. Min interesse for flipperspill startet vel da jeg besøkte en røykfylt sentrum cafe her på Snåsa. Der ble det brukt noen godt oppsparte lommepenger på nettopp flipperspill. 
 

Digitale flipperspill ble jeg først veldig fan av da DICE (kjent for blant annet Battlefield-serien lanserte Pinball Dreamt, Pinball Illusion og Pinball Fantasies). Dette var flipperspill som fikk meg skikkelig hekta og det gikk med en god del timer på disse spillene. 
 

Nå har det gått noen år siden da og den dag i dag er jeg blodfan av flipperspill. Pinball FX2 har en flipperspillsamling som har gitt meg en del underholdende timer og som jeg spiller så ofte jeg kan. Mange herlige spill som finnes der og som jeg liker svært godt.
 

I tiden fremover vil jeg via min youtube-kanal publisere flere videoer fra mine opplevelser med Pinball FX2 og her er en av disse videoene. Har du hørt om tegneserien Family Guy? Regner med flere av dere har gjort det og i denne videoen får du nettopp se flipperspillet med denne TV-serien som opphav. Zen Studios som utvikleren av Pinball FX2 heter har her lagd et meget godt flipperspill med masse herlige effekter, masse fete lyder og sist men ikke minst mange stilige animasjoner. Digger dette flipperspillet og gjør det ikke så ille med mitt første møte med det.
 

Liker du flipperspill og hvilke spill husker du best? Hvorfor liker du flipperspill?
 

0JaoA8K_bUc

#spillpappa #pinballfx2 #youtuber #spill #gamer #games #gaming #game #familyguy

4 kommentarer

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.13:40

Jeg ønsker deg en fin fredag :-)

bernteriksandnes

24.03.2017 kl.14:10

Victoria Larsen: Takk :) Det samme til deg også og en riktig god helg når den tid kommer :)

Kristin

27.03.2017 kl.13:20

Flipperspill har stjålet en god del av min spilletid som ung - elsket Pinball Fantasies, og spesielt Grim Reaper-banen. :) Fantastisk musikk, morsomme komboer og timesvis med moro. :) Har ikke spilt så mye flipperspill i voksen alder, men kanskje jeg må prøve dette?

bernteriksandnes

27.03.2017 kl.14:33

Kristin: Da er vi to som har fått frastjålet fritiden med Pinball Fantasies og ja, den banen var helt rå <3 Anbefaler deg Pinball FX2. Herlig samling flipperspill som jeg har blitt utrolig glad i ;)

Har lagt opp en ny video på youtube-kanalen min hvor jeg spiller Archer pinball ;)

Flipperspill er så sykt kult <3

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Snåsa

Jobber for tiden som vikar i småbarnsavdelingen i en barnehage og stortrives med det. I tillegg arrangerer jeg en rekke spillevents for både små og store. Jeg holder foredrag om spill for barnehager, barneskoler, videregående skoler, Helse Midt-Norge, Datapartyer med mer. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. Jeg er også en aktiv Youtuber med Spillpappa. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har fire herlige barn og som jeg har spilt mye sammen med opp igjennom årene. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits