Cities Skylines - Tropical City - livet i byen fortsetter


 

En av de spillene jeg har spilt mest de to siste årene er uten tvil Cities Skylines. Selv om jeg liker mange andre spill også, så har bybyggespill en spesiell plass i spillhjertet mitt og hvor man får lov til å bruke sine kreative evner. Å bygge opp en velfungerende og fin by er mange har som mål, deriblant meg. Derfor blir det også en god del timer med nettopp Cities Skylines utviklet av finske Colossal Order.
 

I den siste tiden har jeg spilt en god del igjen og det har selvsagt medført i noen videoer som jeg ønsker å dele med dere andre. I tiden fremover vil det på min youtube-kanal komme flere videoer med Cities Skylines og nå håper jeg inderlig at dere liker videoene. 
 

Cities Skylines er et spill som faktisk passe alle aldre og som er sunt å spille. Ikke noe vold av noe slag (så fremt du ikke bruker de slemme egenskapene som gud og sender ut jordskjelv, flodbølger, gedigne branner, meteornedslag m.m. over dine innbyggere). I alle fall, jeg anbefaler Cities Skylines både som et spill som du kan kose deg med hjemme og sist men ikke minst på skolen. Her er det veldig mye å lære i hvordan et samfunn er bygd opp, hvordan ta viktige valg og sist men ikke minst se hvordan dine valg påvirker byens innbyggere.
 

Spiller du Cities Skylines? Hva synes du i så fall om spillet?
 

VOTM7UncDV8
 
Tkm67DM8xAk
 

#citiesskylines #spillpappa #youtuber #gamer #gaming #game #spill #games #colossalorder #paradoxinteractive

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Snåsa

Jobber for tiden som vikar i småbarnsavdelingen i en barnehage og stortrives med det. I tillegg arrangerer jeg en rekke spillevents for både små og store. Jeg holder foredrag om spill for barnehager, barneskoler, videregående skoler, Helse Midt-Norge, Datapartyer med mer. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. Jeg er også en aktiv Youtuber med Spillpappa. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har fire herlige barn og som jeg har spilt mye sammen med opp igjennom årene. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits