Vinner av HyperX Cloud Revolver S

I den siste måneden har vi på Spill er sunt kjørt en konkurranse hvor man kunne vinne det meget fete gamingheadsetet HyperX Cloud Revolver S. Vi i spill er sunt er meget takknemlige for interessen for konkurransen. den har vært enorm og som sørget for mange kommentarer. HyperX er et kjent gamingmerke som Kingston Technology står bak. I fjor lanserte de en rekke nye produkter deriblant nye gamingheadset, tastaturer og sist men ikke minst minnebrikker.
 

I dag har vi den glede å presentere vinneren av Cloud Revolver S med 7.1 krystallklar surroundlyd og den heldige som ble trukket ut av de mange som deltok er:

Marcus Svendsen

 

Vi i Spill er sunt gratulerer så mye til vinneren. Om du følger med på  Facebooksiden til Spill er sunt så vil du snart se at en ny konkurranse lanseres og der vil du også kunne vinne et spennende produkt fra HyperX. 
 

#hyperxgaming #konkurranse #hyperxfamily #hyperx #gaming #gamer #games #game #spill #spillersunt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits