KONKURRANSE! Vinn HyperX Cloud Revolver S 7.1 gaming headset


 

*Sponset av HyperX*
 

Et av årets store gamingprodukter fra utstyrsprodusenten HyperX er uten tvil Cloud Revolver S 7.1 gaming headset. Headsetet er helt fantastisk å spille med og gir en så klokkeklar 7.1 lyd en bare kan drømme om. I tillegg er headsetet helt fantastisk å ha på hodet og hvor du kan sitte med det i timesvis. 
 

Hva sier du til å vinne det rykende ferske gaming headsetet Cloud Revolver S fra HyperX? Headsetet har 7.1 lyd og gir deg en unik gjengivelse av det som skjer i spillene du spiller om det er på PC, Xbox One, Playstation 4 eller Nintendo Switch. Selvsagt kan du bruke headsetet til å høre på musikk eller se film. 
 

Mer info om HyperX Cloud Revolver S finner du på nettsiden deres.  
 

Deltar du på konkurranser? 
 


 

#konkurranse #hyperx #hyperxfamily #spillersunt #spill #gaming #gamer #game #games 

2 kommentarer

Alissa C

16.06.2017 kl.17:22

hvordan kan man delta i konkurransen? :)

bernteriksandnes

19.06.2017 kl.16:39

Alissa C: Gå inn på facebooksiden til Spill er sunt og delta der :)

Lykke til :)

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

44, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv

hits