hits

Wendros sponser spillkoder til BondeLAN 2018


 

*Reklame*
 

Da har en liten fugl kvitret at man på årets BondeLAN kan vinne koder til diverse spill og om du spesielt er stor fan av bilspill så har du noe å glede deg til om du skulle vinne. Det er ingen ringere enn den svenske spillutgiveren Wendros som sponser premiene til BondeLAN 2018 og gjengen bak er selvsagt utrolig takknemlig for det. 
 

BondeLAN 2018 går av stabelen 18. til 21. februar på Snåsa og det er som vanlig forventet fullt hus og god stemning på dette arrangementet. Gjengen bak BondeLAN har klart å bygd opp et populært arrangement i regionen og som samler mange, mange hundre deltakere hvert eneste år både på Snåsa, Grong og Steinkjer. 
 

Hvis du ennå ikke har kjøpt det billett på BondeLAN 2018 så anbefales det. Her kan du vinne flotte premier, underholdes av diverse konkurranser og sist men ikke minst være en del av et stort sosialt arrangement.
 

Gjengen bak BondeLAN ønsker deg velkommen til Snåsa i vinterferien!
 

Om du vil vite mer om BondeLAN så gå inn på deres offisielle nettside
 

Synes du BondeLAN virker interessant? Skal du i vei dit? 
 

 

#bondelan #wendros #wrc6 #spill #gamer #gaming #games #game 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bernteriksandnes

bernteriksandnes

45, Orkdal

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med og som gir utrolig til kvalitetstid. Hva med deg?

Kategorier

Arkiv