KONKURRANSE! Vinn Borderlands: Game of the Year Enhanced!

Reklame | Nordic Game Supply

 

Så skjer det. Endelig kan jeg invitere til en spenstig konkurranse her på bloggen min og denne gangen kan du vinne en meget, meget fet premie som det har gått mangt et gjetord om. Selvsagt måtte det være en konkurranse hvor du kan vinne et spill og det er ikke hvilket som helst spill du kan vinne. Nei da, i konkurransen her kan du vinne spillet Borderlands Game of the Year Enhanced versjonen som nylig ble lansert og det til Playstation 4.

 

Som du da sikkert skjønner av Game of the Year-stempelet så er det snakk om et spill som virkelig har slått knockout på sine konkurrenter. Det grafiske elementet er shellshadet og gir en fantastisk stemning blant alt det rare, eksplosjonsartede og heftige man finner i spillet. Musikken, lydene og effektene er vidunderlige og løfter spillet opp til unike høyder.

 

 

Lock and load – møt galskapen!
Gjør deg klar for vanvittig galskap som vil gi deg bakoversveis! Spill alene eller med tre venner og smadre alt som står i veien!
Med spillets avhengighetsskapende action, ville førstepersonskamper, spennende våpenarsenal, rollespillelementer og firespillers samarbeid er Borderlands er en helt ny type erfaring – som stimulerer alle moderne skytteres sanser. Borderlands plasserer deg i rollen som en leiemorder på den lovløse og øde planeten Pandora, som streber etter finne et legendarisk og kraftig forsyningslager med alien-teknologi, også kalt The Vault.

Role Playing Shooter (RPS) – kombinerer vilt førstepersons skytespill-action med rollespill-progresjon.
Samarbeidvanvidd – Kjør solo eller få med tre venner – både online og offline.
Bazillions of Guns – Spennende våpen med raketthagler, revolvere med ny vri, maskingevær som skyter lyn – og tonnevis mange andre tøffe våpen.
Radikalt visuell stil – Nyskapende visuell stil, kombinert med en tradisjonell rendering-teknikk med teksturer tegnet for hånd og som gir en unik vri på førstepersonsspill-sjangeren. 
Intense Vehicular Combat – Sett deg bak rattet og engasjér deg i kjøretøy mot kjøretøy-slag

PLUSS:
THE ZOMBIE ISLAND OF DOCTOR NED: Gå inn i den bedriftseide lille byen Jakobs Cove og sett en stopper ved ryktene om vandrende «vandøde». Nye områder, nye oppdrag, nye fiender!

MAD MOXXI’S UNDERDOME RIOT: Feire åpningen av Marcus Bank ved å gå opp mot hundrevis av fiender i den eneste kompetitive arenaen her i området, hvor du kommer tilbake som en kjendis … eller ikke i det hele tatt.

THE SECRET ARMORY OF GENERAL KNOXX: Lysten på mer av historien til Borderlands og masse mer stæsj du trenger å finne ut av hva du skal gjøre med? Legg til nye våpen, oppdrag, kjøretøy med mer!

CLAPTRAP’S NEW ROBOT REVOLUTION: Dette destruktive eventyret inviterer deg med til kampen mot en farlig ny trussel, i form av store opptøyer i regi av dine venner: Claptraps.

 

 

Så hva skal så til for å vinne dette fantastiske spillet? Jo, det du skal gjøre er å skrive i kommentarfeltet i bloggen “Borderlands GOTY” og du er automatisk med i trekningen av denne fete, fete premien.

 

 

Konkurransen er åpen til og med 5. mai.

 

Lykke til!

 

32 kommentarer

Siste innlegg