Steinkjermartnan 2024: Vinn Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen!

 

Denne gangen vil jeg presentere litt av en godbit som nå kan vinnes i NTE Gaming Room på Steinkjermartnan. Bak denne premien står en kjent norsk utvikler som gjennom flere år har stått bak kritikerroste spilltitler som Mørkredd, Egggg, Balanse, to Albert Åberg spill pluss sist men ikke minst det spillet som virkelig har fått opp øynene på gamle som unge gamere verden rundt, nemlig Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen. Utvikleren vi snakker om er selvsagt Hyper Games med blant annet Are Sundnes i spissen. Sistnevnte spill har allerede blitt en stor suksess og solgt til over 100 000 eksemplarer som rett og slett er magisk. Blant spillmedier har spillet også fått gode kritiker noe som garantert også hjelper på salget av spillet. Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen er ute på Steam og Nintendo Switch

 

 

Her er en liten beskrivelse av spillet: Legg ut på eventyr med Snusmumrikken i denne musikalske og levende fortellingen der den foretaksomme Parkvakten har endret Mummidalen til det ugjenkjennelige. Møt de underlige og vidunderlige innbyggerne som lever der og skap harmoni i dalen igjen!

 

 

Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen har en sjarm og som en uten tvil kan si er lagd med stor kjærlighet. Medier som NRK.no, Gamer.no, Barnevakten.no hyller spillet til det uendelig. Les anmeldelsene og du skjønner hvorfor dette er litt av en godbit du nå kan vinne på Steinkjermartnan

 

 

Med andre ord, her gjelder å kjenne sin besøkelsestid og kanskje er det du som vinner dette flotte spillet som oser av sjarm. Delta i spillkonkurranser, prøve ulike spill på gamingPCer og konsoller, VR samt hør foredraget Spill er sunt. Kommer du, så kan du vinne Snusmumrikken: Melodien i Mummidalen! 

 

 

Velkommen skal du være hvor du kan skape gamingglede for gaminghjertet ditt! 

 

Gaming satsningen er et samarbeid mellom NTE, Sceneteknikk AS, Steinkjermartnan, Elkjøp Amfi Steinkjer, SureFire Gaming, Spill er sunt og Huze Ungdomssenter.

 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3447

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top