Mine barns bein…

Det sies at vi har våre små barn til låns og det er ikke å legge under en stol av man har nettopp det. Plutselig en vakker dag er de store og ikke like avhengige av oss foreldre. Plutselig så trengs vi ikke på den måten som vi har trengtes som da de var små. Plutselig er det vi som går og håper på å kunne få besøk og kanskje trenger hjelp. 
 

Tiden går fort og jeg med mine fire barn har så absolutt opplevd hvor for tiden har gått fra mine var knøtt små og trengte masse hjelp til de to største mer eller mindre har forlatt redet. Nå har jeg to barn som fortsatt trenger meg og det er noe jeg er veldig glad for. De skal få all den hjelp de vil ha og jeg har mulighet til å gi. De to største skal selvsagt også få det, men de er blitt veldig selvstendige og trenger på langt nær like mye hjelp. 
 

Derfor skal man være glad for den tiden man har med barna og gjøre det beste man kan for at de har det godt og får oppleve det livet har å by på. Er så innmari glad i barna mine. Nå har jeg også vært så heldig å fått bonusbarn sammen med min nye kjæreste og de skal også få den hjelpen og tryggheten de trenger. Her gjelder det å gi alt av seg slik at de har det godt. 
 

Jeg er veldig takknemlig for å kunne være der og er så innmari glad i mine barn og mine bonusbarn. De betyr enormt mye og holder en som voksen, pappa og stepappa oppe og hvor vi må ta godt vare på den tiden vi har med dem. Tiden går fort og en må utnytte den stunden man får. 
 

Her er en nydelig låt som virkelig nettopp beskriver dette på en fin måte…
 

e1OkSK1Sz6M

#plumbo #minebarnsbein #musikk #låt #barn #pappa #familie 

Anmeldelse: Super Bomberman R


 

Denne helgen har jeg hatt barna over til meg og det har vært helt fantastisk. De betyr mer enn noe annet og ja, vi har gamet en god del i tillegg til andre artige aktiviteter. Barna er de beste som finnes her på denne jord pluss kjæresten min selvsagt da. I helgen har det altså blitt en del gaming og er det noe jeg synes er kvalitetstid med barna så er det nettopp det å game med dem. Det er så kult og hvor vi alle storkoser oss.
 

For ikke så alt for lenge siden fikk jeg tilsendt en Nintendo Switch og selvsagt var det stor ståhei her i min lille familie. Barna jublet og det ble selvsagt spilt masse på den og utforsket hvilke muligheter som ligger til rette på den.
 


 

Et av spillene som virkelig har fått kjørt seg godt helt siden Switch dukket opp hos meg er Super Bomberman R. Jeg ønsket meg det spillet på bakgrunn av at jeg elsket Bomberman på Amiga for en god del år siden. Da samlet jeg mange av mine venner fremfor skjermen og hvor vi kjempet mot hverandre. For å si det slik, det ble en god del gaming både dag, kveld og natt, inn i mellom til min mors store irritasjon. Spesielt når jeg hadde rom like under mine foreldres soverom.
 

Nå er altså Super Bomberman R her og jeg og barna med venner har spilt og spilt dette spillet mye. Det er så kult og spesielt med at man faktisk kan spille hele 8 personer mot hverandre. Det er helt fantastisk og snakk om sosial gaming.
 


 

Okei, i spillet finnes dere flere moduser. Den første modusen som jeg har spilt en del er Story-moden. Det vil si det er en historie på en måte. Skal kanskje ikke skryte all verden av historien, men brettene er varierte og gir meg mer enn nok utfordringer for å si det mildt. Har blitt en del bannskap når jeg alene har sittet og spilt spesielt når jeg har bæsjet på leggen stengt meg inne med mine egne bomber. Da har bannskapsordene virkelig haglet godt. Brettoppbygningen i spillet er bra og gir stor utfordring for de fleste.
 

Den andre artige modusen er uten tvil multiplayer og her kan du virkelig slå ut fletta og selv bestemme hvordan du vil brettene skal være og hvor mange spillere du vil ha med. Jeg er så heldig at opptil fire personer kan spille sammen og det gjør at jeg og barna pluss en venn kan spille sammen noe som helt perfekt.
 


 

Snakk om innlevelse fra barna og spesielt når jeg i tillegg gir dem full kontroll slik at de kan bestemme alt i spillet. Er det noe som er moro å se så er det nettopp den gleden av å være en del av gamingen sammen med barna. De blomstrer når jeg spiller sammen med dem og jeg ser hele tiden hvordan de vokser med gamingen, hvordan de får et godt og sunt liv med gaming i oppveksten.
 

Super Bomberman R gir oss altså utrolig mye god underholdning og spillet krever at vi som er med tenker veeeeldig så taktisk. For målet er jo å bombe hverandre ut av brettet. Det vil si, vi legger fra oss bomber og da må motstanderen komme seg unna slik at han eller hun ikke blir truffet av flammene etter at bomben har eksplodert. På brettene finnes murer som man kan gjemme seg bak om det skulle bli for varmt rundt ørene, men når en bombe eksplodere så tar den med seg muren og neste gang har du ikke noen mur å gjemme deg bak. Da gjelder det å tenke smart å komme seg unna bombene som går av i tur og orden så flammespruten står.
 


 

I tillegg gjemmer det seg bonuser rundt omkring i veggene som du sprenger, men du må også være forsiktig for det er ikke alt som dukker opp som er bra. Derfor må man være ekstra påpasselig å følge med på det som skjer. Med alt dette blir Super Bomberman R ekstra moro og spille sammen med mine barn og for ikke å glemme venner av barna som er på besøk.
 

Lyden og musikken i spillet er kanskje ikke det som drar opp spillets terningkast for meg og barna, men variasjonen samt det å kunne spillet opp til 8 samtidig. Det er helt fantastisk og vi har ikke opplevd et spill hvor man kan gjøre det. Super Bomberman R tar det sosiale med gamingen til et helt annet nivå enn det jeg er vant med og spesielt hvor man kan spille på samme skjerm. Nok en gang så gir Nintendo og Konami oss muligheten til å spille som en familie og hvor vi mange kan kose oss fremfor skjermen.
 


 

I påsken har barna mine sagt at de mer enn gjerne vil spille Super Bomberman R og jeg skal selvsagt bli med på det og da også med mine bonusbarn som jeg gleder meg til å dele disse opplevelsene med. Det skal bli en meget underholdende påske med blant annet Nintendo Switch og Super Bomberman.

Når jeg nå skriver denne anmeldelsen så skriver jeg også med en viss patrioisme på bakgrunn av at jeg er stor fan av Bomberman og nå når Nintendo Switch gir deg muligheten til å spille så mange samtidig, så er jeg i syvende himmel. For meg og min familie så betyr Super Bomberman R en god del og spesielt med at spillet samler oss som en familie fremfor skjermen. Det betyr enormt mye for meg.
 


 

Om du er på utkikk etter en konsoll eller et godt spill for familien din og hvor du ønsker at alle sammen kan være med å spille samtidig, så er Nintendo Switch og Super Bomberman R et godt valg. Jeg er så glad for å få opplevd dette og spesielt sammen med mine barn. Det er ikke noe som er så godt som det.

Vil du vite mer om spillet så klikk deg inn på den offisielle nettsiden.
 


 
f98ZwgzYyig
 
#spillmagasinetreview #superbombermanr #nintendoswitch #anmeldelse #spill #gamer #games #game #gaming #familiespill #spillersunt

Wildstylez Minecraft Pixelart


 

Er det noen som gang på gang har imponert når det kommer til Minecraft så er det den svenske gruppen Team ProPain. De er helt fantastiske når det kommer til Minecraft og spesielt noe som for tiden er populært, nemlig pixelart. De har den siste tiden brukt sin dyrebare fritid med å lage dette prosjektet som du kan se nedenfor. 
 

Wildstylez Minecraft Pixelart er deres siste prosjekt og jeg kan ikke annet enn å ta av meg hatten for deres “jobb” her. Helt utrolig hvor flinke denne gjengen i Team ProPain er. Nok en gang beviser de at de er mestere på pixelart.
 

Spiller du Minecraft og hva liker du best med Minecraft? Lager du pixelart?
 

dnlQ9juZmkU

#teampropain #wildstyles #minecraft #microsoft #spill #gamer #gaming #game #games #pixelart #youtube

Anmeldelse: Speedlink Regger gamingstol

 

*Sponset produkt til test*
 

Først må jeg bare krype i støvet og si at jeg aldri har hatt en skikkelig gamingstol, men kan innrømme at jeg har prøvd noen opp igjennom årene som har gått. Selv om man ikke kan sammenligne dette mer å eie en gamingstol, så får jeg nå heller på denne bakgrunnen skrive litt om mine opplevelser med en Regger Regger gamingstol fra Speedlink.
 

Har alltid ønsket meg en skikkelig gamingstol helt siden de første begynte å rulle ut på markedet for noen år siden. Jeg har alltid tenkt at det ville vært så behagelig å sitte godt når man spilte spill, skrev blogginnlegg eller gjorde noe annet fremfor skjermen. At det skulle gå så mange år hadde jeg kanskje ikke trodd selv, men så har det gjort.
 


 

Da jeg fikk anledning til å teste ut en gamingstol fra Speedlink var jeg ikke sen om å takke ja til det. Produsenten Speedlink har jeg kjent gjennom mange år som gamer og har hatt mange produkter i «omløp» som gamer. Derfor vet jeg hvilke egenskaper denne produsenten har og at produktene de lager for gamere holder en bra standard og har god brukerverdi.
 

Så var dagen kommet og jeg mottok den gedigne esken utenfor min leilighet. Jeg dro den inn og begynte med en gang å pakke den opp. Det var som en ny verden åpenbarte seg for meg og at jeg endelig skulle få denne herlige muligheten av å sitte behagelig når jeg spilte mine herlige spill.
 


 

Jeg rev opp esken som om jeg ikke hadde gjort annet. Ut ramlet den ene delen etter den andre. Bruksanvisningen ble studert nøye før jeg satte i gang med monteringen. Det hele gikk som en drøm. Gud så enkelt det var. Selv oldemødre ville ha klart dette og det uten å ha sett i bruksanvisningen. For ja, det var slettes ikke behov for å se i den. Makan til lett montering skal man lete lenge etter. Tok meg nøyaktig femten minutter å montere gamingstolen Regger fra Speedlink og det er søren meg ikke noe å si på.
 

Så var hele herligheten oppe å stå og jeg kunne forsiktig sette meg i stolen. For å si det slik, min forrige stol kan ikke på langt nær sammenlignes med denne og hvor jeg nå følte som om jeg var i himmelriket. Gned rumpen frem og tilbake og kjente hvor godt den falt pladask på stolens puter.
 

Det er en hel del innstillinger du kan gjøre for å sitte så behagelig du ønsker. Du kan stille inn på ryggen hvor du sitter nærmest i 90 grader til å ligge helt flatt. Perfekt for deg som vil ha den en hvil fremfor skjermen om du er på dataparty eller rett og slett bare vil ha deg en liten powernap. Selvsagt kan du også heise stolen opp og ned og til slutt kan du heise armlenene i den høyden du vil. Alt dette gjør at du kan sitte så behagelig du bare ønsker.
 

Puten i stolen er også meget behagelig. Ikke for hard, men heller ikke for myk og som gjør at man kan sitte i timesvis i Regger-stolen fra Speedlink. Sideputene er også behagelige og sist men ikke minst korsryggputen og nakkeputen som sørger for kronen på verket. Alt dette gjør at gamingstolen fra Speedlink gjør at jeg nå kan nyte gamingen bedre og mye mer behagelig enn noen gang tidligere. Snakk om revolusjon for meg dette her. En kompis av meg har en stol fra Arozzi og han syntes denne stolen var veldig god å sitte i, men sa at sin stol var bedre og hadde bitte litt mykere puter.
 


 

Stolens hjul beveger seg også knirkefritt og godt bortover gulvet samt at den er så stødig at selv en elefant ville ha sittet stabilt i stolen.
 

Designet til denne gamingstolen er i tråd med de andre merkene som finnes og den jeg nå bruker slavisk er i rød farge noe som passer godt inn med at jeg har rød bakgrunnsbelysning i tastaturet mitt fra HyperX, rødt lys i MasterCase Maker 5 kabinettet fra Cooler Master, rød LEDlys i MasterAir Maker 8 fra Cooler Master, rødt lys i Gigabyte 980 Xtreme Gaming skjermkort fra Gigabyte og sist men ikke minst rødt lys i Z170 hovedkort fra Gigabyte. Med alt dette i rødt, så passer gamingstolen Regger fra Speedlink perfekt inn hos meg og kunne ikke ha vært en bedre farge.
 


 

Nå har jeg brukt denne stolen en liten stund og jeg er fortsatt i syvende himmel. Den er meget behagelig i bruk noe også mine venner som har vært på besøk har sagt til meg. Til og min kjæreste likte stolen veldig godt og storkoste seg når hun satt og spilte spill på PCen min. Prisen på Regger hos blant annet Multicom.no ligger på 1643 kroner og det er søren meg ikke ille med tanke på hva du får. Brukerfunksjonaliteten er enorm stor og den gjør at du sitter som en konge eller dronning når du gamer dine spill. Regger har et godt design og sist men ikke minst, den er meget enkel å montere og noe selv din oldemor ville ha klart. Om du er på utkikk etter en gamingstol, så gjerne sjekk ut denne fra Speedlink. Det vil du slettes ikke angre på. Jeg vet jeg og mine venner kommer til å nyte tiden i denne stolen godt og nå håper jeg på at du også tar sjansen på det.
 

Om du vil vite mer om hva Speedlink har av produkter, så gjerne sjekk ut deres nettside.
 


 
Bruker du en gamingstol når du spiller spill? 
 
aN1jWX0Unys
 
#spillmagasinetreview #anmeldelse #gamingstol #gamingutstyr #speedlink #regger #gamer #gaming #game #games #spill

Givende å holde foredrag for foreldre


 

I tiden fremover er det planer for flere foredrag med Spill er sunt og hvor jeg blant annet skal dra til skolene i Orkanger hvor fjerdeklasseforeldrene er bedt inn. Det planlegges også et foredrag for Grong barne og ungdomsskole i løpet av april. Formålet med begge disse foredragene er å snakke om barnas forhold til gaming og sist men ikke minst fornuftig bruk av sosiale medier hvor nettvett er et viktig begrep. Jeg har den senere tiden blitt kontaktet av foreldre som har slitt litt med nettopp dette og i tillegg hvor de har vært bekymret for om barna sine holder på å bli spillavhengige. 
 

Det er ikke enkelt dette her og foreldre i dag har veldig mye å følge med på når det kommer til alle aktiviteter barna er med i. Derfor skjønner jeg også foreldrene med bakgrunn av at jeg selv er far til fire. Det å holde tritt med alt som skjer i dataverden er slettes ikke enkelt og man må hele tiden være på hugget. Om man ikke er det, faller man akterut og hvor du som mamma eller pappa fort mister kontrollen. Når det først skjer så er det også fort gjort at den harmonien som ellers er i familien blir til noe helt annet. Da kan det fort skje at foreldrene får opp piggene når det kommer til gaming generelt og da er løpet kjørt for den gode familiedynamikken som er så viktig for at trivselen skal bevares for alle i familien.
 


 

Et annet viktig punkt på agendaen nå om dagen er nettvett og rett bruk av nettet. Dette er også noe jeg tar opp i foredraget mitt og presenterer en god del ting som virkelig får opp øynene på foreldre. For det er så mye som foreldrene ikke vet når det kommer til barnas bruk av blant annet sosiale medier. Har titt og ofte blitt kontaktet av foreldre som har opplevd at sine barn har blitt trakassert med å motta stygge meldinger fra andre. Ble for ca. et år siden kontaktet av en mor hvor sønnen fikk drapstrusler via meldingssystemet til Playstation 4. Moren lurte på hva hun skulle gjøre og jeg foreslo at man i et storforeldremøte med møteplikt skulle ta opp dette og hvor både politi, helsevesen og skolen ta dette problemet opp med stor seriøsitet og hvor målet var å få foreldrene som kom på møtet til å ta tak i dette hjemme hos selv. For dette går rett og slett på holdninger til barna og foreldrenes rolle til å skape riktige holdninger. Nå i ettertid har ikke moren opplevd at sønnen fikk drapstrusler eller ble trakassert.
 


 

Hva kan f.eks. deles med andre på nettet og hva kan man skrive til hverandre hvor man ikke skriver noe nedsettende. Det er så enkelt å skjule seg bak anonymiteten man får på sosiale medier og hvor det er enkelt å tråkke ned på andre. Du står ikke øye for øye med de du f.eks. skriver noe trakasserende til og da er det så mye enklere å skrive stygge ting. Nettopp dette mener jeg at det er viktig for foreldre å prøve og forhindre skjer. Gjennom foredragene som nå kjøres på Orkanger og etter hvert i Grong tas nettopp det med nettvett opp samt at jeg også snakker mye positivt om gaming og hvor det er så viktig at foreldre følger opp og viser interesse. Det er vår plikt som foreldre å gjøre dette uansett om det er gaming eller barnas tid på sosiale medier. 
 

Selv føler jeg det er godt å kunne dele mine erfaringer rundt det å ha et sunt forhold til gaming med andre foreldre og hvordan legge til rette for at det blir harmoni i familier landet rundt hvor alle er aktive innenfor denne aktiviteten som i mine øyne er viktig for alle barn og unge i dag. Det gjelder bare å holde seg innenfor rammer og grenser som settes opp rundt omkring i tusen hjem rundt omkring her i Norges land. 
 


 

Dette året har startet godt og hvor jeg gleder meg til å holde foredraget Spill er sunt og hvordan hjelpe andre foreldre med å få et bedre syn på gaming. Hvordan legge opp til gode rammer når det kommer til spill og bruk av sosiale medier? Det vil de som kommer på foredraget får vite mer om og hvor det også blir delt ut premier til de som kommer med gode innspill med erfaringer som andre kanskje ikke visste om. 
 

Det er i alle fall viktig budskap uansett om man er foreldre, skole eller helsevesen. For alle er på ett eller annet vis delaktige i denne verden hvor spillene og de sosiale mediene har en stor rolle. Da må man rett og slett følge med i timen og sørge for at å holde seg oppdatert om ikke ting skal gå over styr. 
 

Det er veldig givende å dra rundt og holde foredrag for en får mange gode tilbakemeldinger fra foreldre som gjennom foredraget får opp øynene for viktig nettopp temaet om gaming, nettvett og riktig bruk av sosiale medier er. Det er mange foreldre som ikke har peiling på sine barns gaming og nettbruk og gjennom foredraget får jeg høre at de får god info om nettopp dette. Varmer å hjelpe og spesielt når man vet at harmonien rundt dette blir mye bedre i familien. Da vet man at man har gjort noe riktig i alle fall.
 

Føler du at dine foreldre viser interesse til at du spiller spill, driver med youtube eller streamer? Er det mer foreldre kan gjøre for å oppnå en tillit til deg som gamer? 
 


 

#spillersunt #foredrag #gamer #games #gaming #game #spill #trakassering #nettvett #riktigbrukavnettet

Anmeldelse: Verbatim MediaShare Wireless Mini


 

Snakk om å kunne dele dine opplevelser på en genial måte! Verbatim er et selskap jeg har fulgt med på i mange, mange år nå. De har i tur og orden kommet med geniale, slitesterke og brukervennlige produkter til oss gamere og ikke gamere.
 

Nå har ett nytt og spennende produkt tatt turen til meg og som jeg har sett nærmere på. Jeg har lenge vært litt på utkikk etter et produkt som ikke bare lagrer mine opplevelser men som også kan deles med de jeg ønsker å dele med. For er det noe vi mennesker gjerne ønsker så er det å dele våre opplevelser med andre om det er via sosiale medier eller gjennom andre kanaler.
 

Verbatim MediaShare Wireless Mini er nettopp en annen «kanal» og som sørger for at du på en enkel måte kan dele dine opplevelser. Produktet ligner en minnepenn, men den har ikke noe internt minne lagret. Her trengs et micro SD-kort og vips så har du et fullendt produkt på mange måter. Om du har lagret dokumenter, bilder, filmer, musikk eller videoer på en PC så kan disse overføres til minnepennen og så kan du via den trådløse egenskapen dele eller streame dette til andre trådløse enheter. For når du vrir bryteren på siden av minnepennen over på trådløs overføring så skjer magien. Da kan du nemlig dele med de andre i nærheten og som du vil dele med. For å være helt nøyaktig så kan du faktisk dele innholdet på minnepennen til fem andre enheters. Den en må huske på er å laste ned appen enten fra appstore eller google play. Når det er gjort så er det bare å nyte de mulighetene som produktet bringer.
 


 

En annen ting som jeg gjorde nesten med gang jeg fikk MediaShare Wireless Mini i hendene var å ta backup av mobiltelefonen min. Dette gikk utrolig fort og smertefritt. Stort enklere måte finnes knapt. Rett og slett genialt. Er det ting fra f.eks. backupen du nå gjerne vil vise, dele eller presentere så kan du gjøre det nå ved at dette ligger inne på minnepennenen og micro SD-kortet.
 

Det er også andre ting som gjør MediaShare Wireless Mini til noe unikt og det er at den fungerer som en bro til WAN/internett slik at du kan spille av innhold fra internett mens en annen enhet streamer innhold fra din MediaShare. Dette er jo rett og slett genialt også og som gjør at dette produktet har mange flere egenskaper enn bare det å dele i rundt seg.
 

For at du skal kunne bruke den trådløse egenskapen så må du lade opp minnepennen og det gjør du enkelt og greit via en USB-tilkobling og det kan faktisk også skje via f.eks. en powerbank. Når du har ladet opp minnepennen så funker den kontinuerlig i tre timer.
 


 

Nå har jeg brukt MediaShare Wireless Mini i en god stund og er veldig godt fornøyd med produktet som virkelig tar det hele et steg videre når det kommer til lagring og sist men ikke minst deling av sine opplevelser i form av bilder eller video. Verbatim er et selskap som fortsetter sitt korstog for oss gamere og sørger for at vi hele tiden kan dele med andre av våre venner som befinner seg i nærheten. Stort enklere enn dette kan det ikke bli å dele dine opplevelser med andre.
 

Sammen med dette produktet brukte jeg Verbatim MicroSD HC1 Pro+ minnekort på 32 GB. 
 

Om du vil vite mer om Verbatim MediaShare Wireless Mini så sjekk ut deres nettside.
 


 
r_Fr10I5taI
 
#spillmagasinetreview #verbatim #verbatimmediasharewirelessmini #anmeldelse #omtale #gamingutstyr #gamer #spill #gaming #games #game

HyperX Cloud Revolver S ute nå!

Alle som nesten en vet at jeg er stor fan av HyperX og har opp igjennom årenes som gamer brukt en del HyperX gamingutstyr. Produktene holder meget høy kvalitet og har stor brukergrensesnitt. Derfor er jeg stolt over å kunne presentere et helt nytt gaming headset som i dag ble lansert. Headsetet heter Cloud Revolver S og som det aller første fra HyperX så har det plug’n’play dolby surround 7.1 audio teknologi. Som om ikke det er nok så stiller Cloud S Revolver med avansert USB lydkontrollboks med DSP lydkort samt en bredere hodebøyle og mykere signaturstoff i hodeklokkene som gjør det hele til en meget behagelig opplevelse.
 

HyperX har også sørget for å stappe inn en studiolignende lydscene som gjør at du kan høre ting enda lengre unna i spill. Dette er spesielt genialt om du f.eks. spiller spill som Battlefield 1, Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch eller Far Cry Primal hvor det er viktig å kunne høre fienden eller udyret som lusker rundt deg. Da er det enklere å kunne lokalisere fienden slik at du kan slå til før fienden gjør det.
 


 

Stålrammen i headsetet sørger for at det er slitesterkt i tillegg til at Cloud Revolver S har nestegenerasjon 50mm “høytalere” som pumper ut herlig krisp lyd. I tillegg så har headsetet en avansert støyreduserende mikrofon som sertifisert av TeamSpeak og Discord. Gaming headsetet fra HyperX passer til PC, PS4, PS4 Pro og enheter med USB audio støtte, stereo kompatibel via 3.5mm (4 pole) plugg med Xbox One1,  Xbox One S1, Mac, PC, PS4, PS4 Pro, mobile enheter samt VR2 og VR3.
 

nå er det bare å glede seg til å motta sin utgave av dette herlige gaming headsetet fra HyperX som ble lansert i dag og ligger fra rundt 1400 kroner og oppover
 

Har du hørt om HyperX og bruker du et gamingprodukt fra HyperX når du spiller? 
 

#hyperx #hyperxcloudrevolvers #gamingutstyr #spill #gaming #games #game #gamer

Speedlink med gamingstoler

skal jeg være dønn ærlig med deg, men kan innrømme at det er en god stund siden jeg har skrevet noe om Speedlink eller teste noe fra denne produsenten som har mange, mange års erfaring med gamingprodukter. Speedlink har mange gode produkter og som jeg har hatt gleden av å følge siden jeg i grunnen begynte i spillbransjen.
 

Speedlink har fokusert mye på gamingprodukter til konsollmarkedet, men også til PC. Nå i de siste par årene har PC-markedet eksplodert spesielt med tanke på at youtube og sist men ikke minst streaming har blitt noe alle driver med om dagen. Derfor har faktisk PCen og salget av PCutstyr tatt seg betraktelig opp. Dette er det mange som også har oppdaget og pøser på med nytt utstyr til PC-gamingen. 
 

Om ikke lenge får jeg gleden av å kunne sitte i en Regger gamingstol fra Speedlink og i denne forbindelse tenkte jeg å presentere denne litt på forhånd. Dette er en gamingstol som ser meget behagelig ut og som nå kommer i tre forskjellige farger. Å sitte behagelig når du spiller er veldig viktig. Selv har jeg hatt forskjellige kvalitet på stolen jeg har sittet på og gleder meg sykt mye til å snart kunne sitte i en gamingstol fra Speedlink.
 

Akkurat nå sitter jeg i en “kontorstol” fra Jysk som slettes ikke kan sammenlignes med gamingstolen Regger fra Speedlink så da kan du skjønne litt hvorfor jeg gleder meg sykt mye til denne stolen en vakker dag dukker opp her hos meg. Det skal bli så godt å kunne sitte behagelig å game. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg.
 

Her er forresten litt mer info om Regger gamingstol fra Speedlink:
–        Gaming optimised desk chair
–        Full height adjustment
–        High backrest with adjustable tilt (90-160°)
–        Height-adjustable armrests
–        Two removable cushions for neck and lumbar support
–        Synthetic leather covering
–        Five floor-friendly casters
–        Four cutting-edge colour schemes

 

Om ikke dette ser bra ut så vet ikke jeg. I alle fall, dere vil få vite mer om mine opplevelser av Regger gamingstolen fra Speedlink etter hvert og jeg gleder meg sykt mye til det. 
 

Hva sitter du i når du gamer? Gamingstol, godt brukt kontorstol (som meg), i sofaen eller spiller du får det meste i fra sengen?
 


 

#gamingutstyr #gamingstol #speedlink #gamer #gaming #game #games #spill

Endelig noe nytt fra Fishing: Barents Sea


 

Har du fått med deg at spillmessen GDC 2017 er i gang? I sammenheng med spillmessen passer mange spillutviklere og spilldistributører med på å presentere sine kommende spill. Den norske spillutvikleren Misc Games er en av de som satser på fullt fokus på deres kommende fiskespillsimulator – Fishing: Barents Sea
 

Dette er et spill jeg har fulgt med siden det ble annonsert og har vært veldig interessert i det. Faktisk var jeg meg på en alphatest av spill som den eneste i Norge og selvsagt ga den alphatesten mersmak til det ferdige spillet. 
 


 

Under GDC har gjengen bak Misc Games lagd en techdemo som presenterer litt for oss hvordan spillet blir og vi får se gameplay hvor man blant annet må dra ut på havet for å fiske enten i en liten fiskebåt eller i en stor tråler. Her får du i førsteperson view oppleve hvordan de forskjellige elementene påvirker deg og hva du må gjøre for å få tak i havets gull, nemlig fisken.
 

Bygg deg opp fra lille sjarken hvor du tjener noen småpenger fra å eie en stor teknologisk tråler som drar opp tonnevis av fisk i et javs. Som du kan se av techdemoen så får du oppleve litt forskjellig vær og hvor du selvsagt må tilpasse fisket etter det. 
 


 

Når Fishing: Barents Sea lanseres er ennå ikke offentligjort, men jeg har stor grunn til å tro at det skjer i løpet av året. I alle fall håper jeg inderlig det. I tillegg håper jeg også på at jeg om ikke lenge får slått kloa i en tidlig versjon av spillet og testet det ut og sett hvordan utviklingen har gått fra alphatesten til dit Misc Games har kommet i deg.
 

Jeg er veldig spent, er du?
 

h75aP1nIWCc

#fishingbarentssea #miscgames #spill #gamer #gaming #game #games #gdc17