Konkurranse: Vinn Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition til PC!

Et av de beste spillene jeg har spilt det siste året er Need for Speed: Hot Pursuit og da selvsagt til PC. Spillet har ufattelig fet grafikk, fartsfølelse som kan få den mest hardbarkede fartsfantomet til å sikle og en holdbarhet som får deg til å sitte på timesvis. Spillet fikk meget gode kritikker i media og solgte utrolig godt da det ble lansert 18. november i fjor.

I denne konkurransen kan du faktisk vinne Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition til PC og om du svarer riktig på spørsmålet under, er du med i trekningen av spillet. Så kast deg med og bli med på min nye store konkurranse.

Hva kan du forvente av spillet:

Du får fantastiske hastigheter, takedowns og biljakter der du kjemper mot, unnslipper eller arresterer kompisene dine. Den innovative Need for Speed Autolog gir en helt ny fremgangsmåte for sosiale konkurranser ved å endre hvordan folk spiller sammen, hvordan man kommuniserer og hvordan man spiller spill med hverandre. Via Autolog følger Need for Speed Hot Pursuit dynamisk ytelsene og statistikken din, slik at det blir vennene dine som driver spillopplevelsen. Uansett om du er online eller offline, er det den tilkoblede opplevelsen som ligger i hjertet av Need for Speed Hot Pursuit.

Karriere – For første gang i Need for Speed kan spillerne spille både som politi og skurkene som prøver å komme seg unna politiet. Hot Pursuit kobler sammen et dypt karrierespill for én spiller med en banebrytende spillopplevelse for flere spillere. Om du spiller på nett eller med venner, tar imot utfordringer eller prøver deg på karrierespillet for én spiller, får du belønninger som hjelper deg opp i nivå og låser opp nye biler, våpen og utstyr.

Need For Speed Autolog – I Need for Speed Hot Pursuit er det vennene dine som driver spillopplevelsen. Need for Speed Autolog er et revolusjonerende system som forbinder venner direkte med hverandres spill, og hjelper dem med å sammenlikne og dele opplevelser, bilder og utfordringer. Need for Speed Autolog leverer utfordringer basert på hva vennene dine har gjort, noe som skaper en stor, dynamisk og konkurransepreget opplevelse.

Våpen og utstyr – Øk intensiteten i jakten ved å bruke våpen etter hvert som biljaktene blir mer intense. Du kan stoppe mistenkte med politivåpen, eller komme deg unna med diverse tilgjengelig utstyr, det er alltid en metode for å få overtaket på motstanderen.

Biler – I Hot Pursuit går bilene fra hot til hottere. Opplev verdens mest ettertraktede superbiler i vanvittige hastigheter. Føl hvordan det er å ta råkjørere i politibiler som Lamborghini Reventon eller å lure politiet i en Pagani Zonda Cinque.

Seacrest County – Utforsk en mangfoldig verden som likner på kystområdet i California, her får du ørken, skog, kyst og fjell. Den åpne verdenen i Seacrest County er laget for å gi deg den mest intense biljaktopplevelsen som finnes i et bilspill.Spørsmålet er som følger;

Hvor mange skjermbilder finnes inn på nettsiden til EA på dette spillet?

a) 22

b) 23

c) 24
Når du vet svaret, så send en mail til [email protected] (OBS – NY MAILADRESSE!) og merk mailen med Hot Pursuit!

Mer info om spillet finner du inn på Electronic Arts sin offisielle nettside!

Gjerne også lik FB-siden til bloggen min for EN EKSTRA SJANSE FOR Å VINNE!
Konkurransen avsluttes 18. september!

Lykke til!

Her er er klipp i fra spillet som jeg digger stort!

Herlighet!

er det ikke lenge igjen til en av de største betatestene starter opp og det i spillet Battlefield 3. Jeg gleder meg som et lite barn som venter på at julenissen skal dukke opp. Selv om det er snakk om kun betatest, så gleder jeg meg stort. Et av det mest etterlengtede spillene i år er uten tvil Battlefield 3 og om du sjekker ut klippet nedenfor så skjønner du hvorfor så mange gleder seg til det lanseres 25. oktober til PC og konsoll.

Faktisk kan det også hende at betatesten foregår på brettet som du ser i dette klippet. Er også bra sikker på at betatesten vil starte innen 14. dager og ikke i morgen som mange rykter vil ha det til.

Hva synes du? Ser spillet bra ut og synes du det ser realistisk ut? 

Høye Fjell, Dype Daler – Hestespill til PC!

Datteren min er glad i hestespill og har brukt en god del tid på slike spill. Selv har jeg konstatert at det finnes veldig mange hestespill som er bra og gir barnet både lærdom og god underholdning. Pan Vision er blant de største når det kommer til distribusjon og utvikling av barnespill og i sommer har de lansert en hestespillserie som har fått navnet Springdale. Det første spillet vi har sett på i denne serien er ?Dype Fjell, Dype Daler? og her får barnet oppleve hendelsesrike rideturer ut i skog og mark, man må svare på hestespørsmål, navigere med HippoTechen. Du kan om du ønsker det, bygge din egen sprangridningsbane samt utforske de flotte omgivelsene i spillet hvor du må ri ned bratte fjellstier.

Ikke alle hester er like enkle å få kontroll over og du må bruke list og lemp til å lære deg hestens bevegelser og få den til å adlyde deg. En fjellklatrer er meldt savnet og du får i oppgave å søke etter denne fjellklatreren og redde den uheldige. Tren hesten i rideteknikk og bli en mester på sprangridningsbanen.

Det som overrasket meg mest i spillet var uten tvil grafikken. Utrolig detaljert hvor blant annet animasjonene på hestene var meget godt lagd. Det er sjelden å se at barnespill har såpass til grafikk og tiden fremover vil vi nok se flere spill med like høy kvalitet. Selv om grafikken er god, så krever ikke spillet all verdens av maskin noe som er gunstig for de som ikke har oppgradert PC-en i det siste.

Man bruker piltastene og mellomromstasten til å styre i spillet og dette fungerer meget godt. Lydene er også naturtro som du kjenner igjen fra virkeligheten. Det er mye å gjøre og mens du rir oppdager du stadig flere ting som må gjennomføres for å komme deg videre.

Jeg er imponert over måten spillet er utviklet og alle barn som interesserer seg for hest får her både god lærdom, underholdning og man blir satt på spennende utfordringer. I og med at spillet er på norsk vil selv de aller minste skjønne en del selv om noen av oppgavene kan være litt vanskelige. Jeg er imponert over måten spillet er lagd på og vil anbefale spillet til alle hesteglade jenter og gutter.

ANBEFALES!Spådom: Hvordan blir været i høst?

Det er mange som i den senere tiden har spurt meg om hvordan været blir utover høsten og når vi kan forvente oss snøen. Før jeg kommer med en slik spådom, så kan jeg si at jeg har ført værstatistikker siden 1987 og har fulgt med i det som skjer når det kommer til vær og vind. Selv synes jeg det er meget interessant hvordan været hele tiden forandrer seg og hvor fort ting kan snu fra å være kjempevær til å bli vått og kaotisk. Slik har i alle fall sommeren her i Norge vært. De som  har sluppet delvis unna er nordtrøndere og nordlendinger. Her har sommer vært akeptabelt og bedre enn det folk i Sør-Norge har opplevd.

Sør-Norge har denne sommeren vært veldig variabel med en god del torden, kraftig regn med oversvømmelser, surt og kaldt i store perioder. Vindretninger fra sør til sørvest har dominert. Sommeren lenger nord har vært mye bedre og med en god del sol. Dessverre har ingen av landsdelene hatt en skikkelig stabil varmeperioder over lengre tid hvor ordet variabelt er det som heller kan beskrive årets sommer.

Når det gjelder høsten har den startet litt som sommeren med ustabil luft med regn, regnbyger og perioder med litt sol og varme. Om ikke mange dagene går vi inn i september og da tar høsten over for fullt hverdagen ute. Det vil si trærne blir stadig med fargefull med oransje, gult og rødt, det blir kaldere og mer fare for nattefrost samt man i slutten av måneden som oftest kan skimte den første snøen i fjellet. Normalen her jeg bor, er i alle fall at den første snøen i fjellet dukker opp mellom den 20. september og den 1. oktober. Når det gjelder den første snøen, så er gjennomsnittet at den dukker opp i midten av oktober.

Hvordan blir så været i høst og jeg skal ta for meg de to første månedene, september og oktober? For å starte med september, vil denne måneden faktisk starte ganske så fin med forholdsvis høye gjennomsnittstemperaturer og litt sol, men vi vil også få noen dager med kjøligere luft med regn og regnbyger. Stort sett flere dager med opphholdsvær enn dager med nedbør. Når vi passerer rundt den 15. september vil været snu og vi får føling med at høsten er på full fart innover oss. Da blir det kjørligere med mye vestavind og nedbør. Den første snøen i fjellet vil dukke opp rundt 28. september hvor det da blir en del vest og nordvestlige vinder. vi vil også i disse dager få bedring i været, men dette blir dessverre kortvarig.

Når vi kommer oss til oktober, så vil vi igjen får en bedring i været i starten, før det virkelig blir kjørligere fra ca. midten og da fra rundt den 15. oktober kan vi få den første snøen på besøk i lavlandet. Den vil forsvinne relativt fort og ikke komme tilbake før i midten av november, men da blir det mer snø enn barmark. Har også fått en del spørsmål om hvordan elgjakta blir og her blir det hummer og kanari. Enkelte flotte dager med høye temperaturer vil det bli, men jeg vil nok anbefale elgjegerne å ta på seg godt med klær i perioder. Fra i slutten av september kommer også noen frostnetter samt at disse vil fortsette i begynnelsen av oktober inntil været blir mer ustabilt i midten av oktober.

Vindretninger i løpet av spådommen;

September: 1. til ca. 15. -> Mer østlig enn vestlig. Fra 15. til ca. 30. -> mer vestlig enn østlig.

Oktober: 1. til ca. 10. -> med østlig enn vestlig. Fra ca. 10. til 31. oktober -> mer vestlig enn østlig.

Første snø i fjellet: Rundt 28. september.

Første snø på bakken: Rundt den 15. oktober.

Første skikkelig snømengde: Rundt 10. november.

Alle disse tallene er basert på gjennomsnittlige målinger jeg har ført siden 1987 og ut i fra disse har jeg dratt sammenhenger med hvordan været har vært tidligere denne sommeren, samt tegn på hvordan høsten blir.

Selvsagt finnes det ikke noen facit og jeg kan like gjerne bomme som bare rakkern, men det er likevel moro og se om mine målinger kan brukes til å spå været for lengre tid enn det man klarer via værmeldingen på TV-en. Som jeg alltid sier, været blir som det blir og ingenting vi kan gjøre med det!

Hvordan tror du september/oktober blir hos deg værmessig? Når kommer normalt den første snøen hos deg og gleder du deg til vinteren?   

Nedenfor ser dere bilder fra den første snøen som dukket opp den 15. oktober i fjor!

År 2012 – noe å være redd for?

Selvsagt er jeg ikke noen dommedagsprofet og vet at før eller siden vil jorden slik vi kjenner den i dag bli oppslukt av solen. Heldigvis er det noen milliarder av år til det, men det som skremmer meg mest er meteornedslag av litt størrelse. Om en stor meteor hadde truffet jorden ville jorden mer eller mindre har kollapset og alt gått til grunne (for en stund). Dessverre er faktisk dette noe som kan skje.

En annen trussel er den globale oppvarmingen og hvilken effekt den vil ha på jorden kontra at jorden også nærmer seg en istid. Profetier sier at i 2012 skal jorden gå under og om det skjer slik man opplever i filmen med samme navn er nok utenkelig, men man vet jo at fra tid til annen skjer det store naturkatastrofer som oss mennesker til å føle oss maktesløse.

Hva med deg – tror du dette er noe som kan skje i virkeligheten eller er det bare en pekepinn på hva vi mennesker kan oppleve i fremtiden? Tror du på dommedagsprofetier? Hva mener du er jordens og menneskenes verste fiende – er det den globale oppvarmingen eller er det andre farer som lurer?

Lærere vil ha elever til å skrive blogg!

Endelig ser jeg at lærerstanden begynner å tenke litt fremover og ikke på de gamle læremetodene. Her på Snåsa har vi faktisk en god del lærere som jeg synes er flinke til å bruke nye læremetoder og dette tror jeg vil gjøre læringen bedre og ikke minst også artigere for elevene.

I en artikkel i TA.no kunne jeg lese at lærere nå også oppfordrer elever til å skrive blogger. De tror nemlig at elever blir bedre i (rett)skriving om de gjør det. Etter å ha lest en del fra dere brukere har jeg lagt merke til at kvaliteten på mye av det dere skriver bare har blitt bedre og bedre. Dette tror jeg også har hjulpet dere til bedre karakterer i f.eks. norsk på skolen.

At skolen nå tar innover seg nye læremetoder er veldig bra. Nå håper jeg inderlig at lærerne også ser at spill som læring er veien å gå. For det finnes så mange gode og lærerike spill som ville ha fungert godt i skolen. Selv holder jeg foredrag til skoler, barnehager og kommuner rundt dette temaet og drar land og strand for å legalisere spilling som noe lærerikt og positivt.

Føler du at du har blitt bedre i norskskriving med å bruke tid på Gamereactor og skrive f.eks. blogger?

Nedenfor ser dere et bilde som beviser at leserne på Gamereactor er aktive og ikke minst flinke til å skrive blogger – stå på folkens og kanskje får dere også en bedre norskkarakter!

Vinn masse premier!

Jeg regelrett elsker konkurranser og spesielt det å arrangere konkurranser er noe av det mest moro jeg vet. For på bloggen min kan man vinne utrolig til mange konkurranser og det alt fra filmer, spill til skolesekker og kinobilletter. Alt man skal gjøre er å svare på enkle spørsmål og sende svaret på mail. Med det er man automatisk med i trekningen om svaret selvsagt er riktig.

Her er alle konkurransene samlet for å gjøre det enkelt for deg;

Konkurranse: Vinn Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition til PC! 

Konkurranse: Vinn spillet The Sims 3 til PC!

Vinn Løvenes Konge på DVD og Blu-ray + kinobilletter til eksklusiv visning!

Konkurranse: Vinn filmen Skrik 4 på Blu-ray eller DVD!

Konkurranse: Vinn spillet Mario & Sonic Olympic Winter Games!

Vinn meget eksklusive premier fra Jørgen + Anne = Sant!

Konkurranse: Vinn filmen Vann til elefantene på Blu-ray eller DVD!

Konkurranse: Vinn Alice: Madness Returns til PC! 

 

Seks konkurranser hvor du kan vinne fte premier!

Lykke til!     


Denne filmen pluss kinobilletter til en meget eksklusiv visning kan vinnes i Løvenes Konge-konkurransen!

Hello Kitty kake…

Det er mange som faktisk har etterlyst en ny kakeblogg og spesielt om dama mi lagde Hello Kitty kaker. Selvsagt gjør hun det. For vi har en datter som rett og slett forguder Hello kitty, så hva var vel mer naturlig enn å ønske seg en Hello Kitty kake til sion bursdag tidligere i år.

Jeg er mektig imponert over henne med tanke på at hun ikke er konditor og kun lager kaker for artig. Hun er perfeksjonist ned til den minste detalj og bruker lang tid på å få kaken så fin som mulig. Ikke bare er kakene nydelige å se på, de smaker himmelsk. Overtrekket er faktisk marsmallowfondant og smaker veldig godt. I tillegg til kakens innhold så blir dette en utrolig god kombinasjon, tro meg!

Nedenfor ser dere bilder av kaka dama mi lagde. Hva syes dere?

Menn ser først på puppene!

Så må jeg vel innrømme at jeg er veldig unormal i denne sammenhengen. For det første jeg så på Ann Helen var uten tvil ansiktet. Deretter skal jeg nå innrømme at resten av blikket faller på hennes kropp som om ikke det var noe unormalt, i følge studier.

I et studie utført av forskeren Barnaby J. Dixson fra New Zealand viser nemlig at mennenes blikk faktisk først glir over puppene til jenta. Han har ved ved hjelp av «eye tracking»-teknologien prøvd å se hvilken kroppsdel vi gutta ser først på hos jenter.

Videre fant studiet ut at mennenes blikk først etter puppeglaningen (samt midjen) kryper oppover til ansiktet, hvor det så flakker nedover til underlivet, for så å ende opp ved legger og føtter. Det hele ble fanget opp av mennenes øyebevegelser og gjennom dette kunne da forskeren Barnaby J. Dixson finne ut hvilken kroppsdel vi så på først på jenter. En annen ting forskeren fant ut var at mennene så lengre på brystene enn noen annen kroppsdel.

Hvordan er det med deg? Er du en av gutta som lar blikket gli først over puppene eller er det ansiktet som teller mest? Hva tror dere jenter, ser gutta først på puppa og så resten av deg eller…? Hvor går første blikket hos dere PÅ gutta? Er det underlivet eller rumpa som først oppdages eller er det andre kroppsdeler som frister mest å se på først?

Nedenfor ser dere kaka dama mi lagde til sin far på 60 års dagen og hvor var blikkfanget her?

Hva har skjedd?

I spillverden skjer det mye og spesielt på denne tiden av året hvor vi etter hvert nærmer oss et massive lanseringer av store og etterlengtede spill. For meg kommer de store spillene som perler på en snor og akkurat nå spiller jeg det heftige Deus Ex: Human Revolution som ble lansert den 26. august til PC, Xbox 360 og Playstation 3. Jeg spiller selvsagt PC-versjonen og er veldig imponert over spillet så langt. Fet grafikk, gode dialoger, underholdende historie og veldig mange muligheter. Et spill som har fått meget gode kritikker verden rundt noe som det fortjener.

Gamereactor er der hvor jeg jobber og holder meg oppdatert på det som skjer i spillverden. Patriotisk som jeg er, så skulle det kanskje bare mangle, men også på bakgrunn av gjengen i Gamereactor med nyhetsanker Morten Bækkelund i spissen skriver masse store og små nyheter. Dette gjør at jeg uten tvil får med meg det som skjer og det som også opptar meg.

I skrivende stund har Gamereactor over 32 000 nyheter på sine nettsider hvor undertegnede kanskje har skrevet bortimot halvparten i sin tid som skribent. Hva har så skjedd i spillverden? Her er lite knippe nyheter som jeg håper kanskje vil interessere deg;

Gift deg med hvem du vil i Skyrim

Priskutt for Xbox 360?

Tilpass våpnene dine i Battlefield 3

GC 11: F1 2011-intervju

22 millioner PS3-konsoller

GC 11: Resistance 3-intervju

– Microsoft må åpne opp Xbox Live

Sjekk ut Aliens: Colonial Marines!

Kinect Fun Labs-intervju

Slik blir rasene i Skyrim

Stor 3DS-avsløring på TGS

GC 11: Call of Duty: Elite-intervju

Gabe Newell snakker Dota 2

 

Her finner du altså litt av hvert å kunne knaske på mens du kanskje også venter på en rekke spill som lanseres utover høsten/vinteren.

Om du vil lese enda flere nyheter, så ta turen innom vår spillnettside som jeg tror kommer til å gi deg det du er ute etter.

PS! Har du sjekke ut vårt store og unik community hvor du blant annet har muligheter til å lage ditt eget krypinn med mange personlige muligheter. Du kan skrive i hverandres gjestebøker, skrive blogger, anmeldelser samt masse annet. Om du synes dette høres interessant ut, så klikk deg inn på Gamereactors nettside!

Er det noen spill du vente med stor spenning på?

Her er en trailer fra Deus Ex: Human Revolution – spillet som jeg for øyeblikket digger stort!