Stena Recycling AB + Orkanger Badmintonklubb = Sant!

 

Da har jeg den glede å kunne presentere enda en hovedsponsor av Orkanger Badmintonklubb. Denne gangen er det Stena Recycling AB avd. Orkanger som blir en ny god støttespiller. Stena Recycling AB Orkanger driver med avfallshåndtering for en bærekraftig framtid. Det vil si de blant annet gjenvinner jern og metall, tar seg av elektrisk avfall, spesialavfall med mer. Her på Orkanger er det en god støttespiller til idretten og har gjennom flere år vært det.

 

Vi i Orkanger Badmintonklubb er veldig takknemlige for den viktige støtten spesielt igjennom disse koronatider hvor våre inntekter har skrumpet inn mot det som er normalt. Stena Recycling AB Orkanger er blant annet med på å støtte opp om vår populære robot som til tider får kjørt seg. Gleden er stor når vi tar frem roboten. Spesielt den yngre garde er i fyr og flamme når roboten kjører de ulike treningsprogrammene den har.

 

 

I tillegg til å støtte opp om roboten så kan vi som badmintonklubb opprettholde det gode tilbudet vi har blant annet med treninger tre ganger i uken i Orklahallen. Det vil si treninger for alle mandager kl. 18-21, juniortrening tirsdager kl. 18-19:30 og treninger for alle torsdager kl. 18-21. Det vil si, vi har godt med treninger noe som også koster ihht. leien vi har for Orklahallen. 

 

Selv om det har vært spesiell tid  med covid-19 så har rekrutteringen vært god hos oss i Orkanger Badmintonklubb. Det har kommet til en god del juniorer med overtall jenter. Dette er vi i ledelsen av klubben svært glade for. Med støtten til Stena Recycling AB Orkanger så får vi sørget for at alle som ønsker her i Orkland kan bli med å slå et slag med badminton. Vi er takknemlige og håper på at vi fortsatt kan være en viktig bidragsyter i årene som kommer i denne unike aktiviteten som samler alle familiens medlemmer. 

 

 

Er du interessert i å prøve badminton, så er du hjertelig velkommen. Vi hjelper deg gjerne i gang slik at du fort finner ut at dette er en aktivitet som får deg i bevegelse. Artig, utfordrende og sosial idrett rett og slett. 

 

Tusen hjertelig takk til Stena Recycling AB Orkanger for støtten!

 

Svag…

 

Har du hørt om den svenske rockegruppen Self Deception? Ikke sikkert det er så mange av dere som har gjort det. Selv hadde ikke jeg det for en liten stund siden, men etter å ha hørt denne låten har jeg fått opp øynene for Self Deception. For å si det sånn, det har blitt noen timer med musikk fra denne gruppen. Herlig rock runger ut i høytalene og Creative SXFI Gamer headsetet mitt. Fantastisk og en låt som virkelig får kjørt seg er Svag. Selv om det er en coverlåt så har jeg totalt falt for denne versjonen. Magisk låt rett og slett. 

 

Hører du på musikk når du spiller spill, jobber, skriver, trener eller hva det måtte være? Har du hørt denne versjonen før?

 

Byen Dalen vokser sakte men sikkert!

 

Et av de spillene jeg har brukt mest av min fritid på er Cities Skylines som ble lansert 10. mars 2015. Siden den gang har spillet virkelig fått kjørt seg hos meg og hvor den ene byen etter den andre har blitt lagd. Den finske utvikleren Colossal Order har virkelig lagt gullegget med deres Cities Skylines. Skal jeg være helt ærlig tror jeg ikke det er lenge til annonseringen av Cities Skylines 2 er her. Gjett om jeg gleder meg stort til det spesielt når jeg nå vet hva vi har i vente. Fra den dagen jeg ser en trailer fra spillet, kommer jeg til å være solgt. 

 

 

I det siste har det blitt litt tid til bygging av min by Dalen. Når jeg spiller prøver jeg å bruke mye tid på detaljer. Det vil si, jeg kan fort bruke en time bare på å pusse opp et lite kvartal, pynte opp bygninger, parker med mer. Sistnevnte har det blitt en del av i det siste med byen min Dalen. Grafikken, detaljene og stemningen er det som får meg tiltrukket til spillet. Selvsagt har jeg alle tilleggspakker, tusenvis av mods, bygninger og mye som andre likesinnede har lagd til oss som elsker spillet. Rett og slett terapi for sjelen min det der.

 

 

I alle fall, her er noen bilder fra byen Dalen som jeg for tiden koser meg med. Håper du synes det ser bra ut. 

 

Spiller du Cities Skylines og i så fall, hva liker du best med spillet? 

 

 

 

 

 

 

Days Gone kommer til PC!

 

Da de første skikkelige konsollene dukket opp var det mange som hintet til at PCen som spillmaskin ville gå til grunne. Konsollene skulle i følge mange var døden for PCen. Lite visste disse at PCen i dag som spillmaskin lever i beste velgående om ikke enda bedre enn da disse dommedagsprofetiene tilsa. Faktisk har flere og flere spillutviklere og spillselskaper funnet ut at PCen som spillmaskin er populært. Med dette får vi stadig flere og flere konsolleksklusive spill til PCen.

 

Et av spillene som etter hvert vil se dagens lys på PC er PS4-eksklusive Days Gone. Dette spillet har lenge vært Playstation-eksklusivt. Av andre spill som Sony tidligere har sendt ut til PC er Death Stranding og Horizon Zero Dawn som begge solgte godt. Et godt eksempel på at PCen som spillmaskin ikke er død er da Microsoft lanserte Sea of Thieves på Steam. Spillet ble lastet ned over 1 million ganger noe som virkelig fikk opp øynene til mange spillselskaper. 1 million solgte eksemplarer på Steam er ikke noe å kimse over og som sier at PCen er verdt å satse videre på.

 

 

Selv har jeg spilt mange konsolleksklusive spill på PC hvor spillene da har blitt lansert av Microsoft. Dette er eksklusive spillserier som Forza Motorsport, Forza Horizon og sist men ikke minst Gears of War. Alle disse spillene er fantastiske på PCen og har gitt meg mye glede opp igjennom de siste par, tre årene. Nå som Days Gone snart ser dagens lys på PC så blir jeg mer og mer happy. Spill på PC er vidunderlig, men klart…den dagen det kommer skikkelig støtte til mus og tastatur for konsoll og som fungerer godt. Da er jeg solgt. Da kommer jeg nok til å gå over til konsollenes verden. 

 

Enn så lenge så får vi som spiller mest på PC kose oss med de konsolleksklusive spill som dukker opp deriblant Days Gone.

 

Jeg gleder meg, gjør du? Hvilket format spiller du mest på? Konsoll eller PC?

 

 

 

Orkland Energi + Orkanger Badmintonklubb = Sant!

 

I disse tider med en pandemi som nærmest tar knekken på oss sportslig sett så har vi noen noen gode nyheter som lyser opp badmintonhimmelen her på Orkanger. En av disse som virkelig har vært en god støttespiller en stund nå er Orkland Energi. De har gjennom flere anledninger støttet opp om Orkanger Badmintonklubb slik at vi kan fortsette trykket vi har her i regionen. Uten de livsviktige turneringene som vi normalt arrangerer flere av i løpet av et år, så har vi vært totalt avhengige av støtte utenfra.

 

Orkland Energi er en strømleverandør her i regionen. I tillegg til å servere strøm ut til sine kunde har jobber de også med kjøling av forskjellige varianter om det er varmepumper, kjølesystemer for frysere, kjøleskap for bedrifter, butikker m.fl. 

 

Å drive en badmintonklubb i tider hvor pandemien herjer og hvor det ikke er mulighet for oss voksne å trene, må jeg si er hardt. Heldigvis får den yngre garde trene noe som også har ført til at rekrutteringen har vært god i klubben fra den gruppen. Dette er vi selvsagt meget, meget godt fornøyd med. Det mange ennå ikke vet er at badminton er en perfekt idrett som samler familien. Alle i familien kan delta om man er ung eller gammel. Som i alt annet så kan vel man si “jo tidligere krøkes, jo god badmintonspiller man blir”. Vi har pr. i dag kun en trening i uka. Tirsdager kl. 18:00-19:30 har vi juniortreninger. På disse treningene har vi gjennomsnittlig godt belegg av deltakere noe som virkelig varmer et badmintonhjerte godt. Selv om Koronaen setter en stopper for oss turneringsmessig så øker antallet medlemmer til klubben godt om dagen.

 

 

Stadig flere vil prøve for å se om badminton er noe for dem noe vi igjen setter stor pris på. Når koronapandemien har fått utspilt sin opptreden, vil vi i Orkanger Badmintonklubb komme sterkt tilbake. Da vil satse som aldri før. Vi vil dra land og strand i rundt for å delta på turneringer. Vise at vi fortsatt kan bite ifra oss og vise oss fra vår beste side. Pallplasseringer skal det bli. Det er jeg bra sikker på. Selvsagt skal vi også arrangere egne turneringer som tiltrekker spillere fra alle landets hjørner. I tillegg presentere både for de i nærområdet og de utenfra hvem som virkelig er Orkanger Badmintonklubbs støttespillere. Her kommer da altså Orkland Energi inn som et friskt og godt pust for oss.

 

Badminton er en idrett som kan bedrives av alle. Så og si alle har nok i en eller annen sammenheng spilt en runde badminton i hagen. Nå er muligheten for å spille i mer “kontrollerte” former uten at vinden kommer for å gjøre det mer utfordrende å spille. Vi er så heldige å ha en hall her i Orkanger som passer perfekt til badminton. Alt ligger til rette for å være aktiv i en idrett som gir god trening, mestringsfølelse og sist men ikke minst glede. Vi er en fin samlet gruppe som bidrar når det trengs og som presenterer badminton på den mest perfekte måte en kan tenke seg.

 

Takk til Orkland Energi for støtten! For støtten vil vi gi badmintonglede tilbake til Orklands innbyggere! 

 

Kulden måtte gi slipp, men hvor lenge varer mildværet?

 

Da kom “våren” til oss her i Midt-Norge og for så vidt også store deler av Sør-Norge. Høyt til fjells hvor det har vært nede i under minus 30 grader for en uke siden, var det i går flere plussgrader. Solen skinte og vårstemningen var til å føle på. Etter en bitende kald vinter hvor vi må tilbake til 2010-2011 så er vi nå inn i en periode hvor plussgrader stort sett vil regjere det meste av landet. Dette vil faktisk vedvare en stund fremover og hvor det “berømte” vestavindsbeltet vil slå rot. Dette igjen betyr at det stabile været ikke blir like stabilt som det vi har hatt den siste tiden.

 

Et stabilt høytrykk har ligget stort sett i ro fra julen og frem til i dag. Dette høytrykket har sørget for å holde jetstrømmen sør og nord for oss. Dette har medført for at vi har havnet i et kuldehull hvor høytrykket har fått styrt været med stødig hånd. Nå har høytrykket blitt presset sørover og hvor det mer eller mindre har stabilisert seg i midtre deler av Europa. Med det får jetstrømmen muligheten til å stille seg inn mot oss noe som altså fører til mildere og langt fuktigere luftmasser. Denne situasjonen vil vare en god stund fremover og sørge for et stabilt variert vær.

 

 

Milde temperaturer blir det. Snøen kommer nok til å slite litt spesielt i de lavereliggende strøkene. Inn i mellom regnet, blir det også fint vær med sol. Blir det klarhimmel kommer kuldegradene på natten og milde temperaturer på dagen. Solen føles varmere og varmere mot oss noe som er helt himmelsk godt. En sjelden gang vil også nordvestvinden slå innover oss. Da vil det bli påfyll av snø, men så slår sørvesten til og snøen går over til regn. Slik vil det bli minst en liten måned fremover i tide.

 

Altså, vi får variert vær hvor Kong Vinter vil prøve å komme til makten, men må se seg slått av våren. I alle fall, den nærmeste måneden. Så vet vi alle at mars kan være en lunefull måned hvor vi kan få mye snø. Om det bygger seg opp et stabilt høytrykk sørvest for oss, kan det være duket for nordvestlige vinder. Da vil det snø og i rikelige mengder. Denne værsituasjonen har skjedd før og spesielt i mars. Om dette skjer i år er for tidlig å si, men ikke umulig.

 

 

Har også fått en del spørsmål om våren blir kald og sur slik vi hadde i fjor. Det kan jeg si at den ikke blir. Vi får ikke snø tett oppunder 17. mai slik vi hadde i fjor. Våren i år kommer nok til å bli mer mot det normale. Vi kan også i beste fall få en meget fin avslutning på april med forholdsvis høye temperaturer og som kan vare litt ut i mai måned.

 

Så blir det spennende å se om vinteren nå er på hell og at våren kommer innover med sin tyngde noe jeg i grunnen håper. Varme er bedre enn kulde, det er i alle fall min mening.

 

Hva med deg? Hvordan har været der du bor vært den siste uken?

 

Spillomtale: Bonkies – Gøy med samarbeid i verdensrommet

 

*Skrevet av Inge Døsvik* 

 

Bonkies er et helt nytt spill, laget av spillutviklerne i Studio Gauntlet. Studio Gauntlet er et norsk selskap, som holder til i lokalene over gaming-baren Work-Work i Trondheim. Utviklerne er relativt ferske, og Bonkies er det første spillet de har laget.

 

 

Bonkies er et godt gammeldags couch co-op spill, et spill som har fokus på en flerspilleropplevelse basert på samarbeid – hjemme i stua. Her er det støtte for opptil fire spillere. I tillegg kan du også spille alene, dersom vennene dine er kjipe og ikke vil spille med deg. Historien er like enkel som den er unødvendig, men gir et fint bakteppe for spillingen du skal begi deg ut på. Bonkie Corp er et byggefirma som av ulike årsaker tar på seg byggeoppdrag rundt omkring i verdensrommet. De ansatte (som forøvrig består av dyr, i all hovedsak aper) kalles bonkies, og stiller opp for å bygge det som er av konstruksjoner.

 

 

Det er her moroa starter, for det er ikke bare-bare å sette sammen disse konstruksjonene. På hver planet du besøker må du fullføre flere brett der du skal bygge ett-eller-annet på en viss tid. Du får utdelt byggeklosser av forskjellig størrelse, tyngder og materialer – og skal sette sammen disse ved hjelp av en banandrevet jetpack og en robotarm som du er utstyrt med. Kontrollene er forholdsvis enkle å lære seg, men ikke nødvendigvis enkle å mestre. Man får fort teken på hvordan jetpacken, robotarmen og tyngdekraften fungerer, uten at det blir overdrevent enkelt av den grunn. Fysikken i spillet er veldig god og konsekvent, her har Studio Gauntlet absolutt gjort hjemmeleksene sine. Alt som skjer fysikk-messig er gjennomført. Dersom en av dine konstruksjoner kollapser så kan du ikke skylde på dårlig håndverk fra utviklerne, du kan kun skylde på deg selv (eller enda morsommere: skyld på vennene dine).

 

 

Brettene du spiller gjennom blir stadig vanskeligere, og det dukker opp flere forskjellige typer byggematerialer for å komplisere byggingen. Alt fra glass som knuses, via bomber som sprenges og til utfordringer med å bygge i verdensrommet uten tyngdekraft. I løpet av dette spillet så skal man innom hele følelsesspekteret fra frustrasjon til glede og lettelse. Det er spesielt i situasjoner der man trøbler med å komme seg videre at det er godt å samarbeide med flere. Jeg spilte dette spillet med to andre personer, og vi måtte ved flere anledninger brainstorme litt for å finne ut hvordan i all verden vi skulle klare å sette sammen akkurat denne konstruksjonen. Da er det også uendelig mye deiligere når man endelig klarer det! Det sosiale med å samarbeide er absolutt den største styrken til Bonkies. Etter en litt knotete start på samarbeidet finner man etter hvert ut hva det er som funker og ikke funker, og samarbeidet blir både bedre og morsommere. Men det går absolutt ikke alltid som planlagt, noe som fører til både frustrerende og ikke minst morsomme situasjoner. Det er ingenting som er mer tilfredsstillende enn å ta en “high five” med en av de andre bonkiene etter man akkurat har fullført et krevende brett. Her er det også verdt å nevne at vanskelighetsgraden skaleres etter hvor mange spillere man er, noe som betyr at man for eksempel ikke MÅ være fire personer for å klare brettene.

 

 

Enspillerdelen av spillet derimot er ikke like givende. Du har fortsatt den samme motorikken og fremgangsmåten, men spillet mister fort litt av sjarmen når man ikke får spilt det med noen. Sitter man fast på et brett har man ingen til å hjelpe seg med å finne ut hva man kan gjøre bedre. Enspillerdelen er også noe i korteste laget. Jeg anbefaler å se på denne delen av spillet rett og slett som trening, for å finspisse ferdighetene til man skal spille sammen med andre.

 

 

Hele pakken rundt ape-eventyret i verdensrommet er også med på å styrke helhetsinntrykket. Grafikken er fargerik og sjarmerende. Man kan ikke gjøre annet enn å smile av disse skapningene man styrer. Humoren er fin og teit, men ikke for teit. Akkurat passe teit med tanke på at du styrer en ape i verdensrommet. Musikken er også merkelig passende. Jeg tenkte flere ganger under spillingen at hvis (eller når?) aper en gang skal sysselsettes i byggebransjen ute i universet, så kommer det til å være til akkurat denne musikken.

 

 

I det store og hele er det ikke mye å utsette på Bonkies. Enspillerdelen kunne vært bedre, men dette er ikke et spill som skal spilles alene, og blir derfor bare en parantes i denne sammenhengen. Det jeg virkelig savner er mulighet for å samarbeide online med venner. Kanskje spesielt i dagens situasjon med sosial distansering hadde det vært fint med et nettbasert alternativ på tvers av plattformer.

 

 

Studio Gauntlet kan absolutt være fornøyd med sitt første spill, og jeg anbefaler alle som er gira på litt sofa-samarbeid om å prøve Bonkies! Det er tilgjengelig nå på Playstation, Xbox, Nintendo Switch og PC. 

 

*Skrevet av Inge Døsvik*

 

 

Hold ut, det snur snart!

 

Vi må helt tilbake til vinteren 2010 for å oppleve like kaldt vær som vi har hatt etter jul. Frem til nå har vi hatt tosifrede minusgrader stort sett hele tiden. Dette siste døgnet har det for vår del her på Orkanger toppet seg litt. I morgentimene var det nede i -22.9 grader. Med sjøluften pluss litt vind så ble den faktiske temperaturen under 30 minusgrader. Kaldt som rakkern var det. Tidlig i januar så jeg hvor det bar og at vi i årets vintersesong ville få en kald værtype. Spesielt når jeg så hvordan jetstrømmen posisjonerte seg på den øvre delen av jordkloden vår. Jetstrømmen har meget stor betydning når det kommer til temperaturen. I tillegg til om det bygger seg opp alfahøytrykk eller lavtrykk som dukker opp som perler på en snor. Alt dette har en sammenheng og som sørger for det været vi får.

 

Den kalde værtypen vi hittil har hatt i år får seg en aldri så liten knekk nå. De dominerende høytrykkene og ryggene fratrer sin rolle og gir sin plass for mer lavtrykksaktiviteter. Det vil si, vi får mer vær enn det vi har hatt i det siste. Dette gjelder faktisk for det meste av landet. De som bor lengst i nord kan få litt lettere vær i perioder og med fralandsvind, mens vi fra ca. Nordland og sørover får mer ustabilt vær. Selv om vi de nærmeste tre ukene får oppleve tosifrede minusgrader så vil også temperaturen krype litt over null. Da kan det i samsvar med nedbør bli glatt. I tiden fremover vil vi få litt nedbør og for det meste kommer nedbøren i hvitt format. Ikke smart å pakke bort snøskuffen enda for mer snø blir det.

 

 

Selv om mange nå ønsker seg sol og varme så er ikke vinteren over riktig ennå. En ting kan jeg si, mai i år blir ikke slik vi hadde i fjor med snø til nærmest 17. mai. I år tror jeg faktisk vi kan få oppleve litt varme allerede fra slutten av april og godt inn i mai. Hvordan resten av sommeren blir er litt tidlig å si, men slik det ser ut så tror jeg den ikke blir ille i år. Statistikken min sier at sommeren etter en kald vinter normalt bruker å være rimelig tørr og fin.

 

Nå står altså vinterferien for tur og i denne sammenhengen blir det altså mer variert vær. For det meste kommer nedbøren i hvitt, tørt format, men inn i mellom blir den litt bløtere. Det vil også blir stunder med lettere med fint vintervær. Da er det bare å finne frem skiene, akebrettene eller rumperacerne for skikkelig vinterlek og moro. Uansett, vinteren vil være her enda en stund. Sommeren kommer, men ikke helt ennå.

 

Hvordan har været hittil i vinter vært der du bor? 

 

Sosialt, kaos og harmoni – spillet Bonkies utviklet i Trondheim!

 

Er i det Nordiske hjørnet i dag. Faktisk kan jeg ikke annet enn å gratulere den trønderske spillutvikleren Studio Gauntlet for deres nylig lanserte Bonkies. Spillet som virkelig har slått an og allerede har fått gode spillkritikker. Trondheimsgjengen har virkelig lagt gullegget med et spill som virkelig spinner på sosial gaming. Bonkies er kaos, samarbeid og sist men ikke minst harmoni…eller kanskje ikke. Uansett, i Bonkies gjelder det å samarbeide på høyt nivå om man skal klare oppdragene. 

 

Spillet kan uten å nøle sammenlignes med spill som Snipperclips, Overcooked, Moving Out, Among Us, Tools Up, Gang Beast, Party Animal, Mario Kart,
Heave Ho med veldig høy “partyfaktor”. Designet ser meget så sprudlende ut og med masse utfordrende brett å nyte sammen med andre. 

 

 

Her er noen specs om spillet:

Bonkies is a game that came to be almost out of necessity. The idea for it first sprouted in the mind of one of the devs – Christer Rebni. While recovering from an ankle injury and stuck in a hospital with no internet access, he noticed there just aren’t as many great couch co-op games to play with his friends and family that came to visit.

 

Bonkies is a jolly party game about cooperation, space construction and the joys of colonising the solar system as a team of monkeys. Players will be tasked with raising all sorts of quirky constructions on distant planets, by stacking blocks so they fit a given outline. To do so, they will have to team up with other space faring animals and master the use of their trusty apequipment – a banana-fuelled jetpack and a powerful robo-arm.

 

On top of that, they’ll have to utilise the wackiest kinds of blocks (magnets, rockets and even nuclear fusion are no strangers for a well-trained apestronaut), and work in exotic and not-really-monkey-friendly places. Who said space construction was going to be easy?

 

Bonkies features both single and multiplayer campaigns with tons of hand-crafted levels that require cooperation, quick wits, agility, and coordination to solve in time. Players can choose characters from a varied cast of lovable monkeys (and some other, equally adorable creatures). The game offers a challenging experience but is first and foremost a light-hearted and joyful take on construction builders and couch co-op games.

 

The game will be helped in its mission to colonise gaming platforms around the cosmos by Crunching Koalas – a publishing studio with experience in bringing exceptional indie titles to console.

 

 

Key Game Features:

 • Have fun with up to 4 players or by yourself in single and multiplayer
  campaigns
 • Raise and accidentally topple stacked blocks with physics-based
  mechanics.

 • Travel to the far reaches of the solar system and help colonise
  places like Mars and Pluto.

 • Tease your brain with tons of cleverly designed challenges

 • Make good use of a multitude of special blocks

 • Guide monkey astronauts with state-of-the-art equipment

Platforms: PC (Steam & GOG), PlayStation 4,
Xbox One and Nintendo Switch

 

Synes du spillet ser interessant ut? Da er det bare å få tak i det as we speak. Spillet er altså ute for salg nå! 

 

Lansering av det spennende Little Nightmares II

 

Nå er det ikke lenge igjen til et av vårens mest spennende, bokstavelig talt lanseres. Spillet har vært i fokus for meg siden det ble annonsert. Som “vanlig” er det en svensk utvikler som står bak spillet. Utvikleren heter Tarsier Studios og som også utviklet det første spillet i serien. I morgen, 11. februar lanseres Little Nightmares II til diverse konsoller, PC og Google Stadia. Allerede har det begynt å tikke inn gode kritikker og et spill som leverer til det ytterste.

 

 

Little Nightmares II ser meget spennende ut og et spill som jeg tror vil selge godt. Spesielt om det følger det første spillets fotspor. Det har hittil solgt hele tre millioner eksemplarer noe som er meget bra. Kan ikke kimse av det og som tilsier at potensialet for oppfølgeren så til de grader er til stede. Jeg har i alle fall troen for at Little Nightmares II kommer til å selge like mye om ikke mer, spesielt etter den hittil gode mottakelsen spillet har fått. 

 

 

Uansett, om ikke lenge håper jeg du kan lese en omtale av spillet her. Ikke annet enn å glede seg for et spill som setter deg i spenning fra første sekund. Okkult, spennende, utfordrende er noe av det du kan nyte i Little Nightmares II. 

Noen andre som gleder seg til spillet lanseres?