Lag din egen unike boks


 

Er det noen av dere som har hørt om Øisteins Blyant? Personlig har jeg gjennom mine barn gjort det og spesielt rundt juletider. Øistein Kristiansen har gjennom flere år vært på TV-skjermen nettopp via Øisteins Blyant og hvor han har lært både meg og barna, unge og foreldre å tegne. Mange tror å tegne kan være vanskelig, men det unike med Øistein er hvordan han får det til å se veldig enkelt ut og faktisk, det er ikke vanskelig. 
 

For meg er Øistein en herlig person spesielt med måten han fanger oss med sine herlige og fargerike tegninger. Han har vært på TV-skjermen i mange, mange land og har fått med seg en stor fanskare verden rundt. 
 

Når Øistein ikke er på TV så er han å finne på sosiale medier slik som Instagram og sist men ikke minst på Youtube. En kanal som virkelig har fanget min interesse er kanalen Box Yourself. På denne kanalen kan du se Øistein lage det utroligste av melkbokser og igjen om du tror det er vanskelig så er det faktisk ikke det. Se hvordan brukte melkbokser få et nytt liv og hvor de kan pynte opp rundt omkring deg.
 

Om du nå ikke har fått inspirasjon om å lage noe unikt så vet ikke jeg. I alle fall, om du føler deg av den kreative sorten og som gjerne vil sprite opp omgivelsene med noe spesielt og stilig, så kast deg i rundt og abonnere på denne Øisteins Box Yourself så er jeg bra sikker på at du vil få masse inspirasjon til å lage masse moro med de brukte melkboksene. 
 

Har du hørt om Øisteins Blyant eller har du fulgt med de korte tegnesnuttene på TVen?
 

ZtivxdHA8yc

#øisteinsblyant #boxyourself #tegning #gamer #kreativ #hobby #barn

Snakk om spennende start…


 

For ikke mange dagene sine annonserte Ubisoft et helt nytt Far Cry spill og hvor vi har blitt ønsket velkommen til Hope County i Montana. De første videoene ga oss et lite inntrykk i hva vi kan forvente, men fortsatt var det en god del mystikk rundt kommende Far Cry 5. I helgen sendte Ubisoft ut en ny video og denne gangen fikk vi noen flere knagger å henge våre inntrykk på i tillegg til at vi fikk opplyst at spillet dukker opp den 27. februar neste år til Playstation 4, Xbox One og PC.
 

Skal ærlig innrømme at jeg er stor fan av Far Cry-serien og har spilt så og si alle spillene i serien. Jeg har blitt godt underholdt med stor variasjon, herlig grafikk og gode historier i Ubisofts Far Cry serie. Derfor er jeg også meget, meget spent på Far Cry 5 og hvor vi havner over dammen og til Hope County, Montana. 
 


 

Som du kan se av den nye videoen så får høyreekstremisme stort fokus i den sentrale delen av USA og hvor du som sheriff skal sørge for at lov og orden holdes. Men flere setter kjepper i hjulene og det er her du må steppe opp og sørge for at dette ikke skjer. Som vanlig får du oppleve et gedigent åpent landskap, du må samle sammen resurser, kjempe med ville dyr og som noe nytt kan du gjennomføre spillet sammen med en venn. Dette har ikke skjedd tidligere i et Far Cry spill. 
 

Etter å ha sett denne videoen og de andre videoene noen ganger så må jeg innrømme at jeg gleder meg bare mer og mer. Dette skal bli helt fantastisk og med farten tiden har så er det ikke lenge til vi kan sette kloa i et nytt Far Cry spill igjen. Herlig!
 

Gleder du deg til Far Cry 5 og hva gleder du deg mest til?
 

PI-1KTy0pOA

#farcry5 #ubisoft #gamer #gaming #spill #games #game

Sonys unike verden med XZ Premium


 

Mange av dere vet at jeg er stor fan av Sony mobiltelefoner og har vært det en god, god stund nå. Faktisk var min aller første mobiltelefon fra Sony. Den var blytung og svær som en murstein. Den hadde knapt en skjerm og var kun til å ringe, motta telefoner samt sende meldinger med. Som du sikkert skjønner med beskrivelsen er det en god stund siden jeg hadde den telefonen, men Sony har alltid fulgt meg frem til i dag. 
 

Sony var en periode sammen med Ericsson og ja, jeg hadde noen telefoner med fra Sony Ericsson også, men så valgte selskapene å gå hver sin vei og hvor Ericsson ble borte fra markedet. Nå har Sony brukt den tiden sammen med Ericsson og lært masse på mobilfronten og har i flere år nå kommet med den ene lekre mobiltelefonen etter den andre.
 


 

I dag har jeg en Sony Xperia XA gullutgaven og er særs godt fornøyd med den. Den funker helt perfekt til mitt bruk om det er å spille på den, bruke den som GPS, se film og høre musikk og sist men ikke minst ta bilder. Kameraet i alle de Sonytelefonene jeg har hatt har vært helt fantastiske og gitt superklare bilder. Det er også mye av bakgrunnen for at jeg har valt Sony mobiltelefoner er nettopp på grunn av det gode kameraet pluss at noen modeller har vært vanntette.
 

Nå er straks en helt ny mobil her og den har siklet en god stund etter. Det er Sony Xperia XZ og gjett om jeg gleder meg til å slå kloa i en slik. Nok en gang satser Sony på kamera og introduserer som den første mobilprodusenten i verden noe som heter Motion Eye. Denne teknologien gir deg muligheten å filme i super slowmotion og det er en egenskap jeg tror kommer til å skape de mest herligste videosnutter. Hvis du i tillegg klasker til med kvaliteten du får på videoen pluss denne egenskapen, så kan det ikke bli bedre enn det. 
 


 

Kameraet er på 19MP mens frontkameraet er på 13MP. Selv om det har blitt litt indre megapixler i forhold til f.eks. XA som jeg bruker nå så har ikke dette så altfor mye å si og spesielt når Sony i tillegg har flesket til med nye kamerateknologi så vil bildene garantert bli vidunderlige. 
 

Selvsagt er det ikke bare kameraet som gjør at jeg sikler stort etter XZ fra Sony, men de andre egenskapene telefonen har. Brukerfunksjonaliteten er som vanlig på topp i tillegg til alle de funksjoner du kjenner fra før er med. Dette gjør at dette flaggskipet av en telefon glir rett inn hos meg. Som om ikke det er nok, så er denne siste utgaven vannbestandig samt at den ha et stort batteri (2900 mAh) som gir lang batterikapasitet.
 

Som du sikkert vet så drar jeg land og strand rundt med Spill er sunt og i løpet av sommeren skal jeg blant annet arrangere flere Pokemon meetups, kjører konkurranser på mobil rundt omkring diverse Elkjøp-butikker rundt omkring. Her vil jeg presentere Spill er sunt pluss dele ut masse fete premier til de som vinner konkurransene. Selvsagt vil konkurransene skje på mobil og noen ganger også Playstation 4. Hvor jeg dukker opp vil jeg ikke røpe ennå, men anbefaler deg å holde øye med bloggen min. Her blir jeg å informere om hvor jeg drar og hvor du kan komme å spille og vinne.
 


 

Så nå er det bare å glede seg til XZ kommer og gjett om det blir spilling på den og sist men ikke minst både filming og knipsing av bilder. Det skal bli så kult det. Sony er og blir mitt mobilmerke og om du ennå ikke har fått med deg så mye om Sony Xperia XZ så kan du finne det her på den offisielle nettsiden til produktet.
 

Hvilken mobiltelefon har du og synes du denne telefonen virker spennende?
 


 

#mobiltelefon #sonyxperiaxz #sonymobile #sonymobiltelefon #gamer #gaming #spill #games #game

Hvor blir det av sommeren?


 

I den siste tiden har jeg fått mange, mange spørsmål fra solhungrige trøndere om hvordan været blir. De fleste ønsker å vite om man kan begynne å finne frem badeshortsen og solkremen. Som mange av dere vet så har jeg siden jeg var liten vært veldig interessert i vær og vind. Dette har medført til at jeg opp igjennom årene har fulgt med på det som har skjedd værmessig. Har sågar ført værstatistikker siden 1987 selv om det ikke har blitt så alt for mange føringer det siste året, så har jeg fulgt med godt i timen på hva som har skjedd med været vårt.
 

Det å kunne spå været langt frem i tid er vanskelig, veldig vanskelig. Spesielt med tanke på at man ikke har noe som heter stabilt vær. Flere eldre husker godt at været var med stabilt før mens i dag er det flere værskifter i løpet av en uke enn man bytter truser og boxere. Været er ikke slik det en gang var og i følge mine føringer har det blitt varmere noe som spesielt har vært utslagsgivende om vintrene og da tenker jeg på de siste vintrene som har vært delvis snøfrie over lengre perioder.

 

Nå er det ikke lenge til sommeren står for tur og vi er snart ferdig med den siste vårmåneden (etter min mening). Etter en meget spesiell vinter og vår er jeg meget spent på hvordan sommeren utarter seg for oss solhungrige trøndere. Blir den som i fjor, veldig ustabil og kjølig (foruten høsten) eller blir den god og varm? Akkurat dette vil jeg komme tilbake bitte litt senere inntil jeg får et bedre overblikk over tendensene i været.
 

Inntil videre prøver jeg jeg meg heller på en spådom for den kommende måneden og hvordan været hos oss trøndere blir. Først må jeg innrømme at mai ikke har vært spesielt bra og med en god del nedbør i forskjellige fasonger. Mye ustabilt vær har vi hatt og hvor varmen har mer eller mindre uteblitt. Husker flere ganger at det har vært tropevarme i slutten av mai og hvor vi har måttet ty til bading både i sjøen og små plastbassenger i hagen. Slik har det ikke blitt i år og det kommer heller ikke til å bli det såfremt du ikke bor sørpå da. Her vil det bli godt og varmt og med mulighet for å avkjøle seg litt i “kalde” vann rundt omkring. 
 


 

Slik tendensen ser ut nå så vil været frem til og med tredje uke i juni være veldig variabel. Det kommer til å bli kjølige i perioder med temperaturer ned mot frysepunktet enkelte steder, mens det også vil bli temperaturer på varme tjue-tallet. Det er et uttrykk som jeg bruker inn i mellom og det er hummer og kanari. Dette uttrykket tar jeg frem nå for den kommende måneden. Bøndene vil nok muligens juble litt for det blir godt med nedbør og inn i mellom blir det gode temperaturer hvor avlingene vil vokse godt. Det er ikke snakk om oversvømmelser i det jeg ser, men kan komme godt med nedbør når oven åpner seg enkelte perioder. 
 

Dessverre for mange av dere trøndere som håper på sol, varme og bading så må jeg nok skuffe dere den kommende måneden. Det vil ikke bli bli stabilt varmt og vi må nok belage oss på ennå å gå med vårklærne en stund til med sporadiske dager i shorts og t-skjorte. Hvordan sommeren kommer til å bli vet jeg ikke helt ennå, men samler informasjoner rundt den biten og ser hvordan tendensen, hvordan været nå har vært sammenlignet med tidligere år. Så vil jeg her i bloggen min komme med en spådom om sommerværet etter hvert. 
 


 

Du skal være glad for at du ikke bor i de to nordligste fylkene. De har ennå Kong Vinter på besøk og hvor snøbygene herjer. Heldigvis er det ikke slik her i Trøndelag, men selvsagt er vi litt misunnelige på de som bor sørpå som titt og ofte har temperaturer godt over tyve grader. Vi får bare håpe denne varmen trekker hit etter hvert også og noe som ikke er umulig. 
 

Hvordan har våren vært der du bor og hvordan har været vært den siste tiden?
 


 

#værogvind #værspåmann #været #sommer #sol #bading #gamer #gamersomspårværet #

Ta kontrollen over ditt eget fiskefartøy


 

Er det et spill jeg gleder meg sykt mye til så er det Fishing: Barents Sea som lanseres til PC i løpet av året. Lenge har jeg som landkrabbe drømt om å dra ut på lopphavet og fiske torsk, hyse, sei, skrei og andre fiskeslag som finnes i havet. Om du tror jeg er redd for bølger og høy sjø så er det bare å tro om igjen. Jeg har aldri blitt sjøsyk uansett hvor høye bølgene har vært og storkoser meg på havet om båten sjangler opp og ned bølgene.
 

Okei, det er vel kanskje litt vel drastisk og sammenligne med mine turer ut på sjøen med spillet Fishing: Barnets Sea, men det jeg ville frem til var at jeg er stor fan av havet og spesielt fiske på havet. Det er moro det. Har du hørt om Misc Games? Dette er utvikleren som blant annet står bak dette kommende spillet. De har selvsagt fått med store “fisker” på laget og kan nå skilte med å ha med seg SCANMAR, som er et stort selskap innen fiskeindustrien. I tillegg har gjengen fått med seg den kjente utgiveren Astragon som blant annet står bak spillserien Farming Simulator. 
 


 

I dag har jeg den glede å kunne presentere en helt ny video fra det kommende Fishing: Barents Sea som altså lanseres i løpet av året til PC og dette i sammenheng med fiskemessen SKIPPER EXPO som går av stabelen i Aberdeen i disse tider. Her får vi blant annet se hvordan en stor tråler arbeider på havet og hvordan trålens til en viss grad jobber med å å opp havets rikdom. Dette ser rett og slett herlig ut.
 

ammen med den årlige SKIPPER EXPO i Aberdeen har mine venner i Misc Games sammen med Astragon sendt ut en pressemelding rundt dette og her er noen ord som jeg tror vil fange din oppmerksomhet. Den fanget i alle fall min;
I denne traileren viser vi for første gang frem noe av utstyret som vi simulerer, fra vår samarbeidspartner SCANMAR pakket inn i den vakre nord-norske kystlinjen.

Bruk en lavfrekvent sonar med en rekkevidde på opptil to kilometer for å finne fisk, denne noe som vil hjelpe deg med å finne ut nøyaktig sjødybden av de shoals du er ute etter​. Utstyrt med disse høyteknologiske sonarene trenger du kun å finne riktig posisjon og optimal dybde for å sette ut trålen. For å kunne få den perfekte fangsten er hastigheten meget viktig å ta hensyn til, da dette påvirker åpningen av trålposen. SCANMAR er pionéren innen fangstkontrollsystemer som hjelper fiskere til å øke effektiviteten og økonomisk gevinst. Disse systemene er også tilgjengelige for deg i spillet for å bedre fangsten, slik at du får mest mulig ut av dine fisketurer.

Fishing: Barents Sea lar deg ta kontrollen over ditt eget fiskefartøy for å utforske de enorme områdene i Barentshavet for de beste fiskeområdene.  
 


 

Med andre ord, vi har søren meg litt å glede oss til og spesielt det å kunne få oppleve livet som fisker. Vi starter med en liten sjark og jobber oss opp til å bli store på havet med en gedigen tråler, mannskap og alt som hører med. 
 


 

Gleder du deg til dette spillet og hva gleder du deg mest til? Nedenfor ser du den nyeste videoen fra Fishing: Barents Sea.
 

4LM-yrFBwD0

#fishingbarentssea #miscgames #astrogon #trailer #gamer #games #game #gaming #spill

Kjemp som kvinnelige soldater i Battlefield 1

Så skjer det og endelig kan de som har savnet å spille med kvinner i spillet Battlefield 1 få muligheten til det. For i kommende utvidelse som har fått tittelen In the Name of the Tsar og skal etter planen lanseres i løpet av sommeren, vil man kunne spille som kvinnelige soldater. Nøyaktig dato er ennå ikke annonsert, men jeg skulle ikke forundre meg om at det ikke skjer i slutten av juni.
 

Men over til den store nyheten i alle fall for de kvinnelige spillerne av spillet. Som du så da har fått med deg, så vil du altså kunne spille som kvinnelig soldat i spillet og det er ikke hvilken som helst gruppe du kan spille som. Denne gruppen kvinnelige soldater som du kan spille – Russian Scout-klassen så ble den opprettet i 1917 og var med mot Tyskland og Østerrike-Ungarn. 
 

Utvidelsen “In the Name of the Tsar” tar oss med til østfronten og gir oss blant annet fire helt nye snødekte brett i tillegg til nye våpen, kjøretøy samt at vi får møte den russiske hæren med den nye Russian Scout-klassen.
 

Battlefield 1 er et av de beste spillene i serien i mine øyne. Er det noe liker godt med spillet så er det brettoppbygningen og sist men ikke minst stemningen i spillet. Dette gjør at Battlefield 1 også er godt likt blant verdens spillere og ikke bare meg. 
 

Flere som gleder seg til denne nye utvidelsen?
 


 

#battlefield1 #dice #ea #electronicarts #spill #gaming #games #game #gamer #utvidelse #dlc

Dette hadde jeg ikke trodd…


 

En av mine aller største spillserier er uten tvil Far Cry. Det første spillet tok pusten av gamere verden rundt deriblant meg og var langt forut sin tid spesielt på det grafiske. En fargerik jungel proppet med fiender var det vi fikk servert av Crytek som la listen meget høyt. Far Cry ble lansert til PC i mars 2004. Jeg elsket spillet og siden den gang har det kommet fire Far Cry spill og hvor jeg har spilt alle sammen.
 


 

Det aller siste spillet i serien – Far Cry Primal er det spillet jeg i ettertid har likt best og spesielt med tanke på omgivelsene, stemningen og sist men ikke minst de nye elementene med å bygge opp ting og samle sammen til en helhetlig stamme som var med der. Far Cry Primal var for meg et skikkelig godt spill. 
 


 

Da jeg fikk høre om at Far Cry 5 var under utvikling jublet jeg stort. Tenk, nå kommer et nytt Far Cry spill og som vi igjen skal bruke tid på å utforske. Det er ikke så lenge siden det spillet ble annonsert og inntil nå har det blitt fortalt lite om det og hvor vi skal få omgi oss med fantastiske scener og herlig grafikk. For nedenfor kan du se noen videoer og disse presenterer hvor vi denne gangen får boltre oss i. Jeg kan med en gang si at jeg gleder meg sykt mye og ser frem til å utforske og kjempe gjennom nye kamper i et nytt Far Cry-spill. 
 


 

Far Cry 5 skal etter planen lanseres innen april nese år og kommer da til Playstation 4, Xbox One og PC. Ikke annet enn å glede seg eller hva?
 

f4HrrAdmHVg
 
7B609xujdaA
 
tIpIPo6MneE
 
P7e4HiQAAAU

#farcry5 #farcry #ubisoft #gamer #games #game #spill #gaming

HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad kommer snart

Hyperx er en stor leverandør av gamingprodukter og i løpet av 2017 lanserer selskapet en rekke nye produkter som garantert kommer oss gamere til gode. Hittil i år har de kommet med nye tastaturer med forskjellige switcher i deres Alloy FPS-serie, helt nytt 7.1 Cloud Revolver S headset, Pulsefire FPS – HyperX aller første gamingmus og nå om ikke mange dagene lanserer selskapet en ny musmatteserie som har fått navnet Fury S Pro gaming og som kommer i forskjellige størrelser.
 

Om du studerer bildene så ser du blant annet at de nye musmattene har fått innsydd en kant rundt seg. Dette for at det skal føles bedre får håndledd når du bruker musmatten når du blant annet spiller. I dag er det ikke mange musmatter som har en slik innsydd kant og noe jeg tror vil sørge for en mye mer behagelig gamingtid og hvor du slipper de kvasse kantene.
 


 

Ellers er Fury S Pro musmattene lagd av samme gode kvalitet som de andre musmattene fra HyperX og som tåler utrolig mye. Om du skulle vre uheldig å søle på musmattene så preller vesken av. De er også veldig enkle å rengjøre slik at du til enhver tid har gode nøyaktighet på gamingmusene du velger å bruke. Undersiden av Fury Pro S er behandlet med et gummilag som gjør musmattene ligger som støpt til underlaget. Dette er godt å vite spesielt når ting går hardt for seg i kampens hete.
 

Den 29. mai lanserer HyperX sin Fury Pro Gaming musmatte-serie og jeg gleder meg stort til å kunne spille med disse. For jeg vet hvilken kvalitet jeg får og hvor nøyaktig musmattene fra HyperX er. Ønsker du å bytte ut din musmatte, så ha bitte litt is i magen og vent til etter den 29. mai. Da vil du kunne kjøpe disse lekre og herlige musmattene fra HyperX og som er bra sikker på at du kommer til å like godt. 
 

Ønsker du mer info om HperX sine produkter, så ta turen innom deres nettside
 

Hvilket merke er musmatten du bruker? Vil du nå innom kort tid bytte ut musmatten din? Hva er viktig for deg når det kommer til bruk av gamingmusmatter?
 

5lwYKZTcJEQ
 

#hyperxfamiliy #hyperxgaming #gamingmusmatte #gamingutstyr #gamer #gaming #game #games #spill #hyperx

Store ‘n’ Save USB 3.0 10TB fra Verbatim

*Reklame*
 

Har du hørt om Verbatim? Det er nok en del av dere som har det. Verbatim har for meg betydd en god del opp igjennom årenes løp både for meg som gamer og som familiefar. For er det noe Verbatim er mestere på så er det lagring. De har bygd seg opp et meget bra rykte når det kommer til det med lagring og har mange, mange år på baken her. Jeg har helt siden de begynte å produsere disketter og CDer vært stor fan av denne produsenten. De siste årene har de spesialisert seg på harddisker, minnepenner og SSDer og har gitt ut flere meget så gode produkter ut på markedet. 
 

Nylig lanserte Verbatim noen meget så store lagringsdisker, nemlig deres harddiskserie Store ‘n’ Save og nå går det virkelig på Terrabytene løs. For med deres nye tilskudd så kan man lagre opp til 10TB og det er søren meg mye. Veldig mye. Jeg har fra før av en 4TB harddisk fra Verbatim og som jeg lagrer titt og ofte på både av spill, bilder, filmer, musikk m.m. Denne disken har betydd enormt for meg frem til i dag og som jeg stadig bruker til å lagre ting og tang på. 


Nå som 10TB har blitt lansert kan du tro jeg sikler stort etter å få kloa i en slik en. For er det noe som for meg er nøye så er det nettopp lagring av viktige ting og tang. Så må vi ikke glemme det å ta backup av viktige ting om det er bilder, filmer, musikk, savefiler til spill eller hva det måtte være. Da er det også godt å vite at man med en 10TB virkelig får plass all verdens av data. 
 

Om du føler at 10TB blir for mye så kan du heller slå deg løs med en harddisk på 3 eller 5TB noe som også gir rom for mye lagring av viktige data. Verbatim er store innen lagring og det ser de ut til å fortsette med gjennom deres Store ‘n’ Save. 
 

Vil du vite mer om Verbatim, så klikk deg inn på nettsiden deres
 

Tar du mye backup og lagrer dette på harddisker eller bruker du kun nettskyer til slikt? Har du hørt om Verbatim og hva er ditt forhold til denne produsenten?
 

#verbatim #backup #lagring #pc #gamer #gaming #games #game #spill

Ubisoft annonserer Farcry 5, nytt Assassin’s Creed samt The Crew 2

Jeg kan ærlig innrømme at jeg er stor fan av Ubisoft og deres spill. Gjennom mange år, mange år har jeg blitt underholdt godt av Ubisoft og spillene de har lansert. Store serier har lagt beslag på min dyrebare fritid og som har sørget for at jeg har brukt tusenvis av timer fremfor gamingskjermen min.
 

Nylig annonserte dette populære spillselskapet en rekke nye spill og her var det mange gullkorn som fanget min oppmerksomhet. Spesielt er det en spillserie som jeg har spilt alle som en av og det er Farcry-serien. Farcry Primal som er det siste spillet som ble lansert er et av de beste i serien i mine øyne og som har fått meg spikret til min BenQ-skjerm. Farcry Primal tok meg med til steinalderen og hvor mammuter, sabeltanntigre og andre skumle dyr var med på å skape stemningen. Nå har Ubisoft annonsert Farcry 5 og gjett om jeg er i ekstase og leder meg stort. Har hørt rykter om at man i dette spillet får oppleve westerntiden, men dessverre er ikke dette offentliggjort. Noen har sågar sagt at vi kanskje skal helt tilbake til dinosaurenes tid, men hva Ubisoft velger får vi ikke vite nå. Under årets E3-messe som går av stabelen om ca. tre uker vil vi garantert får vite mye mer om Farcry 5. Bare å glede seg med andre ord.
 

Et annet spill jeg også gleder meg stort til er The Crew 2 som også ble annonsert nå nylig. The Crew har faktisk over ti millioner registrerte spillere og da var det selvsagt ikke å vente noe annet enn at Ubisoft ville komme med en oppfølger. The Crew tok oss med til USA og alt det herlige landet har å by på av kjente byer, landemerker m.m. Fete biler, muligheter for oppgraderinger og masse å samle på gjennom spillet fikk meg hekta fra første sekund. Nå kommer altså The Crew 2 og jeg gleder meg stort til et nytt fett bilspill. Er veldig spent på hvor fokuset blir her. Kanskje bærer det til Europa, eller hva med Australia, eller Asia, Japan, New Zealand. I alle fall, jeg er spent på hvor vi får muligheten til å kjøre og samle. Hva tror du?
 

Et nytt Assassin’s creed er også annonsert og er nok en meget populær serie fra Ubisoft. Selv har jeg spilt mange av spillene i serien og nå ser jeg frem til et nytt spill. Det forrige spillet tok oss med til den industrielle revolusjonen og London. Spillet før der tok oss med til den franske revolusjonen. Hvor vi nå ender i det nye Assassin’s Creed-spillet blir spennende å se. Nok en gang holder Ubisoft kortene tett inntil brystet og hvor vi ikke har fått vite så mye om det kommende spillet. 
 

Nå lurer du sikkert på når disse spillene blir lansert og det jeg vet er at spillene lanseres innen april neste år. Det jeg velger å tro er at det nye Assassin’s Creed og The Crew 2 lanseres innen juleribben og julepølsene inntas, mens Farcry 5 lanseres i slutten av mars. Årsak til at jeg tror dette er når de andre spillene i de forskjellige seriene har blitt lansert. I alle fall, jeg gleder meg sykt mye til disse spillene dukker opp og vi har mye god underholdning å se frem til. 
 

Hvilket av disse spillene gleder du deg mest til?
 

 

#ubisoft #farcry5 #thecrew2 #assassinscreed #gamer #games 3game #gaming #spill