Snakk om spennende start…


 

For ikke mange dagene sine annonserte Ubisoft et helt nytt Far Cry spill og hvor vi har blitt ønsket velkommen til Hope County i Montana. De første videoene ga oss et lite inntrykk i hva vi kan forvente, men fortsatt var det en god del mystikk rundt kommende Far Cry 5. I helgen sendte Ubisoft ut en ny video og denne gangen fikk vi noen flere knagger å henge våre inntrykk på i tillegg til at vi fikk opplyst at spillet dukker opp den 27. februar neste år til Playstation 4, Xbox One og PC.
 

Skal ærlig innrømme at jeg er stor fan av Far Cry-serien og har spilt så og si alle spillene i serien. Jeg har blitt godt underholdt med stor variasjon, herlig grafikk og gode historier i Ubisofts Far Cry serie. Derfor er jeg også meget, meget spent på Far Cry 5 og hvor vi havner over dammen og til Hope County, Montana. 
 


 

Som du kan se av den nye videoen så får høyreekstremisme stort fokus i den sentrale delen av USA og hvor du som sheriff skal sørge for at lov og orden holdes. Men flere setter kjepper i hjulene og det er her du må steppe opp og sørge for at dette ikke skjer. Som vanlig får du oppleve et gedigent åpent landskap, du må samle sammen resurser, kjempe med ville dyr og som noe nytt kan du gjennomføre spillet sammen med en venn. Dette har ikke skjedd tidligere i et Far Cry spill. 
 

Etter å ha sett denne videoen og de andre videoene noen ganger så må jeg innrømme at jeg gleder meg bare mer og mer. Dette skal bli helt fantastisk og med farten tiden har så er det ikke lenge til vi kan sette kloa i et nytt Far Cry spill igjen. Herlig!
 

Gleder du deg til Far Cry 5 og hva gleder du deg mest til?
 

PI-1KTy0pOA

#farcry5 #ubisoft #gamer #gaming #spill #games #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top