Logitech G640 – Nøyaktighetens musmatte!

Det er ikke så lenge siden at jeg ble totalt overrumplet over Logitech herlige G402 Hyperion Fury. Det er noen år siden jeg har spilt med produkter fra Logitech, men etter G402 var jeg nærmest solgt. Spesielt med tanke på hvor nøyaktig gamingmusen var og hvor godt den funker til min spilling.

Sammen med gamingmusen har jeg også en god stund nå spilt med musmatten Logitech G640 og dette har vært en regelrett herlig combo. Logitech G640 ser ut som en helt vanlig musmatte, men det er først når du begynner å bruke den at du virkelig kjenner kvaliteten og hvordan ekspertene i Logitech har jobbet for å få til en god musmatte.

For det første, toppen av musmatten er glatt, meget glatt. Det vil si at uansett gamingmus vil kunne gli utrolig smooth over musmatten. Mange gamere spiller med lav PPT/DPI og for å få den rette glidingen må musmatten være glatt noe denne der. I tillegg var jeg så uheldig å søle vann på den en dag her og da prellet vannet like godt av musmatten uten at det trakk inn i den. Vannet samlet seg nærmest som perler. Godt å vite om man skulle være så idiotisk som meg å søle. Årsak til dette er at toppen er varmebehandlet ved 200 grader noe som gjør den perfekt for muselasere å fange opp overflaten.

Videre er musmatten rimelig stor og krever litt plass der du vil den skal ligge. Størrelsen er på 400mm (høyde) X 460mm (bredde) og hvor den er 3mm tykk. Det vil si om du skal på tur, er det ikke noe problem å rulle den sammen slik at den tar mindre plass.

undersiden av Logitech G640 finner du et stilig blått gummilag. Dette sørger for at musmatten ligger godt i ro og ikke beveger seg uansett hvor hardhendt du er under spillingen.

nå har jeg et perfekt parforhold på gang med gamingmusen G402 Hyperion Fury og musmatten G640. Alt funker utrolig godt sammen og hvor nøyaktigheten er helt i ypperste klasse. Jeg spiller like godt sniper som assault og trenger kun å justere litt på PPT mellom hver av våpengrenene i Battlefield 4. I Cities Skylines After Dark er det finjusteringer som skal til for å bygge optimalt og her reagerer G402 og G640 helt perfekt. En herlig match altså.

Selv om jeg spiller med G402-musen, så skal jeg ærlig innrømme at jeg også måtte teste ut hvordan musmatten fungerte med andre gamingmuser og de som fikk kjørt seg var; Roccat Tyon, Roccat Pure, CM Storm Reaper og til slutt CM Storm Havoc. Alle disse musene fungerte også perfekt og var übernøyaktig slik jeg som gamer vil ha det. Så om du føler for å kjøpe denne musmatten selv om du ikke har en Logitech gamingmus, så vil det gå kjempefint. For musmatten er så innmari nøyaktig at uansett gamingmus vil funke som en drøm.

Med det vil jeg anbefale Logitech G640 som det beste en gamer kan spille med. Rett og slett en herlig musmatte som jeg har blitt svært så glad i. For meg som spiller mange forskjellige spill er det viktig at musmatten er nøyaktig slik at jeg når de målene jeg skal. Logitech G640 sørger nettopp for det og nå vil jeg at du også skal få oppleve det med å anbefale denne gaming musmatten til deg.

Mer info om musmatten finner du inn på Logitech nettside

Logitech G640 finner du billigst HER

Hvilken gaming musmatte spiller du med?

#logitech #logitechg402hyperionfury #logitechg640 #gamergear #gaming #review #bloggomtale #pcgamer #pcgaming #gamer #lovegaming #youtuber #gammernsgamerkanal #oldgamer #gammelgamer #spillpappa #unboxing #goodproduct #recommending 

Disney Infinity 3.0 – En stor opplevelse for en spillende far!

“Alle gode ting er tre” er det et uttrykk som heter. Her må jeg faktisk si meg dundrende enig. Jeg har opp igjennom årene opplevd Disney Infinity-serien fra det første spillet ble lansert i august 2013 og som har frem til i dag vokst og blitt en utrolig godt barne- og familiespill. Når jeg sier familiespill, så er dette en spillserie som passer hele familien inkludert mor og far.

Jeg har sammen med mine barn spilt en god del Disney Infinity og hvor de har imponert meg med sine mange selvlagde brett. Jeg har flere ganger ikke trodd det jeg har opplevd og spilt, for selv om Disney Infinity på mange måter er et actionspill man kan gjennomføre, så er det også et kreativt spill som får frem det kreative hos oss alle.

er det en liten stund siden Disney Infinity 3.0 ble lansert og hvor det ble skikkelig julaften da pakken med spill og figurer ble åpnet. Jeg og barna har mange, mange timer med spilling bak oss nå og endelig føler jeg at jeg kan skrive en liten omtale om nettopp mine og barnas opplevelser med Disney Infinity 3.0.

Det første vi la merke til da vi åpnet esken var Star Wars-figurene. En veldig populær serie har hos oss er “Star Wars Rebels” som går på Disney XD. Dette er en serie som står på serieopptak og hvor barna ikke vil gå glipp av en eneste episode. Så da Star Wars figurene en etter en dukket opp stod jubelen i taket. Det var julaften på Snåsa.

Vi gravde videre i den store esken med Disney Infinity 3.0-stæsj og litt lengre ned dukket det opp figurer fra filmen “Frost” (som min datter elsker) samt figurer fra den kinofilmen “Innsiden ut” som for ikke så lenge siden ble vist på norske kinoer. Datteren min jublet stort. Når jeg så gleden til barna og spesielt å vite at vi nå får en herlig digital underholdningstid fremfor oss, så ble jeg også utrolig glad. Er det noe som gleder meg mest, så er det å se barna kose seg med spill og da spesielt Disney Infinity. Spillene får barna til å gløde og spesielt når de sitter og tjoner med å lage egne brett for så å invitere meg til å prøve, ja så er datagleden komplett både for meg og barna.

Disney Infinity 3.0 er som de andre spillene i serien lik på mange måter, men det er flere ting i selve spillet som overrasker meg mer enn hva de andre spillene i serien har gjort. For det første er alt mer gjennomtenkt og hvor man i singleplayerdelen virkelig får valuta for pengene. Spesielt om man spiller Star Wars. Her får man oppleve et rikt Star Wars-univers som fenger både ung som gammel (meg).

Kameraet funker bedre og hvor man slipper å komme opp i beklemte situasjoner hvor kameraet ikke viser noe som helst. Slik opplevde jeg inn i mellom i de to første spillene og hvor det til tider ble litt kaos. Grafikken har fått seg en oppjustering til det bedre og utvikleren har lekt seg godt med godt banedesign som igjen sørger for at vi blir hekta fra første sekund.

Når jeg viser til at Disney Infinity 3.0 er et familiespill, så er det slik at man kan spille opp til to personer samtidig. Du plasserer den figuren du ønsker på en portal og vips er du med i spillet med denne figuren. I Disney Infinity 3.0 er det viktig at man samarbeider om å komme seg videre i spillet. Her lærer man seg å mestre nettopp det å samarbeide samt å se løsninger som hjelper den andre. Det gjør at det er moro og spille sammen.

Videre er Disney Infinity 3.0 på norsk (som vanlig) og hvor stemmene er på norsk. Dette gjør at selv små barn skjønner hva som skal gjøre hvor man får gode forklaringer. Musikken og lydene er også helt etter hva man kan forvente og som sørger for at du kommer i den rette stemningen.

Alt i alt, har Disney gjort nok en meget god jobb. De kommer her med det beste spillet i Disney Infinity-serien og sender i vei en rekke nye figurer som barna og du som voksen kan spille med. I tillegg har utvikleren forbedret spillet på mange måter som igjen gjør at spillet både er underholdende og kreativt. For å si det slik, selv om jeg vet at det blir masse masing hver gang jeg er på Elkjøp etter nye figurer, så vet jeg også at spillet gir så utrolig mye glede. I tillegg vet jeg og madammen hvilke gaver vi kan kjøpe i tiden fremover.  Jo det blir flere nye figurer som barna kan spille seg med og det beste, det finnes utrolig mange figurerer fra kjente Disneyfilmer å velge i mellom.

Disney Infinity 3.0 er i mine øyne et bra alternativ til digital underholdning og hvor jeg mener man får mer i utbytte av å spille enn å sitte passivt og se på TV. I tillegg er Disney Infinity-serien veldig kreativ med tanke på at man kan lage sine egne brett og deretter utfordre venner og familie i disse. Det kan jo søren meg ikke bli stort bedre enn det. Takk Disney for at dere underholder meg og min familie.

Diseny Infinity 3.0 er ute nå til Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Wii U, IOS, Android og PC.

Spill er sunt anbefaler Disney Infinity 3.0!

#disneyinfinity #disneyinfinity2 #disneyinifinity3 #disney #familiefun #familieunderholdning #familiespill #familygaming #familygame #spillersunt #spillpappa #familiefar #spillendepappa #konsollspill #gamer #gamerdad #healthygaming #fungame #goodgame #lovegaming #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 

Ny intro og outro! Rett og slett herlig og være meg!

Først som sist må jeg si at jeg prøver å pleie youtube-kanalen min godt. For å få til det er jeg så bortskjemt med å ha utrolig snille venner og bekjentskaper. Dette medfører jeg jeg plutselig som lyn i fra klar himmel får tilsendt den ene fete tingen etter den andre. I løpet av min tid på Youtube har jeg mottatt bannere, headere, thumbnails og sist men ikke minst introer og outroer. 

søndag var en slik dag og jeg var så heldig å motta både intro og outro. Mesteren bak er ingen ringere enn Johan Klingan Klingborg som er kjent fra den svenske klanen Team ProPain. De har i årevis gitt oss den ene fete Minecraft kreasjonen etter den andre og hvor jeg selv har blitt mektig imponert. 

Om du ønsker å bli imponert så ta turen innom deres Youtube-kanal og se alt det herlige det har lagd -> Team ProPain!

Her er i alle fall Gammerns Gamerkanal sin nye intro og outro. Hva synes du?

 

YB0pMWysMq0

#intro #outro #teampropain #youtuber #gammernsgamerkanal #gamer #pcgamer #lovegaming #gaming4life #spillersunt #healthygaming #norwegiangamer #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 

Er det mulig? Lykkerus!

Jepp, det er mye bra man opplever om dagen og det på flere fronter. En av tingene som jeg virkelig gleder meg til er å avsløre min nye arbeidsgiver og hva jeg skal jobbe med. Om ikke så altfor lenge kan jeg faktisk det og det skal bli en glede å dele dette med deg. 

Det andre som gir meg en skikkelig lykkerus er at jeg på min egen lille Youtube-kanal har pr. i dag 279 abonnenter (subs) og det er jeg ufattelig takknemlig for. At jeg som oldis og gammel gamer klarer å få så mange til å bli interessert i kanalen min er utrolig. Selv om jeg egentlig ikke hadde noe direkte mål, så må jeg si at jeg blir glad for hver abonnent som kaster seg inn på Gammerns Gamerkanal. Det varmer en gammel skrott. 

denne kanalen finner du IKKE “tradisjonelle” spill som Minecraft, CS:GO eller de spill de fleste Youtubere i dag spiller. Jeg presenterer spill som Mad Max, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Batman Arkham Knight, Cities Skylines: After Dark, Middle-Earth: Shadow of Mordor, DiRT Rally, Train Fever, Battlefield 4, Kholat bare for å nevne noen.

I tillegg til spillklipp, kjører jeg også konkurranser, unboxing samt presentasjon av ting som opptar meg i spillverden. Etter hvert blir det også deler fra Spill er sunt og hvor jeg retter meg direkte til foreldre for å få de til å forstå viktigheten med å spille spill, selvsagt innenfor de rammer hver enkelt familie har satt.

Håper du synes dette høres interessant ut og har du ennå ikke abonnert på Youtube-kanalen min, så er du hjertelig velkommen til det. Jeg blir som sagt happy for hver abonnent som kommer innpå min lille, usminkede kanal hvor jeg inn i mellom driter på draget, men det gjør ingenting og er noe av sjarmen med kanalen min.

Banneret er lagd av Marcus Langnes!

#youtuber #gammernsgamerkanal #lovegaming #gammelgamer #spillersunt #pcgamer #pcgaming #gamer #gaming #subscribers #abonnenter #gamersparadise #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony

Første snøfall i høstferien?

Det er noen uker siden jeg skrev om at vinteren kunne komme tidlig i år og mange lo godt da jeg la opp innlegget her på bloggen midt i en tropisk varme periode. Jeg så hvordan ting utviklet seg og hvordan værfenomenet El Nino bygget seg opp. Jeg har helt siden da fulgt med på hva været har forandret, hvordan jetstrømmen har lagt seg og hvordan El Nino har utviklet seg og slik det ser ut og som eksperter sier så blir det en sterk El Nino i år. 

Husker du vintrene 2009/2010 og 2010/2011? Jeg husker godt disse to vintrene som om de skulle vært i går. Disse vintrene var ufattelig kalde og kulderekorder gikk for fall i tur og orden disse årene. Under disse vintersesongene var også El Nino på ferde og var forholdsvis kraftig. Det som skjedde disse årene var at alfahøytrykk bygget seg opp i øst og om dere ikke vet det så går beveger vinden rundt høytrykk seg med klokka. Det vil si at en bitende kald vind fra Sibir ble satt opp over oss og som igjen sørget for at vintrene disse årene ble de kaldeste på flere tiår.  

er vi altså ved et nytt sterkt El Nino år, i tillegg til at solen vår også har lite solflekker. Alle disse “effekter” påvirker klimaet på jorden i større eller mindre grad. Det vil si, det vil selvsagt variere hvor hardt det slår ut etter hvor vi bor, men slik jeg ser det vil vi få en kald vinter stort sett over hele Norge. Nord-Norge kan oppleve en meget snørik vinter med masse pålandsvind, men jo lengre sørover man kommer jo mer fralandsvind får man. Disse vindretningene er utslagsgivende om det kommer mye eller lite nedbør og hvor kald luften blir. 

Ut i fra hvordan jetstrømmen beveger seg så ser det ut til at vi får tilslag av en god del pålandsvind tiden fremover og i høstferieuken (uke 41) vil vi i “verste” fall oppleve å se hvite snøfiller dale ned mot bakken. Man skal ikke så høyt opp for å finne hvitt og i fjellet blir det snø. Jetstrømmen i oktober kommer til å bli preget av mye pålandsvind med små innslag av vind fra sør og sørøst. Når vinden snur på sistnevnte, blir det også letter og varmere vær. Snøen som kommer i høstferien er heldigvis bare kortvarig, men gir oss en forsmak på hvordan vinteren kan bli. I 2009 fikk vi “første” snøfall den 3. oktober. Da lavet det ned hvite snøfiller nede i bygda på Snåsa. Det la seg ikke, men fjellet var temmelig hvitt (se det nederste bildet). Vinteren 2009 kom ikke på skikkelig vis før kvelden 13. desember. Da slo det totalt om og det ble vinter og en vinter som varte helt frem til våren (se det øverste bildet).

Vi i Trøndelagen har hatt to vintre med veldig lite snø, kun i fjor før jul at det var skikkelig vinter, eller har det vært begredelig spesielt for de som liker å stå på ski eller kjøre scooter. Vinteren i år vil gi gode muligheter for både å stå på ski og kjøre scooter. At vinteren slår seg til ro i slutten av oktober eller begynnelsen av november er i år søren meg ikke utenkelig spesielt med tanke på en sterk El Nino og sist men ikke minst at solen mister futten (det vil si mindre solflekker). Derfor har jeg stor tro på at vinteren i år kommer til å bli kald og det vil bli snø forholdsvis tidlig enn det som er vanlig. 

Jeg har også sett litt på hvordan temperaturen i Sibir har ligget og der har det til tider vært kaldt og skulle det dukke opp alfahøytrykk og legge seg over Øst-Europa slik som skjedde vintrene 2009/2010 og 2010/2011, så kan det altså bli veldig kaldt og kanskje ryker nye kulderekorder. Det blir i alle fall spennende å se og spesielt for en som følger hvordan været påvirkes av jetstrømmer, værfenomener og astronomiske påvirkninger. Selv om jorden blir varmere og varmere, så vil vi fortsatt få vintre som er kalde og sure med mye snø, tro meg. 

Selv om vi får en god del tilslag av kjølig pålandsvind, så vil også milde sørlige vinder komme og varme oss mellom øktene. Høytrykksrygger vil dukke opp og gi oss pause i det elendige været, men stort sett må vi i tiden fremover regne med vestavær med en god del nedbør, spesielt på i Vest-Norge, men verst i Midt-Norge og Nord-Norge. 

Hvordan har høsten vært der du bor? Hvordan håper du vinteren skal bli? 

#høst #værogvind #været #værspåmann #weather #snø #vinter #jetstrøm #jetstream #jetstrøm #kaldvinter #kaldt #cold #snow #winter #elnino #sunspots #wet #vått #regn #sludd #rain #sleet #værmann

FIFA 16-turnering, fotball-quiz og spill spillet på 4K 78-tommer Samsung-TV!

Elkjøp Lørenskog kjører skikkelig på stortromma i sammenheng med lanseringen av det kommende FIFA 16 i dag 24. september. På lørdag er det duket for litt av en fotballdag hvor både ung som gammel er invitert inn til Elkjøp Lørenskog og delta i FIFA 16 turnering, fotball-quiz, spille på en 4K 78-tommer Samsung-TV (110 000 kroner). Som om ikke det er nok, så er hele inngangspartiet i butikken dekkes med gress samt at elitespillere fra Lillestrøm (LSK) vil dukke opp og kaste glans over arrangementet samt selvsagt signere

Om du føler dette virker veldig interessant, så er det bare å møte opp på Elkjøp Lørenskog førstkommende lørdag kl. 10:30 (da starter turneringen med FIFA 16) og rundt kl. 13:00 signerer spillere fra LSK. 

Spill er sunt anbefaler FIFA 16 som et spill for hele familien. 

Høres ikke spennende og innholdsrikt ut så vet ikke jeg. I alle fall, hadde jeg bodd i nærheten så hadde jeg definitivt tatt turen. Gjør du?

#fifa16 #ea #electronicarts #elkjøp #elkjøplørenskog #turnering #quiz #event #møtopp #signering #lsk #lillestrøm #fotball #football #arrangement 

Gameplay fra Cities Skylines: After Dark. Velkommen til Ramberg!

I løpet av dagen lanseres After Dark, den etterlengtede tilleggspakken til Cities Skylines og gårdagen brukte jeg på å spille masse Cities Skylines bare for å kunne presentere dette for mine mange følgere på Youtube. Først som sist må jeg bare innrømme at jeg er veldig godt fornøyd med tilleggspakken som inneholder utrolig mye bra og som jeg har savnet i spillet. Spesielt dag og natt syklusen var etterlengtet. I tillegg får vi med oss mange nye bygninger, vi kan spesialisere turisme og natteliv for våre innbyggere med puber, discotek, restauranter som holder åpent om natten. Som om ikke det er nok, så får vi oss en skikkelig storflyplass med metrohub, bussstasjon, fengsel for de kriminelle pluss masse annet snacks.

Cities Skylines er et spill som egner seg for alle aldre og er veldig kreativt. Faktisk er det såpass lærerikt at spillet uten problemer kunne ha blitt brukt som læring i skolesammenheng. I spillet må man bygge etter økonomien og man må følge med at trafikken flyter, at innbyggerne får det de trenger av service som politi og branndekning. I tillegg til at man må bygge skoler og har et godt utbygd helsevesen. Hele byen lever og hvor du kan følge innbyggerne dine på sin vei i samfunnet. 

vil jeg presentere klipp fra spillingen min og hvor jeg har valgt å bruke kartet Ramberg som på mange måter er utfordrende, men som er råherlig å bygge på. For med fjorder og høye snødekte fjell får du følelsen av å være nettopp i Ramberg. 

Spill er sunt anbefaler Cities Skylines!

Tilleggspakken After Dark lanseres i dag, den 24. september til PC og her er noen klipp jeg håper du vil like. 

 

OvdT65giO6g

 

KlOvPR1QL08

 

aL2JpsUBvt0

 

5RWYYykw1x8

 

QuQZyT70QaA

#citiesskylinesafterdark #citiesskylines #colossalorder #paradoxinteractive #spillersunt #ramberg #dlc #tilleggspakke #citybuilder #letsplay #gameplay #pcgamer #pcgaming #pcgame #game #pc #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #kingstontechnology #hyperx #gigabytge #benq #collermaster #qpad #sony #healthygaming #lærespill 

Forandring fryder…

Jeg er en person som digger forandringer og spesielt om det er med på å gjøre ting bedre. En venn av meg, Marcus Langnes har lagd flere spennende ting for meg og det siste han har lagd er en ny banner til Youtube-kanalen min. Den er råherlig og Marcus fortjener alle den skryt han kan få. Jeg er evig takknemlig.

Her er det nye banneret som jeg kommer til  publisere på Youtube-kanalen min – > Gammerns Gamerkanal i løpet av tirsdagen. Gleder meg sykt til det.

Tusen hjertelig takk Marcus for et utrolig stykke godt arbeide. Dette kan du og jeg er imponert!

#grafikk #marcuslangnes #youtuber #gammernsgamerkanal #header #banner #graphic #pcgamer #gamer #design #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony 
 

Snart avsløres hva som skjer etter mørket faller på…

Jepp, nå er det ikke mange dagene til jeg avslører hva som skjer etter at mørket faller på. For å si det slik, det kommer til å bli kriminelt herlig å presentere det før dere. For om natten skjer det mye bare for å si det slik. Økt kriminalitet, masse aktivitet på de mange restauranter, hoteller og barer. Bare det å se byen min omkranses i en nydelig solnedgang gleder jeg meg sykt til. 

torsdag skjer det og da er jeg klar til å presentere mine underverker på Youtube-kanalen -> Gammerns Gamerkanal!

Er du klar? 

#citiesskylines #paradoxinteractive #colossalorder #citybuildergame #afterdark #dlc #citybuildinggame #pcgame #pcgamer #pcgaming #letsplay #youtuber #gammernsgamerkanal #gamer #gaming #lovegaming #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony #goodgame #spillersunt 

Bernts unboxing – Spennende og überkult gamer gear!

Det er titt og ofte julaften her hos meg og spesielt med tanke på mye spennende ting som dukker opp i jevne mellomrom. I dag er det på nytt julaften og igjen får jeg meg en overraskelse når jeg åpner esken. Se klippet og du skjønner hva jeg mener.

Kommer selvsagt til å bli bloggomtaler her så det er bare å følge med på bloggen min! 

Herlig å være gamer!

Sendt av Roccat

berntsunboxing #gammernsgamerkanal #pcgamer #gaminggear #gamergear #hardware #pcgaming #lovegaming #youtuber #gamer #gaming #spillersunt #foredragsholder #mentor #roccat #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony