Bernts unboxing – Spennende og überkult gamer gear!

Det er titt og ofte julaften her hos meg og spesielt med tanke på mye spennende ting som dukker opp i jevne mellomrom. I dag er det på nytt julaften og igjen får jeg meg en overraskelse når jeg åpner esken. Se klippet og du skjønner hva jeg mener.

Kommer selvsagt til å bli bloggomtaler her så det er bare å følge med på bloggen min! 

Herlig å være gamer!

Sendt av Roccat

berntsunboxing #gammernsgamerkanal #pcgamer #gaminggear #gamergear #hardware #pcgaming #lovegaming #youtuber #gamer #gaming #spillersunt #foredragsholder #mentor #roccat #sponsetav #intel #gigabyte #kingstontechnology #hyperx #benq #coolermaster #qpad #sony

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top