Hvor mye betyr spilling for meg?

Å være gamer er ikke alltid like “blidt” sett fra alle og det hender at godt voksne mennesker måper når jeg forteller at jeg er en gamer og aktivt spiller spill. De kan ikke tro at jeg kaster bort tiden min på noe slikt. Jeg har flere ganger fått på meg å være en nerd og en som burde ta til fornuften og legge bort spillingen. Fuck off… Jeg er og blir en gamer og kommer garantert til å ta med meg mine konsoller og spillmaskiner ned i grava sammen med meg. 

Jeg er bra sikker på at om jeg havner på et gammelhjem, kommer jeg til å lage bra med liv, kanskje til og med ha egne “lukkede” LANpartys. I alle fall, jeg kommer til å spille så lenge jeg har muligheten til det. 


Spilling er god hjernetrim!

Det er bevist fra flere hold at gaming faktisk er sunt for hjerne og kropp. Japan er et teknologisk land på mange måter og på mange gammelhjem og institusjoner hvor eldre befinner seg, så finnes også spillkonsoller av et eller annet slaget. Hvorfor det? Jo, for det første trener du hjernen når du spiller, om det er spill som krever god reaksjon eller spill hvor du virkelig må bruke dine små grå, så trenes hjernen. Det andre er at flere av spillene som finnes i dag må du ut av sofaen eller godstolen for å kunne spille. Det gjør at mange også får beveget på armer og føtter, som igjen sørger for bedre blodsirkulasjon. Det tredje som jeg har oppdaget, er at reaksjonen min er god. Det vil si, om det skulle falle ned ting og tang fra et skap, så er det sjelden at jeg ikke klarer å fange med hendene det som faller ned.

Men det aller viktigste for meg er gleden av å spille og spesielt om jeg spiller sammen med andre likesinnede. Da får jeg virkelig stort utbytte av spillingen. Gjennom mange år med Battlefield-serien har jeg hatt mye glede av å spille sammen med klanen min. Om det har vært for moro skyld eller viktige kamper mot andre klaner. I alle fall, spillingen har vært utrolig sosiale og hvor vi sammen ha lagt slagplaner for hvordan klare å nå målet vårt. Sosial spilling er noe som betyr utrolig mye for meg selv om de jeg spillet med ikke sitter ved siden av meg.

Som dere vet, så nærmer jeg meg 43 år med stormskritt og er i manges øyne en “oldis”, spesielt i gamingsammenheng. Mange av vennene til barna mine kan ikke fatte at jeg spiller spill. Flere av vennene til barna er sjalu på at jeg er med og spiller sammen med barna mine. For det er ikke deres foreldre, som faktisk er mer negativ til spillingen. Å spille gjør at jeg føler meg yngre enn det jeg er og spesielt med at jeg har så god kontakt med andre som spiller. Ung til sinns er nøkkelordet.I
tiden fremover kommer esporten til å vokse seg stor og være en viktig del av livet til mange gamere. Esporten kommer til å bli en millionindustri her til lands og jeg er bra sikker på at det etter hvert kommer til å fylles store arenaer hvor det arrangeres store turneringer og hvor millionvis av kroner bytter eiere. Norge henger etter som vanlig, men det gror godt og den ene satsingen etter den andre ser dagens lys. Se bare på TV2 som satser på esport og flere store konserner satser som Telenor.

Mange sier at esport ikke er noe sport, men det er det så til de grader. Selvsagt, esport er ikke like fysisk som i f.eks. fotball, men du skal søren meg være bra klar i toppen, trene mye og spise sunt om du skal klare å hevde deg i toppen. For å bli en god spiller hjelper det ikke å leve livets glade, late dager. Nei, det må til massivt med trening, pugging og man må lære seg spillenes taktiske og tekniske sider. Å leve av spilling er det kun et fåtall i Norge som gjør, men jeg er bra sikker på at flere vil etter hvert klare det. Det gjelder å våre målrettet og satse rett, samt komme i kontakt med noen som har samme mål og hvor man sammen kan klare det. Esport vil bli stort og hvor det kommer til å bli mye penger i omløp. Selv er jeg glad for å være en del av dette og for å kunne være med på satsingen.Jeg
er en glad gamer og en gamer som setter stor pris på å kunne spille spill. Det utvikles mange gode spill og som gir meg mye. Jeg er og blir en spillnerd, men er utrolig stolt av det. Om andre synes jeg burde legge fra meg spilling, så drit i det. Jeg kommer aldri til å gjøre det, men jeg kommer til å snakke sunn fornuft i foreldre om at spillingen må tas på alvor og at de må vise mer interesse for barna som spiller. Her forsømmes det en god del. Med å sette seg inn i barnas spilling, så vil foreldre skjønne hvor viktig spillingen er for barna og sist men ikke minst hvor positiv den er både for hjernen, kroppen og sjelen til den som spiller. 

Her er en artikkel som jeg anbefaler dere å lese og som beviser mange positive sider med spilling. Her kan du lese hvor positivt spillingen er for hjernen -> Study Finds Gamers Have Greater Cognitive Function And More Grey Matter

Hvilke positive sider synes du spillingen gir deg? Hvordan er dine foreldre til at du spiller spill?


#healthygaming #spillersunt #nerd #gaming #gamer #pcgamer #pcgaming #ilovegaming #whygaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #qpad 

Kvalitetstid med barna!

Mario Kart 8 til Wii U er et meget populært spill her hos familien Sandnes. Er det noe jeg elsker så er det å spille Mario Kart 8 sammen med barna. For det første, i dette klippet fra Gammerns gamerkanal hadde jeg utrolig flaks. Om det var på grunn av kameraet vet jeg ikke, men mens kameraet filmet, klarte jeg meg godt, men dette er slettes ikke tilfelle de fleste ganger vi spiller. Stort sett er det jeg som blir knust av barna. Det beste med denne spillingen sammen med barna er at de koser seg og bare det å se at de gjøre det, er gull verdt for meg. 

Derfor oppfordrer jeg flere foreldre til å være med og spille sammen med barna. Selv om dere har det travelt, så bruk en liten stund en (flere ganger) gang i uken til denne kvalitetstiden. Spill er noe som opptar alle i dag og spesielt barna. Om du viser interesse så vil kontakten mellom deg som mamma eller pappa bli enda bedre. Jo mer tillit du får til barna jo enklere blir det å kjøre sunn spilling i familien hvor grenser og rammer settes. 

Å spille sammen med barna gir meg utrolig mye og jeg vet at barna setter stor pris på det. I tiden fremover vil jeg på Gammerns gamerkanal legge opp flere klipp fra kvalitetstiden vår fremfor skjermen og du vil få se hvor moro vi har det. 

Foreldre, spill sammen med barna og se de blomstre og ha det utrolig moro sammen med dere. 

#nintendo #wiiu #mariokart8 #mariokart #mk8 #familiespill #familygaming #familyfun #familiemoro #spillersunt #spill #videogame #gamer #ilovegaming #gaming #pcgamer #consolegamer #konsollgamer #sunnspilling #healthygaming 

Springvalley, my kind of city!

Dere har sikkert fått med dere gammerns gamerkanal nå, men et nytt klipp er lagt opp og denne gangen presenterer jeg byen min Springvalley hvor dere får se den fra nært hold. Jeg bruker mye tid på spillet Cities Skylines som jeg synes er kongebra. Et godt bybyggespill som jeg anbefaler alle og enhver. 

Her er noen bilder pluss et klipp fra Youtube-kanalen min helt nederst. 

Velbekomme!

#citiesskylines #colossalorder #paradoxinteractive #paradox #pcgame #pcgamer #pcspill #pc #gaming #gamer #ilovegaming #bybyggespill #citybuilder #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster 

DiRT Rally – early access!

Først så trodde jeg det var bare tull, men så fikk jeg beviset sort på hvitt. Faktisk, har snikene i Codemaster jobbet i smug med et nytt rallyspill. Selv er jeg stor fan av rallyspill og elsker sjangeren. Jeg har spilt alle i DiRT-serien og Colin McRae-serien og nå er altså utvikleren Codemaster i gang med et spennende rallyspill. Denne gangen gjør de en vri. De ønsker nemlig at vi spillere skal få sjansen til å påvirke utviklingen med å komme med tilbakemeldinger etter hvert som spillet utvikles. Dette mener jeg er en genial måte å få oss spillere med på utviklingen. 

Om du synes dette høres spennende ut så ta turen innom DiRT Rally og early access på Steam

Spill er sunt anbefaler DiRT Rally!

Her er noen bilder fra det kommende rallyspillet… 

#codemasters #dirt #dirtrally #rally #racing #racingspill #racinggame #gamer #pcgamer #steam #valve #pcgaming #ilovegaming #gaming #game #spill #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #

Moderne krigføring…igjen!

Okei, nå må jeg ærlig innrømme at jeg begynner å bli litt smålei moderne krigføring i spill. Trodde ikke jeg skulle skrive det, men etter mange år nå i Call of Duty-serien uten et spill fra den første eller den andre verdenskrig, så skal jeg ærlig innrømme at jeg begynner å savne dette nå. Call of Duty: Advanced Warfigther ga oss soldater som var supersterke, kunne hoppe himmelhøyt og i tillegg nærmest var Sonic-kjappe. 

I det kommende Call of Duty: Black Ops III ser det ut til at det samme skjer. Menneskeheten må igjen kjempe mot robotsoldater og mekaniske monstermaskiner for å redde verden. Klart, det hele minner jo om klassiske Terminator og kampen mot robotene, men etter å ha fått en dose med Advanced Warfare, er jeg i grunnen litt klar for å motta et spill med et annet tema enn fremtidens krig.

Da alle spillutviklere satset på spill fra den andre verdenskrig, kan jeg innrømme at jeg etter hvert ble lei disse spillene også. Hvis jeg ikke husker helt feil, (gjerne rett meg), så var det siste spillet med minner fra andre verdens krig, Battlefield: Bad Company 2 og Vietnam-pakken og for ikke å glemme det spesielle Wolfenstein: The New Order som minnet litt fra tidligere årstall, men that’s it.

nå er jeg mer enn moden nok for spill fra f.eks. første eller andre verdenskrig, men så kommer Call of Duty: Black Ops III susende med lansering i november. Okei, jeg skal selvsagt ikke svartmale dette kommende spillet og gleder meg til å se hvordan utvikleren Treyarch har snekret sammen spillet. Advanced Warfare var et helt greit spill uten å overraske altfor mye, så får vi se om Black Ops III har noen overraskelser å by på.

Gleder du deg til Call of Duty: Black Ops III? Hvilket Call of Duty-spill liker du best? Et av mine favorittspill er uten tvil det første spillet som var forut sin tid synes jeg. Det første spillet var på en måte en revolusjon i spillsjangeren. Tviler sterkt på at man kan si det samme om det kommende Call of Duty: Black Ops III. Sant skal også skrives at jeg også likte godt Modern Warfare-spillene som i mine øyne var et friskt pust. 

Her er en flunkende ny trailer fra Call of Duty: Black Ops III som utvikles av Treyarch og lanseres til en rekke konsoller i løpet av november. 

#callofdutyblackopsIII #callofduty #treyarch #activision #gamer #ilovegaming #pcgamer #konsollgamer #consolegamer #gaming #fps #action #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster 

Kan ikke klage!

Da har jeg lagt opp et usminket og uredigert klipp på min Youtube-kanal som jeg startet opp for ikke så lenge siden. Denne Youtube-kanalen kommer til å presentere litt fra livet mitt som gamer, familiefar og familiemann. Her blir det servert litt av hvert i tiden fremover av klipp. 

I dagens klipp får du se hvilke produkter jeg bruker når jeg spiller. Disse produktene er meget gode og gir meg akkurat det jeg er ute etter og skal selvsagt ikke klage. Er godt fornøyd. 

håper jeg inderlig at du vil følge min Youtube-kanal og jeg lover dere mye interessant i tiden fremover som en aktiv gamer jeg er. 

Hvilke produkter bruker du når du spiller? 

#youtubekanal #gamer #pcgamer #gamersparadise #ilovegaming #pcgaming #gaming #qpad #coolermaster #roccat #beyerdynaimc # benq #youtubechannel #followme #følgmeg #sponsoredby #intel #gigabyte #kingston 

Det nærmer seg med stormskritt!

er det ikke mange dagene igjen til et spill jeg har ventet lenge, veldig lenge på dukker opp. Som dere alle vet, så er jeg stor fan av bilspill og har på hundrevis av timer med bilspill i mitt liv som gamer. Den 7. mai lanseres bilspillet Project CARS. Et bilspill som egentlig skulle ha vært ute før jul, men som ble utsatt noen ganger. Nylig ble spillet ferdig utviklet og sendt til trykkeriene. I dag har det blitt lagt opp en helt ny trailer fra spillet og denne kan du selvsagt se her i min blogg.

Spill er sunt anbefaler spillet og har en PEGI på 3 år

Hvem gleder seg til Project CARS?  

#projectcars #slightlymadstudios #trailer #bilspill #racingspill #racing #pcgamer #pcgaming #pcspiller #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #spillersunt 

The Gathering 2015 – en herlig opplevelse!


Lysene slukket og alt klart for gaming i Vikingeskipet!

Jeg har siden tidenes morgen drømt om å komme meg nedover til The Gathering  eller TG som det forkortes med. Mange av mine venner har vært på dette unike arrangementet og som trekker fem til seks tusen ungdommer hver påske. I år var det altså min tur til å ta turen nedover. Like etter jul ble jeg kontaktet av TG og hvor de ønsket å leie meg inn som foredragsholder for Spill er sunt. En meget snill venn av meg, Yngve var på foredraget mitt på Elkjøp Megastore på Lørenskog i november i fjor og hvor han likte foredraget mitt. Han er med i arrangementskomiteen til TG som igjen førte til at jeg fikk muligheten til å holde foredraget mitt. 

Det var en ære og bli spurt til noe slikt og dagene før den lange kjøreturen nedover til Hamar og Vikingeskipet gikk med til å pakke. For med på lasset hadde jeg flere esker med premier som skulle deles ut. 


Min sønn (t.h) og kompisen (t.v.)

Den 31. mars dro jeg, min sønn og sønnens kompis fra Snåsa med bil. Jeg visste det kom til å bli en lang kjøretur og stålsatt meg til det. Jeg skulle altså kjøre nedover natt til 1. april, holde foredragene og så kjøre hjem igjen kvelden/natten til 2. april. Nettopp, en skikkelig roadtrip. 

Turen nedover til Hamar gikk som en drøm. Gutta boys sov en god del av turen, mens jeg kjørte jevnt og sikkert med noen Burn innabords. Drikker jo ikke kaffe, så da var Burn god å ha for å holde meg våken og alert. 

Da klokken passerte halv seks på morningen kom vi frem. Jeg kjørte litt frem og tilbake før jeg summet meg til å spørre noen vakter. Vikingeskipet var huge og jeg har jo aldri vært der, så spenningen var i grunnen stor da jeg entret baksiden av skipet. Der var porten og inn porten skulle jeg kjøre bilen slik at jeg fikk lastet av premiene og utstyret som var med. Tenk, bilen har vært inne i Vikingeskipet. Det er ikke mange biler som har det.


Alt klart for foredraget Spill er sunt! Er det ikke litt av et premiebord?

Timene frem til halv ti brukte jeg, sønnen mine og kompisen til å pakke ut, legge til rette for foredragene og sørge for at den tekniske biten var oppe. Heldigvis fikk jeg hjelp av min gode og flinke venn Tor Andre Haugdahl (som også har lagd bloggdesignet). I starten hadde vi problemer med projektoren, men etter litt grubling så fikk vi den oppe å gå. Deretter fikk jeg møte lederen for arrangementskomiteen Guro som jeg hadde snakket en del med på telefon. Selv om hun ikke var helt i form, så stod hun på og sørget for at jeg hadde det fint og alt  var klart til foredragene. Er imponert over hva Guro har fått til. Så var det å stresse ned til messegulvet. jeg For jeg hadde avtalt med Cathrine Eide fra TV2 om et intervju. Jeg møtte henne rundt halv titiden og da fikk jeg høre at jeg klokken kvart på ti skulle på luften i en direktesending. For å si det slik, hjertet pumpet ufattelig godt og var nærmest skjelven da Cathrine tellet ned sekundene før sendingen. Heldigvis gikk intervjuet bra og jeg fikk snakket ut om foredraget mitt Spill er sunt.


ble intervjuet av Cathrine Eide hos TV2

var det på nytt å gjøre seg klar for foredrag. Det første foredraget ble det ikke noe av. Da var det ingen som dukket opp. Det endte med at vi bestemte oss for å flytte foredragene til senere på dagen noe som visste seg å være et smart trekk. I løpet av dagen kjørte jeg på med fire foredrag hvor det siste gikk av stabelen kl. 19:00 og frem til kl. 20:15. 

I løpet av foredragene fikk jeg veldig gode tilbakemeldinger og ble intervjuet flere ganger av Cathrine Eide fra TV2 og en snill dame fra NRK. Her kommer et innslag på NRK etter hvert og som omhandler gamere. Min sønn ble også intervjuet av NRK hvor de ville høre hvordan jeg var som far når det kom til spilling av blant annet voldelige spill.


For en bakgrunn!

Inn i mellom foredagene fikk jeg anledning til å se meg i rundt, snakke med bekjentskaper innen hardwareindustrien. På messegulvet møtte jeg representanter fra Gigabyte, Rasmus og Guido samt fra Qpad, møtte jeg to familiemedlemmer av Körnback. I tillegg møtte jeg flere venner fra blant annet klanen mine Trønderbataljonen samt flere fra Battlefield.no.    

Først må jeg innrømme hvor imponert jeg er over gjennomføringen av TG og hvordan arrangøren har lagd alt til rette for at flere tusen gamere kan ta turen inn i Vikingeskipet for å svettgame. Helt utrolig til logistikk og det beste, det så ut for meg som om alt gikk på skinner. Mektig imponert. 

Videre så er jeg ufattelig glad for at jeg fikk denne muligheten for å komme til TG og håper inderlig at man til neste år kan gjøre det samme. Det er rom for at flere foreldre kan få høre foredraget Spill er sunt. For foreldre i dag har ikke peiling på hva sine barn og unge driver med foran skjermene og med foredraget Spill er sunt, får de en gjennomgang av dette meget viktige temaet. 


De som kom på foredraget kunne blant annet prøve spill på Playstation 4 og PS Vita

Jeg takker crewet på TG for en meget flott mottakelse og for all hjelp jeg fikk når jeg var der. Jeg sender i vei en stor takk til Yngve og Guro som lot meg få sjansen. Spill er sunt er noe jeg vet passer inn i konseptet deres og håper på at jeg neste år også kan ta turen nedover og snakke om spill. 

Etter at alt var over og vi hadde sett det vi skulle, så var det å starte turen hjemover. En liten stopp på en bensinstasjon på Hamar, så gikk turen hjemover uten så mye som en stopp. Jeg kjørte direkte fra Hamar, mens sønnen min og kompisen sov seg gjennom hele turen. For meg var dette en helt unik opplevelse og jeg kan uten problemer anbefale andre om å ta turen til TG. For sikkerheten, innholdet og alt som de unge får med seg under disse dager er helt i toppklasse. TG, jeg er takknemlig for å få oppleve dette og håper at jeg neste år kan komme og være behjelpelig til mer og snakke om at Spill er sunt til de mange foreldre som sender sine barn på dette unike arrangementet. 

Var du på årets TG? Ville du ha hørt på foredraget mitt om du hadde hatt sjansen? Mener du at foreldre har gått av å høre om “Spill er sunt”?

Beklager at det ikke er noe bilde fra Youtube-klippet.
#tg15 #thegathering #thegathering2015 #spillersunt #dataparty #computerparty #foredrag #gamer #pcgamer #konsollgamer #consolegamer #gaming #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #coolermaster #qpad 

Min egen Youtube-kanal!

Om du ikke har fått det med deg, så har jeg lagd min egen Youtube-kanal og her vil du få se litt hvordan livet mitt som en “gammel” gamer er. Jeg kommer til å presentere nye ting og tang fra spillverden, det kommer til å bli (etter hvert) Let’s Play med gammern og det vil bli masse annet snacks. Kanskje blir det noe premier som kan vinnes også etter hvert som kanalen blir populær. I alle fall, vi får se hvordan dette går.

Foreløpig ligger det inne tre klipp som dessverre ikke er særlig profesjonelle ennå, men håper med bedre utstyr at det kommer seg. Jeg hadde blitt glad om du vil følge meg og min Youtube-kanal, så lover jeg å komme med diverse klipp i forskjellige kategorier fra en gamling som meg.

Velkommen til Gammerns youtube-kanal!


#youtube #gammel #old #gamer #gammern #youtubekanal #pcgamer #konsollgamer #gaming #pcgaming #video #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster 

Kjetil fyker avgårde på to hjul!

Det er godt å ha en gjesteblogger og som gjerne skriver om spill. Et spill min venn Kjetil har spilt i det siste er Ride. Han er på lik linje som meg glad i racingspill, så da var det på sin rett at Kjetil også skulle få komme med igjen og det med en blogg om motorsykkelspillet Ride. Så værsågod Kjetil, plassen er din. 

Det er i grunn lenge siden jeg kan skilte med å ha spilt et rent motorsykkelspill. Det jeg husker å så vidt ha vært innom er gode gamle arkade spillet Super Hang On på Amiga 500 i sin tid, samt Roadrage på Playstation One så vidt jeg kan erindre. Forskjellen på Ride og disse, er at Ride er mer basert på mer ekte simulert kjøring i samme gata som Moto GP. Ride minner mer på en motorsykkelutgave av Gran Turismo.

Som de fleste kjørespill forøvrig, så mangler det en løpende historie, men den har til gjengjeld flere mesterskap hvor du kan kjøre igjennom for å tjene opp ære og berømmelse. Ulike aktiviteter krever ulike sykler i forskjellige kjøreklasser. Siden det er mer enn over hundre og velge i fra ulike kjente og kjære forhandlere hvor en del også historiske modeller for motorsykkelentusiaster kan være av interesse. Syklene kan til og med modifiseres ganske så mye, og det kan også den som kjører. Her er det et hav av hjelmer, kjøredresser og alskens og kle seg opp i. Det eneste som står i veien er at du må tjene penger for å kjøpe det du skulle ønske. For å gjøre det må du kjøre løp og helst vinne for ære og berømmelse på din vei. Høyere score, høyere vinning. Det greie er at du i starten får en opplærings runde hvor du får testet de ulike styremulighetene i form av lett styring med masse hjelp, og en medium og en profesjonell som rett og slett gir deg full styring, men samtidig mer og henge fingrene i. Jeg selv holdt meg på et medium, så jeg hadde mer kontroll og en linje som viste meg litt beste måte å anpasse farten på. Foruten det så var det kul umulig å nå opp til topps for min del. For jeg vil anse meg langt fra noen profesjonell motorsykkelkjører. Skulle det gå alt for galt, så har du i hver runde muligheten til å spole tilbake litt noen ganger slik at du får prøve å rette opp i dine feil. Dette er en funksjon jeg har ment har ødelagt mange kjørespill oppigjennom, men her så føltes det litt rettferdig og bruke, siden jeg så mørkt på å starte et helt løp på nytt bare for at han kødden foran meg bestemte seg og svinge i meg slik at jeg falt av sykkelen. Men til gjengjeld var det ekstra moro når det gikk veien, og du kunne kjøre seirende inn i mål etter å ha fikla langt om lenge med krokete veier og anpasset farten med svetten perlende over panna i vill frustrasjon. Dette er nok ikke noe jeg frivillig ville gått å skaffet meg om jeg ikke hadde prøvd det først. Men etter å ha fått prøvd det noen timer, er jeg faktisk positivt overrasket over hvor greit det var å spille det. Ride er kanskje ikke det beste kjørespillet jeg har spilt opp igjennom tidene, men det gav meg langt mye moro også og var av god variasjon slik at det var langt fra det verste jeg har vært borti.

Det kan anbefales for folk som liker et varierende motorsykkelspill. Noe det i grunnen ikke finnes så alt for mange av. Men dette fungerte, og det er underholdende nok. Så absolutt verdt de kronene de koster om du liker fart og utfordring.

Ser ut til at Kjetil koste seg godt med racingspillet Ride og at man har så mange muligheter gjør jo spillet spennende da. Ride er utviklet av Milestone og lansert til PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og PC den 10. april

Spill er sunt anbefaler Ride og hvor spillet har anbefalt aldersgrense 3 år!

Liker du racingspill og hvilket spill liker du best?


#ride #milestone #bandainamco #racing #motorsykkelspill #spill #gamer #gaming #ilovegaming #spillersunt #healthygaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster