Min egen Youtube-kanal!

Om du ikke har fått det med deg, så har jeg lagd min egen Youtube-kanal og her vil du få se litt hvordan livet mitt som en “gammel” gamer er. Jeg kommer til å presentere nye ting og tang fra spillverden, det kommer til å bli (etter hvert) Let’s Play med gammern og det vil bli masse annet snacks. Kanskje blir det noe premier som kan vinnes også etter hvert som kanalen blir populær. I alle fall, vi får se hvordan dette går.

Foreløpig ligger det inne tre klipp som dessverre ikke er særlig profesjonelle ennå, men håper med bedre utstyr at det kommer seg. Jeg hadde blitt glad om du vil følge meg og min Youtube-kanal, så lover jeg å komme med diverse klipp i forskjellige kategorier fra en gamling som meg.

Velkommen til Gammerns youtube-kanal!


#youtube #gammel #old #gamer #gammern #youtubekanal #pcgamer #konsollgamer #gaming #pcgaming #video #ilovegaming #sponsoredby #intel #kingston #gigabyte #benq #xfx #coolermaster 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top