Smash into pieces i fet pixelart i Minecraft


 

Har du hørt om rockegruppa Smash into Pieces? I alle fall, den svenske spesialisten på pixelart i Minecraft, Team ProPain er tilbake og denne gangen har de nemlig rettet sitt fokus på Smash into Pieces. Her hyller de rockegruppa med en fet pixelart og som igjen er det ikke annet enn å bøye seg i støvet for deres arbeide. 
 

Jeg har lenge vært stor fan av Team ProPain og deres meget så fete egenskaper i Minecraft. De har bevist gang på gang at de mestrer bygging i Minecraft til gangs og det med det ene mesterverket etter det andre.
 

Gjennom flere år har svenske Team ProPain bygd seg opp og blitt en stor aktør innen pixelart her i Norden. Jeg har her i bloggen min lagt opp mange eksempler på dette og hvor jeg gang på gang har latt meg imponere over deres kreasjoner.
 

Hva synes du om dette? Liker du forresten musikken? Har du hørt om Team ProPain?
 

JT3EKp_Z4QM

#teampropain #minecraft #pixelart #smashintopieces #spill #gamer #gaming #game #games  

Vinn spill fra Microsoft på BondeLAN


 

*Reklame*
 

Da kan vi meddele enda en sponsor av BondeLAN 2018 og denne gangen er det Microsoft som skal få litt fokus hos oss. De har nemlig sponset noen spill som kommer til å bli delt ut i premier til de som deltar i compoer og andre små og store konkurranser. I premiepotten kan du blant annet finne det meget populære Playerunknown’s Battlegrounds, strategispillet Halo Wars 2 og sist men ikke minst Gears of War 4 Ultimate Edition. Dette er spill som kommer til å underholde på timesvis på Xbox One
 

Så med dette vet du altså hva du har å gjøre. Ta turen til Snåsa i vinterferien og delta på BondeLAN 2018 som går av stabelen 18. til 21. februar.
 

Gjengen i BondeLAN ønsker alle velkommen!
 

Hva synes du om premiene som skal deles ut på BondeLAN?
 


 

#bondelan #xboxone #microsoft #spill #games #gamer #gaming #game #spilling

Vinn premier fra Cooler Master på BondeLAN 2018


 

*Reklame*
 

Har du noen planer 18. til 21. februar? Om du ikke har det så sett av disse datoene for underholdning, konkurranser, gaming og sist men ikke minst sosialt samhold. BondeLAN er et arrangement som har samlet spillere fra alle Norges kroker på Snåsa og i vinterferien er det på nytt klart for dette kjente og kjære arrangementet. 
 

Som vanlig er det mange som gjerne vil være med å sponse det største datapartyet i området med premier og en av disse er Cooler Master. De har sendt litt av en pakke oppover og her kan man vinne meget fete premier. Hva sier du til å kunne vinne et dødsfett Masterbox Lite 5 kabinett, Masterset MS120 gamingtastatur, Masterwatt 650 strømforsyning og til slutt MasterAir MA 610P prosessorkjøler
 


 

Om du tar turen til BondeLAN kan faktisk disse premiene havne i dine hender om du er heldig eller god. Det gjelder bare å delta og du kan altså vinne fete premier fra Cooler Master.
 

Cooler Master er kjent for sine mange kvalitetsprodukter og har mange år som tro produsent til verdens gamere. 
 


 

Hva synes du om premiene som kan vinnes på BondeLAN? Bruker du å delta på datapartyer? 
 

#bondelan #coolermaster #datautstyr #spill #gamer #games #gaming #game 

Rytmelek med SoundMoovz for hele familien

*Reklame*
 

Er det noe jeg er stor fan av så er det barn som leker og har det moro. Selv har jeg fire barn og to bonusbarn som jeg gjerne ønsker skal være så aktive som mulig. Da kommer produkter som SoundMoovz inn som et friskt pust.
 

Ikke noe er mer viktig enn at barn holder seg i aktivitet og kommer seg bort i fra skjermen sine. Okei, med SoundMoovz kommer du deg ikke helt bort fra skjermen, men du er i aktivitet og må bevege armer og ben. Sammen med en app på mobilen så skjer det hele og som gjør at man får seg en artig rytmeopplevelse.
 

Er det noe jeg også liker godt så er det å gjøre aktiviteter med barna. Om det er gaming, brettspill, fotball, badminton, stå på ski eller nå for tiden, SoundMoovz. Å være sammen med barna betyr enormt mye for meg og når man får slike moroheter som dette produktet er man i himmelriket for en stund.
 

Men hva er så dette SoundMoovz. Som du leser på ordet så har det med lyd og bevegelighet. SoundMoovz består av ett par armbånd som styres via bluetooth og en form for spesialtilpasset bevegelsesteknologi. Med en app på mobilen, armbåndene så er det bare din fantasi over hvilke rytmer du kan lage. Alle bevegelser fanges opp av appen i mobilen og som igjen gjør at du kan lage de herligste rytmer du kan tenke deg.
 

Det er utrolig enkelt å koble opp armbåndene med mobilen og selv de litt yngre barna klarer det lett. Selvsagt, det er greit å hjelpe de yngste med det de første gangen slik at de lærer seg måten det skal gjøres.
 

Det er opp til deg hvilke lyder du vil de ulike armbåndene skal lage og med det bestemmer du også hvordan «låtene» du lager blir. I appen ligger det forhåndslagret massevis av lyder og låter. Med over 400 lyder som kan lastes ned så er opp til deg som spiller av SoundMoovz å lage resten selv. For å få best mulig lyd kan du også koble mobilen eller nettbrettet til en ekstern høyttaler. Dette anbefales skikkelig for da får du frem lydene enda bedre og får dette da spredd i hele rommet.
 

En annen ting som vi likte veldig godt var å lage egne lyder. Her er det virkelig bare fantasien som stopper i hvordan du ønsker å lage lydene. Finn frem kjøkkenutstyr, ting fra badet eller rett slett bruke lekene til å lage lyder. Dette er sykt moro og når du har lagd en del lyder så er det bare å sette disse sammen til de herligste rytmer. Barna regelrett elsker dette og digger spesielt det å lage sine egne lyder.
 

Melodiene som du legge til lydene i ligger med i appen eller så kan du rett og slett velge melodier fra din egen musikkliste du har på mobilen eller nettbrettet.
 


 

Å få barna ut på gulvet med disse armbåndene på er slettes ikke vanskelig og spesielt når vi voksne er med på leken. Da blir de ekstra ivrige noe liker veldig godt. En annen ting jeg liker godt med SoundMoovz er at det også er utfordrende. Det vil si, en skal holde tungen litt rett i munnen for å koordinere lydene slik at de kommer godt inn i melodien, men det er dette som gjør det hele til en underholdende og spennende opplevelse. Barna digger det og da kan man ikke bli annet enn å bli fornøyd.
 

SoundMoovz passer alle aldre og kan nytes om du er ung eller gammel. Bare det å komme seg opp av sofaen er noe jeg synes er bra. Spill som gjør at man må opp å bevege seg er supert og får blodpumpen i gang. Har dere flere sett armbånd så får man virkelig fart i rytmene og er dere en gjeng med SoundMoovz så får man det skikkelig moro.
 


 

Etter å ha brukt en del tid på SoundMoovz både litt alene og litt sammen med familien gjør at jeg liker det godt. Her får du alt i en pakke. Ett sett armbånd, en app med massevis av lyder og melodier pluss at man kan lage egne lyder gjør at dette har lang holdbarhet. Bruk fantasien og lag heftige rytmer med SoundMoovz. Jeg kan selvsagt ikke annet enn å anbefale produktet som gir god underholdning til både ung som gammel.
 

Vil du vite mer om SoundMoovz så gå inn på denne nettsiden.
 


 

Om du vil kjøpe SoundMoovz så kan du gjøre det blant annet på Toys’r’us
 

Er du med å spiller sammen med barna og synes du SoundMoovz så spennende ut?
 

Ls-dz4cBcZs
 
aac8TY42OME

#soundmoovz #rytmerspill #spill #gamer #gaming #games #game 

Forrykende samling spill i Sega Mega Drive Flashback

*Reklame*
 

Hva er ditt forhold til gamle spill eller retrospill som det så fint heter? Mitt forhold stammer langt tilbake i tid og den tiden da de første konsollene så dagens lys. Ja, jeg er en gammel gamer og har viet det meste av mitt liv til spill. Så da er det også litt naturlig at jeg kjenner til de gamle retrospillene som en gang fylte hverdagen med god underholdning.
 

Har du hørt om Sega Mega Drive? Nå har gjengen bak AtGames kommet med en retrokonsoll som de har valgt å kalle Sega Mega Drive Flashback og på lik linje som Atari Flashback 8 HD så er det snakk om en god samling med spill lagt. Dette er en samling med mange storheter og som jeg selv har en del minner fra. Spesielt Golden Axe spillserien har jeg utrolig mange minner fra, men selvsagt skal vi ikke glemme den populære Sonic. Vet ikke hvor mange timer jeg har med disse storhetsspillene, men det er mange.
 


 

Er det noe jeg elsker så er det å gå tilbake i tid og spille de gamle spillene hvor grafikken ikke var i førersetet, men hvor spillbarheten var det som betydde mest. Selvsagt hadde grafikken litt og si også, men ikke alltid. Det var fort gjort å bli avhengig og hekta på mange av disse spillene og som barn har man lettere for å lagre minner spesielt når det kommer til blant annet spill.
 

I Sega Mega Drive Flashback finner du 85 populære spill og som jeg selv har brukt på timevis med. Selvsagt finnes det også spill som jeg ikke har spilt ett eneste sekund, men som nå får kjørt seg litt. Både jeg, dama og barna koser oss med samlingen selv om det er flere spill som barna er for små til å spille ennå.
 

Vi har hatt mang en fight og spesielt dama som kjenner igjen flere av spillene i samlingen. For å nevne noen så finner du Golden Axe, Golden Axe II, Golden Axe III, Altered Beast, Mortal Kombat, Mortal kombat II, Mortal Kombat III, Shadow Dancer: The Secret of Shinobi, Sonic & Knuckles, Sonic Spinball, Sonic 3D Blast: Flickin?s Island, Virtua Fighter 2 pluss en masse andre spill.
 

Selve brukergrensesnittet til Sega Mega Drive Flashback kontra Atatri Flashback 8 HD er litt vanskeligere og krever bitte litt tålmodighet for å mestre. Spesielt barna slet litt med å skjønne systemet, men når de først gjorde det så ble alt bare fryd og gammen.
 


 

Konsollen kobles til skjermen via HDMI og viser 720 i oppløsning noe som gir godt bilde og fremvisning av spillene. Rett og slett herlig er det og spesielt med tanke på hvor gamle spillene er og hvor godt de her blir presentert. Nesten man føler seg i himmelriket. Golden Axe-serien har virkelig fått kjørt seg godt og spesielt det aller første spillet som jeg liker svært godt. Vet ikke hvor mange penger jeg brukte på automaten nede på den lokale kafeen, men det var mange. Å bruke masse penger på å spille Golden Axe slipper jeg heldigvis å tenke på nå. Godt er det.
 

Alt i alt er jeg godt fornøyd med Sega Mega Drive Flashback og hvor du her får en pen samling gode gamle spill i en og samme konsoll. Alt er plug and play og så enkelt at selv små barn kan mestre (etter hvert i alle fall). Med en prislapp på underkant av 1000 kroner så er dette verdt hver krone og hvor du garantert kommer til å få mange timer med god retrounderholdning. Jeg er ikke i tvil, nye minner kommer til å bli spikret både alene og sammen med barna og dama. Herlig er det.
 


 

Vil du vite mer om konsollen, så kan du stikke inn på denne nettsiden.
 

Hva er ditt forhold til Sega Mega Drive-spillene?
 


 

#segamegadriveflashback #konsoll #gamer #gaming #games #game #spill #sonic #goldenaxe #retrospill #retro

Er du klar for BondeLAN 2018?


 

Tradisjon tro arrangeres BondeLAN i vinterferien. Dette har blitt en veldig populær tradisjon og har opp igjennom årene samlet tusenvis av deltakere på Snåsa. Faktisk her BondeLAN det største datapartyet i regionen og har mange, mange års erfaring. Gjennom alle disse årene har BondeLAN fått på seg å være et av de beste datapartyene i Norge både når det kommer til premier, konkurranser og sist men ikke minst sprø påfunn.
 

Mellom 18. til 21. februar går BondeLAN 2018 av stabelen og allerede nå har fått stor oppmerksomhet blant deltakere i alle aldre. Som vanlig vil det bli satset på å kjøre en rekke spennende konkurranser og compoer og hvor det vil bli delt ut på tusenvis av kroner til de beste og de heldige. For det er ikke alltid at man trenger å være god for å vinne, men også ha litt flaks. 
 


 

BondeLAN er ikke lengre bare datapartyet på Snåsa, men har også tatt over det populære datapartyet på Steinkjer under navnet CAPSlock og Kuben LAN i Grong. Det luktes også på flere steder å arrangere datapartyer, men dette kommer gjengen bak BondeLAN tilbake til ved en senere anledning. Rundt 600 deltakere besøker BondeLAN sine arrangementer og som gjør dette til de største begivenhetene i segmentet i regionen.
 


 

Nå er det med en stor glede å kunne invitere deg til et nytt dataparty på Snåsa og det skjer altså i vinterferien og på Snåsa Samfunnshus. Det kommer til å bli fullt, det kommer til å bli kjørt mange spennende og underholdende konkurranser, det kommer til å bli delt ut tusenvis av kroner i premier og det kommer til å bli mange lykkelige vinnere.
 

Om du vil vite mer om BondeLAN så ta turen inn HER hvor du kan lese litt om merittene. 
 

Hva er så planen din for vinterferien? Bruker du å delta på datapartyer? Har du hørt om BondeLAN? 
 


 

#bondelan #dataparty #vinterferie #wonderlandevents #spill #gamer #gaming #game #games