Vinn spill fra Microsoft på BondeLAN


 

*Reklame*
 

Da kan vi meddele enda en sponsor av BondeLAN 2018 og denne gangen er det Microsoft som skal få litt fokus hos oss. De har nemlig sponset noen spill som kommer til å bli delt ut i premier til de som deltar i compoer og andre små og store konkurranser. I premiepotten kan du blant annet finne det meget populære Playerunknown’s Battlegrounds, strategispillet Halo Wars 2 og sist men ikke minst Gears of War 4 Ultimate Edition. Dette er spill som kommer til å underholde på timesvis på Xbox One
 

Så med dette vet du altså hva du har å gjøre. Ta turen til Snåsa i vinterferien og delta på BondeLAN 2018 som går av stabelen 18. til 21. februar.
 

Gjengen i BondeLAN ønsker alle velkommen!
 

Hva synes du om premiene som skal deles ut på BondeLAN?
 


 

#bondelan #xboxone #microsoft #spill #games #gamer #gaming #game #spilling

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top