Google+, facebook eller begge deler?

Det finnes utrolig mange sosiale kanaler på nettet i dag og selv er jeg ganske så aktiv i flere av disse. I det siste har jeg fått opp øynene en god del for Google+ og prøver å finne ut enda mer om dette sosiale mediet. Mest aktiv er jeg på facebook og synes det er en bra kanal å kunne kommunisere med andre på. Etter å ha sett nærmere på min Google+ konto ser jeg at jeg har en del å gjøre her, for dette er jo en meget potensiell kanal som faktisk “foreløpig” er bedre uten reklame slik vi finnes massevis av på facebook. 

synes jeg også at Google+ er mye mer ryddig og som gjør at man får en bedre oversikt. Har ennå ikke rukket og prøve spillene der, men har lagt opp litt info om meg selv pluss funnet venner der. 

Mitt spørsmål til deg er kort og godt, hva velger du av facebook eller Google+? Kanskje er du fan av andre sosiale nettsider?

Det beste jeg har sett på lange tider!

Brent av skyldfølelse og drevet av håp er det du som sitter på nøkkelen til at jorden skal overleve – det siste lyset i vår mørkeste tid…

er det ikke lenge igjen til Metro: Last Light. På selveste 17. mai kommer spillet og gjett om jeg gleder meg stort og vet at jeg ikke er alene. Metro-spillene har alltid vært noe spesielt med. Både grafikken samt stemningen har truffet meg ufattelig godt og nå får jeg snart oppleve et nytt spill. Se filmklippet og kanskje skjønner du hvorfor jeg gleder meg…

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Flere som gleder seg og hva synes du om dette filmklippet fra spillet?


Bortskjemt…

Våre katter er utrolig heldige for tiden. Fra min svigerfar har vi fått flere bæreposer med ren torskefilete uten bein av noe slag. Dette er fisk som kattene våre skal få og nyte. Snakk om førsteklasses torsk og selv har vi fått en stor bærepose med nærmest nytrukket torsk fra årets fisking. Med slik fisk kan vi vel ikke si noe annet enn at vi og kattene er veldig bortskjemte. Beste som finnes til middag er torskbiter surret i mel, poteter, brokkoli og sist men ikke minst stekt løk. Det er så himmelsk godt.

Kattene kommer til å fråtse for tiden… 

Bildet nedenfor er kattfisken som jeg holder på å koke opp slik at kattene våre også får et skikkelig herremåltid. 

Spiser du fisk og om du gjør, hvilken fisk synes du er best å spise? 

Sjekk her -> GRATIS, GRATIS og GRATIS!

Jepp, om du ikke vet det, så har Gamereactor-magasinet alltid vært gratis og nå er nummer 105 ute. Det rykende ferske magasinet kan du finne rundt omkring i landet og på DENNE SIDEN kan du se hvor bladet finnes. Løp og hent og få med deg det siste innenfor spillverdenen. 

Et annet gratis-produkt som Gamereactor har er vårt veldig populære magasin på iPad/iPod/Android. Nå kan du laste ned det siste magasinet om du ikke får tak i magasinet. Les Gamereactor digitalt hvor du måtte befinne deg. Velbekomme!

Er du leser av Gamereactor?

Rayman Legends – Spennende barne og familiespill!Rayman
har fulgt meg i mange år og en spillkarakter som jeg liker veldig godt. Helt siden jeg prøvde det på min første PC har jeg alltid vært fan av denne akrobatiske fyren som sendte ut det ene slaget etter det andre. Nå har mange år gått og mange spill har sett dagens lys. Noen gode og noen mindre gode. Det var først da Ubisoft fant frem til “gamle” oppskriften i deres Rayman Origins at jeg virkelig fikk opp øynene for Rayman igjen. Dette spillet var genialt på mange måter med herlig gameplay, lekker grafikk og sist men ikke minst den gode stemningen. Spillet var både enkelt og vanskelig på en og samme gang og sørget for flere utfordringer for meg og barna mine. Spillet ble spilt på min PS Vita og PS3. 

er et nytt Rayman spill på tur og jeg og barna er i ekstase. Spesielt når jeg fikk høre at spillet er spesiallagd for Wii U og med mulighet for å kunne spille opp til fem personer samtidig det i co-op. Slike spill er jeg veldig stor fan av og samler hos oss nærmest hele familien fremfor skjermen. Slike spill kan uten tvil karakteriseres som gode familiespill og noe jeg selvsagt anbefaler alle familier til å spille. I tillegg vil man kunne laste ned en app og spille online mot andre likesinnede. Etter å ha sett alt av filmklipp, skjermiser så kan jeg ikke annet enn å glede meg til spillet. Selvsagt har jeg presentert spillet for mine barn så jeg er ikke alene om å glede meg.

Det blir spennende å se hva Ubisoft klarer å få til med dette spillet og om de klarer å gi oss samme magien som de ga oss i Rayman Origins. Jeg gleder meg til 29. august for da slippes nemlig Rayman Legends til både Wii U, PS3 og Xbox 360. Håper det også kommer til PS Vita noe som skulle være merkelig om det ikke gjorde.

Foredraget “Spill er sunt” anbefaler Rayman Legends. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Er dette et spill du synes ser spennende ut? Har du Wii U? 

Vold i hjemmet!

Dessverre som med mye annet skjer det vold i hjemmene og hvor det “som oftest” går utover kvinnene. Selv synes jeg dette er veldig trist at det skjer og et viktig tema å ta opp. Derfor roser jeg gjengen i Kolibiri media som sammen med artisten Cesca setter søkelyset på vold i hjemmet med denne musikkvideoen som faktisk ga meg frysning. Låten er også nydelig og som for øyeblikket spilles titt og ofte her på kontoret mitt. Visste du forresten at musikkvideoen er filmet i Reigmentsboligen, Fylkesmannsgården og det gamle kraftverket til NTE på Byafossen Steinkjer? Tar av meg hatten for videoen og Cesca og temaet som de tar opp med denne musikkvideoen.

Les mer om dette på T-A.no.

Det ser ut til at musikkvideoen på youtube ikke fungerer, men klikk deg inn på linken til T-A.no og se videoen der. Så får vi håpe låten kommer opp på youtube etter hvert. La til videoen fra T-A.No men fikk den ikke i rett størrelse…

Hva synes du?  

 

Trenger din kjærlighet…

“I need your love” er det en låt som heter og som for øyeblikket ligger på en 11. plass på den engelske hitlisten. Låten spilles akkurat for øyeblikket her på kontoret mens jeg jobber med flere mailer som skal sendes mine kunder. Musikk til arbeid er noe jeg er litt avhengig av og faktisk føler jeg arbeidet går bedre. Det er Calvin Harris sammen med Elle Goulding som har har “I need your love” og som nå altså klatrer oppover på diverse hitlister verden rundt og nå altså på den engelske hitlisten. 

Har du hørt musikk med Calvin Harris og Elle Goulding før? Hva synes du om denne låten? 

 

Min trofaste følger…

I alle fall når jeg spiller. I de senere måneder har jeg forelsket meg i et headset som gir meg alt hva jeg måtte begjære av lyd. Takk for anbefalingen Christer MrMouse Körnbäck. Dette headsetet er noe av det beste jeg har prøvd. For en lyd! Herlig å bruke selv om jeg sitter time etter time og spiller eller hører på musikk. Qpad QH-90 heter headsetet og som jeg uten tvil vil anbefale deg. Jeg har lest mange anmeldelser om headsetet og hvor det har fått meget gode karakterer. Selvsagt er jeg enig i at headsetet fortjener det beste. Lyden er midt i blinken og for en som liker bass, så får man servert det også. Micen er også utrolig god og ingen av mine venner har klagd på den. 

En annen ting som også er veldig bra med dette headsetet, er muligheten til å koble det til iPhone eller IPad. For med i pakken følger det med en volumkontroller nettopp for dette bruket. Det skal godt gjøres å frigjøre meg fra slaveriet jeg har til QH-90, men jeg er glad og får den beste lyden når jeg spiller. Kan ikke ble bedre enn det. 

Hvilket headset bruker du når du spiller? Hva synes du om dette headsetet og kunne du ha tenkt deg et slikt du også? 

Oppdatering for SimCity som gir mer vann!

Er det en ting jeg har irritert meg litt over i SimCity, så er det at mine “vannbrønner” går tom. Spesielt når jeg har fått en skikkelig størrelse på byene mine og da er det ikke noe moro at det etter hvert blir tomt for vann. Nå kommer en oppdatering som gir meg mulighet til å legge opp vanntårn/vannpumper i nærheten av elver og sjøer som igjen gir mer vann. Endelig. I SimCity 4 fantes det faktisk renseanlegg for sjøvann og som hele tiden ga vann. Nå håper jeg at dette er tilfelle etter den kommende oppdateringen, for vann er man jo avhengig av om en by skal fungere.

Ellers blir masse annet også oppdatert blant annet når det bryter ut brann og hvor du kan se brannbilene dine kjører rundt omkring i byen får de kommer frem til der det brenner. Normalt burde alle utrykningskjøretøyer passere og hvor de andre bilene kjører ut til siden, men i SimCity er det ikke slik og hvor jeg har opplevd mange ganger at bygninger har brent ned til grunnen.

I den kommende oppdateringer er det mange ting som blir fikset på og jeg gleder meg sykt til å prøve spillet i kveld etter oppdateringen, spesielt når det er måting som ikke fungerer i spillet.

Jeg og sønnen min har gjennom noen uker nå samarbeidet om SimCity. Dette fungerer svært godt i spillet og noe som jeg er svært fornøyd med. Så i kveld blir det mer SimCity både for meg og sønnen min. 

Om du vil lese mer om hvilke andre fixes som kommer om ikke mange timene, så kan du gjøre det på Gamereactor.no

Foredraget Spill er sunt anbefaler SimCity

Spiller du SimCity?