Slutten nærmer seg med stormskritt!

Hva kommer etter slutten? Det er mitt spørsmål til DICE. Er det Battlefield 4 eller Battlefield: Bad Company 3? Jeg håper faktisk, tro det eller ei på sistnevnte. Jeg likte svært godt Bad Company 2 og brukte mange, mange timer på det spillet. Når jeg skriver at det nærmer seg slutten, så mener jeg på den siste tilleggspakken til Battlefield 3 som har fått tittelen End Game. I dag har jeg fått en link fra Electronic Arts og DICE på et filmklipp som er lagt ut som viser oss hvordan denne tilleggspakken blir seende ut og det med en modus som heter “capture the flag”. Synes modusen så litt småheftig ut jeg og gleder meg stort til tilleggspakken nå kommer i mars. 

Du kan lese mer om spillet på Gamereactor.no!

Spiller du Battlefield 3 og har du Premium til spillet? Om du har, hvilken av tilleggspakkene liker du best? 

 

Da vet jeg når Grand Theft Auto V slippes!

Er det flere som venter med spenning på Grand Theft Auto V? Regner med det er en god del av dere gamere som kanskje gjør det. Rockstar Studios er som du vet godt i gang med spillet og mange hadde faktisk forventet at spillet skulle bli sendt ut for salg i mai. Dette skjer nå dessverre ikke. Selv hadde jeg forventet det. Datoen du må merke deg bak øret er 17. september. Da først kan vi slå kloa i spillet til PS3 eller Xbox 360. For meg som liker å spille på PC-en, så har ikke Rockstar avslørt noen releasedato for denne utgaven og håper inderlig at det dukker opp i løpet av året. Det er i alle fall lov til å håpe. 

Etter å ha sett en skokk med skjermbilder, filmklipp og lest side opp og side ned om spillet, så ser dette ut til å bli det beste spillet i serien. Den grafiske biten ser jo helt rå ut og detaljene kan få hvem som helst fan av serien til å sikle stort. Da er det ikke annet enn å gjøre seg klar på å vente i noen måneder til før spillet dukker opp, det vil datoen jeg har markert i spillkalenderen min er 17. september. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no!

Gleder du deg til Grand Theft auto V? Hvilken av spillene i serien synes du er best? 

Vinn, vinn, vinn…

Under årets BondeLAN lover crewet utrolig fete premier som kan vinnes. Alt fra spill, konsoller til premier mellom himmel og jord. Selv skal jeg på årets BondeLAN og gleder meg til det. Crewet har sagt at det er fullt hus og det en måned før BondeLAN åpner dørene. Slettes ikke verst det og lover bra for et godt LAN. 

20. til 23. februar går datapartyet av stabelen og etter det jeg har fått hørt så kommer det deltakere fra København i sør til langt mot nord. Dette beviser at BondeLAN klarer å trekke deltakere langt fra Snåsas grenser og det er god reklame for Snåsa.

På BondeLANs nettsider kan du lese mer info.

her er noen av bildene som er lagt opp på BondeLAN nettside over hvilke premier som kan vinnes;

Jeg skal på BondeLAN på kveldene og gleder meg til det. Skal du på BondeLAN?

En stor Battlefield fan!

Er nå vel det ja. Battlefield er nok den spillserien som i mine øyne er den beste. Spesielt når det kommer til onlinespilling. Da er Battlefield-serien overlegen i mine øyne. I andre spill så går du oftest som en ensom ulv, men i Battlefield ligger lagspilling mye mer til rette. Det er nettopp denne biten jeg liker veldig godt og som gjør meg hekta til spillet. Det å treffe venner på TeamSpeak, gå sammen inn på en server og spille som et lag. Det er det jeg liker og dette er Battlefield-serien store på og har alltid vært det. Selvsagt kan man gå som en ensom ulv om det frister, men jeg synes det er mest moro å spille sammen med noen, snakke sammen mens man spiller og legge slagplaner for hvordan fienden skal knebles. Nærmere sosial spilling kommer man ikke når man sitter spredt hver for seg rundt omkring i verden. Min tid brukes også en god del sammen med Battlefield-klanen min Trønderbataljonen samt min venneklan Old Gents med med min venn Christer MrMouse Körnbäck i spissen. 

For å bevise at jeg er en stor fan av Battlefield, så har jeg lagt opp noen bilder her som beviser dette. 

Er du fan av en spillserie og som du dedikerer mye tid til? 

Nytt herlig SimCity filmklipp!

Jeg gleder meg bare mer og mer til SimCity kommer og i dag har Electronic Arts og Maxis sendt ut et nytt filmklipp. Denne gangen får vi en presentasjon av Deluxe Edition-utgaven av SimCity og hva den vil inneholde. Virkelig herlig å se hvordan bygningene forandres etter hvilket landemerke du velger. 7. mars kommer SimCity og fra den datoen går jeg inn i hypnotisk verden med byplanlegging på høyt plan. Gleder meg noe enormt og spesielt etter å ha vært med på den stengte betatesten i helgen som var. Rett og slett rått og et spill jeg tror kommer til å ta en del av min fritid. Sunt spill er det også hvor jeg må bruke kreativiteten min. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

“Spill er sunt” anbefaler SimCity!

Var du med på betatesten og gleder du deg til SimCity kommer? Har du forhåndsbestilt spillet og i så fall hvilken utgave ble det? 

 

Nåka har gått galt, de e helt fatalt…

Det er noe av strofen i denne låten. Har du fått med deg TV-serien Hjerterått som har gått på NRK Super siden 5. januar? Om du har gjort det, så har du garantert fått med deg denne låten med Agnete SlinCraze Dash og låten heter selvsagt også “Hjerterått” og skal ærlig innrømme at den er kjempefin å høre på og som blir flittig spilt her på kontoret. TV-serien har også fått veldig gode kritikker og har selv sett et par episoder når barna har gjort det.

Alt passer veldig godt inn i denne låten, men joiken, rappingen og melodien. Fin låt rett og slett.  

Har du hørt låten før og hva synes du i så fall? 

 

Mine favorittspill 2012 – del 3 av 4!

“Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves”, bruker jeg å si, men det får da være måte på. Den siste tiden har vært inn i granskogen travelt og knapt fått tid til å skrive blogger. Dette beklager jeg selvsagt ovenfor mine mange trofaste lesere og håper det etter hvert blir litt bedre tid. Veldig mye å gjøre for Gamereactor nå om dagene og det blir faktisk litt kveldsarbeid også. Nå har jeg fått meg et bite lite pust i bakken og kommer her med del 3 av 4 med mine favorittspill fra i fjor. Fjoråret var rett og slett unikt med tanke på hvor mange gode spill som ble sendt ut til oss spillere og for å få med meg så mange som mulig på listen min, måtte jeg utvide den til 20 spill. 

De forrige listene mine kan du finne HER og HER

Slik ser den videre liten min og her finnes du nok en bunke med herlige spill som anbefales:

-> WRC: FIA World Rally Championship 3: Rallyspill er i og for seg et sjelden fenomen for tiden. Det går lange stunder mellom hver gang det kommer ut et skikkelig rallyspill. I fjor dukket det nemlig opp et skikkelig rallyspill og som har ført til litt mindre hår på hodet mitt. Vet ikke hvor mange ganger jeg har revet og slitt i mine hårtuster, men det er mange. WRC: FIA World Rally Championship 3 er en simulator og om du skrur opp vanskelighetsgraden en del, kan jeg love deg at du bør kjøre bra for å vinne. Grafikken er ikke helt i topp sammenlignet med f.eks. spill som Dirt fra Codemasters, men når det kommer til simulatordelen, ja så er spillet unikt på mange måter. Om du ikke har prøvd spillet og du i tillegg er en stor fan av rallyspill, så bør du definitivt kjøpe dette. Bare pass på at du har bra med hår på hodet, for spillet kan til tider være frustererende vanskelig. Ta det som en utfordring.

-> Spec Ops: Thin Line: Enten så elsket du spillet eller så hatet du det. Selv likte jeg det svært godt selv om det til tider var litt vanskelig. Det finnes mange skytespill som ligner på dette, men det jeg likte best i spillet var uten tvil stemningen og historien. Når også grafikken og detaljene fanget meg langt inn i spillhjertet mitt, ja så var jeg solgt til Spec Ops: Thin Line. Masse action, forholdsvis godt stemmeskuespill og flere valg som måtte tas sørget for at spillet ble gjennomført til glans. Utvikleren Yager Development gjorde en god jobb med Spec Ops: Thin Line og nå håper jeg du kanskje blir litt fristet til å kjøpe spillet som kanskje ligger i en tilbudskurv og frister deg. 

-> Mass Effect 3: Jeg kunne ha skrevet side opp og side ned om dette spillet. Makan til herlig spill skal man lete lenge etter. Historien, grafikken de actionspekkede scenene og de gode dialogene krøp inn i huden på meg og gjorde meg til slave. Shepard & Co gav oss alt de hadde. Et heftig fyrverkeri av et spill. Faktisk drømte jeg flere ganger om spillet og hvordan jeg skulle løse problemene om jeg stod fast. Å ta de riktig valgene var heller ikke så enkelt. For man kunne selv velge hvilken “sti” man ville gå. Om man ville være ond eller snill. Alt stod i ditt valg. BioWare er for meg en av de beste utviklerne verden pr. i dag har. Nei, har du ikke spilt Mass Effect 3, så gjør det da vel og opplev et spill som gir deg alt hva ditt gaminghjerte måtte begjære. 

-> Hitman Absolution: Etter å ha blitt forrådt av de han stolte på, legger Agent 47 ut på sitt hittils farligste oppdrag. Dette er bakgrunnen for et av de beste Hitman-spillene som har blitt lagd. Å spille leiemorder i Agent 47s skikkelse er noe av det tøffeste man kan få oppleve. Rå vold, blodige scener og en god historie, så kan jeg ikke annet enn å bli fanget av den danske utvikleren IO Interactive. Vi fikk oppleve en levende, organisk verden hvor personene ble virkelighetstro gjennom en skikkelig filmatisk historie. Det å gå i ett med omgivelsene og imiter ofrene med en rekke forkledninger var noe av det jeg likte best i spillet. Om du digger stealthspill så vil jeg uten tvil anbefale deg Hitman Absolution. 

-> Dirt Showdown: Som du for lengst har fått med deg så er jeg en stor bilspillfanatiker og elsker alt av bilspill. I løpet av et år bruker jeg en god del tid på bilspill. Elsker når fartsfølelsen blir så stor at man ikke kan blunke med øynene. Grafikken så detaljert at man må kjøre samme baner bare for å få med seg detaljene. Codemasters Dirt-serie har for meg betydd mye innenfor bilspillsjangeren. Disse spillene har vært himla gode og da Dirt Showdown kom ut, var jeg på nytt solgt. Spillet var litt annerledes enn de foregående spillene og hvor målet var å smadre motstanderen til spiker. Dette var veldig moro og spesielt når man kunne spill to samtidig i splitscreen. Moro. har jeg fått fem nye spill som jeg har satt stor pris på i 2012 og hvor jeg fortsatt gjør det. Herlige spill som er unike på sitt eget lille vis og som jeg selvsagt vil anbefale. 

Om du vil lese mer om spill, så anbefaler jeg deg Gamereactor.no

Var det noen av disse spillene du likte veldig godt i 2012 eller var det helt andre spill som slukte din oppmerksomhet? 

For en drakt, for et spill!

er det ikke så lenge til Crysis 3 kommer. Faktisk er det under en måned og 22. februar kan du stikke ned til din nærmeste spillbutikk og slå kloa i spillet. Jeg gleder meg utrolig mye til Crysis 3 kommer. Det forrige spillet var utrolig bra selv om det ikke var like fritt som Crysis, men i Crysis 2 hadde utvikleren Crytek gjort bruken av Nanodrakten mye enklere slik at alt gikk som en drøm. I Crysis 3 har de videreført dette og kommer snart med et spill som er enda bedre tilpasset bruken av den fete drakten med de utroligste til egenskaper. I et nytt filmklipp Electronic Arts nettopp har sendt ut, så kan vi se hvilke egenskaper det er snakk om og som gjør Nanodrakten nærmest uovervinnelig. 

22. februar kommer altså spillet og det er bare å glede seg, det gjør i alle fall jeg. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Gleder du deg til Crysis 3? Hvilket av Crysis-spillene liker du best?

Defiance – Spennende action spill!Actionspill
popper opp som paddehatter og et spill som jeg synes ser spennende ut er Defianse. Spillet er et MMO-spill og som kun koster å kjøpe og ikke å spille. Det som gjør at jeg synes det ser spennende ut er kjøretøyene, omgivelsene og stemningen som blir å finne i spillet. Det er Trion Worlds som lager det og vil dukke opp i spillbutikkene i løpet av året. Selv håper jeg på å kunne få spilt det til PC når den tid kommer. I tillegg til PC kommer det også til konsoll. 

Her er en beskrivelse av klippet nedenfor;
This teaser video gives you a sense of the wild world of Defiance, including ark hunters, vehicles, an arkfall, and hellbugs. The full length trailer is coming soon. Preorder Defiance now for awesome in-game rewards and access to limited run exclusives! 

Les mer om spillet på Gamereactor.no


Visste du dette?Selv
om jeg er veldig interessert i film og ser i grunnen del film sammen med familien, så visste jeg søren meg ikke dette. Neste fredag har en film med norsk regissør premiere på kinoer er til lands. Selv om jeg har hørt om regissøren Tommy Wirkola før og har sett flere filmer med han (, så ble jeg overrasket over at det var han som stod for denne kommende filmen. Selvsagt snakker jeg om Hansel and Gretel: Witch Hunters. Filmen er i sjangeren actionfylt skrekkfilm med en anelse humor og vil nok treffe et forholdsvis bredt publikum. At det er en nordmann som står bak synes jeg er ekstra moro. Så nå gleder jeg meg til å se filmen. Gjør du?