Wish I could save U!

Simple Plan er en gruppe som jeg liker svært godt og hører mye på for tiden. Ufattelig mange gode låter som gruppen har og som fanger min oppmerksomhet på musikkfronten. Låten som nå står på er Save You og som blir flittig spilt over ambx-anlegget mitt. 

Hvilken musikk fanger din oppmerksomhet for øyeblikket og har du noen tips til hva jeg kan høre på? 

 

Det var tider det…

I 2010 fikk jeg og mange tusener andre oppleve noe stort på Steinkjermartnan. For det året, gjennom massiv jobbing sommerferien klarte jeg sammen med flere samarbeidspartnere å få oppover den legendariske Il Tempo Gigante til Steinkjer. Å treffe Remo Caprino var en meget artig opplevelse. Alle i familien min var opp i skyene av å se, høre og møte Remo med Il Tempo Gigante. En slik opplevelse lever man veldig lenge på og noe som jeg garantert ikke kommer til å glemme med det første. 

da jeg oppdaget Mario Caprino hadde lagt ut et klipp fra Bislett Games og hvor Il Tempo Gigante med Remo bak rattet kom kjørende med Usain Bolt (verdens raskeste løpet), så gikk tankene mine tilbake til Steinkjermartnan og da jeg fikk oppleve Il Tempo Gigante på nært hold. Ellers kan jeg også skryte av Remo Caprino som er en veldig jordnær mann og som defintivt tar veldig godt vare på Caprino-arven slik at flere generasjoner får oppleve dette store norske “eventyret”.

T-A.no skrev om en råtass på Steinkjermartnan!

Har du opplevd Ill Tempo Gigante før og hva er ditt forhold til Caprino-universet. Har du opplevd noe du sent vil glemme?

Ta min hånd i kveld…!

Har du hørt om den amerikanske gruppa Simple Plan? De har i sommer en hitlisteslager med låten Summer Paradise hvor Sean Paul er gjesteartist. Låten er flott, men en annen låt jeg nå for tiden hører på fra denne gruppen er Take my hand. Den ligger kanskje ikke på noen hitliste, men i mine ører er den fin å høre på og gjør at arbeidet med Gamereactor inn i mellom alle telefoner som tas blir givende. Musikk til arbeidet er noe som er bra i jevne mellomrom og får opp spiriten litt. 

Hva synes du om låta og hører du på musikk når du jobber? Hvilken annen låt liker du med Simple Plan? 


Man Made God – gud så bra spilt Jonas!

En kompis av meg er utrolig flink på gitar og spiller som om han ikke har gjort noe annet i livet. Jonas Midtgard Moe er fra Grong og spiller mye musikk på fritiden og det skjønner vi godt når vi hører denne coverlåten med Man Made God av gruppa In Flames. Rett og slett herlig og utrolig bra spilt igjen Jonas! Bare å bøye seg i støvet nok en gang!

Hva synes du? Likte du låten og spillingen av Jonas! 

 

Armert drap!

Alle vet at jeg er en stor Battlefield-entusiast og har brukt på hundrevis av timer med spillserien. I dag fikk jeg tilsendt en link av en kompis i EA fra den kommende tilleggspakken “Armored Kill” som slippes i samsvar med Battlefield Premium. I denne tilleggspakken finnes det meget store brett, masse kjøretøy og snødekte landskap. Jeg har sett filmklippet og skal ærlig innrømme å si at jeg gleder meg bare mer og mer til denne tilleggspakken fra DICE og Electronic Arts

Gleder du deg til Armored Kill og hvilket av brettene liker du best i Battlefield 3? Likte du tilleggspakken Close Quarters? 

 

Blodig lekkasje!

skjønner jeg hvordan lekkasjer av spill kommer ut på nettet. At jeg ikke har skjønt det før. Jammen meg hardt å være spillutvikler og spilldistributør i disse tider, men at snushaner skulle bruke slike dødelige knep visste jeg slettes ikke. Sikkerhetsopplegget til Electronig Arts var ikke så mye å skryte av, nei her må vaktene trenes enda bedre slik at de kan motstå slike blodige angrep. Viva la Battlefield!..

Ja ja, nå fikk jeg i alle fall vite hvordan nyheten på Gamereactor om Battlefield 4 ble spredd…

 

Farlig å være en sofagris! Du kan nemlig dø!

Vi vet alle at mosjon er noe som er godt for kropp og sjel. Selv prøver jeg så godt jeg kan å trene litt. Om det er fotball, push ups, sit ups eller rett og slett sykle litt, så hjelper alt bare man kommer seg opp fra sofaen eller godstolen. Selvsagt hadde det vært enda bedre om jeg hadde satt av tid til trening, men med at livet ellers er så travelt blir dette forsømt, noe det egentlig ikke burde. Har bestemt meg for at etter sommerferien er over skal jeg sykle mer og spille mer fotball, bare for å få igang blodpumpa enda mer. Er du en sofagris og helst vil tilbringe tiden fremfor dataen eller TV-en, så lever du i følge en rapport farlig. For i følge rapporten som The Lancet har offentliggjort så dør over fem millioner mennesker av nettopp å være sofagriser. 

I en verden hvor vi sitter mer og mer i ro enten i et kjøretøy, fremfor TV-en eller dataen, så går utviklingen mot at vi bare blir drygere og drygere rundt midjen. Alle vet jo hvor usunt det er å ikke å trene, men tror nok at tidsklemmen er mye av årsaken til at treningen blir forsømt av såpass mange på kloden, i tillegg til at man i stedet for å treffe venner og slekt heller sitter på sosiale medier og chatter. 

Spesielt ungdom blir stadig latere og latere. Årsaken her er spill, film, sosiale medier som Facebook, Formspring, MSN, Skype og så videre. Må foreldre bli enda mer målbevisste og sette grenser for hvor lenge man kan sitte slik at ungdommene får den “trimmen” de skal ha for å oppnå det sunne livet de bør ha i oppveksten? 

T-a.no belyste dette i en artikkel og denne kan du lese HER!

Hva mener du må til for å få befolkningen opp av sofaen og bli mer aktiv? Er det slik utviklingen går til at alt blir så elektronisk at vi slipper å løfte en finger for å kunne sosialisere oss? Bør det legges inn enda mer fysiske aktiviteter på skolene slik at ungdommen får rørt seg enda mer? 

Gleder meg til å besøke Moskva!

Yess! I begynnelsen av neste år drar jeg til Moskva og skal gjøre Russland enda mer utrygg, eller rettere sagt, jeg kommer til å ha med meg mine geværer, kommer til å slipe kniven og vil gjøre hva jeg kan slik at jeg ikke stoppet av “innbyggerne” der. For Moskva er kjent for å være et sted hvor mye skjer og spesielt i undergrunden og da gjelder det å være bevæpnet til skinnet med det man har av våpen. Det skal ikke stå på utrustningen og jeg skal gjøre hva jeg kan for å bite i fra meg. Moskovittene skal få slite med nordmannen fra vest. Tro meg!

Mange av dere tenker sikkert at det nå har rablet helt for fredfulle Bernt Erik, men det har det selvsagt ikke. Spillet jeg har i tankene er denne gangen Metro: Last Light og her bærer det i vei til Moskva hvor det gjelder å være godt bevæpnet. For her møter du mye skummelt som du ikke en gang kan tenke deg og hvor du må kjempe med nebb og klør for å overleve. Året er 2034. Under ruinene av post-apokalyptisk Moskva, i tunnelene i T-banen, er restene av menneskeheten beleiret med dødelige trusler utenfra – og innenfra. Mutants forfølger katakombene under den øde overflaten og leter etter føde blant de forgiftede skyene som omkranser den forladte hovedstaden. Brent av skyldfølelse og drevet av håp er det du som sitter på nøkkelen til at jorden skal overleve – det siste lyset i vår mørkeste tid er kommet.

Begynnelsen av neste år slippes dette spillet og gjett om jeg gleder meg. Det ser hinsides spennende ut og jeg kan nesten garantere at jeg kommer til å sette avtrykk i taket etter alle ganger jeg kommer til å bli skremt, men gleder meg stort likevel.

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Er dette et spill du kommer til å spille? Hva synes du om filmklippet fra spillet?

Så var katten sluppet ut av sekken…

Som dere vet er jeg en STOR Battlefield fan og jeg har brukt flere hundre timer på spillserien fra det første ble lansert i 2002. I dag spiller jeg Battlefield 3 og er stort sett fornøyd med spillet i sin helhet. Det er variert og gir meg god underholdning når jeg spiller sammen med mine venner hvor vi snakker via TeamSpeak, Ventrilo eller Mumble. 

søndag la Gamereactor.no opp en nyhet om at Battlefield 4 muligens var på tur og om man forhåndsbestilte Medal of Honor: Warfighter Limited Edition så fikk man med en betanøkkel til nettopp Battlefield 4. I dag kom bekreftelsen. Om du forhåndsbestiller Medal of Honor, blir du belønnet med en betanøkkel. Sist dette skjedde var nettopp med Medal of Honor: Limited Edition og hvor alle som forhåndsbestilte fikk betanøkler og en tidligere betatest-start enn alle andre. 

Egentlig burde jeg ha jublet, men skal jeg være helt ærlig er jeg “dessverre” bitte litt skeptisk. Selvsagt, vet jeg at jeg kommer til å elske Battlefield 4 like mye som Battleifeld 3 og kommer garantert til å spille det time etter time. Det er ikke derfor at jeg slipper jubelen i taket. Årsaken er nok at jeg heller vil ha andre Battlefield-spill enn nettopp Battlefield 4. Savner det gode “gamle” Battlefield 2142. Det var unikt og et spill jeg klarte å hevde meg i spesielt som sniper. Så derfor gikk tankene i mot at Battlefield 2143 ville bli annonsert først og ikke Battlefield 4. 

skal også sant sies at når Battlefield 4 slippes, så skjer det to år etter Battlefield 3. En annen ting, ingen vet ennå om spillet vil bli moderne krig slik Battlefield 3 er i dag. Kanskje blir temaet i Battlefield 4 fremtidsrettet krig. Her kan fortsatt utvikleren DICE og utgiveren Electronoic Arts overraske oss og selvsagt håper jeg på et spill som ligner med Battlefield 2142 enn Battlefield 3 slik at det blir en variasjon i krigføringen. 

En blogg som jeg anbefaler i dag er bloggen til min kompis Robin Høyland (skribent i Gamereactor) hvor han skriver om spillindustriens melking av oss spillere med årlige serier. Det er ingen tvil om at vi blir melket, men for mitt sitt vedkommende tenker jeg ikke så mye på det og ser heller frem til nye spill som kommer år etter år for så å underholde meg på best mulig måte.

Vi kan også tenke på annenhvert år kommer Medal of Honor mens det annenhvert år kommer et nytt Battlefield-spill. 

Hva mener du, synes du at spillindustrien melker oss for penger med sine årlige spillserier eller bryr du deg ikke noe om det. Hva mener du til at Battlefield 4 nå er annonsert og høyst sannsynligvis vil dukke opp i slutten av 2013? 


Her er beviset!

 

Her er bevis nummer to samt litt hva vi har i vente i flerspillerdelen i Medal of Honor: Warfighter!

I’m poking you!

Jeg var vel kanskje ikke den første til å kaste meg innpå Facebook, men fant fort ut at dette kom til å bli et innholdsrik sosialt medie som ville gjøre at jeg holdt kontakten med mange av mine venner. I dag har jeg over 2200 Facebook-venner og synes det er kjempeflott og ønsker selvsagt flere venner. Jeg kan se mange flotte bilder, lese om mine venners opplevelser og det er moro. Alltid artig å se hva andre driver med. Med så mange venner, er det også mange som kontakter meg om det er noe og jeg hjelper så godt jeg kan. Alt fra spørsmål om barnespill, spørsmål om Gamereactor, konsoller, musikk, data – rettere sagt alt mellom himmel og jord. Artig er det i alle fall. 

For et par år siden startet jeg opp en poke-krig med flere av mine Facebook-venner og siden da har vi holdt på. I dag har jeg rundt 30 personer som jeg poke-kriger med og hittil har jeg ikke “med vilje” tapt en eneste poke-krig og målet mitt er å ikke tape, uansett. 

Bruker du Facebook slavisk og hvor mange venner har du på dette sosiale mediet? Poker du andre?