Ny tilleggspakke for Cities Skylines og det med en transportplan


 

Norske politikere har de siste timene vært i fokus for deres satsing på transport og deres kommende transportplan for Norges fremtid. I følge de tallene som har kommet frem vil det bli brukt ufattelig mange milliarder kroner på transportutbygging de kommende årene. Selvsagt er dette vel og bra og jeg synes blant annet at mange av de norske veiene har altfor dårlig veistandard enn det vi burde hatt.
 


 

Det er andre som på en måte også vil satse på en transportplan og det er utvikleren Colossal Order fra Finland. De jobber som du sikkert har fått med deg iherdig med deres meget populære bybyggespill Cities Skylines. Helt siden det ble lansert 10. mars 2015 kommet en rekke tilleggspakker og i dag ble en ny tilleggspakke annonsert og som du sikkert skjønner med det jeg har skrevet hittil så blir det fokus på transport. 
 


 

Mass Transit heter tilleggspakker og vil inneholde nye transporthubs, ferjer, monorails, heiser, luftskip pluss masse annet og som vanlig er det noe som koster penger og noe som man får med gratis i en patch. Selv synes jeg denne tilleggspakken ser meget spennende ut og spesielt med tanke på at alt har jo med kollektivtransport å gjøre.  
 


 

Her er litt mer info om tilleggspakken Mass transit:
Mass Transit is the latest expansion for Cities: Skylines, the award-winning city-building game, and it brings several new systems into play to help citizens traverse their towns in speed and style. Commuters can now get around on the water, up high mountain peaks, and even through the sky thanks to the addition of ferries, monorails, cable cars, and blimps to the game. Along with new transit service buildings, mass transit hubs where lines can exchange passengers, new scenarios, new landmarks, and new road types, urban planners now have more options than ever to add unique style and personality to their growing cities.


 


Feature List:
– Sick Transit, Glorious Money: Add a wealth of new transit options to your city, and add wealth to your city?s income! Let your citizens get across town in ferries, blimps, cable cars, and monorails!

– Orderly Hub, Bub: New mass transit hubs can bring all of your services together, letting citizens change rail lines in one building, or hop from the bus onto the ferry, or even find their way through a sprawling monorail-train- metro station.

– Become a Roads Scholar: Explore a set of new challenge scenarios focused on solving traffic problems and adding new transit systems.  New road types, bridges and canals adds variety to your city, and new ways to solve its challenges.  Become an expert in traffic flow, and then use that knowledge to improve your city!

– New Hats for Chirper: NEW. HATS. FOR CHIRPER.  (And also new unique buildings, policies and achievements. But HATS!)
 


 

Dette er altså det du etter hvert vil få i den nye tilleggspakken som etter hvert dukker opp. Dessverre har jeg ikke noen releasedato ennå, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 
 

Spiller du Cities Skylines eller har spilt det? Skal du kjøpe denne tilleggspakken? 
 

8M-ab5ISjcs

#citiesskylines #colossalorder #paradoxinteractive #spill #gamer #games #gaming #game #tilleggspakke 

BondeLAN – Dag 2


 

Denne uken pågikk årets utgave av BondeLAN og samlet mange til noen underholdende dager på Snåsa og storstuen her. Det kom deltakere fra land og strand og det er selvsagt vi som arrangerte dette veldig glade for. Nå er det noen dager siden dørene ble stengt, men for meg betyr det at jeg nå får muligheten til å legge opp videoer fra arrangementet.
 

I videoen nedenfor får dere se litt hvordan det er å være på Nord-Trøndelags største dataparty. I tillegg får dere se litt av et premiebord samt høre litt hva gamerne selv synes. 
 

Her er første video og flere kommer etter hvert og kanskje allerede i morgen…
 

Håper du liker videoen.
 

hMTc-xxTBEg

#bondelan #dag2 #dataparty #gamer #games #gaming #game #spill

HyperX sponset BondeLAN med fete premier


 

*Sponset*
 

er BondeLAN over for denne gang og det ble delt ut masse premier til utrolig mange flinke vinnere i forskjellige konkurranser som ble kjørt. Selv la jeg opp til å arrangere noen deriblant flere på mobilkonkurranser i tillegg til den kjente og populære “Glatt som silke”. 
 

En av de som sponset BondeLAN med premier var HyperX og de hadde lagt en stort beslag av fokuset på arrangementet her på Snåsa noe vi i crewet selvsagt var veldig glad for. HyperX er store innenfor gamingsegmentet og vil garantert i årene som kommer bite en enda større bit av gamerkaken når det kommer til produkter som vi gamere bruker. Produktene til HyperX har en meget høy kvalitet og et brukergrensesnitt som funker meget godt for alle om du er proff gamer eller en amatør som meg.
 

I videoen under får du se flere premier som blant annet ble delt ut under BondeLAN 2017 som gikk av stabelen 19. til 22. februar her på Snåsa.
 

Var du på BondeLAN og om ikke, kunne du ha tenkt deg og ha vært der?
 

IKITNmJt1wA

#hyperx #bondelan #premier #spill #gaming #gamer #games #game #youtuber #spillpappa 

Vinn fete premier fra filmen Logan: The Wolverine på BondeLAN


 

*Sponset*
 

Under årets BondeLAN som nå går av stabelen kan man vinne meget fete premier og en av de som har sponset datapartyet er  Twentieth Century Fox Norge. De har sendt i vei meget eksklusive premier fra deres kommende film Logan: The Wolverine som har premiere på norske kinoer den 3. mars. Det er mange som venter med stor spenning på denne filmen og forventningene er store. Nå er det ikke mange dagene igjen til vi får se filmen på det store lerret. 
 


 

Her er litt mer info om filmen:
“I en nærliggende fremtid, har den slitne Logan påtatt seg omsorgen for en skrantende Professor X fra et skjulested ved den mexikanske grensen. Men Logans forsøk på å gjemme seg fra samfunnet blir problematisk når han krysser vei med en ung mutant som blir forfulgt av mørke krefter.”

 


 

Før den tid kan vi varme opp med noen meget så eksklusive premier og det på selveste BondeLAN. Kommer du på BondeLAN som går av stabelen nå her på Snåsa så kan du faktisk vinne det du nå får presentert på videoen nedenfor. 
 

Velkommen skal du være!
 

KNZ-ZJy1Q_k

#bondelan #premier #loganthewolverine #foxfilm #games #gamer #gaming #game #spill

Plantronics sponser BondeLAN!


 

*Sponset*
 

er BondeLAN i gang her på Snåsa og i denne forbindelse fortsetter jeg med å legge opp videoer hvor jeg unboxer premier som deles ut under dagene datapartyet pågår. Visste du at BondeLAN faktisk er det største og eldste datapartyet som eksisterer her i Nord-Trøndelag? Nå vet du det og gjengen bak BondeLAN har holdt det gående i mange, mange år og hvor de og jeg håper på å holde det gående enda flere år fremover. 
 

Jeg har selv vært veldig aktiv i BondeLAN, men har i de siste årene trukket meg litt tilbake og nå er det jeg som står bak promo av BondeLAN pluss å skaffe til veie de viktige sponsorene som holder hjulene i gang for arrangementet.
 

Visste du blant annet at det er flere utenom Snåsa som deltar enn det er Snåsninger? Faktisk kommer de fleste fra Steinkjer, Verdal, Inderøy eller rettere sagt fra Innherred. Det er veldig gledelig å se og spesielt for oss som arrangerer BondeLAN. Det beviser at BondeLAN har fått en viktig plass blant unge i Nord-Trøndelag.
 

Men nok om det. Nå vil jeg rette søkelyset på Plantronics som har sponset noen meget fete gamingheadset. Plantronics Rig 500E er det headsetet du kan vinne. Dette headsetet har fått veldig gode kritikker fra mange av verdens beste esport-spillere og det har fått gode kritikker fra verdens gamingpresse. Det unike med Rig 500E er at det faktisk må bygges opp før det kan brukes og akkurat dette er spesielt. Lyden er utrolig bra og det er veldig godt å bruke selv over mange timer. Om du vil vite mer om headsetet, så anbefaler vi deg å klikke deg inn på nettsiden til Plantronics og se hvorfor du bør ta turen til BondeLAN for delta i konkurranser. 
 

Om du vil vite mer om BondeLAN, så klikk deg inn på nettsiden samt facebook-siden.
 

Her er unboxing-videoen av premiene Plantronics har sponset BondeLAN.
 

1jKNNN1qgaM

#bondelan #plantronics #premier #gamer #gaming #game #games #spill

Unboxer stæsj fra HyperX til BondeLAN


 

*HyperX sponser BondeLAN*
 

er det søren meg ikke mange dagene igjen til BondeLAN. 19. til 22. februar arrangeres årets dataparty på Snåsa og nå er jeg godt i gang med å gjøre klart til bra premiedryss under dagene BondeLAN arrangeres. Det vil si i tiden fremover vil det bli lagt opp en del videoer hvor jeg presenterer ting og tang som blant annet kan vinnes.
 

En av de som sponser BondeLAN og som er med på listen som en av hovedsponsorene er HyperX. De sponser BondeLAN med mye herlig stæsj og i videoen nedenfor kan du blant annet se noe av det som kan vinnes.
 

Om du vil vite mer om HyperX så klikk deg inn på nettsiden hyperxgaming.com
 

Har du ennå ikke bestemt deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så ta turen til Snåsa og BondeLAN. Det er jeg bra sikker på at du ikke vil angre på.
 

Velkommen skal du være!
 

Jp8Sht_6kX4

#hyperx #bondelan #premier #gamer #gaming #game #spill #game

Spill er sunt til Bangsund skole


 

er våren endelig snart på tur og gud som jeg gleder meg. Det skal bli kjempegodt. Et sikkert tegn på at virkelig våren er i anmarsj er interessen for foredraget mitt Spill er sunt. I den kommende tiden skal jeg holde tre foredrag. Det første går av stabelen på Bangsund Skole og hvor jeg blant annet skal snakke om digital mobbing samt positive og negative sider med gaming. Her skal jeg blant annet gi foreldre gode råd for de som har barn som spiller spill, bruker tid på youtube eller streamer.
 

Det er ikke like enkelt å være foreldre spesielt ikke når barna er så innmari oppslukt i gamingverden. For en ting foreldre har en tendens til å være så er det å være negativ til spillingen. Når først det skjer, så kan du banne på at harmonien i heimen ikke vil være på topp. Først gjelder det å være åpen til at sine barn spiller og så gjelder det å være interessert og når alt dette er på plass så skal man sammen med barna sette seg ned og lage rammer og grenser for gamingen slik at den ikke går i bekostning av andre familiære ting.
 

Den 15. februar drar jeg altså til Bangsund Skole på et storforeldremøte for å holde foredraget Spill er sunt og jeg skal innrømme at jeg gleder meg stort til det. Er det noe jeg liker godt så er det å hjelpe foreldre å forstå viktigheten med gamingen og hvordan man opprettholder en god harmoni i heimen når det spilles.
 

Jeg kommer også til å dele ut noen premier under foredraget for de som kommer med gode innspill. For er det noe jeg liker så er det nettopp å dele ut premier. På foredraget kan det vinnes litt av hvert og har med ting jeg tror kommer til å bli veldig godt mottatt.
 

er det altså ikke lenge igjen og det er ikke annet enn å lage et nytt foredrag basert på det som skal tas opp på storforeldremøtet. Gleder meg sykt mye til det.
  

Foredraget spill er sunt drar land og strand rundt omkring i Norge og i tiden fremover blir det flere foredrag hvor foreldre, lærere, politikere, personer fra helsevesen er på plass. 
 


 

#spillersunt #foredrag #bangsundskole #gaming #spill #gamer #games #game

Anmeldelse: Verbatim Vx400 USB 3.0 Drive

*Reklame*
 

*Sponset produkt til testing*
 

Gjennom mange år nå har jeg vært så heldig å kunne teste og bruke produkter fra Verbatim. De har betydd enormt mye for meg og mitt liv som gamer. Produktene har for det første sørget for at jeg har kunnet spille de spill jeg har ønsket. For det andre har jeg kunnet lagre viktige ting som bilder, dokumenter, videoer, musikk, spill m.m. og for det tredje gitt meg sikkerhet på at det jeg har lagret har vært i trygg forvaring.
 

Derfor er det med glede at jeg fikk anledning til å teste ut Vx400 USB 3.0 Drive minnepenn fra Verbatim. For minnepenner er noe jeg mer eller mindre spiser til frokost?okei, ikke riktig så ille da, men minnepenner for meg er viktige. På minnepennene kan jeg lagre alt fra foredraget mitt Spill er sunt, film, dokumenter, musikk pluss masse annet. En kan liksom ikke få nok av minnepenner og hvor jeg har minst seks minnepenner liggende i forskjellige størrelser.
 


 

Er det noe jeg liker ekstra godt så er det at overføringen mellom minnepennen og PCen går kjapt og «smertefritt» for seg. Jo kjappere det går med overføringen av filer, jo bedre er det. Venting er kjedelig og for en som hele tiden har det travelt, så er ventetiden en fiende nummer en. Er det noe Verbatim er flinke til så er det å sørge for at ventetiden stadig blir mindre og mindre på sine produkter. Dette er noe de tar veldig seriøst og derfor kommer de hele tiden ut med produkter nettopp som sørger for lavere ventetid på overføringer.
 

Designet på minnepennene betyr også litt for min del og om de er enkle å drasse rundt på, om de er lette å tilpasse der hvor de plugges inn i og om det har egenskaper som gjør at minnepennene holder på filene via at de er slitesterke og tåler en god del. Dette er for meg veldig viktige egenskaper. Videre veier minnepennen kun 16 gram og som gjør den til en virkelig lettvekter.
 

Verbatim Vx400 er en minnepenn med mange av de egenskapene som jeg setter stor pris på. Får å ta designet først så kan man skjule selve USB-pluggen slik at den ikke stikker seg frem. Ut fra det blir det også mindre slitasje og som igjen gjør at man har minnepennen lengre. Fargen er grå metallikk og den minnepennen jeg fikk testet ut var på 128GB. Det vil si, god lagringskapasitet.
 

Som jeg nevnte tidligere så er overføringsfarten viktig for meg og spesielt når jeg inn i mellom overfører f.eks. videoer for youtube-kanalen min og disse kan fort bli ganske så store og da er det godt å ha en minnepenn som nærmest sender over dataene som farten på en tornado. Med Vx400 opplevde jeg noe helt fantastisk. Farten er noe av det kjappest jeg har opplevd og som «reklamen» tilsier?SSD overføringshastighet. For Verbatim kan skryte med dette produktet og det overfører filer med en «svimlende» fart på hele 400MB i sekundet. Dette er faktisk tilnærmet lik SSD-fart.
 

Med på minnepennen følger det med Nero backup programvare og som du kan installere om du f.eks. skal ta backup av f.eks. operativsystemet ditt eller hva det måtte være du er redd for. Programvaren er enkel å bruke og krever slettes ikke noe ingeniørutdannelse for å klare.
 

Her er noen spesifikasjoner for Vx400:
* Weight: 16 grams approx
* Dimensions: 56 x 18.7 x 9.7mm (LxWxH)
* Read Speed: up to 400MB/Sec
* Write Speed: up to 200MB/Sec
* Interface: USB 3.0
* Power Source: USB Bus
* Pack Contents: Vx400 USB 3.0 Drive

 

For tiden er det kun en minnepenn som gjelder og det er uten tvil denne fra Verbatim. Jeg har nå virkelig blitt bortskjemt og det går så kjapt å overføre filer at jeg ikke kan få skrytt nok om det. Jeg er i syvende himmel og på minnepennen har jeg nå lagt inn foredraget mitt Spill er sunt, videoer for youtube-kanalen min samt andre viktige ting jeg er redd for.
 

Verbatim har igjen gitt meg et godt produkt som jeg nå selvsagt også vil anbefale deg. Lagrer du mye på minnepenner og er konstant «on the run» så hiv deg i rundt og kjøp Vx400. Det kan jeg garantere deg at du ikke vil angre på. Denne minnepennen finnes også i 256GB utgave og som har dobbelt så stor lagringsplass som denne jeg har testet ut. Om jeg skal prøve å finne noe negativt om minnepennen, så klarer jeg liksom ikke det. Alt er så perfekt lagd og den er så kjapp at det hele blir som en drøm.
 


 

Om du vil vite mer om Vx400 fra Verbatim, så klikk deg inn på nettsiden til produktet.
 


 

 

#spillmagasinetreview #anmeldelse #verbatim #gamer #games #game #gaming #spill #vx400

Sjekk ut de premiene til Overwatch-compoen på BondeLAN


 

Den 19. til 22. februar er det klart for BondeLAN 2017 her på Snåsa og Snåsa Samfunnshus. For øyeblikket har det visst seg at BondeLAN er mer populært enn noen gang før og har mer eller mindre fylt opp plassene. Dette er ekstra moro å se, spesielt med tanke på hvor mye jobb det ligger bak å arrangere et slikt arrangement og at det er blitt så populært. 
 


 

er det altså ikke så altfor lenge til BondeLAN åpner dørene og som vanlig vil jeg benytte meg av muligheten å presentere premier som kan vinnes. I dag får du se premier fra Blizzard og Overwatch og det er ikke hvilke som helst premier man kan vinne. I videoen under kan du blant annet se Overwatch Recruit Kit, Overwatch Metal Plate og sist men ikke minst Overwatch Baby Winston minifigur
 

Om du dukker opp på BondeLAN har du altså muligheten til å vinne disse fete premiene. Velkommen skal du være!
 

yl3593Qgt24

#bondelan #blizzard #overwatch #spillpappa #youtuber #gamer #gaming #games #game #spill

HyperX kommer med nye gamingtastaturer!


 

Som mange av dere vet så er jeg stor fan av HyperX og har vært det en god stund. HyperX for meg betyr mye og spesielt med tanke på at jeg nå har en del komponenter og produkter fra dette kjente gamermerket. I PCen min har jeg tre SSDer i forskjellige størrelser, RAM og det sammen med et Alloy FPS gamingtastatur, Revolver heatdset pluss deres XXL musmatte. Det vil med andre ord si at HyperX har tatt en stor bit av gamingkaka mi og som jeg er glad for at de har gjort.
 

Er utrolig fornøyd med produktene fra HyperX og har aldri opplevd noen problemer med dem. De har funket godt og gitt meg den gleden jeg vil oppleve når jeg spiller spill. Visste du forresten at HyperX i året som kommer vil slippe en rekke nye produkter? Jepp, de har mye på gang og noe har allerede kommet ut noe er enda forvart som hemmeligheter. Jeg vet mye, men skal selvsagt ikke si noe her og nå om det jeg vet foruten at HyperX kommer med nye gamingtastaturer i deres Alloy-serie. 
 


 

For å ha et komplett tastaturoppsett vil nå HyperX ha Alloy FPS med blå, røde og brune switcher. Det vil si brytere for enhver smak med tanke på hva man helst vil spille med. For øyeblikket sitter jeg og plotter med Alloy FPS og er knakende godt fornøyd med dette tastaturet som sørger for at jeg skriver fort, spiller bra og som reagerer momentant på mine trykk noe som også er veldig viktig når man skal spille godt. 
 

En annen ting jeg liker godt med dette tastaturet er det minimalistiske med dette tastaturet. Det vil si, det er så enkelt som mulig uten noe ekstra mikk makk og kun selve tastaturet. Selvsagt har det bakgrunnsbelysning, men kun i rødt noe som passer meg utmerket med at kabinetet (MasterCase Maker 5 fra Cooler Master), CPU-kjøleren (MasterAir Maker 5 fra Cooler Master) og hovedkortet (Z170 fra Gigabyte) som alle har rødt lys innebygd.


 

Men tilbake til HyperX, De kommer altså med to nye tastaturer og vil ha som skrevet lengre opp røde, blå og brune brytere noe som øker samlingen med produkter fra en av markedslederne i gamingsammenheng.
 

Ønsker du mer info om de kommende gamingtastaturer fra HyperX, så klikk deg inn på nettsiden deres
 

Har du hørt om HyperX Alloy? Hvilket gamingtastatur bruker du?
 

OMoUTPrBnOg

#hyperx #gaminguststyr #gaming #spill #gamer #games #game