BondeLAN – Dag 2


 

Denne uken pågikk årets utgave av BondeLAN og samlet mange til noen underholdende dager på Snåsa og storstuen her. Det kom deltakere fra land og strand og det er selvsagt vi som arrangerte dette veldig glade for. Nå er det noen dager siden dørene ble stengt, men for meg betyr det at jeg nå får muligheten til å legge opp videoer fra arrangementet.
 

I videoen nedenfor får dere se litt hvordan det er å være på Nord-Trøndelags største dataparty. I tillegg får dere se litt av et premiebord samt høre litt hva gamerne selv synes. 
 

Her er første video og flere kommer etter hvert og kanskje allerede i morgen…
 

Håper du liker videoen.
 

hMTc-xxTBEg

#bondelan #dag2 #dataparty #gamer #games #gaming #game #spill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top