American Truck Simulator – ny spillserie hos SpillPappa!

Endelig er dagen her og jeg får lov til å publisere gameplay fra det kommende og etterlengtede American Truck Simulator som lanseres den 3. februar. Frem til lansering vil jeg hver dag publisere et gameplay fra spillet og hvor dere får se hvordan spillet blir. På en måte blir dette en form for preview i og med at spillet ikke er lansert. 

American Truck Simulator tar deg med til vestlige USA og hvor to stater er tilgjengelige fra start. Det vil si California og Nevada. Etter hvert tilkommer stadig flere og flere stater og hvor du får oppleve det USA har å by på av landemerker, byer, tettsteder og sist men ikke minst veisystemet. Som du kan se så er grafikken fargesprakende og detaljert noe som gjør at jeg koser meg ekstra godt. 

Selv om en del er likt Euro Truck Simulator 2, så er det også nye ting med i spillet og en av disse nye tingene vil du oppleve i videoene som jeg legger opp etter hvert. 

Om du er interessert i slike spill, så anbefaler jeg det å holde følge med min youtube-kanal, for her blir det en god del American Truck Simulator i den kommende tiden. 

Håper du liker videoene og blir superhappy om du begynner å abonnere på kanalen min.
 

Her er klippene i tur og orden; 

 

KNhPPgt1kF4

 

NZ2IfYlJcj8

#americantrucksimulator #scssoftware #eurotrucksimulator2 #pcgame #preview #gameplay #spillpappa #youtuber #spillmagasinet #spmgno #spmg

Funcom har annonsert Conan Exiles!

JAAAA! Funcom, endelig sier jeg bare. Så kom dagen da norske Funcom skulle overraske oss alle selv om vi har hørt rykter om at spillutvikleren hadde noe på gang. Conan Exiles heter annonsering og er selvsagt et nytt spill. Det spesielle er at det ikke er noe snakk om et nytt MMORPG-spill, men Conan Exiles havner i båsen som et overlevelsesspill i en åpen verden proppet med RPG-elementer. Som om ikke det er nok. så kommer også spillet med en “singleplayerdel” hvor man kan spille alene. Som musikk i mine ører.

Her er et utdrag fra pressemeldingen til Funcom som kom tikkende inn; 
You are an exile, one of thousands cast out to fend for themselves in a barbaric wasteland swept by terrible sandstorms and besieged on every side by enemies. Here you must fight to survive, build and dominate. 
Hungry, thirsty and alone, your very first battle is that against the harsh environment. Grow crops or hunt animals for food. Harvest resources to build weapons and tools. Build a shelter to survive. Ride across a vast world and explore alone, or band together with other players to build entire settlements and strongholds to withstand fierce invasions. When strong enough, march forth into battle and wage war against your enemies as you fight to dominate the exiled lands. Sacrifice enemy players on the altars of the gods and shift the balance of power your way. Unleash your fury in savage, fast-paced combat and execute bloody and bone-crushing attacks that will see heads rolling and limbs flying.

Når spillet lanseres vites ikke, men til sommeren vil det bli mulighet for “Early Access” og gleder meg sykt mye til den. Spillet utvikles til PC og konsoll, men hvor Conan Exiles lanseres først til PC.

Ønsker du å vite enda mer om spillet så finner du mer info om Conan Exiles HER

Gleder du deg over denne annonseringen?

 

oEIcftl0OZk

#funcom #conanexiles #conan #nyheter #spillmagasinet #spmgno #spmg #pcgame #pcgaming #pc #

Fyflate for en start!

Vet dere hva? Jeg er helt slått ut og kan ikke få sagt hvor mye jeg digger det. I går var jeg så heldig å få tak på en kode til Rise of the Tomb Raider til PC og jeg har brukt kvelden i går til å spille. For et spill, for en grafikk, for en stemning. Makan til herlig spill skal man lete lenge etter. Det er rett og slett helt sykt bra. Selv om jeg er veeeldig tidlig i spillet så elsker jeg det og gleder meg stort til å fortsette. 

Her er forresten første klipp av min spillopplevelse med Rise of the Tomb Raider; 

#riseofthetombraider #squareenix #tombraider #laracroft #spillpappa #youtuber #spillmagasinet #spmgno #spmg 

Star Wars Battlefront

Bedre sent enn aldri er det noe som heter hvor en blogger langt, langt unna sitter og skriver?

Gjennom mange år har jeg vært stor fan av DICE. Helt siden deres Pinball Dreams har jeg digget denne svenske utvikleren og da jeg fikk høre at DICE skulle utvikle Star Wars Battlefront jublet jeg høyt. For det første vet jeg hvor flinke denne gjengen er og hvor gode spill de har sendt ut til oss gamere. For det andre, har de mange, mange års erfaring med å utvikle spill, så jeg visste at Star Wars i trygge hender.

I starten ar jeg litt skeptisk til at DICE skulle stå bak et så stort spill som Battlefront og spesielt da jeg fikk høre at det ikke var blitt plass til en singleplayerdel i tillegg til at antall planeter var begrenset. Da ble jeg skeptisk og tenkte at bæsjet DICE på leggen og ga oss et ?mindre? spill enn forventet.

Tiden gikk og så en dag ble vi inviterte til betatesting. Dagen da vi skulle få prøve spillet og se om DICE hadde gjort jobben tross av begrensingene. Betatesten ble tatt med storm og jeg storkoste meg med betaens innhold, den gode hitreggen, stemningen og mulighetene i spillet. Betaen var på mange måter perfekt og inneholdt veldig lite feil.

Star Wars Battlefront ble lansert med fete events verden rundt og hvor Electronic Arts og DICE satset hardt på spillet sitt. Selv ventet jeg på spillet og var i skyene dagen jeg fikk lov til å oppleve det hele.

DICE har gjort en god figur med spillet selv om jeg savner både singleplayerdel og flere muligheter som i våpenoppgraderinger. Sistnevnte er vi jo vant med når det kommer til spill fra DICE. Jeg har på følelsen at utvikleren har prøvd å være tro mot Battlefront-serien og ikke gjort så altfor store krumspring, noe som også kommer frem i spillet.

Om du er Star Wars-fan, så oppdager du hvor tro den svenske utvikleren har vært mot Star Wars og hvordan brettoppbygningen, stemningen, musikken og karakterene som er med i spillet. Det er fire planeter som er med og det er Sullust, Endor, Hoth og Tatooine. De er så godt gjengitt at man nesten ikke kan tro det er sant. Jeg har flere ganger sittet med ståpels og hvor hårene har reist seg fra stortåa til helt på toppen av hodet. Rett og slett en herlig opplevelse og spesielt når du vet hvorfor det skjer.

Spillet inneholder legendariske kjøretøy som Walkers, X-wings, AT-T, Escape pods bare for å nevne noen. Det er vanskelig ikke å føle tilhørighet til spillets mange elementer. Brettene er nøye og tilrettelagt og fanger oss spillere umiddelbart. En fryd for øyet rett og slett.

I stedet for våpenoppgraderinger finner vi spesialkort eller power ups og som vi kan bruke. Vi har plass til tre kort til enhver tid. Disse unike kortene må brukes smart slik at du får fullt utbytte av disse. Dette funker godt synes jeg og minner meg en del på Titanfall hvor jeg ble introdusert for slike kort. I Titanfall var det litt flere kort man hadde tilgang til, men i Star Wars Battlefront er det kun tre kort du til enhver tid kan bruke.

Selv om det ikke finnes singleplayerdel, så kan vi i grunnen ikke klage på moduser man kan kose seg med i spillet. Min favorittmodus er Cargo Drop Zone og har vel klokket inn flest timer der, men foruten den modusen finner du Heroes vs Villains, Supremacy, Walker Assault, Fighter Squadron, Blast, Druid Run, Hero Hunt og Turning Point. Alle disse modusene sørger for mange timers god underholdning.

Om du vil spille sammen med en venn eller alene, finnes det også muligheter for det. Da er det bare å kaste seg inn på Battles eller Survival. Om du føler du trenger trening, så finnes en egen treningsdel i spillet.

Grafikken i Star Wars Battlefront er helt vidunderlig og funker meget godt. Detaljene, animasjonene og stemningen på de forskjellige planetene er herlige. DICE har gjort et mesterstykke her og den beste biten med spillet er hitreggen. Den er dønn perfekt og man treffer det man sikter på. I motsetning til for eksempel Battlefield-spillene som i starten ikke er helt optimale, så funker hitreggen i Star Wars Battlefront godt. Lyden og musikken er som snytt ut av filmene og fører selvsagt til at man kommer i fin Star Wars-stemning.

Selv om det ikke finnes noen singleplayerdel i spillet, så vil du finne mange, mange timers underholdning og er du i tillegg stor fan av Star Wars, ja så er dette spillet et must for deg. Det oser av kvalitet, det er innholdsrikt på mange måter selv om våpenoppgraderinger savnes, så har man i stedet power ups-kort som kan brukes.

Alt i alt, Star Wars Battlefront er et godt spill. Jeg har forelsket meg i stemningen, grafikken, karakterene og sist men ikke minst den gode hitreggen. DICE har gjort en god jobb og selv om mange var i tvil om de ville klare det, så har det klart det med glans. Spillet er innholdsrikt og fører deg inn i et unikt Star Wars-univers.

 

Terningkast: 

 

#spillmagasinetreview #starwarsbattlefront #anmeldelse #terningkast5 #spillmagasinet #electronicarts #dice #spmgno #spmg 

Hjelp meg å velge!

Da vil jeg ønske deg velkommen til et nytt prosjekt. Dette prosjektet tror jeg kan bli meget bra og hvor jeg kommer til å sette av en god del tid til. Jeg håper nå du har mulighet til å hjelpe meg å velge kart. Valget står mellom tre kart i det herlige spillet Cities Skylines. Det er helt vidt forskjellige kart med unike muligheter hver for seg.
 

Kartene står mellom Viosen (fra der jeg bor), et tropisk kart og til slutt et vinterkart. Alle kartene er utfordrende og jeg gleder meg til å se hva dere vil jeg skal begynne å spille. Skriv i kommentarfeltet i traileren hvilket kart. Da blir jeg glad. 

Så her er klippet hvor jeg presenterer kartene for deg og håper du vil hjelpe meg å velge. 

#citiesskylines #dittvalg #map #colossalorder #paradoxinteractive #pcgame #bybyggespill #youtuber #spillpappa #spillmagasinet #spmgno #spmg 

Twitch bannlyser spill som inneholder brutale drap på skolejenter

At Twitch har vært på hugget før vet vi og hvor de har bannlyst spill på grunn av deres innhold. Da kan jeg nevne spill som The Guy Game, Second Life og Hatred. Om du så velger å beholde din Twitchkonto, så bør du ikke streame noen av disse spillene. 

har et nytt spill kommet på denne listen og spillet jeg her tenker på gir deg som spiller mulighet til å utføre brutale drap på skolejenter. Spillet heter Yantere Simulator og omhandler den japanske skolejenta Ayano Aishi. Hun bestemmer for å utføre blodige drap på sine klassevenninner etter hvert som de får interesse for hennes kjæreste.
 

Det starter ganske så uskyldig, men etter hvert glir spillet inn i en meget så delikat massakre med masse blod og gørr. Så dette har medført til at utvikleren har skrevet om bannlysningen i et eget blogginnlegg.

Jeg har tidligere skrevet om Hatred og hvor brutalt det spillet er. Det jeg dessverre vet er at mindreårige blant annet spiller spill som Hatred og da uten at foreldre vet om det. Spill som Hatred har den høyeste aldersgrensen og problemet er at foreldre dessverre ikke har peiling på at sine mindreårige barn spiller disse spillene. Foreldre i dag viser dessverre alt for liten interesse i hva spillene går ut på og faktisk kjøper velvillige spill som dette til sine barn uten å vite noe som helst.

Via foredraget mitt Spill er sunt, er målet å opplyse foreldre om nettopp slike spill og hvordan de kan bli klar over spillenes innhold. Jeg føler dette er meget viktig og spesielt når man ser spill som Yandere Simulator utvikles. Slike spill er definitivt ikke for barn og hvor barn bør skånes så lenge som mulig mot. Da er det viktig at foreldre følger med i timen og prøver å forhindre at deres mindreårige barn får tilgang til spill som dette.

Men over til saken, synes du det er greit at Twitch skal bannlyse spillet og andre spill på grunn av innhold eller bør det ikke være slik “sensur” på Twitch? Bør det bli vanskeligere for Twitchbrukere og se på streamer som ikke passer inn for deres alder?

#yanderesimulator #blodig #spillersunt #massemorder #drap #spillmagasinet #spmgno #spmg 

Jeg er en problemdataspiller.

Jeg heter Bernt Erik Sandnes og er en problemdataspiller. For meg betyr spilling mye. Jeg har fått gaming nærmest med morsmelken og har siden jeg var en liten pjokk alltid vært interessert i spilling. Under min tid på Videregående var jeg faktisk nær ved å bli spillavhengig og få et stort problem på grunn av det. 

1. Tenker på spill opp til mange ganger pr. dag – check!

2. Spiller inn i mellom litt mer enn jeg kanskje burde – check!

3. Føler jeg må spille for å få tankene på noe annet (jepp, må inn i boblen min og spille spill = frihet) – check!

Når jeg selv sitter med denne trangen til å spille, så vet jeg også hvordan andre føler som er mye mer “avhengig” enn meg. For det å bruke mange, mange timer på spilling gjør at andre ser på dette som noe veldig negativt. Selvsagt, det å overdrive er ikke bra uansett hva det er, om man bruker mer tid på bilen enn familien (som noen menn kan gjøre), må ut å fiske ved hver anledning, må lese en bok om det sitter andre i samme rom, må drikke på litersvis av kaffe for å “fungere”, må bare se fotball… Det er mange som da havner i båsen “avhengig”, så jeg er ikke alene. 

Vi mennesker har veldig lett for å bli avhengige uten at vi tenker over det. Faktisk kan det hende at både du, jeg, din mor eller far, tante eller onkel er avhengig med ett eller annet. Problemet er at de ser det ikke selv. Det å bli avhengig av spill er sett på som veldig negativt. For i media får vi som oftest høre om de negative tingene spill fører med seg og som blir blåst skikkelig opp. Å huske det som er negativt er enklere enn å huske det som er positivt. Sånn er det for mange av oss mennesker. Man glemmer kjappere det positive enn det negative. Merkelig er det, for det burde jo være motsatt, men jeg tror media her skal ta mye av skylden og mye godt det negative fokuset spilling har i media i perioder.

Som far til fire barn prøver jeg også å passe på slik at mine barn får en sunn oppvekst med spill og hvor vi setter grenser som kan holdes og som barna klarer å leve med. Jo tidligere man starter med dette, jo bedre tror jeg de lærer å “begrense” seg når det kommer til spillingen. Alle barna hos oss er veldig flinke med spill og skjønner spillene kjapt. Faktisk er de flinkere enn meg i flere av de spillene vi spiller sammen og det gjør at de også får en glød til å spille. Ikke noe er bedre enn å knuse “gamlefar” i spill og spesielt når undertegnede også er aktiv innen spillverden.

Barna våre lærer seg at de kan spille når de har anledning, men at de også må finne på andre ting, gjøre lekser, være ute sammen med venner og ting som er normalt barn bedriver på fritiden sin med. Selvsagt er det enkelt for meg som pappa og bruke spill som “barnepasser” og skal nok innrømme at det skjer inn i mellom, men stort sett så prøver jeg og mammaen å balansere spillingen slik at den ikke tar overhånd. Med alle konsoller, flere hundre spill så er det klart at barna blir fristet til å spille, men da er det viktig for meg som pappa å sette grenser også. Spill litt, spark fotball etterpå.

At jeg skulle bli stemplet som “problemdataspiller” kommer kanskje ikke som noe sjokk på meg. Klart, jeg jobber med spill, jeg er veldig interessert i det som skjer i spillindustrien og jeg prøver aktivt å påvirke andre til å bli positive til spill. Da sier det seg selv at jeg kanskje havner inn i denne båsen. For meg er spill blitt et levebrød og hvor jeg blant annet holder foredrag om “Spill er sunt”

For de av dere som havner ut i periferien og blir skikkelig spillavhengig, er det viktig at dere får hjelp. Profesjonell hjelp, men dessverre er det få instanser her i Norge som kjenner til deres problem særlig godt. Jo eldre en som skal hjelpe deg er, jo større problemer har personen å kunne sette seg inn i ditt problem. For som jeg har skrevet tidligere i bloggen min, det går an å snu det negative til noe positivt og sørge for at den som sliter kanskje ser at dette er noe som kan utnyttes til sin fordel med f.eks. å studere innen spill og utvikling. Her mangler både BUP, skole og helsevesen et opplegg for dette. For deres mål er å gjøre “stakkaren” frisk og få fjernet problemet som da er spillavhengigheten. Ikke det å tenke at “hei, kanskje personen er så interessert i spill, at det kan være noe han eller hun kan gjøre til sitt levebrød med tiden. Det finnes så mange skoler nå som har spillutdanning at det ikke er noen unnskyldning. Når det er gjort, så er støtten man får i etterkant og motivasjonen fra både skolen, de hjemme og helsevesenet superviktig for at den “spillavhengige” får hjelp den hjelpe han eller hun trenger. Derfor mener jeg at alle som jobber med spillavhengighet også skal tenke på at denne negative delen kan gjøres om til noe positivt i stedet for å trenere problemet. 

Noen blir spillavhengige på grunn av at de ønsker å bli skikkelig god i “sporten” spilling er. For spill er sport. Du må være smart, tenke flere trekk i forveien, spille taktisk, ha gode reaksjoner, kunne samarbeide godt, være god i språk, kunne spillets dynamikk pluss masse annet. For å kunne alt dette, kreves det mye trening. I Norge finnes det noen få personer som kan leve av å spille som proffe innen spillverdenen. Disse tjener stort sett godt med penger. Mange barn/unge/voksne drømmer om å bli så gode at de kan tjene penger på spilling. Når de kommer så langt at de prøver å leve ut drømmene, det er da de blir avhengige og stenger seg inne bare for å spille. Alle vet jo at trening gjør deg god, men det gjelder å finne en balanse i dette også på lik linje som toppidrettsutøvere må gjøre det samme. For å bli god er det viktig med mat og drikke, søvn og hvile i tillegg til det å spille. En må lære seg å ta pauser fra spillingen og da er venner bra å ha med seg og som kan støtte deg. Drømmer som dette kan misslede spesielt unge inn i uløkka. For selv om du er god i spill, så skal det forferdelig mye til for at du skal kunne tjene på spillingen din. Skap deg et kjent navn, vær aktiv blant venner, bruke sosiale medier aktivt og sørg for å ha et sunt forhold til spill, da er det i alle fall større sjanser for at drømmen din går i oppfyllelse. Sett av tider til trening må selvsagt gjøres, men også tid til det andre som hører med i livet. Å stenge seg inne, hjelper deg ikke og drømmene kan da fort falle i grus og hvor du etter hvert vil trenge hjelp.  

Jeg slår meg til ro med at jeg er en problemdataspiller og vet at jeg er den personen jeg er. Familien min kjenner meg og vet hvem jeg er, det samme gjør både venner og det offentlige. For jeg er avhengig av å spille litt og føler det som en måte å rømme fra min “hverdag” samtidig som jeg blir underholdt. Jeg bruker dette til noe positivt og hjelper andre om de er blitt avhengige, de trenger et annet syn enn det BUP, helsevesenet, skolen og mamma eller pappa har. De trenger noen som skjønner hva det går ut på å “MÅTTE” spille. Det finnes muligheter for alle, det er bare å se dem. 

For selv om du spiller en del, så er jeg bra sikker på at ditt forhold til spill kanskje ikke er så usunt som mange vil ha det til.

Om du tror det å fjerne den spillavhengige personen vekk fra spillingen, så er ikke alltid det den rette medisinen. Det finnes andre muligheter som kan være like effektive. Her gjelder det bare å kjenne den som sliter og finne løsninger som alle kan leve med. Gjøre om det negative til noe positivt. 

Er du  du totalt avhengig av spilling og bruker kun tiden på det, så kan du kontakte Blå Kors. De er også spesialister på dette området. I alle fall, du er ikke alene om du er avhengig av spill. Det er mange av oss, det er bare graden avhengighet som er forskjellen.

Kjenner du noen som er avhengige eller er du det selv? Spiller du mye eller synes du at du har et sunt forhold til spilling?


#spillersunt #spillavhengig #problemspillet #dataspillproblem #blogger #foredragsholder #spillmagasinet #spmgno #spmg

BondeLAN – en livredder!

REKLAME:

Dagene går og nå nærmer vi oss datapartyet BondeLAN med stormskritt. Den 23. til 27 februar arrangeres årets begivenhet her på Snåsa og hvor ungdommer/voksne kommer land og strand for å delta på. BondeLAN har gjennom mange, mange år bygd opp et godt rykte og det er en ære å være en del av dette arrangementet. 

Er det noe jeg elsker så er det å arrangere spillevents og da er selvsagt ikke BondeLAN noe unntak. Har ikke telling på hvor mange konkurranser jeg har kjørt under BondeLANs mange år, men det er mange. I tillegg vil jeg også under BondeLAN holde foredraget Spill er sunt hvor foreldre er målgruppen.

Men tilbake til overskriften. Du lurer nok fælt nå med hva jeg mener med at BondeLAN er en livredder. Jo da, nå skal du høre. BondeLAN har år etter hatt matservering og som har blitt veldig godt mottatt. I år satses det enda mer på dette og vil sørge for at deltakerne som kommer vil få i seg godt med mat og drikke, om det er frokost eller middag. På menyen finner man veldig mye å velge i mellom og som gjør at man kan spise både sunt og godt. For uten mat og drikke duger helten ikke.
 

Hvor nøye er du med mat når du er på dataparty? Hva spiser du mest av? 

#bondelan #dataparty #matogdrikke #kiosk #lan #arrangør #spillmagasinet #spmgno #spmg

Status eller nerd?

I de siste årene har spillindustrien vokst enormt og stadig flere og flere kan beskrive seg som gamere. Dette skjer også mer og mer med jenter som finner veien til konsollene og PC-en. Vi er med andre ord kommet til et veiskifte hvor alle aldre og uansett kjønn spiller.

Dette er noe spillselskapene kan nyte godt av med større og større inntekter. Det blir solgt konsoller som aldri før og PC-en holder stand når det kommer til spilling. Det er artig å se at så vel som gamle personer som små barn gleder seg med å spille.

Det er mange “gamere” som har en eller flere konsoller i huset samt PC og noen spør seg om dette er en form for status eller om man er totalt nerd som har alle disse konsollene. For ikke bare koster konsollene, spillene koster også en god del og med tanke på alle de store spillene som kommer i år, blir det vanskelig for mange å velge hvilke spill som skal kjøpes til hvilken konsoll.

Hvordan er det med deg? Er du en av de som har flere konsoller som du kan nyte eller fokuserer du kun på èn? Føler du deg som en nerd når du snakker med andre eller havner de også i samme bås? Er det blitt mer legitimt med å like gaming enn det var før? Kan man i det hele tatt kalle noen nerd når de liker gaming?

#nerd #gamingnerds #gamer #pcgaming #geeks #gamergeeks #gamernerds #spillmagasinet #spmgno

Vinteren har kommet til Cities Skylines!

Jepp, så var katta ut av sekken. I går skrev jeg i et blogginnlegg om at utvikleren Colossal Order ville komme med en stor nyhet for oss som digger Cities Skylines. Endelig er nyheten offentliggjort og jeg kan ikke annet enn å si at jeg digger utvikleren Colossal Order enda mer. Jeg er helt i skyene nå og gleder meg sykt til en ny oppdatering og tilleggspakke. Det skal bli sykt moro. 

Som med After Dark blir det en gratis oppdatering, men det kommer også en tilleggspakke som du må betale for. Som vanlig skuffer ikke gjengen fra Finland og hvor vi etter hvert vil kunne leke oss med nydelige vinterlandskap. 


Det snør, det snør, tiddelibom, det snør, det snør tiddelibom. Nå snør det mye mer enn før, tiddelibom og huttemætu…

Her er hva pakken vil inneholde: 
In Snowfall, the difficulty heats up when the city cools down, thanks to a new in-game temperature reading that will have residents bundling up for warmth when the weather outside is frightful. Cosmetic weather, composed of rain and fog, will be added to Cities: Skylines as part of a free update, along with other features to be announced soon. Players who own Snowfall will get to face new challenges such as ensuring that their city infrastructure can handle seasonal heating demands ? and, when the snow starts falling, that the roads can stay clear. New snowplow services will be required to prevent traffic from freezing in place, while new all-weather trams and expanded public transit options can help residents and visitors alike get around town ? and visit the new winter parks and landmarks available in Snowfall.

Snowfall will include:
– Now is the Winter of This Content: Rain and fog for existing maps, plus a new ?Winter? map theme with snow and all of its challenges

– The Streetcars You Desire: Expanded public transportation options, including easier management of existing lines ? and Trams, a new system demanded by fans

– World Warmth, Too: Cold weather increases demands for electricity, unless new water-based heat systems are in place

– Plowers to the People: Build a snowplow depot to keep traffic flowing during winter weather, and employ new road maintenance systems to keep your streets in shape

– New Chirps: #yeahthereare

Gleder du deg til denne tilleggspakken og hva gleder du deg mest til med den? 

#citiesskylinessnowfall #citiesskylines #snowfall #colossalorder #paradoxinteractive #spillmagasinet #spmgno #spmg #pcgame #pcgamer #youtuber #spillpappa