BondeLAN – en livredder!

REKLAME:

Dagene går og nå nærmer vi oss datapartyet BondeLAN med stormskritt. Den 23. til 27 februar arrangeres årets begivenhet her på Snåsa og hvor ungdommer/voksne kommer land og strand for å delta på. BondeLAN har gjennom mange, mange år bygd opp et godt rykte og det er en ære å være en del av dette arrangementet. 

Er det noe jeg elsker så er det å arrangere spillevents og da er selvsagt ikke BondeLAN noe unntak. Har ikke telling på hvor mange konkurranser jeg har kjørt under BondeLANs mange år, men det er mange. I tillegg vil jeg også under BondeLAN holde foredraget Spill er sunt hvor foreldre er målgruppen.

Men tilbake til overskriften. Du lurer nok fælt nå med hva jeg mener med at BondeLAN er en livredder. Jo da, nå skal du høre. BondeLAN har år etter hatt matservering og som har blitt veldig godt mottatt. I år satses det enda mer på dette og vil sørge for at deltakerne som kommer vil få i seg godt med mat og drikke, om det er frokost eller middag. På menyen finner man veldig mye å velge i mellom og som gjør at man kan spise både sunt og godt. For uten mat og drikke duger helten ikke.
 

Hvor nøye er du med mat når du er på dataparty? Hva spiser du mest av? 

#bondelan #dataparty #matogdrikke #kiosk #lan #arrangør #spillmagasinet #spmgno #spmg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg