HyperX sponser BondeLAN


 

Da kan jeg stolt presentere HyperX som en av hovedsponsorene for BondeLAN 2017 som går av stabelen i Snåsas storstue den 19. til 22. februar. BondeLAN har gjennom mange år nå bygd seg opp til å være det største og eldste datapartyet i Nord-Trøndelag. Om dere ikke har hørt om BondeLAN, så kan vi presentere oss som en spenstig gjeng fra Snåsa som har arrangert 10 datapartyer pluss flere events og bare blitt mer og mer populære i Norge. Vi får deltakere fra Bergen, Oslo, i sør til Harstad og Alta i nord til å komme.
 

En av Norges meste kjente profiler i spill Norge, Tom Ødegård sammenligner oss med The Gathering i et intervju som ble gjort i forkant av Gullstikka for noen år tilbake. Dette er en skikkelig tillitserklæring for oss som arrangør og veldig moro at vi blir sammenlignet med så store arrangementer som The Gathering som samler flere tusen deltakere hvert år. Målet vårt er ikke å konkurrere med The Gathering som arrangement, men å være en substitutt som underholder gaming Norge og samler ungdom og voksne til en unik opplevelse hvor det sosiale fremmes og hvor man kan møte mange mennesker med samme interesse.
 

har vi i BondeLAN altså klart å få med selveste HyperX med på laget og som vil bli en stor bidragsyter til arrangementet noe vi selvsagt er utrolig glad for. Under disse dagene vi arrangerer datapartyet vil man kunne vinne meget så fete premier fra HyperX. Her kan vi friste med deres fete gaming tastaturer som Alloy FPS med røde og brune switcher, i tillegg til gamingheadset som Stinger og deres herlige XL Fury musmatter. Som om ikke detter er nok, så kommer de også med masse annet goodies. 
 


 

Når det kommer til compoer så vil vi arrangere en rekke små og store compoer. Selv vil jeg arrangere litt av hvert og deriblant en konkurranser som jeg har valgt å kalle “Glatt som silke”. Denne konkurransen kommer jeg tilbake til etter hvert og hvor vi i år kommer til å skru opp et par notch. Her er noen av compoene som kommer til å kjøres på BondeLAN 2017: 

Rocket League
earthstone (Blizzard)
Overwatch (Blizzard)
League of Legends
CS:GO
FIFA
Mario Cart

 


 

Med andre ord, om du ennå ikke har klart å bestemme deg for hva du skal gjøre i vinterferien, så anbefaler jeg deg å ta turen til Snåsa og BondeLAN som arrangeres fra den 19. februar til den 22. februar. 
 

Ønsker du å vite mer om HyperX, så kan du gå inn på deres nettside
 

Har du hørt om BondeLAN og er dette noe du vil delta på eller kunne ha tenkt deg å vært med på? 
 

#bondelan #dataparty #youtuber #spillpappa #gamer #gaming #games #game #spill

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3348

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top