Kom på BondeLAN og vinn denne fete og eksklusive premien!


 

Den 19. til 22. februar arrangeres BondeLAN og i denne forbindelse vil jeg i tiden fremover presentere en del premier man blant annet kan vinne under arrangementet. Her er det blant annet snakk om meget eksklusive premier som kan vinnes og som har høy affeksjonsverdi. BondeLAN går av stabelen på Snåsa og har gjennom mange år bygd seg opp som det eldste og største datapartyet i Nord-Trøndelag noe vi i crewet selvsagt er stolte over.
 

Men for at vi har klart å nå så langt har vi vært veldig avhengig av støtte og en av de som har vært med som en god støttespiller er Bandai Namco. De har sendt oss årlig fete premier og noe de også i år har gjort. For å si det slik, det er ikke hvilken som helst premie de har sendt og jeg skal gi deg et lite hint – Tales of Berseria. Noe mer enn det får du ikke vite og anbefaler deg heller å se videoen du finner under.
 

Om du vil vite mer om BondeLAN så stikk innom facebooksiden til BondeLAN. Her serveres det info om det som skjer og hva du har i vente i tiden fremover.
 

Hvis du enda ikke vet riktig hva du skal gjøre i vinterferien, så for guds skyld vurdere BondeLAN. Det er jeg bra sikker på at du ikke vil angre på. Ta turen til Snåsa og bli med på noe unikt og bli en del av dette forrykende arrangementet med masse underholdning, spenning og hvor du kan møte andre likesinnede. Velkommen skal du være. 
 

-9GQQtYq7Oo

#bondelan #bandainamco #talesofberseria #gamer #gaming #games #game #spill #premie #dataparty #youtuber #spillpappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg