Microsoft sponser BondeLAN 2017!


 

En annen viktig sponsor opp igjennom årene som har gått er uten tvil Microsoft. I år er de også med og sponser BondeLAN med Xbox One spill og disse kan du selvsagt vinne på årets dataparty som går av stabelen 19. til 22. februar i Snåsas storstue og som samler deltakere fra alle Norges hjørner for sosial gaming med masse spennende og underholdende konkurranser.
 

I premiepotten finner du spill som Forza Horizon 3 (et spill jeg selv liker svært godt og anbefaler på det sterkeste), Gears of War 4 (som jeg også anbefaler og som jeg liker godt), Killer Instinct og sist men ikke minst Dead Rising 4. Hva du skal gjøre for å vinne disse fete spillene får du ikke vite før vi åpner dørene på BondeLAN, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 
 

har vi fristet deg med enda en grunn til å ta turen til BondeLAN, håper vi i alle fall. 
 

Vil du vite mer om spillene så klikk deg innom nettsiden til Microsoft og Xbox One
 

Velkommen til BondeLAN!


 

#microsoft #xboxone #spill #gamer #gaming #games #game #bondelan 

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3349

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top