Omtale: Mionix Avior – Billig og funksjonell gamingmus

Reklame | Mionix

 

Nok en gang er det bare å bøye seg i støvet over prestasjonene til Mionix. For ikke så altfor lenge siden testet jeg ut gamingmusen Castor fra Mionix og ga den terningkast 5. Gud bedre så god gamingmus og lå skjitgodt i hånden min. Knappene var på rett plass noe som sørget for at jeg hadde full kontroll i spillene jeg spilte. En annen ting som virkelig ga utslag for det høye terningkastet var prisen. For under 400 kroner kan man skaffe seg Mionix Castor og det er knakende billig om man tenker på hva man får. Virkelig valuta for pengene.

 

Er det mange av dere som har hørt om merket Mionix? Tipper det ikke er så altfor mange av dere som har gjort det. For noen år siden satset Mionix skikkelig og spyttet inn en del penger i PR. Plutselig ble det helt stille fra denne svenske produsenten. Så en dag, som lyn i fra klar himmel våknet gjengen fra Sverige til live igjen. Nå bestemte de seg for å gå tilbake til røttene og servere oss kvalitetsprodukter med mål å heve spillopplevelsen til verdens gamere. Så nå har det godt et par år Mionix har sakte men sikkert klart å bygge seg litt opp. Merket selges blant annet hos Elkjøp, CDON og Deal. Selv om utvalget ikke er det største der så er det muligheter å skaffe seg produktene fra Mionix.

 

 

Nå ligger ei ny gamingmus ved siden av tastaturet og som har fått kjørt seg en god del. Nok en gang er det en gamingmus fra den svenske produsenten Mionix. Navnet på denne er Avior 7000. Sammen med Castor og Naos (som jeg ikke har prøvd ennå) så havner Avior 7000 rett i toppen med Castor. Å si at Avior 7000 er en nyvinning er som å banne høyt i kirken. Gjengen bak Mionix har kanskje ikke lagt hodene så altfor mye å bløtt for å finne opp nytt design (i forhold til hva vi har sett før). Men et uttrykk sier; “hvorfor forandre på noe som fungerer godt fra før av”. Dette uttrykket er faktisk helt sant og som sørger for at mange utstyrsprodusenter ofte seiler i trygg sjø uten å prøve seg på diverse krumspring.

 

Designmessig ligner altså Avior 7000 på flere andre merker. Selv om likheten til andre merker er der så kan jeg beskrive litt av designet likevel. Som vanlig finner du et gummiert hjul frempå. Bak hjulet sitter to DPI-knapper. Med disse kan du selv bestemme DPI-en skal opp eller ned. Helt bakpå finner du en logo som skifter i 16.8 millioner farger på lik linje som hjulet frempå. Fargene på lyset kan du selv bestemme om du laster ned programvaren til Avior 7000. Med denne programvaren kan du blant annet se hvor mange ganger du har trykket på musen og hvor langt du har beveget den. Avior 7000 er en lengre gamingmus enn Castor. Har du lange hender vil du fort finne ut at denne vil passe deg perfekt.

 

 

På venstre side finner du to knapper. Disse kan selvsagt programmeres etter hvilket spill og hvilke funksjoner det skal ha. Her er det helt opp til deg. For mitt sitt vedkommende har jeg satt opp den ene knappen til kniven i Battlefield V og Battlefield 1. Hendig som rakkern. Ellers er den bakerste knappen på venstre side forprogrammert til å ta deg tilbake på nettsider om du er ute å surfer det store nettet. På Høyre side sitter også to knapper som igjen kan programmeres i ulike spill. Mionix Castor hadde ikke noen knapper på høyre side av gamingmusen noe denne da har.

 

På undersiden sitter to store glideflater og disse sørger for at Avior 7000 beveger seg godt stort sett på alle overflater. Til og med på bordplaten gled den godt. På undersiden finner du også laseren. Den klarer å lese av 7000 DPI (som er oppløsningen av musen). DPI-en kan du stille inn selv med å trykke på knappene bak hjulet. I tillegg kan du bruke programvaren for å gjøre enda nøyere innstillinger av DPI-en. En annen ting som bør nevnes er teknologien som er brukt i laseren. Den er i ypperste klasse og sørger for at nøyaktigheten er akkurat slik jeg vil ha det.

 

 

Avior 7000 er dekket av et gummiaktig belegg som gjør at det føles veldig behagelig ut på lik linje som det føltes med Mionix Castor. Det er ikke mange merker som har dette belegget og derfor verdsetter jeg det. 

 

Her er mer info om produktet:

7000 DPI

Customizable LED

For left or right hand

4 fully programmable buttons

Tangle free cable

 

Selvsagt har jeg prøvd ut Avior 7000 på forskjellige musmatter. Harde som myke og uansett så fungerte gamingmusen perfekt med optimal nøyaktighet. Av spill som har fått kjørt seg så kan jeg nevne Warcraft III: Reforged, Cities Skylines, Age of Empires III, Euro Truck Simulator 2, Battlefield V, Battlefield 1 og til slutt Transport Fever 2. Alle disse spillene krever god nøyaktighet til det ytterste. Derfor er jeg veldig nøye når det kommer til gamingmuser. Selvsagt, alt kan vennes til, men er det en ting som virkelig er irriterende så er det ei gamingmus som hopper og spretter med stor unøyaktighet. Har opplevd av den sorten opp igjennom årene noe som har virkelig irriterer.

 

 

Om du er ute ei ny gamingmus og vil ha noe som for det første er funksjonelt bra. For det andre er billig og for det tredje er behagelig å bruke så bør du vurdere Avior 7000 fra Mionix. Har du i tillegg rundt 300 kroner til rådighet så bør du definitivt vurdere denne gamingmusen. Jeg er på nytt mektig imponert over nøyaktigheten spesielt til denne hva du må betale for Avior 7000. Nok en gang takk til Mionix som sørger for at vi gamere for det første får et kvalitetsprodukt til en billig penge. Anbefales! 

 

 

 

 

Endelig! Et av mine favorittspill ute nå i ny drakt!

 

I 2002 ble et av mine favorittspill lansert og som virkelig tok meg med storm. Et av mine aller største favoritter når det kommer til spillselskaper er Blizzard og da tenker jeg du kanskje vet hvilket spill jeg har i fokus akkurat nå. Jepp, du tenker rett, Warcraft III: Reforged er ute og kan lastes ned via Battlenet. I 2002 fikk PCen min virkelig kjørt seg. Hver eneste fristund ble brukt til Warcraft III. Et spill som har brent seg godt fast i minnet mitt og det blir det værende til den dagen jeg parkerer tøfla. 

 

 

Det unike med denne nye versjonen av dette klassiske spillet er en selvsagt single og multiplayerspilling. Sist men ikke minst så inkluderer Forged-utgaven tilleggspakken Frozen Throne noe som gir deg hele 62 oppdrag og bryne deg på. Om du tror skrytet av spillet er ferdig så tar du feil. For med alle disse brettene vil du kunne oppleve over 40 timer med spilletid. Er ikke det bra så vet ikke jeg. 

 

 

Det beste med Warcraft III: Reforged er at spillet har blitt enda bedre enn originalen og hva mer enn det kan man ønske seg. Nå har du sikkert en anelse over hva jeg kommer til å sitte med i tiden fremover. Warcraft III: Reforged it is! 

 

 

Kommer du til å bli sittende med Warcraft III: Reforged tiden fremover? 

 

BondeLAN: Vinn koder fra vikingespillet Valnir Rok

 

Er det noe som kjennetegner BondeLAN så er det premiene man kan vinne på dette kjente datapartyet. Opp igjennom årene har vi i crewet delt ut på tusenvis av premier i forskjellige former og fasonger. Tørr ikke å tenke på hvor mye pengepremier som har blitt delt ut, men det er nok på hundretusenvis av kroner. Uansett, det har vært en glede å kunne dele ut så mye premier gjennom BondeLAN og vi gir oss ikke. 

 

 

Under BondeLAN 2020 vil man på nytt kunne vinne masse premier om man er med og deltar i konkurranser. Det kan være alt fra store til små konkurranser. Delta og du kan bli en heldig vinner som virkelig har gjort deg fortjent til premien. En av sponsorene er PR Nordic og denne gjengen sponser oss med masse koder til et spennende spill som tar deg tilbake til vikingetiden. Her må du kjempe mot ildsprutende drager, svære monstre pluss masse annet som dukker opp på din vei. Spillet har fått tittelen Valnir Rok og er et online RPG-spill som ser meget lovende ut. 

 

 

Her er litt mer info om spillet:
Valnir Rok is an online sandbox survival roleplaying game inspired by Norse mythology. Players will awaken to find themselves on Valnir Island and must do whatever it takes to survive in a land of wild animals, mythical beasts, and violent men. As a hardened Viking warrior, butcher your enemies in bloody combat, build and improve village structures, and form a clan to expand your power and reputation. Battle against opposing clans, place bounties on hated enemies, and discover ruin artifacts to gain favor with the gods with great deeds and holy sacrifices. Might makes right in the Viking world of Valnir Rok.

Brandish swords and axes while taking on wild beasts and legendary monsters. Face other online players in combat to test skill and bravery or create a clan and conquer the island of Valnir.

Scavenge and combine resources to create unique crafting recipes. A plethora of craftables are waiting to be discovered. Players can craft everything from a complete arsenal of weapons to full thriving cities. The only limit is your imagination and the enemies that stand in your way.

Journey through the island of Valnir to discover living cities filled with NPC’s to help guide players on their journey. Explore crystal-lined caverns and witness the skeletons of giant beasts.

The actions you take will gain you favor with the three local gods of Valnir. Earn their favor and be greatly rewarded… or betray them and receive divine retribution.

Experience Viking lore as you complete quests written by award-winning author Giles Kristian or take the story into your own hands by creating your own quests for a completely customized experience.

 

 

BondeLAN går av stabelen 15. til 18. februar i Snåsas storstue og det for 20. gang. Alt du skal gjøre er å ta turen til datapartyet og delta på de ulike konkurransene som arrangeres der. Kanskje er det du som stikker av med en kode til dette spennende spillet.  Om du vil vite mer, så gå inn på nettsiden til BondeLAN

 

Velkommen til Snåsa og BondeLAN!

 

 

Parkliv avslører nytt band til musikkfestivalen!

 

Da er det klart. En ny artist er avslørt for kommende Parkliv som arrangeres den 24. til 25. juli i år. Denne gangen er det et band som jeg ikke har hørt så altfor mye på, men som jeg nå hører vil passe godt inn. Livåt musikk kan man vel beskrive låtene som og vil garantert gi god stemning under Parkliv. Innrømmer mer enn gjerne at jeg gleder meg. 

 

Ei låt som virkelig har slått an blant det norske folket er “Bare så du vett det” og den har over 17, 3 millioner avspillinger noe som er sykt mye. Flere låter som denne gjengen fra Stavangerområdet står bak er “Vil du shalala” og denne låten har over 3.6 millioner avspillinger. en annen låt som også er populær fra denne gruppen er “Vekk meg opp” med over 3,8 millioner avspillinger. Disse tallene er ikke å kimse over og jeg er bra sikker på at dette kommer til å bli bra. 

 

 

Her er litt mer info om dette populære bandet;
Gruppen består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland som alle var etablerte artister ved oppstart. Salvesen og Lyse vant Idol i henholdsvis 2004 og 2007, Fredvang deltok i X Factor i 2009 mens Mæland deltok i The Voice i 2012 og var vokalist i Elle Melle. Samarbeidet startet da de fire ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM og ble kalt Stavangerkameratene av konferansier Stian Blipp. Stavangerkameratene reiser i 2020 ut på sin 4. norgesturné og Parkliv er en av de heldige festivalene som får besøk.

 

Kommer du på Parkliv? Det anbefales og spesielt med artister fra før av med Postgirobygget, Valentourettes, og Julie Bergan så kommer dette til å bli sykt livåt!

 

Jeg gleder meg stort, gjør du?

 

 

Her blir det Parkliv!

 

Det finnes en del musikkfestivaler her i Norge. Noen holder det gående år etter år, mens andre må kaste inn håndkleet på grunn av manglende besøk og inntekter. En av de som faktisk begynner å få noen år på seg er Parkliv eller Strandafestivalen som det også het en gang i tiden. Grunnen til navnet på festivalen er at åstedet for arrangementet er satt til vakre Vannspeilet og stranden der. De to siste årene ble navnet på festivalen omgjort til Parkliv og hvor idrettsparken ble brukt som åsted for musikkfestivalen. Etter snart ti år som arrangement går man tilbake til røttene. I år arrangeres nemlig Parkliv ved nye Orklandbadet og som igjen ligger like i nærheten av stranden der det hele opprinnelig startet.

 

I snart 10 år har gjengen bak Parkliv gitt oss unike og gode sommerminner. Dette har medført at Parkliv har blitt en av de største kulturarrangementene i regionen med ca. 4000 besøkende hvert eneste år. Festivalen har som mål å fokusere på lokale tradisjoner, men med urbane innslag. Kvaliteten skal være av ypperste klasse hvor folkelighet og god stemning er utslagsgivende for at publikum skal kose seg. Alle skal føle seg velkomne til Parkliv.

 

 

Gjennom disse årene har det strømmet til med artister som har vært med på og bidratt til den gode stemningen. På listen av artister finner vi DUMDUM BOYS, Kurt Nilsen, DDE, Stage Dolls, Klovner i kamp, CLMD, Madcon, Anders Jektvik, Tre små kinesere og mange flere. Under årets Parkliv har det foreløpig blitt annonsert artister som Postgirobygget, Valentourettes og Julie Bergan. Om du tror dette holder så må du tro om igjen. Flere artister kommer til å avsløres. Gjengen bak lover at det skal bli god stemning og yrende parkliv.

 

 

Arrangementet har selvsagt mange frivillige som bidrar og hvor jeg selv har vært med og hjulpet til. Hadde det ikke vært for ildsjelene Thomas Løseth, Daniel Mandal og Bjørn Tore Solstad med god hjelp fra Paal Magnus Tødaas, Jørn Ulstad Brevik og Ole Ivar Dyrvik, så hadde det ikke vært noe Parkliv heller.

 

 

Fjorårets Parkliv var helt magisk og for en stemning. Været var også på Parklivs side. Kunne ikke ha fått et bedre vær enn det som var i fjor. Her har gjengen bak festivalen valgt rett tidspunkt. Som mange av dere vet så har jeg ført værstatistikker siden 1987 og gjennom disse årene har jeg merket meg at været faktisk er best i slutten av juli pluss begynnelsen av august. Det vil si at tidspunktet for arrangementet statistikkmessig sett er perfekt hvor sjansene for godt vær er størst til stede. 

 

Fra fjorårets Parkliv med katastrofe på scenen.

 

Nå er det bare å glede seg til Parkliv 2020 noe jeg selvsagt gjør. Det kommer til å bli sykt bra med liv spesielt med de allerede annonserte artistene som Postgirebygget, Valentourettes og Julie Bergan. Dette her skal bli så moro hvor omgivelsene i år kommer til å bli helt fantastisk. 

 

Skap nye unike øyeblikk og musikkopplevelser med Parkliv 24. til 25. juli. Velkommen!

 

BondeLAN: Vinn fete gamingheadset fra Plantronics!

 

Er det en produsent som gjennom alle de år har vært en knakende god støttespiller for BondeLAN er uten tvil Plantronics. For de av dere som ikke kjenner til dette merket så har dere nå muligheten til å bli det på BondeLAN. Jeg selv har alltid vært stor fan av Plantronics og mitt aller første skikkelige gamingheadset var fra nettopp denne produsenten. Faktisk har jeg dette headsetet den dag i dag. Godt tatt vare på for å si det slik. 

 

Plantronics sine gamingheadset holder høy kvalitet med sine mange forskjellige varianter. Ikke et eneste gamingheadset jeg har testet ut som ikke har innfridd og derfor er det en glede å kunne presentere noen meget fete headset i premie på årets BondeLAN. Den 15. til 18. februar går arrangementet av stabelen. Her vil man kunne delta på en rekke konkurranser, store som små, spennende og utfordrende. I løpet av disse dagene datapartyet går av stabelen vil det være muligheter for å slå kloa i disse lekkerbiskener av headset. 

 

Gamingheadsetene passer både til gaming med konsoll og selvsagt PC. Her er det opp til deg hvor du vil bruke headsetene. I potten har vi følgende produkter fra Plantronics:

 

RIG400PRO
RIG500E
RIG500HD
RIG800HD

 

Noen av disse gamingheadsetene er spesiallagd for esport. Perfekt lyd kombinert med sensitiv mikrofon som fanger opp stemmen din godt. I tillegg er alle headsetene sykt gode å ha på hodet hvor ingen av dem presser hodet og ørene. Nettopp det siste er ikke alle merker som kan smykke seg med. Har spilt med flere headset som har gjort meg klam i ørene og som i tillegg har klemt godt om hodet. Dette er veldig ubehagelig. 

 

Om du tar turen til BondeLAN (som arrangeres for 20. gang) så kan du altså vinne disse fete gamingheadset. Merk av 15.til 20. februar i kalenderen din og du har da mulighet til å være en av de som vinner en av disse fete gamingheadset. 

 

Kommer du på BondeLAN? 

 

BondeLAN: Vinn massevis av spill fra Raw Fury!

 

Nå er det under en måned til BondeLAN åpner dørene i Snåsas storstue. I tiden fremover vil jeg gjennom bloggen min presentere premier som vil bli servert vinnere gjennom diverse konkurranser. Vi i BondeLAN er meget takknemlige for all støtten vi har fått opp igjennom årene og intet unntak i år heller. BondeLAN 2020 arrangeres for 20. gang noe som vil si at dette er et aldri så lite jubileum.

 

En av de som vil vise sin støtte er utgiveren Raw Fury som blant annet står bak spill som det kritikerroste Mosaic fra Krillbite Studio. De sponser oss en haug med Steam-koder. Kodene gir deg tilgang til tre spill og det vil bli hele 12 vinnere.

 

Spillene som kan vinnes er som følger:

Kingdom Two Crowns:
Bygg et kongerike og beskytt det mot trusselen fra De grådige i den nye delen av den prisbelønnede mikro-strategiserien! Bli kjent med ny teknologi og nye enheter, fiender, gangere og hemmeligheter i de nye enkeltspiller- og samarbeidsvariantene.

 

Bad North: Jotunn Edition:
Bad North er et sjarmerende, men brutalt og taktisk «roguelite»-spill i sanntid. Forsvar det idylliske øyriket ditt mot en horde av invaderende vikinger mens du leder den desperate flukten til folket ditt. Sørg for at de lojale undersåttene dine utnytter den unikeBad North er et sjarmerende, men brutalt og taktisk «roguelite»-spill i sanntid. Forsvar det idylliske øyriket ditt mot en horde av invaderende vikinger mens du leder den desperate flukten til folket ditt. Sørg for at de lojale undersåttene dine utnytter den unike fasongen til hver av øyene maksimalt.

 

 

Whispers of a Machine:
Whispers of a Machine is a Sci-Fi Nordic Noir that tells the story of Vera, a cybernetically augmented detective in a post-AI world, who investigates a string of murders and unravels a dark conflict over forbidden technology.

 

 

4 koder fra hvert av spillene er det vi har fått fra Raw Fury noe vi er supertakknemlig for

 

Om du ennå ikke vet hva du skal gjøre i vinterferien, så vurder å ta turen til BondeLAN. Det er vi bra sikre på at du ikke vil angre på. I tillegg til slike premier som dette kan du også vinne penger. Mer om hvilke compoer det er pluss hva som kan vinnes finner du inn på nettsiden til BondeLAN. 

 

Velkommen BondeLAN på Snåsa den 15. til 18. februar!

 

Vinn gaming produkter fra Mionix på BondeLAN!

Reklame | Tura Scandinavia

 

Det nærmer seg BondeLAN med stormskritt. I denne forbindelse vil det i tiden fremover bli lagt opp innlegg hvor du som ønsker å delta på dette kjente datapartyet vil kunne se hva som tilbys av blant annet premier. BondeLAN arrangeres på Snåsa 15. til 18. februar i Snåsas storstue. Her vil det som vanlig blir masse liv, store og små konkurranser samt selvsagt som seg hør og bør, artige innslag i forskjellig skala. 

 

Under disse dager på Snåsa og hvor gaming med fokus på det sosiale så vil man kunne vinne premier fra Mionix. Dette gamingmerket har bygd seg sakte men sikkert opp med gode, brukerfunksjonelle produkter for alle og enhver. Selv har jeg flere anledninger fått gleden av å teste ut produkter fra Mionix og hvor jeg har blitt tatt litt på senga av kvaliteten. Her er testen av Mionix Castor. Den dag i dag bruker jeg blant annet Mionix Castor både til spilling og til jobben min her på Kontorplan på Orkanger. 

 

Uansett, her er premiene du kan vinne fra Mionix og Tura Scandinavia. Ser det ikke bra ut? Det synes vi og tenker det er flere av dere som mer enn gjerne ville hatt disse produktene. I så fall, ta turen til BondeLAN 15. til 18. februar. Da har du muligheten til å vinne disse spennende gaming produkter fra Mionix. 

 

Om du vil vite mer om Mionix, så ta turen til deres nettside

 

Deltar du på datapartyer og hva synes du er best med disse arrangementene? 

 

KONKURRANSE: Vinn dukker fra Elleville Elfrid!

Reklame | Kool Produktion

 

Nå er det ikke mange dagene til Elleville Elfrid finner veien inn på norske kinoer i sin aller første animasjonsfilm. Den 24. januar har filmen kinopremiere og det knytter seg store forventninger til filmen. I sammenheng med at Elleville Elfrid endelig kommer på kino har Facebooksiden Spill er sunt gleden av å invitere deg til en ny konkurranse.

 

Hva er vel ikke mer naturlig enn å kjøre igang en konkurranse for å hedre dette. Premien er Elleville Elfrid dukker pluss stilige postkort. Det er ikke rare greiene du må gjøre for å være med i trekningen. Kun å skrive en kommentar i kommentarfeltet på Facebook-konkurransen og du er med i trekningen av disse unike dukkene.

 

 

Her litt info om hva du har i vente med animasjonsfilmen Elleville Elfrid:
Elleville Elfrid vil lage (et spektakulært) sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg.

Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, men Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn rømmer han hjemmefra.Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik.En varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, der tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være.

 

Hva venter du på? Hiv deg i rundt og delta i denne flotte konkurransen og vinne flotte og unike Elleville Elfrid dukker. Konkurransen finner du som skrevet ovenfor på Facebooksiden til Spill er sunt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=42P_efLb-zk

Lærer stadig vekk noe nytt med Orkanger Badmintonklubb!

 

Som dere for lengst har fått med dere så er jeg veldig aktiv i Orkanger Badmintonklubb i tillegg til at jeg bistår Wingborg Sport AS med hjelp. Forrige søndag var vi samlet til trykking av våre helt flunkende nye drakter til Orkanger Badmintonklubb. Må si jeg er stolt over å kunne få lov til å være med på denne biten. Det gjør at en føler man bidrar til klubben. 

 

 

På klubbdrakten skal det være en haug med logoer fra våre sponsorer. Disse logene må trykkes på draktene og det var her jeg blant annet hadde tatt på meg å hjelpe til. Det er ikke rent lite logoer som skal på og flere kommer med etter hvert noe jeg er superhappy for. Er det noe vi i klubben er avhengig av så er det gode snille sponsorer som støtter opp om Orkanger Badmintonklubb. 

 

 

Her er flere bilder fra prosessen som sørger for at våre nye klubbdrakter får det som trengs av logoer; 

 

 

 

 

 

 

Om litt vil du få se hvordan den ferdige drakta ble seende ut i et annet innlegg. Uansett, moro å lære seg nye ting og er alltid åpen for det. 2020 skal være året man lærer masse nye ting og utfordrer seg selv litt inn i mellom. Dette her er i alle fall en god start og gleder meg til mer.

Har du noen planer om å lære deg nye ting i 2020? Har du vært med på noe slikt som dette før?