Til Karasjok med Spill er sunt!

*Foto: Jan Helmer Olsen*

Spill er sunt tar turen til Karasjok om ikke lenge. Det skal bli litt av en tur. Har aldri vært så langt nord før og gleder meg stort til det. Er spent på hvordan været blir. Spesielt i disse tider kan det være enten eller. Sol fra skyfri himmel eller kraftig vind og nedbør. Målet med turen er å holde et foredrag for lærere i den videregående skolen i Finnmark. Her er det et stort frafall av elever som gir seg på skolen eller som kommer trøtt på skolen etter en lang natts spilling.

 

Dette er selvsagt ikke et problem bare for Finnmark, men som også dessverre skjer litt overalt. I en bestemt alder er det vanskelig å motivere seg for skolen. Spesielt når vi i dag har så mange faktorer som får oss til å miste fokuset. Selv jeg har opplevd dette da jeg gikk på Grong Videregående skole for en god del år siden. Satt til morgenkvisten og spilte spill på min Amiga uten at min mor visste noe som helst. Dette skjedde natt etter natt over en periode noe som førte til at jeg ble sykt ukonsentrert på skolen. Lærte minimalt og fokuserte mest på å holde meg våken. Heldigvis kom jeg til fornuft og fant ut at jeg ikke kunne holde på slik, men når man sitter og spiller så er det så fristende å sitte litt til, så enda litt til. Plutselig er klokken halv fem om morgenen og det er tre timer til bussen går til skolen. Da sliter man.

 

I dag er det også en del ungdommer som vil bli rike på gaming. Spesielt etter at det i den siste tiden har vært fokus på nordmenn som er blitt millionærer i spill som Fortnite. I gaming i dag er det sykt mye penger i omløp. Sport og film har blitt forbigått. Det er mye mer penger i omløp når det kommer til gaming og som igjen gjør at mange unge gjerne vil ha en del av denne kaka.

 

Å slutte skolen for å game er noe stadig flere og flere gjør. Noen med støtte fra foreldre, mens andre gjør det til foreldrenes store fortvilelse. Det er ikke enkelt dette her. Spesielt når man også vet hvor mye penger som befinner seg i gaminguniverset. For unges del blir det da fort gjort å bli fristet til et liv i sus og dus med gaming i fokus. Tenk deg å bli rik på noe du virkelig elsker å gjøre. Det er drømmen til oss alle og da er det kanskje ikke rart at man blir fristet til å slutte skolen for å satse på gaming.

 

Selv om sjansen er der så er det viktig å påpeke at utdanning (om det ikke er i gaming sammenheng) er viktig. Å ta det store steget og slutte skolen for å bli god i gaming krever mye og noe jeg anbefaler alle som en å tenke meget grundig igjennom på. For det skal mye til før pengene strømmer inn. Da er det viktig av både skolen og foreldre å finne ut av dette før det er for sent hvor skolegangen går i vasken. Gjennom foredraget mitt med lærerne skal jeg formidle viktigheten av å kanskje kunne dra gaming inn som læring og legge opp til at undervisningen blir interessant. Her finnes mange muligheter. En mengde spill passer godt inn i skolen og som man kan bruke i mange forskjellige fag. Om man tar sånne skritt så tror jeg også at mange vil finne undervisningen mer interessant og kan fange opp de som kanskje vandrer feil vei i forhold til full stopp i utdanningen. 

 

Jeg gleder meg sykt til å dra fra Orkanger til Karasjok for å hjelpe lærerne og skolevesenet. Selv om det ikke finnes fasit til alt så finnes det løsninger som en kan prøve å oppnå sammen. Jeg er i alle fall klar og skal gjøre så godt jeg kan for å hjelpe alle parter. Så nå er det ikke så altfor mange dager igjen til det bærer nordover for Spill er sunt. Blir spennende det. 

 

Vet du om noen som heller skulker skolen for å spille spill eller som spiller spill til langt på morgenkvisten for så å være trett og hangle seg gjennom skoledagen?

 

Sykt nydelig solnedgang…

 

Noe av det nydeligste som finnes på denne jord er solnedganger. Å se sola god ned som igjen sørger for at himmelen står i brann er helt fantastisk. Opp igjennom årene har jeg mang en gang stoppet opp for å ta bilder når solen går ned i horisonten. I bybyggespillet Cities Skylines kan man oppleve det nydeligste solnedganger du kan tenke deg og nettopp dette skal du nå få se i dette innlegget.

 

 

Jeg har startet på et helt nytt byprosjekt. Dette prosjektet inneholder flere øyer og store områder med sjø. Dette gjør at utfordringene står i kø for videre bygging. Selv om jeg på langt nær er like god som de beste byggerne i Cities Skylines, så prøver jeg så godt jeg kan for å få til noe som ligner virkeligheten. I spillet kan du faktisk få til det. Grafikken er så virkelighetstro at det nesten ikke er til å tro.

 

 

Om du ennå ikke har skaffet deg Cities Skylines så anbefales dette. Snakk om kreativt spill, snakk om innholdsrikt spill med mange, mange titusener med tilleggsting du kan bruke i spillet. Dette takket være et enormt godt moddersamfunn og som lager det utroligste ting. Det kan være kart, bygninger, props, kart, musikk, kjøretøy pluss masse annet. Alt dette gjør at spillet er meget variert og gjør at du kan bygge den perfekte byen, landsbyen eller metropolen. 

 

Tiden fremover kommer jeg til å legge ut jevnt og trutt bilder fra mitt nye prosjekt. Håper du også får litt glød til å spillet eller kanskje kjøper spillet. For om du gjør det så vil du ikke angre. Et fantastisk spill som jeg anbefaler alle og enhver. Sunt og godt spill rett og slett! 

 

 

Om du vil vite mer om Cities Skylines, så gå inn på Steam og se og les mer om det.  

 

Spiller du Cities Skylines? Hva liker du i så fall best med spillet? Hvor opplevde du den fineste solnedgangen? 

 

Godt skotøy er viktig! Kawasaki LingFeng K-155 et bra valg!

 

Etter å ha vært så vågal og spilt med mine meget gamle joggesko i flere år i badminton, så ser jeg nå at jeg har hatt flaks. Skikkelig flaks. I verste fall kunne det ha gått riktig så ille. Overtråkk er noe som selvsagt kan skje uansett skotøy, men med de gamle skoene så er det et under at det ikke har skjedd. Derfor var det på tide å bytte ut de gamle skoene med noe nytt og mer helsesikkert både med tanke på at denne kroppen ikke blir noe yngre samt sportskader kan opptre langt oftere.

 

 

Et av merkene som for meg virket veldig interessant var da Kawasaki Sports. Fikk interessen etter at Yonex og Kawasaki Sports hadde stand på Orkla Cup i april. Før det hadde jeg ikke hørt om Kawasaki før. Gjennom Wingborg Sport AS fikk jeg tak i Kawasaki LingFeng K-155 sko. Snakk om oppgradering spesielt om man sammenligner med de gamle avdanka skoa som nå er blitt pensjonerte. Varemerket Kawasaki ble grunnlagt i Japan i 1896, og Kawasaki Sports i 1915 og med denne alderen så tilsier det at disse vet hva de holder på med og vet kvalitet og funksjonalitet på sine produkter innenfor badminton og tennis. Som du da sikkert også skjønner så er produktene fra kawasaki Sports i ypperste klasse.

 

 

Det første jeg la merke til hvor lette skoene var. Klart når man begynner å dra på årene er det viktig at ting man bruker blir lettere og lettere. Da slipper man å slite ekstra for å opprettholde farten og bevegelsen på badmintonbanen. Det andre jeg la merke til med skoene var hvor godt de støtter opp om føttene. Her er det viktig spesielt i tilfeller hvor overtramp kan inntreffe. Med god støtte vil man med store sjanser unngå slike overtramp og skade. God oppbygging av sålen er også viktig. Alt må tenkes på for å unngå slitasjeskader.jo bedre oppbygging jo bedre blir det for føttene. Kawasaki LingFeng K-155 har gode såler og god demping på grunn av oppbyggingen av sålen. Her var det som natt og dag i forhold til de gamle skoene.

 

 

Selvsagt er det flere ting som gir store forskjeller mellom mine gamle og nye sko. Undersiden av Kawasaki LingFeng K-155 sitter som støpt til så og så alle underlag med sin mektige gummi. Dette sørger for at jeg slipper å være redd for å gli på gulvet under intense badmintonkamper. Det er i alle fall farlig og kan forårsake skader. Selv om du har godt skotøy, bør du være forsiktig for å trampe over kan skjer uansett.

 

 

Kawasaki LingFeng K-155 er som du sikkert skjønner meget gode sko og som for meg er perfekt. Flere luftehull er lagt inn slik at føttene slipper stink død og dævel etter treningen eller kampene. Denne egenskapen setter jeg meget stor pris på i og med at uten er det lettere å få svette føtter. Det blir det lukt av, så enkelt er det. På siden av gummisålen finner du et hologram som viser navnet på Kawasaki og året selskapet ble grunnlagt opp, nemlig 1915. Råstilig rett og slett.

 

 

Etter å ha vært på noen treninger i Orkanger Badmintonklubb hvor jeg har fått testet ut skoene godt og grundig, er jeg sykt fornøyd. LingFeng K-155 fra Kawasaki Sports sitter godt på føttene, de har stilrent design i sort med hvite striper i tillegg til luftehull som sørger for at føttene ikke blir like svette. Gummisålen på undersiden av skoene gjør at de sitter godt på så og si uansett underlag. Dette gjør at jeg kan bevege meg godt dit jeg ønsker i kjapt tempo uten å være like redd for å trampe over som jeg var med de gamle skoa. Nå som jeg er fornøyd med skoene som er skaffet fra Wingborg Sport AS så tenker jeg det kan bli mer derfra. Da kan jeg love mer skriblerier hvor du får høre min mening om produktet. 

 

 

Hvor mye betyr riktig skotøy for deg i det aktiviteten du driver med? Har du før hatt utstyr som ikke har holdt mål og som igjen har ført til f.eks. idrettskader?

 

Tjen penger på dagen, vinn mer på natten!

 

Det er flere spill som lanseres utover høsten som jeg ser frem til. Ett av spillene er uten tvil Need for Speed Heat som utvikles av svenske Ghost Games. Under årets spillmesse Gamescom har denne svenske gjengen sammen med EA gitt ut en flunkende ny trailer fra spillet som viser litt gameplay. I kjent stil vil det selvsagt være mulig å modifisere bilene du anskaffer deg og nytt av året er at du også kan modifisere utseende med klær o.l.

 

 

Etter å ha sett gameplaytraileren så ser jeg fort at spillet fortsatt baserer seg på ren og skjær arcadekjøring. Det vil si, skader med mer forekommer ikke på bilene selv om du kjører som en fjott. Kun noen små kosmetiske ødeleggelser kan sees på bilene. Disse ødeleggelsene har ikke har ingen praktisk betydning og får ingen følger for kjøringen din. Derfor kan man heller ikke sammenligne med f.eks. spill som Forza Horizon som er semisimulator mens Forza Motorsport og Gran Turismo er simulatorer. 

 

 

Er du på utkikk etter et skikkelig arcade racingspill så kan Need for Speed Heat være noe for deg. Jeg ser frem til det og gleder meg til å kunne cruise rundt med de heftigste bilene du kan tenke deg. Her kan du være ensom ulv eller spille på lag sammen med dine venner. Alt er i alle fall tilrettelagt for masse spennende kjøring og hvor politiet lurer bak hver eneste sving. Her prøver lovens lange arm og gjøre livet surt for deg. 

 

 

Need for Speed Heat lanseres til konsoll (foruten Nintendo Switch) og PC den 8. november

 

Flere som gleder seg eller er det andre bilspill som heller frister?

 

Roccat Kova Aimo – Gamerens beste våpen ligger i musa!

 

Silkemykt design med knappene på rett plass er nok beskrivelsen som passer best på denne musa. Mer perfekt våpen mot fienden finnes knapt om jeg skal være helt ærlig.

 

Okei, var vel litt prematur når det kommer til beskrivelsen i forhold til en passende innledning til denne omtalen av Roccats nye våpen for oss gamere, nemlig Kova Aimo. Opp igjennom årene har jeg testet ut mange titalls gamingmuser og det er ikke alle som kan skryte på seg å være perfekt. Er det noe som er viktig så er nøyaktigheten og sist men ikke minst designet. Selv om det er mange knappefunksjoner på en gamingmus er det ikke sikkert at de er plassert godt nok slik at man når til dem under kampens hete.

 

Dette er erfaringer jeg har hatt og noe av det verste er knapper som ikke kan nås. Dette er meget, meget irriterende og spesielt når det er knapper som hever spillfunksjonene til de høyder en skal forvente. Spesielt tommelfingerknappen har vært veldig varierende plassert og den er jeg totalt avhengig av i og med at jeg bruker den til kniving i spill som Battlefield V og andre skytespill. Når jeg surfer på nettet så funker den som tilbakeknapp.

 

 

Nå har altså Roccat lansert en helt ny gamingmus og stiller seg inn i rekken til Kova. Alle de produktene jeg har fått gleden av å teste ut fra denne serien har vært av bra kvalitet med gode funksjoner.  Derfor var jeg heller ikke nervøs for at den tyske produsenten har gjort noe drastisk galt med denne nye gamingmusa.

 

Hva er det som gjør at jeg digger Roccat Kova Aimo så godt. For det første er designet spot on og treffer godt. Om du spiller med høyre eller venstre hånd har ingenting å si for gamingmusa støtter begge deler. For det er akkurat samme antall knapper på både høyre og venstre side noe som er godt gjennomtenkt av Roccat. Helt frem på venstre og høyre side finner du to ekstra knapper og disse gir deg ekstra god funksjonalitet og en intuitiv kontroll. Disse knappene lar deg gjennomføre kommandoer utrolig raskt og enkelt uten å måtte flytte fingrene langt. Disse knappene gir gamingmusa ekstra god funksjonalitet og som igjen kan konfigureres i softwareprogrammet Swarm (som kan lastes ned på nettsiden til Roccat).

 

Det andre som gjør at jeg digger denne nye gamingmusa fra Roccat er fasongen og dette gjør at den ligger som støpt i hånden. Musehjulet har et gummibelegg som gir et godt grep om skrollingen og det kan det bli mye av når du f.eks. spiller skytespill og må skifte våpen i eninga. For musehjulet er lagd av titan noe som gjør det utrolig slitesterkt og tåler sykt mye når du skroller raskt og intenst. Som om ikke det er nok, så byr Roccat Kova Aimo på en lyssone rundt musehjulet og denne kan du konfigurere helt etter din egen personlige stil.

 

 

Like bak musehjulet ligger DPI-knappen, det vil si at du under spillingen kan stille inn hvor kjapp musa skal være. Med Pro-Optic sensoren R6 klarer du å få den opp i hele 7000 DPI noe som er meget kjapt. Det er ikke rare greiene du trenger å forflytte musa før det skjer noe på skjermen. Oppdateringsfrekvensen ligger på 1000Hz og den har 20g akselerasjon.

 

Her er noen flere tekniske spesifikasjoner:

1ms responstid

12-bit datakanal

50MHz Turbo Core V2 32-bit Arm-basert MCU

512kB innebygd minne

 

 

Det er flere ting som gjør Kova Aimo til et godt produkt for gamere og en av tingene er uten tvil lyssystemet. For det unike med Roccat sine produkter er deres software Swarm og jo flere produkter man kobler til jo mer «levende» blir systemet og som jobber sammen både når det kommer til funksjoner og egenskaper. Produktene snakker sammen og som gjør at du kan får enda bedre kontroll på spillingen. representerer både et lyssystem og et økosystem på én og samme tid.

 

Softwareprogrammet Swarm fungerer veldig godt for å samle alle produktene du har fra Roccat. Om det er headset, tastatur, mys eller hva det måtte være. Du kan bruke softwaren til å konfigurere Kova Aimos 20 knappfunksjoner til det du måtte ønske og hvor du kan også bruke det til å lage og lagre makroer direkte på musens innebygde minne.

 

Selvsagt har jeg spilt en del spill for å få testet ut musa skikkelig og spillene som har fått kjørt seg er Battlefield V, Citites Skylines og Euro Truck Simulator 2. Alle disse tre spillene funker som en drøm med å spill med Kova Aimo. Nøyaktigheten uansett DPI-innstilling er stor og treffer stort sett det jeg sikter etter i Battlefield V. I Cities Skylines gjelder det å være ytterst nøye med å sette opp bittesmå detaljer og her må musa være supernøyaktig. For det er ikke mye flytting til fra at det blir bra til en må gjøre ting opp igjen.

 

 

Om du er på utkikk etter ei ny gamingmus så for guds skyld vurder Kova Aimo fra Roccat. Det har igjen lagd en meget god gamingmus som jeg setter stor pris på. Den er nøyaktig, den har mange funksjoner, den er tilpasset både høyre -og venstrehendte i tillegg til at den er stilig å se på med sitt lyssystem. Med softwaren Swarm så får du mange muligheter og funksjoner på Kova Aimo og som gjør den til et godt våpen når det kjempes på det hardest. Løp og kjøp!

 

Vil du vite mer om denne gamingmusa så gå inn på nettsiden til Roccat.

 

ANBEFALES!

 

Ny nabo!

 

I disse tider er det fort at naboene kan bli mange. Naboene kan til tider bli veldig innpåslitne og nærgående. Noen av de nye naboene har en agenda hvor målet er å overleve. Mange liker slettes ikke de nye naboene og får frysninger bare av å se på dem. Selv liker jeg de nye naboene til en viss grad godt spesielt når jeg vet hva de har mulighet til å gjøre. 

 

De nye naboene henger og dingler rundt omkring. De fanger småkryp, fluer samt andre nærgående insekter. Er det noe vi virkelig kan se en del av på denne tiden av året så er det edderkopper. Jeg har aldri vært redd edderkopper uansett størrelser. Selvsagt, jeg er ikke fan av å få disse krypdyrene f.eks. oppe i senga, men der de nå henger så fint utenfor inngangsdøra så får de henge for mitt sitt vedkommende. De har en agenda og de hjelper til med å holde litt kontroll på insekter. 

 

Selv inne i huset er jeg litt an av å ha edderkopper. De rensker opp og tar seg av insekter i forskjellige størrelser. Om jeg ser en edderkopp så lar jeg den være, men skulle den bli for nærgående så prøver jeg å fange den for så å slippe den på utsiden av huset. Viktig med naturlig mangfold i dyre- og insektriket. 

 

Hva synes du om disse herlige insektene? Klasker du dem til døde så fort du ser dem eller prøver dere å leve i god harmoni sammen? 

Omtale: RAD

Reklame | Bandai Namco

 

*Skrevet av Kjetil Hynne*

 

Nye mekaniker og nytenkning for meg hjertelig velkommen hos meg. Dette kan sant sies om RAD. Et rimelig Indie spill som er lagd av ingen ringere enn Double Fine hvor Tim Schafer styrer skuta. Et velkjent navn for de som har spilt titler som Grim Fandango, Days of the Tentacle, Full Throttle og mange flere av de gode gamle klassikerne som regjerte i starten da PC så vidt begynte å ta av og bli husvarm side om side med blant annet Amiga 500.

 

 

Rad handler om en gruppe ungdommer som etter den andre kjernefysiske nedsmeltingen hvis vi kan kalle det det, leter igjennom en ødemark. Da på jakt etter noen spesielle pillarer som kan igjen få jorden til å blomstre. Underveis når man øker i nivå vil kroppen mutere og man får nye evner som man kan bruke. Det er blant annet her at spillet briljerer med sin vilt vilkårlige generering.

 

 

Alt virker å være lagt opp til at tilfeldigheter styrer det meste sammen med dine ferdigheter til å bruke det du får servert. Det vil si. Det er brutalt mange typer muteringer du kan få, men du kan kun ta i bruk 3 muteringer samtidig. Når du dør må du starte med en helt ny karakter på brett 1. Som også er nytt generert hver bidige gang. Så hver gjennomspilling blir en helt ny opplevelse og som gjør at det er helt greit å starte helt på nytt, hver gang du feiler. Men du har også et grunnlevel som gjør at du etter hvert låser opp nye våpen og diverse som du kan bytte ut fra starten av hver gang du må starte på nytt og gjerne også dra noen fordeler, så det er ikke helt nytteløst å prøve å komme lengre hver gang.

 

 

Spillet kan minne mye om litt type Diablo blandet med Dark Souls med god inspirasjon i fra 80-tallet. Hvorpå valutaen i spillet er floppydisker og kassettbånd. Dette er en atmosfære som jeg digger å gå inn i gang på gang og gjør at det er en fornøyelig tidtrøyte. Valutaen kan du også lagre i en egen bank mellom hvert brett, så det går an å samle seg en god slant som man kan ta ut på ulike handelsstasjoner i hvert brett. Om man finner disse vel og merke.

 

 

RAD er et kjempespill som jeg absolutt vil anbefale og med den prisen kan den utkonkurrere mangt en AAA-tittel og har merkelig nok mer innhold enn blant annet Anthem (beklager, bare måtte) som har fått så ørene flagrer det siste halve året. Etter min mening da vel og merke. RAD er billigere og faktisk mye mer moro. 

 

*RAD er testet på Playstation 4*

 

ANBEFALES! 

 

 

*Skrevet av Kjetil Hynne*

 

Den togturen der ville jeg ha vært med på også!

 

En stor drøm hadde vært og møtt gjengen bak utvikleren Urban Games og Good Shepard Entertainment på denne togturen som nylig ble arrangert sammen med spillpressen. Under togturen fikk nemlig de fremmøtte prøve ut det kommende og meget etterlengtede Transport Fever 2. Planen er at spillet skal lanseres til PC i slutten av året. De to første spillene fra denne mer og mer populære utvikleren har jeg spilt grundig gjennom. Train Fever tok meg med storm med den herlige grafikken, detaljene og sist men ikke minst de mange fantastiske togene.

 

 

Okei da, så har jeg en aldri så liten crush i tog. Har alltid hatt det siden jeg var en bitte liten gutt som sprang opp til jernbanesporet når jeg var på besøk til mine besteforeldre. Noen hundre meter unna huset så tøffet togene forbi. Det var alt fra godstog til passasjertog. Ikke av den nyeste typen i og med at dette skjedde for over 40 år siden. Noe av det beste jeg visste var å stå oppe på en bro som lå en fem minutts sykkeltur fra der hvor besteforeldrene mine bodde når togene passerte under. Kjenne varmen og eksosen var himmelsk selv så rart det kan høres ut.

 

 

Det unike med Transport Fever 2 er alle de detaljene utvikleren jobber med. Her blir ikke noe utelatt til tilfeldighetene og alt lagd ned til den minste detalj. Bygg deg opp et transportimperium fra den spede begynnelse i slutten av 1800-tallet og frem til nåtiden og fremtiden. Her får du oppleve alle kjøretøyer, byutvikling med mer etter hvert som spillet drives avgårde. Tenker det kommer til å bli timesvis med spilling og hvor spillet jeg nå sitter en god del med, Cities Skylines, kommer nok til å bli lagt litt på hylla. Transport Fever 2 ser helt vidunderlig ut. Var en natt forleden at jeg faktisk drømte om spillet. Det sier litt over hvor mye jeg gleder meg eller hvor nerd det går an å bli. 

 

 

I alle fall, her er en video fra presseeventet Urban Games og Good Shepard Entertainment arrangert forleden og hvordan de som fikk være med på togturen fikk prøve det kommende Transport Fever 2. Misunnelig jeg nei…joooo…så til de grader. Trøsten får nok være at det snart ikke er altfor lenge til spillet er ute. Gleder meg sykt mye og ser frem til time etter time med bygging av jernbane, ruter, veier med mer. Gud som jeg gleder meg. 

 

 

Synes du Transport Fever 2 ser bra ut og hva gleder du deg mest til med spillet? Har du spilt de to foregående spillene? 

 

TeamProPain hyller Sabaton med Open Air i Minecraft!

 

Er det en gjeng jeg har stor respekt for så må det være de i den svenske gruppen TeamProPain som i noen år nå har lagd det ene mesterverket etter det andre i Minecraft. Spillet tok verden med storm og ble fort et meget populært spill hvor man kunne bygge de mest vidunderlige kreasjoner en kan tenke seg. Minecraft er også et sosialt spill hvor mange kan være med å bidra. Den svenske gruppen TeamProPain har vært veldig aktiv når det kommer til Minecraft og har lagd utrolig mye stilig her. 

 

Den siste kreasjonen deres er en hyllest til den svenske gruppen Sabaton sin Open Air som går av stabelen mer eller mindre as we speak. Her har TeamProPain virkelig gjort sin flid med å promotere. Selv synes jeg det ser helt fantastisk ut og er mektig imponert over det de har klart å få til. 

 

 

Nå gleder jeg meg til å se hva mer denne gjengen fra Sverige kommer med. 

 

Spiller du Minecraft eller har du gjort det? Hva synes du er best med Minecraft? Har du hørt om Sabaton? 

 

Det blir hett i det nye Need for Speed!

 

Velkommen til Palm City! Det er navnet på byen man skal cruise rundt i når Need For Speed Heat lanseres til konsoll og PC den 8. november. Som du kan se av reveal-traileren så blir handlingen i kjent Need for Speed-stil. Masse action, hesblesende kjøring og intense jakter med politiet i hælene. Fortsatt er det den svenske utvikleren Ghost Games som står bak noe de har gjort med siste spillene i denne populære serien. 

 

 

Som vanlig blir det full mulighet til å oppgradere og pimpe bilene i spillet. Som vanlig blir det en intens historie som følger deg som spiller og som vanlig vil utfordringene ligge som perler på en snor. Ghost Games lover et massivt spill og med så mange muligheter som du aldri har sett i et Need for Speed-spill før. 

 

Som mange av dere vet så er jeg stor fan av Need for Speed-serien. Har tro det eller ei alle spillene i samlingen min til dags dato. Tenker nok at Heat også blir med i samlingen når det lanseres den 8. november. Blir nok å få tak i spillet til PC i første omgang. Gleder meg til å gjøre gatene i Palm City utrygge. 

 

 

Gleder du deg til Need for Speed Heat? Hva er ditt forhold til denne bilspillserien? Hvilket spill i serien synes du er best?