HyperX hever spillopplevelsen med Pulsefire Surge


 

Den er smud, glatt og har knappene på rett plass. Det er en herlig følelse å la hånden gli sakte over den avrundende bollete formen. Musa ligger som støpt i hånden og kjenner meg varm i kroppen som får oppleve noe så herlig som dette.
 

Okei, nå overdrev jeg vel litt i beskrivelsen, men det var verdt det. For nok en gang har HyperX lansert et gamingprodukt som får meg til å ville spille mer. Du kan først som sist merke deg navnet Pulsefire Surge og som er en helt ny gamingmus fra HyperX. Denne her er litt mer teknologisk enn deres første Pulsefire som også er en høyt aktet gamingmus.
 


 

HyperX har den siste tiden virkelig bemerket som en stor leverandør av gamingprodukter og som på høyt plan tar bit for bit at markedskaka til gaminguniverset. De har gjennom noen år klart å bygge seg opp til litt av et renomme. Selskapet har gang på gang bevist at de tenker på oss som spiller spill på PCen.
 

Pulsefire Surge er altså en helt ny gamingmus og det som er det unike med denne er det meget enkle designet. Her er det gjort så enkelt som det kan gå an, men en liten tvist er det nå dog da. For på deres første gamingmus var det ikke så mye farger og skryte av, kun den røde enkle fargen som vi alle kjenner fra HyperX-logoen.
 


 

Formen er lagd utrolig behagelig og som gjør at hånden ligger som støpt til den. Det er ikke mange knapper på den, men de knappene som finnes ligger helt perfekt plassert. Som den store rosinen i pølsa så har HyperX kostet på en skikkelig stilig rand med farger rundt hele Pulsefire Surge. Det vil si farger fra hele regnbuens spekter. Fine pulserende farger strømmer gjennom musen og gir en utrolig stilig look som jeg liker svært godt. Gamingmusen glir godt inn om du sitter mutters alene, sammen med venner eller på dataparty. Uansett er det lett at blikket faller på den. Fargene er hinsides klare og gir meg en rolig avslappende følelse.
 

Tilbake til knappene. På toppen av den sitter selvsagt en DPI-knapp som styrer oppløsningen/farten på musepilen. Her kan du meske deg med en DPI på opptil 16000 og selv med en så høy DPI så har man full kontroll. Det er nesten ikke til å tro at det er mulig for på mange andre muser har ikke nøyaktigheten vært helt å skryte av ved en så høy DPI. Mektig imponert over hva HyperX har klart her. Det er en Pixart 3389 sensor som fanger opp musen nøyaktighet og det gjør den til gangs. Selvsagt måtte jeg teste ut denne nøyaktigheten på forskjellige underlag og det ble alt fra harde musmatter til tøymatter til databordet. Uansett underlag reagerte musen godt og hvor nøyaktigheten var top notch. På undersiden sitter to store glideflater som gjør at den glir godt på alle slags underlag.
 


 

Videre finner du de sedvanlige knappene helt frempå musen og HyperX lover at de minst skal tåle 50 millioner trykk før de takker for seg noe som også er imponerende. Er nok store sjanser for at jeg kommer til å bytte den ut før jeg får trykket på knappene over 50 millioner ganger. Musehjulet er belagt med gummi som gjør at det er lett å skrolle f.eks. gjennom våpenutvalget i spillene jeg spiller.
 

På venstre side finner du også to knapper og disse kan du selvsagt programmere til det du måtte ønske. Selv har jeg den ene knappen til knivknapp i spill som Battlefield 1. Dette er et spill som er gunstig med å ha kniven lett tilgjengelig.
 


 

Alt du programmerer lagres inn i gamingmusen og som om ikke det er nok så kan man gjennom softwaren NGenuity fininnstille gamingmusen til den minste detalj pluss om du er så heldig å eie tastaturet Alloy Elite RGB. Dette gjør at du har den fulle kontrollen både over farger, oppløsningen samt det alt det du trenger. I softwaren har HyperX forhåndsprogrammert innstillinger og lysgjengivelse til en rekke spill. Dette er spill som Overwatch, Fortnite, PUBG, Destiny 2, Diablo III, DotA 2, Fallout 4, Minecraft, No Man Sky, Rocket League, The Witcher 3 Wild Hunt og Firewatch. Dessverre manglet Battlefield 1 på listen, men en kan ikke få i pose og sekk alle ganger, men hadde vært kult om det spillet også lå på listen da.
 

For å konkludere det hele så er jeg meget godt fornøyd med min nye gamingmus fra HyperX. Pulsefire Surge er en meget, meget god mus som ikke bare er behagelig å bruke men som også har en sylskarp nøyaktighet. Selv med en DPI på 16000 så er nøyaktigheten fantastisk. Ikke mange gamingmuser i sitt slag som kan det. Nok en gang er jeg meget godt fornøyd med et nytt produkt fra HyperX. De beviser gang på gang at de er på lag med oss gamere og det vises godt når det kommer til Pulsefire Surge. Om du er på utkikk etter en ny gamingmus så gjerne vurder denne. Kan garantere deg at du ikke vil angre på det.
 


 

Vil du vite mer om Pulsefire Surge så gå inn på nettsiden til HyperX.
 

Hvilken gamingmus spiller du med?  Har du brukt eller spilt med gamingprodukter fra HyperX? 
 

jrmhmWc1cyQ
 

#hyperx #hyperxgaming #pulsefiresurge #gamingmus #omtale #anmeldelse #gamingutstyr #gamer #gaming #games #game #spillutstyr #spill 

Endelig kommer fornøyelsesparker i Cities Skylines


 

Et spill som jeg har viet en god del av min dyrebare fritid til er Cities Skylines utviklet av finske Colossal Order. Med bakgrunn fra SimCity har jeg alltid likt slike bybyggespill og har brukt på tusenvis av timer av mitt liv til denne sjangeren. SimCity-serien fra Maxis har lenge vært min favoritt spillserie, men da de lanserte det nye SimCity i 2013 og så fikk pipen min en annen låt. De klarte på den mest forunderlige måten å ødelegge magien som har vært med siden det aller første spillet i serien. SimCity 2013 var for mange en katastrofe og spesielt med tanke på begrensningene som var lagt opp i spillet med knøttsmå områder å bygge på. I tillegg var moddingen i spillet snevert som få og man fikk lite av moddede bygninger, kjøretøy m.m. 
 


 

Cities Skylines så dagens lys den 10. mars 2015 og undertegnede ble fort oppmerksom på at dette spillet ville bli en ny tidstyv. Frem til i dag har jeg brukt flere hundre timer på spillet og har bygd den ene metropolen etter den andre. Det Simcity 2013 manglet hadde Cities Skylines med. Store områder, massivt med moddemuligheter og sist men ikke minst en enorm variasjon med tilleggspakker som har ramlet ut fra utvikleren Colossal Order i tur og orden. 
 


 

Nå er den finske gjengen snart på tur med en helt ny tilleggspakke og det er noe jeg har gått og ventet på lenge. Veldig lenge. Faktisk har jeg kommet med forslaget til utvikleren mange, mange ganger og endelig kommer det jeg har ventet på. I alle fall slik det ser ut i videoform og på bilder. Den 24. mai åpnes nemlig muligheten til å bygge diverse parker i Cities Skylines. Alt fra dyreparker til fornøyelsesparker vil man kunne smykke sin metropolis med. Gud som jeg gleder meg. Det kommer til bli helt fantastisk og spesielt det å kunne modifisere og bygge fornøyelsesparker. Det blir så kult det at jeg ikke har ord. 
 


 

Med i pakken kommer en skokk med nye bygninger, deler til park og friluftsliv, ting til naturreservater, berg og dalbaner, karuseller pluss en rekke annet snacks. Her vil det som vanlig bli opp til deg å bruke fantasien og hvordan du vil det skal se ut. En annen ting som jeg gleder meg sykt mye til er muligheten til å bygge bygninger og andre kreasjoner utenfor veinettverket. Tenk deg å kunne bygge en hytte ved siden av en sti. Det vil jo se helt rått ut og spesielt om man i tillegg får satt opp et hyttefelt med kun stier som ankomstmuligheter. 
 


 

Prislappen på tilleggspakken som har fått navnet Parkliv ligger på rundt hundrelappen, men for de av dere som ikke vil bruke penger på dette, så vil det også kommer gratis oppdateringer samt med nye muligheter for turisme. Med andre ord, ikke annet enn å glede seg og det kan du tro jeg gjør. Tilleggspakken lanseres på Steam den 24. mai og det er søren meg ikke mange dagene igjen til. 
 


 

Har du kjøpt denne tilleggspakken eller kommer du til å gjøre det? Liker du bybyggespill? 
 

1My4hXYVXR4

#citiesskylines #colossalorder #parkliv #tilleggspakke #spill #gamer #gaming #game #games

Trådløs glede med HyperX Cloud Flight til PC og PS4

Reklame | Kingston / HyperX


 

Uten å høre altfor patriotisk så er jeg i syvende himmel akkurat nå. Endelig har det skjedd og tenk at det er HyperX som står bak. Et gamingbrand som jeg er blitt utrolig glad i på mange måter og som gang på gang har hevet mine spillopplevelser med sitt mangfold av produkter.
 

Som mange av dere vet så har jeg vært i gamingmiljøet i en mannsalder og har gjennom utrolig mange år fått gleden av å være en del av dette fantastiske universet. Gjennom å være gamer har jeg også fått mulighet til å teste de utroligste av produkter og på god og vondt opplevd mye forskjellig. Er det ett brand som har utmerket seg og kommet som en storm så er det HyperX hvor det er Kingston som står bak.
 


 

Nå har altså gjengen bak HyperX endelig lansert et helt nytt headset og denne gangen er det trådløst. Jeg har opp igjennom årene testet mange trådløse headset og det fra brands blant annet som Logitech, Astro og CM Storm (Cooler Master). Flere har utmerket seg og gitt meg nærmest ståpels over deres kvalitet og egenskaper.
 

HyperX sitt nye trådløse headset har fått navnet Cloud Flight. Det er bare å merke seg navnet en gang for alle. Headsetet har potensiale til å nå langt og jeg er hekta så til de grader nå. Før var jeg ikke så glad i trådløse produkter, men etter hvert som tiden har gått så har jeg fått en annen mening på det feltet. For med trådløshet får man også mer bevegelsesfrihet. Dette er godt og spesielt med tanke på at man slipper å tenke på ledningen til enhver tid befinner seg. Man slipper å være redd for å kjøre over ledningen med gamerstolen eller å hekte den fast i alt mulig rart på datarommet og ved siden av datamaskinen.
 


 

Skepsisen min til trådløse produkter har alltid vært batteritiden og det er her HyperX med Cloud Flight briljerer på sitt beste. For med over 30 timer spilletid så kan jeg ikke annet enn å si meg mektig imponert. 30 timer spilling før headsetet må lades er stort og noe jeg ikke har opplevd før.
 

Designmessig så skiller ikke headsetet seg så altfor mye ut i forhold til headset fra andre brands eller andre fra HyperX selv. Øreklokkene er lagd av et stoff som former seg etter ørene og som gjør at det er veldig behagelig å ha på om det er for en liten stund eller time etter time. I tillegg er bøylen også helt perfekt formet slik at det ligger godt oppe på hodet og klemmer ikke i det hele tatt på ørene. Øreklokkene skjermer også litt for støy utenfor slik at du blir mer fokusert med det som skjer om du spiller, ser film eller hører på musikk. En annen ting som definitivt er verdt å nevne er at man enkelt og greit kan vende øreklokkene 90 grader slik at de ligger behagelig rundt halsen når du ikke har dem på.
 


 

På venstre side av øreklokkene sitter av-og-på-knappen. Videre finner du inngangen til ladekabelen, den bøyelige mikrofonen pluss jackutgang om du vil koble deg til en mobiltelefon/nettbrett eller noe annet som sender ut lyd. På høyreside sitter det et hendig volumhjul. Viktig med disse knappene er tilgjengeligheten og at man under kampens hete kan stille inn slik man ønsker lyd m.m. skal være.
 

Hva er så det viktigste med et trådløst gamingheadset foruten at det skal være behagelig å ha på og i tillegg ha lang holdbarhet? Jo, lyd, Den er viktig den og er det noe jeg alltid har likt med headsetene til HyperX så er det den gode, balanserte lyden. Jeg har også opp igjennom årene testet trådløse headset som ikke har hatt så god lyd og da spesielt bassmessig. For det tar på strømmen å holde skikkelig basstrykk gående og dette har alltid vært en liten svakhet for trådløse headset og hvor det dette har gått i bekostning til levetid på batteriet.
 


 

God balansert lyd er meget viktig for meg og spesielt når jeg spiller spill som Battlefield 1, Call of Duty WWII, FarCry Primal eller Destiny 2. Det vil si, der hvor man er avhengig av å høre fienden før den ser deg så er lyden viktig. I spesielt Battlefield 1 og FarCry Primal er omkringlyden og balansen i lyden svært viktig. Her er det viktig at headsetet klarer å formidle dette slik at man fanger lyden av fienden opp før det er for sent.
 

Balansen i Cloud Flight er god og hvor lyden er krystallklar, forholdsvis god bass som gir godt trykk i lydmønsteret. Dette er også veldig viktig om et headset skal klare å imponere meg. Her har HyperX gjort en god jobb og gir fra seg god balansert lyd om jeg spiller spill, ser film eller hører på dunkende musikk. Spesielt sistnevnte funker meget godt med trådløsheten for da kan jeg gjerne rydde kjøkkenet mens jeg hører på musikk. Det er så godt det og spesielt når Spotify-listen er velfylt med mye herlig musikk. Trådløsheten gjør også at jeg enkelt kan ta turen innom kjøkkenet for å finne noe forfriskende mens jeg har mine venner på Discord eller Skype.
 


 

For å summere alt så er jeg som du sikkert skjønner meget godt fornøyd med HyperX Cloud Flight. Det er et godt trådløst gamingheadset som gir utrolig mye fra seg både når det kommer til brukerfunksjonalitet og lydmessig. Ikke noe problem å sitte med headsetet time etter time uten at det klemmer på ørene. Hvis jeg ikke skal ha på meg headsetet så kan det enkelt legges rundt halsen uten at det føles ubehagelig.
 

Om du er på utkikk etter et nytt trådløst gamingheadset så for guds skyld vurder dette fra HyperX. Det er jeg bra sikker på at du ikke vil angre. Et godt kjøp og et godt valg rett og slett.
 

Vil du vite mer om Cloud Flight så finner du det inn på nettsiden til HyperX.
 

8o2wMAe8jZo

#hyperxgaming #hyperx #gamingheadset #gamingutstyr #gamer #gaming #games #game #spill #test #omtale #anmeldelse