Hva sier du til å få med navnet ditt i Flåklypaspillet?


 

Da jeg for ikke så altfor lenge siden fikk vite at det klassiske Flåklypa Grand Prix spillet skulle oppgraderes, så stod jubelen i taket. ikke bare meg som jublet, men også dama mi og barna. Alle har et forhold til spillet til PC og som fikk oss til å bli en del av den digitale verden med Flåklypa. Husker meget godt 3D-brillene som fulgte med spillet som ble så flittig brukt at de revnet og hvor jeg påfølgende måtte tape sammen brillene. Det sier litt over hvor populært det var. 
 

Nå er altså en oppgradering av spillet på gang og det er ingen ringere enn de kjente og kjære Ravn Studio som har tatt på seg dette ærefulle oppdraget. At de har vett til å gjøre det skjønner jeg i grunnen godt. For er det noen som her i Norge som kjenner Caprion-universet godt så må det nettopp være Ravn Studio. Utvikleren står nemlig bak DS-spillet Flåklypa Grand Prix som er et spill som er et spill som ble utrolig godt mottatt da det ble lansert 23. april 2010. 
 

Å utvikle spill vet du sikkert koster utrolig masse penger og du har også fått med deg at en del utviklere har kjørt i gang med kickstarterkampanjer eller spleiselag nettopp for å få nok penger til utviklingen. Dette er en smart måte for å få inn det utvikleren trenger for å kunne opprettholde trykket på utviklingen av spillet. Ravn Studio vil også prøve et spleiselag med deres kommende oppgraderingen av Flåklypa-spillet og det synes jeg definitivt er innafor. For igjen, det koster skjitmye penger å utvikle spill. Selv om spillutviklere i Norge i dag får støtte, så får de på langt nær nok støtte og spesielt når utviklingen koster så sykt mye penger som den gjør.
 

Da er det slettes ikke dumt å kjøre en folkefinansieringskampanje for å få spillet så godt som overhode mulig. Spleiselaget strekker seg over flere muligheter i støtten og hvor man legger opp til at man faktisk kan bli en del av spillet når det etter hvert lanseres. Hva sier du f.eks. å få med deg navnet i rulleteksten? Eller hva sier du til å få navnet ditt på reklameplakatene rundt omkring på racerbanen? Nettopp dette er faktisk mulig. Her er det til syvende sist lommeboken din som bestemmer hvor mye delaktig du blir i det nye Flåklypaspillet. 
 

Spleiselaget foregår gjennom DnBs portal, Startskudd og hvor du gjennom Vipps eller kredikort kan være med å bidra med en liten  eller stor slump med penger. Pengene som kommer inn til prosjektet, vil ene og alene gå direkte til selve utviklingen av spillet. Ditt bidrag er helt avgjørende for at spillet skal bli realisert. 
 

Til gjengjeld lover Ravn Studio å bruke hver krone med omhu og omtanke, slik at vi sammen kan skape et Flåklypa-spill vi alle kan være stolte av. Et spill som lever opp til både den legendariske filmen, og det originale Flåklypaspillet som er elsket av så utrolig mange og det i flere generasjoner. I løpet av kampanjeperioden trekkes en eksklusiv tur i selveste Il Tempo Gigante blant alle bidragsyterne deres. Vinneren må kunne stille i løpet av kampanjen, og må akseptere å bli profilert i den videre kampanjen.
 

Om du nå føler dette høres spennende ut så hiv deg i rundt og bli med den største spleiselaget noensinne og det for et spill som virkelig har slått rot i befolkningen. Vil du være med på dette spleiselaget, så finner du det inn på DnBs portal Startskudd
 

Hvilket forhold har du til Flåklypa-spillet?
 


 

#spill #gamer #games #game #gaming #flåklypagrandprix #ravnstudio #norsk

Vinn det populære spillet Fishing: Barents Sea!

Reklame | Misc Games AS


 

Gjengen i Spill er sunt har endelig fått en ny konkurranse og denne gangen er det ikke hvilken som helst konkurranse for nå kan du faktisk vinne den populære fiskesimulatoren Fishing: Barents Sea. Spillet har solgt bra og stadig flere vil ut på det syv hav for å prøve fiskelykken om det er i ei lita jolle eller en gigastor tråler.
 


 

Du starter med at du arver en jolle og da er det bare å dra ut for å finne fisken. Etter hvert som fangsten blir større så kan du utvide og oppgradere båten din. Etter hvert må du finne mannskap til båten din og som hjelper deg med å ta inn enda større fangst. Jo større båt, jo lengre til havs kan du dra for å finne fisk som er større og har mer verdi.
 

Om du vil vinne Fishing: Barents Sea så vil jeg anbefale deg å stikke innom facebooksiden til Spill er sunt og delta. Kanskje er det du stikker av med din versjon av spillet. 
 


 

Om du vil vite mer om spillet så finner du det inn på Steam
 

aQjOebmf2ug
 

#fishingbarentssea #miscgames #konkurranse #spill #gamer #gamer #games #game #gaming #facebook #

La det bli lys og det blir lys med Geeni Prisma 1050

Reklame | Geeni


 

Hvem har ikke drømt om å kunne bestemme fargen på lyset i rundt deg etter hvilken mood du er i eller hva med pulserende lys i forskjellige farger. Dette er nå faktisk mulig med de nye lyspærene fra Geeni. De ser ut som vanlige lyspærer, men så forsvinner også likhetene.
 

Med Prisma 1050 fra Geeni kan du nemlig styre lysstyrken, hvilke farger du vil lyspæren skal lyse og det på mobilen din. Du laster ganske enkelt ned en app som heter Geeni og med den har du full kontroll. Gjennom denne appen kan du gjøre innstillinger på når lyset skal slå seg på og av, hvilken farge lyset skal ha. Du kobler lyspæren opp imot nettverket ditt og med det er det bare å leke seg.
 


 

Gjett om jeg har lekt meg en del med det og mange har spekulert godt. På godt og vondt kan du ha det moro på bekostning av andre. Det vil si du kan få de som er litt skvetne til å hoppe himmelhøyt. Dessverre har dama mi opplevd å bli skremt noen ganger når lyset plutselig har slått seg på mens hun har ligget og hvilt litt i sofaen.
 

Nå har vi stilt inn lyspæren slik at den slår seg på kl. 22:00 og slår seg av 01:00 og når vi ikke helt tenker på hva klokken er så kan du bite deg en viss plass på at vi skvetter når lyspæren slår seg på.
 


 

Når du velger hvitt lys så er den virkelig sterk og har 1050 lumens som er målingen på lysstyrken og har en styrke på hele 75W. Likevel er den ikke på mer enn 10W. Når de andre fargene er i bruk, så er ikke lysstyrken like sterk, men du får en mer duset farge i rommet noe som jeg synes er herlig.
 

En annen ting som virkelig er verdt å nevne er at man med Geeni-lyspærene sparer penger spesielt med tanke på at de er lyssterke, men at man også selv enkelt kan bestemme når pærene skal lyse. Dette er uten tvil vinn, vinn for alle penga og noe som jeg liker svært godt i disse strømsparende tider.
 


 

Skal du være med i fremtiden og ønsker å ha full kontroll på belysningen så er Geeni løsningen og noe du bør anskaffe seg. Jeg er i alle fall helt overbevist at jeg ikke kommer til å gå tilbake til vanlige lyspærer i stålampen. Vi har på stua, men kommer også til å få tak i flere av disse Geeni-pærene som nå har tatt meg med storm. Jeg digger fremtiden og det den har å by på og en kan ikke annet enn å se lyst på den. Et perfekt produkt for gamere og ikke gamere. 
 

Hva synes du om fremtidens belysning?