Sjekk ut sjarken min


 

Endelig litt nytt fra et av de spillene jeg virkelig følger med på, nemlig Fishing: Barents Sea. Selv om det ikke all verden å by på denne gangen, så kan vi presentere en ny båt som kommer med i spillet. Sjekk denne sjarken da…
 

Spillet vil ta deg med til Hammerfest og havområdene i nærheten av denne nordlige byen. Her får du føling med vær og vind, passe på å fange nok fisk og sist men ikke minst oppgradere båten med bedre og mer effektive redskaper. En skikkelig fiskesimulator med andre ord.
 


 

Spillet vil etter planen bli lansert i løpet av 2017 og da til PC. 
 

Jeg gleder meg sykt mye til spillet. Gjør du?
 


 

#fishingbarentssea #miscgames #spill #gamer #gaming #game

Snadder for gameren – Gigabyte GTX1080 G1


 

Gigabyte er en stor leverandør innen gamingutstyr og har vært det siden tidenes morgen. Nå kommer de med siste skudd på stammen og serverer oss et flunkende nytt skjermkort, nemlig GTX 1080 G1. For å si det slik, jeg sikler stort og det er nesten så jeg må sette en bøtte nedenfor meg. 

Jeg gleder meg til å få slått kloa i et kort som dette. Kan ikke bli annet en bra og som en tro fan av produktene så kan jeg ikke annet enn å si at jeg gleder meg sykt mye til det skjer, forhåpentligvis i august.
 

Gigabyte, my kind of products that raise my gaming experience. 
 

Sikler du stort når du ser dette her? 
 

#gigabyte #gigabytegtx1080g1 #spill #gamer #gaming #game

Anmeldelse: HyperX Cloud Revolver gaming headset


 

*Sponset av HyperX*

Først må jeg bare si at min erfaring med HyperX er av ypperste klasse. Jeg har gjennom flere år vært vitne til produkter som har holdt meget høy kvalitet og som har perfekt brukervennlighet.
 

Et uttrykk som jeg ofte bruker er ?hever spillopplevelsen?. Dette er et uttrykk som for meg betyr enormt mye og ikke alle produkter klarer det like godt. Er det en produktserie som hele tiden får meg til å yte maksimalt så er det nettopp HyperX og da kan du sikkert også skjønne hvorfor jeg er så glad i denne produktserien.
 

Visste du blant annet at Kingston/HyperX eier Qpad? Jepp, det er det nok ikke mange som vet, men om du gransker headsetene HyperX Cloud og Cloud II så ser du veldig til likhetstrekk til Qpad QH-85 og Qpad Qh-90. Begge disse merkene har utrolig god kvalitet og som jeg liker svært godt.

Med HyperX sitt nye gaming headset Cloud Revolver prøver produsenten å løsrive seg litt fra Qpad sitt design og kjører på noe helt nytt. For designet er helt annerledes enn Cloud-serien normalt har vært og bygger opp noe helt eget.
 

Headset for meg er en meget viktig del av gamingen. For det er på langt nær ikke alltid at jeg kan spille med full lyd fra høytalerne her jeg sitter og da må jeg ta på meg headset for å kunne spille og høre det som skjer i spillene. Av spill jeg spiller er det også viktig at headsetet gir meg helt nøyaktig lydbilde slik at jeg hører hvor evt. fienden befinner seg til enhver tid. Da må headsetet være presist.
 

 

HyperX Revolver har design som skiller seg ut med resten av deres headsetserie, men når det kommer til andre merker så er det ikke så altfor store forskjeller. Selvsagt, det er vanskelig å finne opp kruttet på nytt for hver gang og det er også unødvendig. Det som er viktig for meg er om produktet gir meg det jeg vil ha og som sørger for å heve spillopplevelsen min, da er jeg fornøyd.
 

Det første jeg merket meg da jeg åpnet esken var de meget store og myke øreklokkene. Disse passer perfekt til mine ører og fanger dem inn uten at de stikker utenom klokkene. Dette er meget behagelig og gjør at det ikke blir noe som helst press på ørene, uansett hvor lenge jeg har på headsetet.
 

Det andre jeg la merke til var bøylen og formen på den. For de andre headsetene i HyperX-serien har kun “EN” bøyle, så har Cloud Revolver “TO”. Det vil si, den ene bøylen justeres etter hodestørrelsen og den siste og ytterste aluminiumsbøylen holder det hele på plass. Jeg har selvsagt sett flere headset med to sett bøyler, men da har den ytterste bøylen vært lagd av plast. På Cloud Revolver er det aluminium og som sørger for at det blir mye mer slitesterkt enn det plastbøyler er.

 

Det tredje jeg la merke til var hvor bøyelig mikrofonen var og hvor lett jeg kunne tilpasse den inntil min munn. Stort enklere tilpasning skal man lete lenge etter.
 

over til det som virkelig teller når det kommer til gaming headset og det er lyden. For den er for meg meget viktig spesielt når jeg spiller spill som Far Cry Primal, Battlefield 4, Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Homefront: The Revolution, Rise of the Tomb Raider. Dette er spill som virkelig krever at jeg er tilsted og hører det som skjer i rundt meg. I tillegg setter jo som dere alle vet lyden deg i stemning også. Jo bedre lydbilde du har på øret, jo bedre spillopplevelse blir det.
 

Hvordan skal jeg beskrive lydbildet i HyperX Cloud Revolver mon tro? Jo, innholdsrik. Det er det ordet som passer best her. For lydbildet er så inn i granhampan innholdsrikt og godt. Herlig dyp bass, perfekt diskant og en helt ypperlig mellomtone som sørger for at jeg får det beste lydbildet jeg kan tenke meg. Krystallklar lyd som presenterer spillene akkurat slik jeg vil headsetet skal gjøre. Faktisk, tro det eller ei, jeg har ikke en skjit å utsette på lydbildet. Mesterlig rett og slett.


 

over til mikrofonen som også for meg betyr en stor del som spiller en del sammen med venner og hvor vi ofte snakker i chatteprogram som TeamSpeak, Discord, Skype og Mumble. Alle de jeg har snakket med sier de hører meg kjempegodt. Minimalt med omkringstøy noe som er kjempebra. For er det noe jeg ikke liker er at de for eksempel hører PCen min surre i bakgrunnen eller når mine barn kommer og sier hei. Da vil jeg helst at mine venner ikke skal høre den slags.
 

Om jeg skal sammenligne dette headsetet og Cloud II så synes jeg dette er mye mer behagelig å ha på. Årsaken er de store klokkene i tillegg til at dette headsetet ikke på langt nær blir like klamt som det Cloud II blir spesielt på varme sommerdager (29.3 grader her på kontoret). Cloud Revolver blir slettes ikke like klamt og det er takket være konstruksjonen på bøylen i tillegg til de store klokkene.
 

Lydmessig så synes jeg den er bedre i Cloud Revolver selv om Cloud II har 7.1 surroundlyd, så synes jeg lydbildet i dette headsetet er et par hakk bedre. Mye mer balansert lyd og som er utrolig krystallklar.
 

Ledningen til headsetet er lang og hvor det i enden er to 3.5 jackplugger. På ledningen sitter også en volumkontroller og muting av mikrofonen. Med så lang ledning så må du passe på at du ikke kjører over den om du har en gamingstol med hjul.
 

Det er en ting jeg ikke skal glemme å nevne, dette headsetet kan faktisk brukes på Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U og for ikke å glemme PC.
 

 

har jeg vært så heldig å spille med HyperX Cloud Revolver en liten stund. Mange spill har fått kjørt seg. Jeg har i tillegg hørt en god del på musikk i forskjellige sjangere samt sett filmklipp. Jeg er meget godt fornøyd med HyperX Cloud Revolver og som tilfører spillingen min mye. Jeg koser meg med at jeg også kan sitte lenge, veldig lenge med headsetet uten at det føles for klamt eller stramt over hodet. Kun en ting som jeg kanskje savner, jeg er en bling bling dude og liker lys. Stilig pulserende lys på headsetet hadde ikke vært å forakte. Da ville det ha kommet frem bedre på for eksempel dataparty. Når det er skrevet, så har jeg ikke noe å trekke på headsetet. Prisen ligger fra i overkant av 1000 kroner og det kan jeg si er verdt hver eneste krone. Slitesterk bøyle, gode design og herlig lyd gjør at jeg uten å blunke kan anbefale headsetet. Jeg har fått meg en ny følgesvenn og det er HyperX Cloud Revolver.
 

Videre er jeg spent på hva gjengen i HyperX finner på i fremtiden og hvilke nye produkter de kommer med. Kanskje er det på tide å starte opp med gamingmuser og tastaturer?
 

Ønsker du mer info om HyperX Cloud Revolver så finner du det inn på deres nettside.
 

Hvilket headset bruker du når du gamer?
 

 
##spillmagasinetreview #anmeldelse #hyperxcloudrevolver #spill #gamer #gaming #game

Normal juni værmessig?


Foto: Bildet fra Roan tatt med Sony Xperia Z5 Premium
 

I vår har jeg vært utrolig heldig med mine spådommer om været og har blitt oppringt av VG, Trønder-Avisa og Snåsningen. De har alle spurt etter mine spådommer om været. 
 

Det utroligste, jeg spådde rett angående snøen i vår, jeg fikk 100% rett angående været på 17. mai for hele landet og nå fikk jeg på nytt rett at det skulle bli skikkelig sommertemperaturer i slutten av mai. Også det slo søren meg til. Snakk om flaks. Det vil si at jeg faktisk denne våren har opp i mot 90% rett og det er ikke ille for å være en såpass ung spåmann innen vær og vind.
 

har jeg den senere tiden fått utrolig mange spørsmål om hvordan sommeren blir og enda føler jeg det er litt tidlig for meg å komme med spådommer for hele sommeren, men våger meg på en spådom om hvordan juni blir.
 

I fjor var ikke juni noe fin, i alle fall ikke her i Trøndelagen. Denne måneden var preget av kjølig luft, lite med varme og litt nedbør av og til. For å si det slik, det var lite som minnet om sommer. Sommeren kom ikke før ut i juli. Da krøp temperaturer oppover og vi fikk perioder med sommervarme slik vi ønsker det. Fjor sommer kryper seg ikke inn i mine notiser som en god sommer og må nok innunder båsen “litt kjølig” i forhold til hva som er normalen. Å plotte inn ferieturer er ikke enkelt når været varierer som det gjør og derfor er det mange som er på meg for tiden for å høre hvor de skal legge ferieturen for å oppleve sommeren.
 

Okei, så var det spådommen for juni. For å si det slik. Juni blir ikke noen varm måned, i alle fall i de to/tre første ukene. De kommer til å ligge under normalen temperaturmessig og sørge for at det blir lange perioder med pålandsvind og kjølige temperaturer. Med denne vindretningen er det som oftest de sørpå, sørvestpå og de som bor i delvis Troms og Finnmark som på en måte blir værvinnere. Spesielt de som bor i Finnmark. De vil i perioder oppleve høyere temperaturer enn de som bor lengre sør. Vi i Midt-Norge får enkelte drypp i jevne mellomrom, men det vil også bli gløtt av sol mellom dryppene. For de sørvover på vestlandet så blir det litt det samme været i juni som vi i Midt-Norge, men når vi kommer oss til sør og østlandet så vil det bli rimelig brukbart. Heller ikke her vil temperaturene blir tropevarmeaktig og mer normale. En liten trøst, med disse temperaturene vil det heller ikke bli like mye nedbør som vi har hatt den siste tiden og faren for flom er en god del mindre. I slutten av juni ser det derimot bedre ut for stort sett hele landet hvor temperaturene vil begynne å krype oppover igjen. Da vil varm luft fra sør og øst strømme til.
 

Å spå været er vanskelig for ting kan skje fort. Plutselig dukker det opp lavtrykk når man minst venter de og disse påvirker været mye. Med en vindretningen som vi har i vente, vil også været i Europa bedre seg og det blir mindre med torden og massive nedbørsmengder. For grensen mellom varm luft og kald luft fra nord vil gå sånn ca. ved Danmark. Nordover blir det forholdsvis kjølig for årstiden, mens sørover blir det mer normalt eller litt varmere.
 

Da var nok en spådom sendt ut og jeg er spent på om denne slår til. Hadde vært veldig moro og spesielt med tanke på hvor mye rett jeg har hatt i vår. Så får vi se om juni pent og pyntelig kan brukes til gaming og mindre uteliv.
 

Hvordan har våren vært der du bor? Har det vært perfekt gamingvær eller har du hatt dårlig samvittighet for å sitte inne?  
 


Foto: Bildet fra Roan tatt med Sony Xperia Z5 Premium

#værogvind #spåmann #spådom #været #gamingvær #spill #gamer #gaming #game

Velkommen til New Bordeaux i Mafia III


 

Oktober måned kommer til å bli en meget innholdsrik måned og spesielt med tanke på at både Battlefield 1 og Mafia III lanseres da. Med disse spillene på tur, så håper jeg på å få gjennomslag for noen døgn med 48 timer i oktober slik at man kan nyte disse spillene på best mulig måte.
 

For å korte ned bitte litt på ventetiden til Mafia III så har vi her en helt flunkende ny video som presenterer områdene og byen New Bordeaux hvor det hele vil foregå i. Byen er delt opp i ni helt forskjellige distrikt. Noen fredfulle mens andre proppfull med kriminalitet. I disse sistnevnte områdene blir vi garantert å få oppleve masse spennende action. 

Mafia III lanseres til Playstation 4, Xbox One og PC den 7. oktober og utvikles av Hangar 13.
 

Det jeg gleder meg mest til er stemningen jeg ser spillet vil inneholde og sist men ikke minst kjøre de herlig kjøretøyene som blir å finnes i spillet. Er det noe Mafia-serien har vært god til så er det å formidle tidsepoken i de forskjellige spillene til oss spillere. 
 

Jeg gleder meg sykt mye til spillet. Gjør du?
 

#mafia3 #hangar13 #take2 #spill #gaming #gamer #game

Dette er hva som kommer i Transport Fever


 

For ikke mange dagene siden la jeg opp et innlegg om nyheter i det kommende og meget etterlengtede Transport Fever. I dag har jeg litt om hva spillet kommer til å inneholde og her har Youtuberen Colonel Failure oppsummert annonseringstraileren til spillet. For å si det slik, om det stemmer slik det ser ut så har vi litt av et spill i vente.
 

Transport Fever er utviklet av samme gjengen som stod bak det suksessrike Train Fever, nemlig Urban Games og kommer snart med et spillet som ikke bare omhandler tog, men også fly, båt, buss, gods med mer og dette kommer til å gi oss enda flere muligheter. 
 

Er det noe jeg er stor fan av så er det nettopp slike simulatorspill og bruker mye tid på disse spillene. Et godt eksempel er at jeg har klokket inn over 600 timer på Cities Skylines
 

håper jeg at vi under årets E3-messe får se f.eks. gameplay fra det kommende Transport Fever slik at vi får se enda mer av hva vi har i vente. E3-messen går av stabelen fra 14. til 16. juni og det er ikke så altfor lenge til eller hva?
 

Gleder du deg til Transport Fever og hva gleder du deg mest til?
 

#trainfever #transportfever #urbangames #spill #gamer #gaming #game

Barn og ungdom spiller opp sine og andres penger


Foto: Petter Høyer. Foredraget Spill er sunt på The Gathering 2016
 

Som foredragsholder gjennom en god del år har jeg lang erfaring i hvordan det står til i de tusen hjem rundt omkring i Norge. Jeg blir titt og ofte kontaktet av foreldre som er frustrerte over at dere barn og unge enten spiller for mye eller spiller voldelige spill eller rett og slett har brukt opp store summer på kjøp av spill eller kjøp i spill. Sistnevnte er noe jeg har hjulpet en del familier opp igjennom årene med og da spesielt til mobil og nettbrett.
 

Det finnes mange spill som er gratis, men som har kjøp med virkelige penger tilgjengelig. Det vil si du kan kjøpe ting og tang i spillet som enten gjør deg unik i utseende eller som sørger for at ting går kjappere. Faktisk har jeg hjulpet familier som hvor barn nede i seks års alderen har brukt flere tusener kroner på dette uten at foreldrene eller barna har tenkt noe over det. Til slutt har de funnet ut at det har blitt trukket beløp fra kontoen som de ikke kjenner til og når de har begynt å nøste opp i det så har de funnet ut at pengene har gått til spill som Hay Day, Smurf bare for å nevne et par. Alderen for å kjøpe i slike spill er 18 år, men med at foreldre gladelig åpner opp Visakortene sine og ikke sperrer for videre kjøp, så skjer det som ikke skal skje at kortet misbrukes uten at noen av partene er klare over det.
 

Dette har skjedd i årevis og likevel skjer det og ja, det vil fortsette å skje inntil foreldre blir klare over at det går an å begrense kjøpene. Her ligger det muligheter både for Apple og Android-produkter å hindre at dette skjer uten av man er klar over det.
 


Foto: Markus Sandnes under foredraget i Hitrahallen 
 

Jeg har i den senere tiden også blitt kontaktet av foreldre som har opplevd at stadig mer og mer kjøp av stilig ting i spill som f.eks. CS:GO og sist men ikke minst CS:GO Empire. Det mange foreldre ikke vet er at man også i disse spillene kan bruke virkelige penger på å kjøpe til seg unike pakker med skins og våpen. Foreldre har igjen vært utrolig gavmilde og åpnet sine Visakort uten å tenke på konsekvensene videre. For noen av barna har faktisk klart å utnytte dette og igjen brukt på tusener av kroner uten av foreldrene i starten har vært klar over dette. Man kan også kjøpe verdikort i butikken for så å kjøpe ting og tang i disse spillene og da blir det igjen langt sikrere. Spørsmålet mange igjen stiller seg, er det rett at barn og unge skal bruke opp pengene sine og kanskje litt over seg også på spill som dette. Er det spillselskapenes plikt å følge med f.eks. at unge under 18 år kjøper ting og tang eller er det foreldrene som må følge mer med på det som skjer? I Norge er det en lovgivning på at man skal være over 18 år for å være med på pengespill og på en måte blir jo dette også pengespill, for man får jo kjøpt ting og tang for virkelig penger i tillegg til at man kan gamble disse tingene i håp om å skaffe seg noe enda bedre.
 

Har du hørt om spillegalskap? Dessverre vet jeg om flere sjeler som nærmest har spilt bort både hus og hjem nettopp på grunn av gamling, spilling med penger. Dette er tragisk og veldig synd. Det jeg frykter om ikke dette blir tatt alvorlig er at enda flere vil oppleve dette og at man rett og slett blir spillavhengig og MÅ bruke penger på slike spill noe som igjen kan føre til at livet kan gå i grus. Kan pengebruken gjøre at barn og unge går enda lengre for å få tak i pengene? Kan det bli mer kriminalitet med avhengigheten til barn og unge som MÅ kjøpe og gamble bort penger i spill som f.eks. CS:GO Empire? Jeg bare spør jeg. Skal ærlig innrømme at jeg ikke liker utviklingen og føler at det er mer viktig at foreldre følger med i timen enn noen gang før.
 

Spesielt med tanke på at gamere blir stadig yngre og yngre som får lov til å spille spill som egentlig er beregnet på gamere over 18 år. Dette er litt skremmende og føler også at statlige organer må mer på banen for å hindre at dette skjer selv om det først og fremst er i de tusen hjem at det virkelig må tas på alvor. Gjennom foredraget Spill er sunt blir jeg mer og mer oppmerksom på at foreldre ikke har peiling på hva barn og unge driver med fremfor sine skjermer og nå som penger har blitt en mer viktig del av opplevelsen så er det desto viktigere for at foreldrene ikke slapper av. Opp til flere ganger i uken blir jeg kontaktet av foreldre som har mistet helt kontrollen på sine barn og hvor familien virkelig har kommet på kjøret nettopp på grunn av spilling og pengebruk gjennom spillingen. I foredragene mine vil jeg ta for meg enda mer farligheten med nettopp det å bli “spillavhengig med bruk av penger” og få foreldre og unge til å forstå hvor skummelt dette kan være. Her kan liv i verste fall bli ødelagt og det kan gå lang tid før det bygges opp til det normale. 
 

Foreldre; jeg anbefaler dere å vise interesse til gaming for deres barn og unge. Spør, grav og få svar og da ikke med piggene opp fra utgangspunktet. Vær heller interessert, vis at du støtter barn og unges lidenskap de har til spillingen og du gjerne vil være på deres lag. Da blir det også enklere å holde kontroll på det som skjer i tillegg til at du bygger opp tilliten slik at de kan dele ting med deg om noe skulle skje. Snakk med andre foreldre slik at dere holder en åpen dialog i hvordan det er rundt omkring. Like regler for alle er enklest å holde. Om det er spill de gjerne vil bruke penger, så lag regler som kan holdes om hvor mye, hvor ofte og hva det brukes penger på i de ulike spillene. Da får du en føling på om dette går over stokk og stein. Hjelp hverandre til å danne grunnlaget for en sunne gamingopplevelser og hvor familiens harmoni ikke settes på spill. 
 

Vil dere vite mer om dette så ta kontakt med meg og kanskje også bestille foredraget Spill er sunt, så skal det bli orden for alle parter. 
 

Spill er sunt
Rishaugen Østre 1
7760 Snåsa
Norge

ATT: Bernt Erik Sandnes (+47 45 42 70 82)
 

Skap gode spillopplevelser for deg og for familien din med Spill er sunt!
 

#spillersunt #pengebrukispill #foredrag #spill #gamer #gaming #game

Søren meg på tide. Endelig gampelay fra Civilization VI


 

Det er nok mange som har ventet på dette her og endelig kan Firaxis Games presentere en gameplay-video fra spillet som lanseres til PC den 21. oktober. I dette spillet er det Theodore Roosevelt som har fått æren å lede amerikanerne og tidligere har det vært enten Abraham Lincoln eller George Washington. Som vanlig blir det masse diplomati som må gjennomføres og om ikke det nytter, ja så får man gå til krig. 
 

Her er den aller første gampelayvideoen og det er bare å lene seg godt tilbake å nyte det som presenteres. 
 

Gleder du deg til Civilization VI og hva gleder du deg mest til? 
 

#civilization6 #firaxisgames #2kgames #spill #gamer #gaming #game

Noe som virkelig får spillhjertet til å pumpe

Er det en spillserie som virkelig betyr noe for meg så er det definitivt Battlefield. Det hele startet med Battlefield 1942 og siden den gang har jeg vært som slave til denne populære serien. Okei, jeg var ikke så aktiv i onlinespillingen i Battlefield 1942, men da Battlefield 2 ble lansert så fikk pipen en annen låt. Det spillet er faktisk mitt første onlinespill som jeg ble med i og det sammen med klanen min Trønderbataljonen.
 

Men når det snakkes om Battlefield 1942 så kimer selvsagt også retroklokkene hos meg. Battlerfield 1942 var revolusjonerende da det ble lansert og et spill som fort samlet til seg en stor fanskare. Mange av mine venner som jeg spiller sammen med i dag startet også med Battlefield 1942 og som da hamret seg brutalt inn i spillhjertene. Nå ser vi tilbake på Battlefield 1942 med gode minner og hver gang vi ser noe på nettet som omhandler spillet så kvekker vi til. 
 

Alle Battlefield-fans har garantert fått med seg at Battlefield 1 er på tur og som vil bli lansert den 21. oktober til konsoll og PC. Annonseringstraileren til spillet var noe av det beste jeg har sett og satt med ståpels stort sett gjennom hele traileren. Jeg gleder meg så sykt til Battlefield 1 at jeg knapt kan få utdypt det. 
 

Her er et klipp som igjen fikk ståpelsen til å reise seg fra lilletåa og helt opp til hodet. Snakk om herlig lagd. 
 

Hva synes du? Stilig ja?
 

#battlefield1942 #battlefieldone #battlefield1 #dice #ea #electronicarts #spill #gamer #gaming #game

En åpenbaring for en tett gamer…

For noen dager siden ble jeg syk og svak og dårlig bak, nei da…ikke sistnevnte, men syk og fikk kraftig halsvondt og forkjølelse. Stemmen har så og si vært borte siden onsdagen og gameren blir nok ikke så lydhør denne fredagen heller. Det vil si, jeg høres ut som jeg nettopp har kommet i puberteten eller er straks på tur i grava som en meget gammel mann. Det vil si at det blir stille fra den kanten en liten stund til…
 

Men når det er skrevet, så opplevde jeg en aldri så liten åpenbaring her i går kveld. Tett som rakkern og slet med å spise så sa dama mi at jeg måtte prøve Otrivin. Har aldri prøvd Otrivin før i mitt lange, lange liv. For å si det slik, jeg skjønner hvorfor mange klynger seg til Otrivin når de er forkjølet. Gud så åpent det ble. Kunne jo faktisk puste med nesen. Det har jeg aldri opplevd før når jeg har vært forkjølet. Gjett hvem som kommer til å bruke Otrivin litt inn i mellom og ja, jeg vet om at man kan bli avhengig, så jeg skal nok passe meg for den biten.
 

Med Otrivin ble gamingtilværelsen en god del bedre og nå kan jeg puste mye lettere mens jeg gamer. Herlig! 
 

Bruker du Otrivin når du er forkjølet?
 

Otrivin – reddende engel for en tett gamer…
 

#syk #forkjølet #vondhals #sykgamer #spill #otrivin #gamer #gaming #game