For en tid…

Det er mye som skjer for tiden. Ufattelig mange spill som lanseres, mye som skjer i rundt meg og jeg har slitt med PC-en i det siste. Av spill så har Batman: Arkham City, Might & Magic: Heroees VI, Forza Motorsport 4, Pro Evolution Soccer 2012 og Battlefield 3.

Mange av disse spillene har allerede solgt i millionvis og sørget for at spillutviklere sågar som spilldistributører har hatt et stort smil om munnen den siste tiden.

For min del har jeg dessverre vært litt offline i det siste grunnet en kranglete PC. Endelig er jeg online selv om det er en lånePC jeg har. Håper jeg etter hvert får tak i de siste delene som skal til for å få fikset den.

Ellers opplever vi en veldig mild høst med temperaturer over 15 grader en rekke steder i disse dager. På denne tiden i fjor hadde vi snø og den 6. november i fjor kom vinteren for fullt i alle fall her på Snåsa. Dette skjer ikke i år. Vi kan faktisk måtte vente til midten av november før det hele tatt dukker opp noe snø for de fleste av oss og det er seint i forhold til det som har vært tilfelle de senere årene.

Hvilke spill har du kjøpt i det siste? Venter du på snøen? Har det skjedd noe spesielt for deg i den siste tiden?

Her er et bilde jeg tok i fjor 8. desember!

I morgen skjer det!

Tenk det! Nå er ventetiden over og i morgen lanseres Battlefield 3. Jeg er i syvende himmel og gleder meg som et lite barn som venter på julenissen. Spillet ar blitt veldig godt mottatt og fått veldig gode karakterer av verdens spillpresse. Selv har jeg visst at spillet ville bli verdsatt og nå er det altså snart min tur til å kunne spille dette heftige krigsspillet.Battlefield 3
er et av de store spillene i høst og som har fått veldig mye oppmerksomhet på grunn av dødsfet grafikk, herlig lyd og en unik detaljgrad man ikke har sett maken til i spill. DICE sin nye grafikkmotor (Frostbite 2.0) til spillet sørger for at man virkelig sitter med et stort smil om munnen og kan nærmest ikke tro det man ser og opplever.Om
du ikke har gjort, kan du lese Gamereactors anmeldelse av spillet HER!

Nedenfor ser du introen til spillet som altså er på gata i morgen 27. oktober her i Norge.

Er dette et spill som du ville ha spilt eller er det andre spill som heller frister?

Hvor du enn går…!

…og jeg følger etter! En låt som for tiden står på er The Calling med “Wherever you will go”. Låten er nydelig og The Calling gjør en meget god opptreden. Herlig refreng som fester seg godt til hjernebarken og sender meg til min drømmeverden.

Herlig å kunne høre på musikk mens jeg sitter og tar backup av ting og tang på PC-en, noe jeg gjør annenhver uke.

Hva synes du om låta? Hvilken musikk hører du på for tiden?

 

Dette skulle jeg IKKE ha gjort!

“Den som sover synder ikke” er det et ordtak som heter, men hva gjør den som ikke sover mon tro? I dag har jeg jobbet på spreng med finske kunder. Det har blitt mye engelsk og mange telefoner for å overbevise de meget skeptiske finnene på at Gamereactor er et genialt sted for de å annonsere i. Selvsagt slikt tar på og etter at jeg hadde ryddet opp rundt omkring i huset og min bror var dratt, fant jeg ut at jeg fortjente en bitte liten powernap som bruker å gjøre godt. For man kommer fort til hektene med en liten povernap noe jeg også trenger på grunn av mer jobb til kvelden..

Mens jeg lå å sov min uskyldige powernap, fant datteren min og dama mi ut at de skulle drive gjøn med meg. For jeg sov tydligvis ganske tungt og det førte til at de to fikk gjøre litt som de ville. Da jeg våknet kjente jeg at det luktet litt spesielt og da oppdaget jeg at dama mi hadde smurt på tykt lag med turkis negellakk på neglene. Så nå går jeg rundt som en annen feminin tosk med turkise negler og tenker meg med selv at dette skulle jeg ikke ha gjort…

Har du opplevd at noen har gjort noe med deg mens du har sovet? Eller opplevd at noen andre har fått merket at de har sovet tungt?

En kvinne har en elsker!

En kvinne har en elsker på dagtid mens hennes mann er på arbeid. En dag kommer hennes 9-årige sønn uventet tidlig hjem, sa hun tar sønnen og skubber ham inn i skapet. Idet samme kommer ogsa hennes mann hjem, så hun skubber også elskeren inn i skapet.

Mens de står der bryter gutten stillheten og hvisker: ?Mørkt her inne?
… Mannen hvisker: “Ja, det er det”
Gutten: “Jeg har en fotball”
Mannen: “Det var da fint”
Gutten: “Vil du kjøpe den?”
Mannen: “Nei, takk”
Gutten: “Min far står utenfor”
Mannen: “OK, hvor meget?”
Gutten: “500 kr.”
 
2 uker etter skjer det samme. Igjen star elskeren og gutten i skapet.

Gutten starter igjen og hvisker: “Mørkt her inne”
Mannen hviskende: “Ja, det er det”
Gutten: “Jeg har et par keeperhansker”
Mannen husker siste gang og spør: “Hvor meget?”
Gutten: “1.000 kr.”
Mannen irritert: “OK”
 
Et par dager senere kaller faren pa gutten: “Hent fotballen sønn, la oss gå ut og sparke litt på mål”. Gutten må skyldbetynget innrømme at han dessverre har solgt bade fotball og hansker.

Faren er sjokkert og spør: “hvor meget solgte du det for?”
Gutten: “1500 kr.”
Faren: “1500 kr!”
Å kreve så mye er jo å snyte sine venner!! Jeg får heller ta deg med i kirken så du kan bekjenne dine synder. Faren sleper ham med i kirken, og skubber ham inn i skrifteboksen og lukker døren.

Etter ett minutts total stillhet hoster presten lett. Gutten er overveldet av dårlig samvittighet og vet ikke riktig hvordan han skal starte, men så sier han hviskende: “Mørkt her inne”
 
Presten: “NÅ BEGYNNER DU FAEN TA MEG IKKE MED DET DER IGJEN!!!”

EU vil bruke pengene våre til å redde kriselandene!

Jepp, tro det eller ei. EU ønsker at vi skal bruke våre sårt sparte oljepenger på å redde de gjeldstyngende landene som Hellas, Italia og Spania mot å kollapse. For selv om vi ikke er skyld i dette, så er det klart at vi er med på å opprettholde økonomien i Europa slik at vi i Norge også kan leve godt i årene som kommer. Dette mener i alle fall flere og flere i EU. Norge er et rikt land og bare oljefondet selv er like stort som det krisefondet EU planlegger å skal redde landene.

Selv synes jeg dette er forkastelig å tro at lille Norge med sine penger skal koste på dumskapen til de Europeiske lederne med å kaste inn penger i land som er på randen av konkurs. For uansett hvor mye penger som kastes inn, vil disse slukes og pengene være borte uten å få noen form for avkastning. Det er landene selv som må inn med spareknivene og sørge for å få stabilietet i økonomien og ikke vi nordmenn.  

Hva mener du, skal Norge være med på dette å redde Europas økonomi? Tror du det vil hjelpe Norge og EU slik at en ny finanskrise kan redde verden? Er det noe Norge i det hele tatt kan bidra med for å avverge at landene i Europa går konkurs?

Flere og flere snuser!

Faktisk sier statistikken at flere faktisk snuser enn røyker. Hele en av tre unge snuser faktisk og det er søren meg mange spør du meg. Det er Statens institutt for rusmiddelforskning (SIRUS) som har kartlagt hvordan vanene til de unge er i dag og kommet frem til dette oppsiktsvekkende resultatet. Tallene strekker seg 18 og frem til 30 år. Hele 31 prosent sier at de snuser regelmessig, og 15 prosent gjør det daglig. Tilsvarende tall for røyking er henholdsvis 25 og 12 prosent. Det vil si at det faktisk blir mindre og mindre kuult å røyke sammenlignet med det å snuse. Er dette en trend du også merker.

Et annet oppsiktsvekkende resultat er at en av ti faktisk har prøvd rusmidlet cannabis og dette tallet er dessverre på tur opp.

Selv kan jeg med hånden på hjertet si at jeg aldri i hele mitt liv har verken røyket eller snuset. Rettere sagt, jeg var passiv røyker i min barndom og det tror jeg har sørget for at jeg selv har klart å holde meg unna. Som prinsipp har jeg satt meg at jeg aldri skal prøve heller.

Hva mener du om resultatene, er det slik du også hadde forventet tallene eller ble du nå litt overrasket. Snuser eller røyker du?Kjedelig freda’?

I går var det freda’ og som Tinereklamen sier – “Du får vente til freda'” Artig at man forbinder det med sex, men kanskje ikke så rart med Norwegia-reklamen som gikk på TV-en for noen år siden. Dette har ført til at mange har brukt denne frasen om man google den.

Jeg kom over et artig bilde på nettet og lo godt. Kan vel trygt si at det jenta ikke var i noen “fredasmood” ja. Hva synes du om reklamen som du kan se nedenfor og synes du at produsentene må få lov til å være så grove selv om reklamen ble sendt i beste sendetid hvor både barn m.fl. kunne se den?

Five days to go and still counting…

Jepp, kun fem dager igjen og nedtellingen fortsetter. For den 27. oktober skjer det nemlig noe stort som jeg har ventet utrolig lenge på. Faktisk helt siden i fjor høst da det ble offisielt. Nå er det altså ikke mange dagene igjen og jeg sitter nærmest og rister av bare spenning. Jeg har lest, sett og skrevet side opp og side ned. Dette skal bli så herlig og tipper jeg kommer til å bli hekta fra første sekund.

Spillet jeg snakker om er selvsagt Battlefield 3. Selv om det den siste tiden har vært litt turbulens rundt spillet, så hindrer det ikke meg i å glede meg til å spille. I dag har jeg lagt opp introen fra Battlefield 3 og som en kontorsoldat jeg er, så ser dette ufattelig fett ut.

Er det noe du går og venter på og hvor du har startet nedtelling til?

Du og jeg lever på kanten av stupet!

Det finnes mye man kan bekymre seg over her i verden og dessverre er det enkelte ting som jeg føler meg mer truet over enn hva jeg kanskje burde. Vi bor i en “forholdsvis” teknologisk verden og vet veldig mye om det som skjer her på jorden og ut i universet. i 1883 visste ikke folk så veldig mye og bra var vel det. For etter å ha lest en artikkel på Storm, så tror jeg vi skal være glade for at du og jeg lever. Årsaken var en gigantisk komet som delte seg og som i følge forskerne passerte kun 8000km unna jorden. Til sammenligning ligger månen 560 000km bort fra jorden og da kan man fort skjønne at kometen var faretruende nær.

Den gigantiske kometen hadde delt seg i mange små deler og var omslukt av tåke, biter og for så å gli så vidt forbi jorden med en hårsbredd i astonomisk målestokk. I følge forskerne delte kometen seg opp i rundt 3275 biter hvor bitene var på mellom 50 til 800 meter i størrelse. Kometens samlede vekt var på nesten en milliard tonn. Hadde kun et par av bitene truffet jorden, kunne de i verste fall ha utryddet alt liv på kloden vår.


Tenk om en koloss av en komet hadde vært så stor, da ville det blitt lite igjen av kloden vår…

Det sier litt over hvor forsvarsløse menneskeheten er om noe lignende skulle skje igjen. Heldigvis vet våre atronomer mye om objekter som svirrer rundt oss og i solssystemet vårt, men man skal søren meg ikke føle seg for trygg. Derfor kan man i grunnen si at menneskeheten på en måte lever på kanten av stupet og må være glad for de dagene vi får på vår dyrebare klode.

HER finner du mer om denne artikkelen som faktisk skremmer meg litt over hvor små vi er i et så stort univers! 

Tror du at menneskeheten en gang i tiden må stå over valg slik de gjorde i filmen Armageddon? Hva tror du er menneskehetens største fiende?

Et filmklipp fra katastrofefilmen Armageddon