Dette skulle jeg IKKE ha gjort!

“Den som sover synder ikke” er det et ordtak som heter, men hva gjør den som ikke sover mon tro? I dag har jeg jobbet på spreng med finske kunder. Det har blitt mye engelsk og mange telefoner for å overbevise de meget skeptiske finnene på at Gamereactor er et genialt sted for de å annonsere i. Selvsagt slikt tar på og etter at jeg hadde ryddet opp rundt omkring i huset og min bror var dratt, fant jeg ut at jeg fortjente en bitte liten powernap som bruker å gjøre godt. For man kommer fort til hektene med en liten povernap noe jeg også trenger på grunn av mer jobb til kvelden..

Mens jeg lå å sov min uskyldige powernap, fant datteren min og dama mi ut at de skulle drive gjøn med meg. For jeg sov tydligvis ganske tungt og det førte til at de to fikk gjøre litt som de ville. Da jeg våknet kjente jeg at det luktet litt spesielt og da oppdaget jeg at dama mi hadde smurt på tykt lag med turkis negellakk på neglene. Så nå går jeg rundt som en annen feminin tosk med turkise negler og tenker meg med selv at dette skulle jeg ikke ha gjort…

Har du opplevd at noen har gjort noe med deg mens du har sovet? Eller opplevd at noen andre har fått merket at de har sovet tungt?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg