Dette skulle jeg IKKE ha gjort!

“Den som sover synder ikke” er det et ordtak som heter, men hva gjør den som ikke sover mon tro? I dag har jeg jobbet på spreng med finske kunder. Det har blitt mye engelsk og mange telefoner for å overbevise de meget skeptiske finnene på at Gamereactor er et genialt sted for de å annonsere i. Selvsagt slikt tar på og etter at jeg hadde ryddet opp rundt omkring i huset og min bror var dratt, fant jeg ut at jeg fortjente en bitte liten powernap som bruker å gjøre godt. For man kommer fort til hektene med en liten povernap noe jeg også trenger på grunn av mer jobb til kvelden..

Mens jeg lå å sov min uskyldige powernap, fant datteren min og dama mi ut at de skulle drive gjøn med meg. For jeg sov tydligvis ganske tungt og det førte til at de to fikk gjøre litt som de ville. Da jeg våknet kjente jeg at det luktet litt spesielt og da oppdaget jeg at dama mi hadde smurt på tykt lag med turkis negellakk på neglene. Så nå går jeg rundt som en annen feminin tosk med turkise negler og tenker meg med selv at dette skulle jeg ikke ha gjort…

Har du opplevd at noen har gjort noe med deg mens du har sovet? Eller opplevd at noen andre har fått merket at de har sovet tungt?

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

4 thoughts on “Dette skulle jeg IKKE ha gjort!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top