Familiens julespill…


 

Både før og i julen er fylt opp av masse tradisjoner for mange av oss. Dette er tradisjoner som vi enten har vokst opp med og som har levd i generasjoner eller så er det tradisjoner som vi selv har startet opp. Som familiefar prøver jeg å holde tradisjonene ved like slik at mine barn kanskje tar etter dem. Tradisjoner er noe som jeg selv liker godt og prøver å følge så godt jeg kan.
 

For en god del år siden fikk jeg en link av en venn. Dette skjedde da jeg jeg enda jobbet i Gamereactor og han sendte meg en link til et julespill som virkelig har satt sine spor hos meg og min familie. Spillet heter Winterbells og hvor vi skal få en kanin til å hoppe oppover på bjeller som faller ned. Inn i mellom dukker det opp fugler som gir dobbel poengscore for nye bjeller man hopper på. Musikken, stemningen er helt syk bra og gir meg masse julestemning. Spesielt med at det vært med hvert eneste år og har blitt en tradisjon å spille det.
 

Nå spiller både jeg og barna spillet, men skal innrømme at jeg sliter skikkelig med å slå poengscoren til min eldste datter. Hun er søren meg en mester på dette spillet, men det som er mest moro er at mine to yngre barn også har blitt bitt av julespillet og nå konkurrerer vi alle i spillet og koselig er det. Så mitt julespill er så definitivt Winterbells og er spill jeg vil anbefale dere andre å ta inn til dere og spille. Det er et koselig spill og som man blir litt hekta på også.
 

Føler du at du vil gi det en sjanse, så finner dere spillet her -> Winterbells.
 

Med det vil jeg ønske alle sammen fortsatt en riktig god og fredfull jul! Kos dere godt alle sammen!
 

Hvilke tradisjoner har du og som du tviholder på? Har du noen julespilltradisjoner?
 

 
 

#winterbells #juletradisjon #jul #spill #gamer #gaming #games #game #familiespill

Heldig som f…


 

…eller var jeg det. Søren meg ikke sikker selv, men i alle fall…jeg fikk rett med tanke på at vi på julaften skulle ha snø. På lillejulaften kom julesnøen her på Snåsa og det lavet ned. Store snøfiller fylte luften og gjorde bakken fin og hvit. For et par uker tilbake fikk jeg spørsmål fra Snåsningen om hvordan været ville bli på julaften og da spådde jeg snø for jeg så tendensen i været ville sørge for det. Desember har vært ufattelig variert med snø, regn og et jojovær jeg ikke har opplevd maken til på flere år. Værgudene har jommen meg ikke klart å bestemme seg. 
 

Så nå sitter jeg her og tenker på at jeg kan våge meg på Coop Prix på tirsdagen. For jeg fikk rett i spådommen om snø på julaften og ja, skal innrømme at den satt langt inne og har aldri vært så usikker på spådommen om været som i år. Julen ellers vil være preget av veldig ustabilitet og vi må regne med at den fine julesnøen vi har fått kommer til å forsvinne. For utover romjulen vil det bli en god del regn, men også små perioder med snø. Dessverre blir det mer regn enn snø slik at snøen vil forsvinne. Snø blir det ikke skikkelig av før på nyåret her på Snåsa.
 

Januar ser heldigvis litt mer stabil ut med mer vinterlige temperaturer og selvsagt også mer påfyll av snø, men vi skal også huske på at det er så lite som skal til for at vi på nytt vil få inn ustabil luft fra vest og da er det på’n igjen med mildt drittvær. Klarer bare jetstrømmen å holde seg sør for oss så er vi sikret med stabile vinterlige temperaturer og det er nettopp det jeg nå ser tendensen til at vil skje. 
 

Nyttårsaften kommer til å bli en fuktig opplevelse på mange måte, men også værmessig. Det kommer til å være lite eller ingen snø og en god del nedbør. Så om du skal feire med kraftige rakettbatterier så vær forsiktig slik at disse står fjellstøtt før du tenner på. Lite snø gjør at det blir litt verre å sette dem bedre fast på bakken. 
 

Med det vil jeg som værspåmann ønske dere alle fortsatt en riktig god jul. Kos dere godt alle sammen og nyt det julen har å by på. 
 

#værogvind #været #værspåmann #vær #jul #snø #spådom 
 

Kom deg bort skjitens høytrykk!


 

er det søren meg ikke mange dagene til julen ringes inn. For å si det slik, så ser det veldig begredelig ut for de av dere som gjerne vil ha julesnø. Akkurat nå tvinges julesnøen bort ved at et stabilt høytrykk har befestet seg i Mellom-Europa og som blir liggende der å surre i en del dager. Det vil igjen si at lavtrykk på lavtrykk blir presset nordover og dessverre inn i mot vårt land. Dette vil igjen si at tiden frem mot jul og høyst sannsynligvis romjulen blir preget av veldig variert vær med snø, litt regn og kortere perioder med oppholdsvær. En romjul preget at mye vær.  
 

Vestavindsbeltet/jetstrømmen er veldig sterkt for tiden selv om vi vil oppleve en del vinder fra sør og sørøst så er vindene særs milde for årstiden og som vil sørge for at temperaturen vil veksle mellom et par plussgrader til like under null. Dette betyr dessverre at julesnøen som mange håper på holder seg borte og hvor nissen helst bør montere på jul på sin slede om han skal lande på bakken. For det blir mye barmark for de fleste av oss og du må enten et stykke inn i landet eller opp i fjellet før du får oppleve snøen. Når det gjelder for Snåsa så er det sjanser for snø både til jul og i romjulen, men også her blir det veldig variert og til tider også mildt slik at nedbøren som kommer vil være rimelig fuktig. 

Jetstrømmen = En strøm som skiller mellom kald polarluft og varm tropisk luft. Denne sterke strømmen med luft svirrer over hodene våre og krummer seg godt over den nordlige halvkule. I perioder kan jetstrømmen “stoppe” litt opp og da kan det være f.eks. på grunn av alfahøytrykk og da vil blant annet ikke vestavindsbeltet som kommer innover landet vårt være like sterk. Slikt høytrykk opplevde vi blant annet i slutten av september, begynnelsen av oktober med godt tørt vær. 
 

Med dette må jeg også innse at spådommen om en hvit jul sitter langt inne med tanke på den jeg hadde i lokalavisen Snåsningen, men ting kan fortsatt skje selv om vi nærmer oss julaften med stormskritt nå. For slik det lenge så ut ville vestavindsbeltet holde en nordligere kurve på sin bane og IKKE ha dypdykk nedover Atlanteren og Europa. Det er så inn i granhampan lite som skal til for at temperaturene vipper fra pluss til minus og forskjellen mellom snø eller regn er små.   
 

spørsmålet mitt er om høytrykket Mellom-Europa klarer å holde seg til nyttårsaften og om det også da blir grønt for de fleste av oss i dette landet. Om det skjer så vil nok en unikt værfenomen i mine føringer skje, i alle fall her på Snåsa. For sjelden har jeg opplevd at både julaften og nyttårsaften har vært grønn på samme år. Men slik det ser ut nå så klarer ikke høytrykket å holde stand. Forsvinner det vil kurven på jetstrømmen krumme mer over til vest og nordvest mot nyttårshelgen og skjer det så blir det hvitt. Vi får håpe at dette holder stand nå da.  
 

Været har gjennom dette året spilt mangt et puss og jeg kan ikke huske et så merkelig år som dette værmessig. For meg har det blitt veldig vanskelig å følge mine føringer og spå været ut i fra de. Derfor har jeg også prøvd å holde stilt om dette, men jeg klarer liksom ikke å holde tett og i år har jeg virkelig slitt med å treffe. godt…dessverre.
 

Hvordan været for januar blir så ser det ut til å bli veeeldig variert da også og med snø, regn og oppholdsvær i perioder. Stabilt fint vintervær blir det i alle fall ikke med det første. Skal man ut på ski så må man lengre inn i landet eller opp i fjellet for å kunne oppleve denne aktiviteten.
 

Hvordan har været hos deg vært i desember og tror du det blir hvit jul der du bor?
 

   
Her viser jetstrømmen høytrykk i Mellom-Europa og hvor vi får mild og fuktig luft fra sørvest på julaften. Østlandet får tørt mildt vær mens fra Vestlandet og nordover blir det pålandsvind og nedbør som regn og regnbyger. Du må nok godt opp i Nord-Norge eller langt inn i landet og godt opp i fjellet før du vil oppleve nedbør i hvit form.
 

#værogvind #været #jul #julevær 

Supertrailere inntar den mest intelligente bilbanen ever


 

Som dere vet så har jeg sammen med mine barn kost meg med den nye og meget unike bilbanen Anki Overdrive. For en liten stund siden publiserte jeg en omtale av Anki Overdrive og var selvsagt full av lovord om denne fete teknologiske bilbanen. En helt ny måte å kjøre bilbane på og hvor kunstig intelligens spiller en stor rolle. Det beste, den blir bare bedre og bedre etter hvor bra du kjører.
 

Okei, nok om det. Nå kommer de bak Anki Overdrive med en stor nyhet og som faktisk pr. i dag fås kjøpt rundt omkring der hvor Anki Overdrive selges. Supertrailere er klare til dyst. De du kan velge i mellom er FREEWHEEL og X52. Disse har selvsagt unike egenskaper hver for seg og som garantert kommer til å skape mye spenning på banen. Gjennom en egen app på mobilen eller nettbrettet kan du gi bilene dine ordre om å utsette motstanderne for farer og sørge for at du får overtaket. Oppgraderinger til bilene finnes det massevis av og som igjen gjør det hele til både underholdende og spennende opplevelse for deg alene eller om du spiller sammen med dine venner. 
 

De nye kamptrailerne gjør opplevelsen i Anki Overdrive enda større med slående karosserier som er nesten tre ganger så store som superbilenes. I tillegg til størrelsen er også supertrailerne utstyrt med kraftige nye våpen og heseblesende nye spillmoduser som gir en optimal test av ferdigheter. Her er det størrelse og styrke mot fart og smidighet som gjelder. 
 

FREEWHEEL og X52 er utviklet av den kritikerroste Hollywood-bildesigneren Harald Belker, hvis vågale visuelle stil og futuristiske kjøretøyer er blitt sett i populære filmer som Minority Report, TRON: Legacy 2010 og Total Recall 2012. Hver supertrailer har nye våpen, slik som X52s «Pulse Ram», som kan blåse motstandere av banen, og FREEWHEELs «Gravity Trap», som deaktiverer motstandernes superbiler slik at spilleren mister kontrollen. Kjøretøyene er utviklet for å gjøre spillingen mer robust og rettferdig, slik at spillerne virkelig får satt ferdighetene sine på prøve. 
 

I tillegg til å kjøre supertrailere i Anki Overdrives åpne spillmoduser kan du prøve deg på de nye kampbilenes egne eksklusive spillmodus, som heter TAKEOVER. I TAKEOVER starter spillerne hver kamp i sin utvalgte superbil. Den som klarer å trenge gjennom forsvarsverkene til en supertrailer, tar kontroll over denne og kan så gyve løs på motstanderne til han eller hun blir deaktivert av en annen spiller, som da overtar kontrollen over supertraileren. 
 

Det unike med Anki Overdrive er at bilbanen har en teknologi som er så avansert at det føles som fremtiden. Det er verdens mest avanserte racingsystem. Bruk mobilen eller nettbrettet til å kjøre superbilene, som er drevet av kraftig kunstig intelligens og utstyrt med dødbringende strategier. Uansett hvilken bane du bygger, så vil bilene lære seg den. Uansett hvor du kjører, så tar de opp jakten. Desto bedre du spiller, jo bedre blir de. Enten du kjemper mot motstandere med kunstig intelligens eller venner, så har du uendelig med taktiske muligheter. Og med stadige oppdateringer av programvaren har spillingen alltid noe nytt å by på. Tilpass våpen. Bytt ut biler. Bygg nye baner. Det er enkelt å komme i gang med spillet, men nesten umulig å legge det fra seg. Innen september hadde spillerne spilt i 3,4 millioner timer, kjørt over 3,7 millioner kilometer og bygget nesten 60 000 ulike baner i spillet.
 

her kommer altså et nytt gavetips til unge håpefulle og som garantert kommer til å sørge for en underholdende opplevelse på mange måter og som garantert kommer til å gi mye for alle som er med og kjører Anki Overdrive. Jeg er i alle fall mektig imponert over hvordan Anki Overdrive funker og hvor jeg har hatt det kjempemoro med mine barn og sist men ikke minst deres venner som gjerne også ville ha blitt med på moroa. Anki Overdrive er et perfekt julegavetips for barn og unge. 
 

brJcIDVhsqc

#ankioverdrive #anki #bilbane #spill #gamer #gaming #games #game 

Julekos på Grong Ungdomssklubb


 

lørdag (17. desember) er jeg å finne på Elkjøp Stormarked Steinkjer hvor jeg skal arrangere et spillevent og hvor målet er å ha det moro, kjøre konkurranser og dele ut premier. Men jeg gir meg ikke der, for på mandag 19. desember har jeg tenkt å ta turen til Grong og ungdomsklubben slik at de der også får oppleve litt julekos med spennende konkurranser samt selvsagt kunne vinne fete premier. 
 

Er det noe jeg liker så er det å arrangere ting og tang for barn, ungdommer og sist men ikke minst voksne. Gjennom mange år har jeg gjort nettopp det og et av de arrangementene jeg er mest stolt av er Steinkjermartnan 2010 hvor jeg klarte å få oppover Ill Tempo Gigante fra Flåklypafilmen med Remo Caprino i spissen. Det var et herlig opplegg med mange skuelystne og i tillegg hadde jeg skaffet draktene til jungeltrollet Hugo, den søte kaninen Josefine fra barnespillserien og sist men ikke minst Mario fra Super Mario-spillene. Skal heller ikke glemme BondeLAN som også har en spesiell plass i mitt hjerte og som jeg i mange, mange år har vært delaktig i. Herlig å arrangere…
 

Nok om det. Nå er det arrangementetungdomsklubben i Grong som er i fokus og på mandag 19. desember fra kl. 18:00 til 21:00 kjører jeg og Trond Martin i gang julekos for de som kommer. Der vil det bli forskjellige aktiviteter, mulighet for å vinne flotte og eksklusive premier og sist men ikke minst at man har det koselig sammen. Alle de som kommer vil også automatisk bli med i trekningen av en superfet premie fra blant annet HyperX m.m.. Derfor har jeg ett godt råd, møt opp og bli med på noe koselig, underholdende og spennende.
 

Mandag 19. desember på Grong Ungdomsklubb skjer det altså og hvor vi lager julekos for alle som kommer. 
 

Velkommen skal du være hilsen meg og Trond Martin!
 

Nedenfor ser du noen av premiene du blant annet kan vinne hvor HyperXTwentieth Century Fox – filmen Assassin’s Creed som har premiere 6. januar og Sony Playstation med spillet The Last Guardian er sponsorer. 


 

Krise for Crysis-utvikleren Crytek. Kroken på døra?


 

Å være spillutvikler og i tillegg har et stort selskap er ikke like enkelt i dag. Dette har den kjente spillutvikleren Crytek opplevd. De startet i det “små” med deres meget så populære Far Cry som ble lansert til PC 2004. Spillet var langt forut sin tid og sørget for at FPS-spillene fikk en helt ny standard å rette seg etter. Far Cry var spillet som virkelig gjorde Crytek kjent over natten. 
 

kom Crysis og som også tok spillerne med storm. Spillet var enormt og introduserte oss for nye spillmekaniker og som igjen var forut sin tid på mange måter, men fra de to første spillene og frem til i dag har det hele tiden gått en vei og dessverre nedover med Crytek. Selv om både Crysis 2 og Crysis 3 solgte rimelig bra så gikk det likevel den gale veien. 
 

Etter Crysis 3 bestemte Crytek på at de skulle satse på “free to play” og kjørte på fullt med Warface og som faktisk har en brukbar tilhengerskare som spiller det. Så kom et spill som kanskje ble en aldri så liten spiker i kisten til Crytek, nemlig Ryse: Son of Rome som slettes ikke solgte så mye som utvikleren hadde håpet på. Gjennom disse årene har Crytek bygd opp avdelinger i flere land rundt omkring i Europa og Asia.


Fra spillet Ryse: Son of Rome
 

Dessverre kommer det nå i disse tider frem at utvikleren ikke har klart å betale ut lønninger til sine ansatte på flere måneder og at de sliter big time med å holde hodet over vannet som utvikler. I tillegg har ikke salget av deres VR-spillene Robinson: The Journey og The Climb slått helt til, men ikke å forvente noe annet når skikkelig VR-system koster fra ca. 5000,- og oppover. Så blir det kostbare investeringer for gamere rundt omkring.
 

Det unike med Crytek er at selskapet alltid har vært fremtidsrettet og tenkt fremover både med sine grafikkmotorer, spill med mer. Spillutvikleren har på mange måter vært en spydspiss og har åpnet opp øynene for mange når det kommer til spillutviklingen. Det som nå skjer er litt synd, men også et bevis at man må være forsiktig med å utvide selskap for mye. Å lage superpopulære AAA-spill hele tiden er vanskelig og det er lett at store prosjekter slår feil og ikke gir den innkomsten som forventes.
 


Fra spillet Warface

håper jeg på er at Crytek kan reise seg litt opp av støvet og satse mer på det de kan, nemlig Crysis-serien deres som i mine øyne er veldig bra. De har mer enn nok ekspertise til å lage gode spill med fet grafikk, gode historier og sist men ikke minst som fenger oss gamere. Derfor håper jeg nå at Crytek satser på et nytt Crysis-spill og tar steget litt bort fra VR, free to play-spill og andre “skumle” prosjekter slik at de sakte men sikkert kan bygge seg opp igjen.
 

Hva er ditt forhold til Crytek og er det spill du har hatt som favoritter opp igjennom årene?
 

SPEL1_6tzPY
 

#crytek #crysis #farcry #theclimb #rysesonofrome #gamer #gaming #game #games #spill

Ny patch, nytt kart + masse annet snacks til Battlefield 1


 

Er du en av de som bruker mye av fritiden din på å spille Battlefield 1. Da har vi i dag noen riktig så gode nyheter og spesielt om du i tillegg har anskaffet det premiumtilgang. For i dag slippes nemlig DICE en ny patch til deres meget så suksessrike krigsspill. I denne patchen finnes ikke bare forbedringer, men også et helt nytt kart kalt Giant’s Shadow. Dette kartet er gratis og ikke en del av premiumtilgangen, men om du vil spille kartet nå i dag må du ha premium. For de andre som ikke har det må vente en ukes tid før de kan gå til krig i Giant’s Shadow. Kartets historie er forøvrig denne “I The Battle of Selle i 1918 brøt engelskmennene gjennom Hindenburg-linjen og banen vei til en strategisk jernbanestasjon. Kampene finner sted langs elvebredden og Cetau-Wassigny”.
 

DICE er i disse tider i det gavmilde hjørnet og koster på et et nytt våpen til support klassen noe som passer meg utmerket. For den våpengrenen jeg spiller mest for tiden er uten tvil support klassen. En annen viktig forbedring og som har vært savnet i spillet er Spectator mode. Denne muligheten gjør spillet enda mer epsort-vennlig. Nå kan man begynne å lage epsort-turneringer i spillet. Spectator mode gir deg nå sjansen til å kunne flykte rundt og se på de andre spille og se hvordan slagmarken ser ut fra en annen vinkel enn din egen.
 


 

Her er litt mer info om Spectator mode:
In Spectator, players will be able to join a live BF1 match as an observer. From there, observers can switch between first-person and third-person camera views of all the players on the battlefield through our Player View mode, get an overhead bird’s eye view of the battlefield in Table Top mode, or fly a camera through the world using Free Cam mode.

Our goal was to improve Spectator from previous versions of Battlefield. We gathered feedback from the community and focused much of our efforts on improving the usability and flow moving from player-to-player and switching between the different view modes (Table Top, Player View, and Free Cam). Another key design emphasis for us was to make Spectator a viable tool for the community to create content which includes a moveable third-person camera, depth of field, and camera filters.
 

I tillegg til dette har DICE også fikset opp i en del annet i spillet og om du vil lese hva som er blitt fikset så kan du gjøre det HER. Så nå er det bare å gjøre seg klar til enda mer krigføring og hvor slagmarken åpner opp for nye muligheter noe jeg selvsagt er kjempeglad for. Battlefield 1 er i mine øyne et av de beste spillene i serien og kan fort sammenlignes med både Battlefield 2142 og sist men ikke minst Battlefield Bad Company 2 som i mine øyne er knakende gode spill. 
 

Spiller du Battlefield 1 og hva synes du om spillet? Er det fortsatt ting i spillet du savner og som du mener bør være med? 
 

Q_zYN546_wU

#battlefield1 #patch #dice #electronicarts #spill #gamer #games #gaming #game

Spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer 17. desember


 

Den 17. desember arrangeres spillevent på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Det er Spill er sunt som inviterer og hvor det vil bli mulighet å konkurrere i diverse spill, snakke om spill og hvor man vil kunne vinne fete premier. Alt sammen skjer utenfor Elkjøp Stormarked på Amfi Steinkjer og hvor jeg og en venn kommer til å gunne på med forskjellige konkurranser. Målet er å ha det koselig og skape litt julestemning. Det går også rykter om at det vil bli mulighet å prøve ut Playstation VR og alle de som prøver er med i trekningen av en fet premie.
  

Av sponsorer som er med på dette eventet så kan jeg selvsagt nevne HyperX og her vil man kunne et dødsfett Alloy FPS gaming tastatur pluss andre stilige ting. Videre sponser Twentieth Century Fox Film stilige filmeeffekter fra den kommende og etterlengtede filmen Assassin’s Creed som har kinopremiere på norske kinoer den 6. januar neste år. Men vi gir oss ikke der, Sony Playstation og Nordisk Film er også med på laget og som sponser deres virkelig etterlengtede spill The Last Guardian til Playstation 4.  
 

Om du ikke har noe å gjøre lørdag 17. desember så ta turen til Amfi på Steinkjer og møt opp utenfor Elkjøp Stormarked kl. 14:00 og hvor du vil få muligheten til å vinne masse fete premier. Der vil vi holde det gående til kl. 17:00 og Nedenfor ser du noen av premiene som kan vinnes den dagen.
 

 


 

#spillersunt #elkjøp #event #jul #gamer #gaming #games #gaming #spill

Anmeldelse: Xtorm 15000 mAh Power Bank


 

Møt min nye følgesvenn og som jeg har brukt mye tid sammen med de siste par uker. Bedre venn enn dette kan man nesten ikke finne? Okei da, jo det kan man, men skal ærlig innrømme å si at Xtorm sin power bank virkelig har gjort livet mitt enklere og bedre på mange måter.
 

Xtorm er et nederlandsk selskap som har en del spennende produkter deriblant denne power banken som virkelig kicker ass. I tillegg har de også noe som virkelig fikk opp øynene mine for selskapet og merket. De har søren meg powerbanker og ladesystemer med solceller. Tenk det. Oppe i fjellet eller ute på tur i naturen, solen skinner eller det er på lyse dagen og du kan lade telefonen uten å ha tilgang til strøm. Det må sies å være genialt. Xtorm har også andre ladere og power banker i forskjellige størrelse og ut i fra det jeg har opplevd så er kvaliteten her top notch.
 


 

Okei, så var det tilbake til vennen min. En power bank med hele 15000 mAh og som tro det eller ei kan lade opp 7.5 ganger om det er mobiltelefoner eller nettbrett. Helt sykt å tenke på i grunnen. Når jeg fikk spørsmål om å teste denne power banken fra Xtorm så la jeg ikke skjul på at det ville bli spennende spesielt med tanke på at jeg aldri har hørt om merket før og en annen ting. Jeg har en power bank som nå er 8500 og som også er bra, men denne fra Xtorm slår alle rekorder hos meg.
 

En ting man kanskje må tenke på når en power bank blir såpass stor i mAh er tiden vi må bruke på å lade den opp og her må du nok smøre deg med litt tålmodighet og det tar ca. 8 timer å lade den helt opp. Når det er sagt, så har du da også en power bank med utrolig mye «strøm» som kan fordeles på mobil eller nettbrett.
 


 

Om du har venner og som har med seg ladekablene så kan tre personer koble seg til denne enheten og det gjør den helt unik på mange måter.
 

Designet er lekkert med gråe overflater og en oransje ledning som du kobler til et strømuttak med USB for lading. Da jeg åpnet esken så var det ikke med en slik dings og noe som kanskje burde ha vært med. På høyre side ser du fire blå ledlys og som indikerer hvor mye strøm som er igjen på power banken. Er jo greit å vite hva som er igjen før man må lade opp monsterbatteriet.
 


 

En annen ting som jeg gjorde meg imponert over denne power banken var utgangseffekten. Fy fader som fort den lader opp mobilen min. Det er ikke å vente noe annet når utgangseffekten er på hele 5V/3A og det beste med det hele, den lader opp tre mobiltelefoner eller nettbrett samtidig i denne farten og på et øyeblikk er produktene ladet fullt opp.
 

Uansett hvor jeg nå drar hen i verden så er Xtorm power bank med meg og blitt min nye følgesvenn i tykt og tynt. Den er med selv om den er stor og tung så er jeg avhengig av denne klumpen min og som må være med.
 


 

Xtorm har virkelig tatt meg med storm og kommer her med et produkt som virkelig kicker ass. Etter at blant annet spillet Pokemon Go ble lansert i sommer så økte salget av power banks og det skjønner jeg godt for spillet har et stort strømforbruk. Selv om denne fra Xtorm er stor i ytre mål så gjør plass i lommen for denne kommer du veldig langt med om du er på farten eller spiller Pokemin Go. Det kun en ting jeg ikke var helt fornøyd med det og det var kontaktstøpsel til USBledningen. Et slikt støpsel burde ha vært med. Foruten det så har jeg bare lovord å si om dette produktet og nå håper jeg at en solcellelader etter hvert dukker opp slik at man får se hvor godt et slikt produkt funker. Takk til Xtorm for et knakende godt produkt som funker godt og gjør virkelig jobben sin og livet enklere.
 

Mer info om produktet finner du inn på nettsiden til Xtorm.
 


 

+ 15000 mAh
+ Lader opp tre enheter samtidig
+ Lader kjapt opp enhetene med 5V/3A
+ Stilig design
+ En god venn å ha

 

– Stor i ytre mål og tung
– Manglet kontaktstøpsel med USBinngang

 

 


 

#spillmagasinetreview #omtale #anmeldelse #xtorm #powerbank #spill #gamer #games #gaming #game

Battlefield 1 er så bra at man blir nødt til å tisse…


 

Okei, nå har jeg spilt Battlefield 1 en god del og skal ærlig innrømme at jeg synes det bra, men ikke så bra at jeg har blitt tissetrengt, men så er det nå meg det da. Hvordan det er med dere andre vet ikke jeg. I alle fall, under en lite opplegg hvor den kjente showhosten Conan O’Brien har bedt med den kjente komiskuespilleren Terry Crews til en runde Battlefield 1 så får vi høre en litt av hvert av kommentarer og innspill. 
 

Innrømmer gjerne at jeg lo en del ganger. Spesielt for å roe seg ned så fikk de noen kaniner i fanget og artig kommentarer hagler fra begge to mens det kjemper hardt og innbitt i Battlefield 1. 
 

Om du ikke husker det, så var faktisk Terry Crews en av de som var spesialinvitert til å spille Battlefield 1 under E3-messen som gikk av stabelen i begynnelsen av juni i år. Der var han også veldig imponert over spillet og hvordan Battlefield 1 klarte å fange deg som spiller med både actionspekket gameplay og sist men ikke minst følelsen av å befinnes seg i første verdens krig med de våpen, kjøretøy, omgivelser og alt som finnes med i spillet. 
 

Om du selv vil se hvordan dette gikk når Conan O’Brian spilte Battlefield 1 sammen med Terry Crews så kan du det i videoen nedenfor. Artig var det i alle fall. 
 

Hva liker du best med Battlefield 1? 
 

jLhjsPjR-xk

#battlefield1 #dice #terrycrews #spill #gamer #games #gaming #game