Ny patch, nytt kart + masse annet snacks til Battlefield 1


 

Er du en av de som bruker mye av fritiden din på å spille Battlefield 1. Da har vi i dag noen riktig så gode nyheter og spesielt om du i tillegg har anskaffet det premiumtilgang. For i dag slippes nemlig DICE en ny patch til deres meget så suksessrike krigsspill. I denne patchen finnes ikke bare forbedringer, men også et helt nytt kart kalt Giant’s Shadow. Dette kartet er gratis og ikke en del av premiumtilgangen, men om du vil spille kartet nå i dag må du ha premium. For de andre som ikke har det må vente en ukes tid før de kan gå til krig i Giant’s Shadow. Kartets historie er forøvrig denne “I The Battle of Selle i 1918 brøt engelskmennene gjennom Hindenburg-linjen og banen vei til en strategisk jernbanestasjon. Kampene finner sted langs elvebredden og Cetau-Wassigny”.
 

DICE er i disse tider i det gavmilde hjørnet og koster på et et nytt våpen til support klassen noe som passer meg utmerket. For den våpengrenen jeg spiller mest for tiden er uten tvil support klassen. En annen viktig forbedring og som har vært savnet i spillet er Spectator mode. Denne muligheten gjør spillet enda mer epsort-vennlig. Nå kan man begynne å lage epsort-turneringer i spillet. Spectator mode gir deg nå sjansen til å kunne flykte rundt og se på de andre spille og se hvordan slagmarken ser ut fra en annen vinkel enn din egen.
 


 

Her er litt mer info om Spectator mode:
In Spectator, players will be able to join a live BF1 match as an observer. From there, observers can switch between first-person and third-person camera views of all the players on the battlefield through our Player View mode, get an overhead bird’s eye view of the battlefield in Table Top mode, or fly a camera through the world using Free Cam mode.

Our goal was to improve Spectator from previous versions of Battlefield. We gathered feedback from the community and focused much of our efforts on improving the usability and flow moving from player-to-player and switching between the different view modes (Table Top, Player View, and Free Cam). Another key design emphasis for us was to make Spectator a viable tool for the community to create content which includes a moveable third-person camera, depth of field, and camera filters.
 

I tillegg til dette har DICE også fikset opp i en del annet i spillet og om du vil lese hva som er blitt fikset så kan du gjøre det HER. Så nå er det bare å gjøre seg klar til enda mer krigføring og hvor slagmarken åpner opp for nye muligheter noe jeg selvsagt er kjempeglad for. Battlefield 1 er i mine øyne et av de beste spillene i serien og kan fort sammenlignes med både Battlefield 2142 og sist men ikke minst Battlefield Bad Company 2 som i mine øyne er knakende gode spill. 
 

Spiller du Battlefield 1 og hva synes du om spillet? Er det fortsatt ting i spillet du savner og som du mener bør være med? 
 

Q_zYN546_wU

#battlefield1 #patch #dice #electronicarts #spill #gamer #games #gaming #game

Arrangerer en rekke spillevents for både små og store. I tillegg har jeg et mål om at skolene skal bli flinkere til å bruke spill i undervisningen. Det finnes mange gode og lærerike spill som ikke utnyttes godt nok i disse instansene. I 2010 ble jeg også nominert til årets ildsjel på Gullstikka samt nominert til Ung Kulturpris i Nord-Trøndelag og jeg fikk Inspirasjonsprisen fra Snåsa Kommune og Sparebank 1. Har seks herlige barn, en kjempeherlig kjæreste og som jeg spiller spill sammen med. Kvalitetstid. Hva med deg?
Posts created 3350

2 thoughts on “Ny patch, nytt kart + masse annet snacks til Battlefield 1

 1. Har tatt opp til stor vurdering å spille BF1, men tenker æ skal vente til æ har kjøpt ny PC, fram til den tid så blir d nok bare WoW framover ^^
  Ellers bra innlegg!
  Sjekk ut min og min kjærestes blogg 🙂

 2. Maria og Jørn: Høres ut som en god plan det 🙂 Spillet er helt fantastisk og et av de beste BF-spill som er lansert 🙂 Anbefales 🙂

  Tusen hjertelig takk for det 🙂

  Bloggen deres var kjempefin 🙂 Om dere begynner å skrive litt mer om gaming kan jeg linke dere opp i mot SPMG.no 😉

  Kos dere videre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top