Kun timer igjen…Okei da
, så overdrev jeg litt. Men på torsdag kommer et spill som jeg virkelig venter med stor spenning på, nemlig Need for Speed: Most Wanted. Jeg har alltid vært stor fan av Need for Speed-serien og nå er snart et nytt spill på tur. Denne gangen er det den kjente utvikleren Criterion Studios som står bak og de er kjente for den populære Burnout-serien i tillegg til Need for Speed: Hot Pursuit som kom ut for to år siden. Nå er det altså ikke lange stunden før vi på nytt får muligheten til å kjøre som gal på landeveien og jeg venter spent på hvor årets utgave av Need for Speed blir. 

Need for Speed: Most Wanted er et av spillene jeg kommer til å snakke varmt om på mine foredrag “Spill er sunt”

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Gleder du deg til Need for Speed: Most Wanted? 

 

Ohhhh! Nice dame!

Okei da, så var kanskje ikke det som var fokuset denne gangen eller var det nettopp det? Egentlig ikke, men med denne damen som blir å finne i det kommende Grand Theft Auto V så har Rockstar nå annonsert at spillet deres kommer til våren neste år, det vil si en gang etter mars og selv har jeg troen på at spillet dukker opp i løpet av april/mai. Dette er måneder som Rockstar har brukt tidligere til spillslipp. En annen ting som jeg la merke til da jeg fikk meldingen fra Rockstar var at det ikke stod noe som helst om en PC-utgave av spillet. Akkurat det bekymrer meg bitte litt, men håper bare på at spillet ved en senere anledning vil dukke opp, noe jeg også tror for det har stort sett skjedd med alle Grand Theft Auto-spillene. 

Hva synes du forresten om denne dama? Gleder du deg til Grand Theft Auto V? 


Så var det plutselig ingen tvil lengre. Spillet slippes til våren neste år…


Farlig med jordskjelv!Selv
om mange er redd jordskjelv, noe jeg selvsagt også har stor respekt for, så skal jeg ærlig innrømme å si at jeg gleder meg mye til Battlefield 3 kommende tilleggspakke dukker opp, nemlig Aftermath. Her får du oppleve hvor store de enorme ødeleggelsene kan være når et kraftig jordskjelv inntreffer. Nylig var Gamereactors Gillen McAllister på farten med et nytt intervju og denne gangen får vi høre Craig Mcleod fortelle om Battlefield 3 kommende tilleggspakke som blir lansert i begynnelsen av desember. Jeg gleder meg og regner med det er flere som gjør det.

Gleder du deg til Aftermath og spiller du Battlefield 3?  

 

Hvilke spill kommer i uke 44?

Da var en ny uke gått. Vi er inne i uke 44. Det har blitt kaldere, snøen har kommet til Snåsa og nå ser jeg frem til en ny uke med mange spill på tur. Med kulden har man også litt mer unnskyldning til å kunne sitte inne og spille. Det er bra med tanke på så mange store spill som kommer ut i mot jul. Forrige uke fikk jeg servert tre spill som jeg gledet meg til og som selvsagt har innfridd til de store gullmedaljer. 

Her er i alle fall listen med spill som slippes og det fra datoen 29. oktober og til 4. november;

Disney Princess: My Fairytale Adventure (3DS/Wii/PC)

Just Dance: Disney Party (Wii/X360)

Assassin’s Creed III (PS3/X360)

Sports Champions 2 (PS3)

Just Dance: Disney Party (X360)

Need for Speed Most Wanted (2012) (PS3/X360/PC)

Cabela’s Dangerous Hunts 2013 (PS3/X360/Wii)

Pro Evolution Soccer 2013 (PSP/PS2)

Transformers Prime (3DS/DS/Wii)

WWE ’13 (PS3/X360)

Thundercats (DS)

Football Manager 2013 (PC)

Dragon Ball Z: Budokai HD Collection (PS3/X360)

Train Simulator 2013 (PC)

Nike+ Kinect Training (X360)

Assassin’s Creed III: Liberation (PSV)

Emergency 2013 (PC)

Pippi Langstrømpe (3DS)

Silent Hill: Book of Memories (PSV)

Denne uken er det langt flere spill som slippes enn forrige uke og her er det flere spill som jeg synes virker spennende. 

Var det noen spille her som du synes så spennende ut? 


Overraskelse!Gjett om!
 I alle fall heter det nye klippet til Call of Duty: Black Ops 2 det. Et av de spillene jeg gleder meg mest til i høst. Action for alle penga med høy føring av diverse høyteknologiske våpen kan gi hvem som helst skikkelig adrenalinkick. Utvikleren Treyarch ser ut til å gå litt fremad i tid og de liker vi. Begynner å bli en liten tanke lei moderne krigføring nå og ønsker både andre verdens krigsspill og krig i fremtiden velkommen nå. En annen ting, spillet minner meg litt om Battlefield 2142 og det er ikke noe negativt med tanke på at det spillet er i mine øyne det beste Battlefield-spillet til dags dato. 

Les mer om spillet på Gamereactor.no

Nå er det ikke så himla lenge til vi får spilt Call of Duty: Black Ops 2 og jeg gleder meg til det. Gjør du? 

 

Den perfekte spillmusen!

I kveld blir det spilling på Friday pub sammen med Battlefield 3-klanene Trønderbataljonen og Old Gents. I det siste er det flere som har lurt på hvorfor jeg heller vil spille spillene mine på PC og ikke så mye på konsoll. Med en gamepad i hånden og spesielt når det kommer til skytespill, så går det ikke bra. Slettes ikke bra. Ser ut som en hodeløs hane som løper rundt på skjermen. Nei, gi med mus og tastatur og jeg blir fornøyd. Da går det an å spille spill! 

… 

Hva liker du mest å spille med av gamepad eller mus og tastatur?

 Musen jeg spiller FPS-spill med…

Alt er stille og rolig…

…en bit av en avis som stryker seg bortover de tomme gatene. Lyskryssene lever sitt eget liv. Plutselig kommer en fet sølvgrå Porsche kjørende. Det glinser i lakken. Bilen stopper opp. Et par kvartaler lengre ned kommer en politibil til syne med blinkende blålys som faretruende lyser opp foran den fortsatt dampende hete Porscheen. Du hører ingen sirener. Begge bilene blir stående mot hverandre. Du hører motorene frese mot hverandre. Med ett dukker en sort, råstilig Lamborghini opp ved siden av Porscheen og ikke nok med det. Enda en politibil kommer kjørende opp…

Filmklippet som du ser nedenfor kommer fra Need for Speed Most Wanted og er lagd av Criterion (mesterne bak bilspillserien Burnout). Et av årets bilspill er muligens på tur og jeg gleder meg som et lite barn til å se hvordan det blir. Jeg elsker bilspill om det er simulatorer, arcade racere eller simple bilspill som ikke krever nesten noe som helst. Bilspill med mye fart, store områder å kjøre på og utfordrende baner er rett og slett herlig. Derfor ser jeg nå virkelig frem til dette spillet. Byen Fairhaven står til din disposisjon hvor du kan bli den nye kongen på veien. Har du det som skal til? Ikke vet jeg, men jeg holder i alle fall på å pusse av støvet fra mitt Logitech G27 ratt med pedaler. Jeg skal med alle midler gjøre hva jeg kan for ikke å havne i politiets klør. Klarer jeg det, ikke vet jeg og noe tiden vil vise. 

Need for Speed Most Wanted kommer ut for salg 1. november og da til konsoll og PC.

Dette er et spill som passer inn i “Spill er sunt”-foredraget mitt!

Les mer, se eksklusive intervjuer fra spillet på Gamereactor.no 

Ser du frem til Need for Speed Most Wanted eller er det andre bilspill som frister mer? Hvilke sjangere bilspill liker du best? 

 

David Andre – stor filmskaper på tur!

Jeg har mange venner med mange unike egenskaper og en av vennene mine er i mine øyne en meget flink filmskaper som jeg har stor repsekt for. Jeg tipper han kommer til å nå langt oppe på filmhimmelen om han fortsetter å satse slik han gjør nå. For med rette målet io blikket kan man nå virkelig langt og det tror jeg David Andre kommer til å gjøre. 

Her er noen filmer han har lagd;

Hva synes du om filmene? Selv er jeg imponert og ser for meg en lysende karierer for David Andre om han fortsetter satsningen sin på film. 

En stor revolusjon på gang!Faktisk
kan jeg med hånden på hjertet si at Assassin’s Creed III kommer til å revolusjonere. Et spill jeg tror kommer til å få mange “Game of the year” utmerkelser. Tenk, det er ute den 31. oktober til konsoll og hvor PC utgaven kommer en liten måned etter. Dere har i alle fall mye å se frem til for å si det slik. 

I dag har Ubisoft sendt ut launchklippet til spillet og som vanlig fikk jeg ståpels over hva man blir presentert for. Et herlig klipp som fanger essensen i spillet veldig godt og hvor man får en smakebit på hva som vil oppleves i spillet. 

Dette er hva Ubisoft selv skriver om launchklippet:

Discover the extraordinary journey that will transform Connor into a Master Assassin and forever change the destiny of a nation.
Set against the backdrop of the American Revolution, prepare to be drawn back into the centuries old battle between the Assassin’s Order and their sworn enemy, the Templars.  

Har faktisk snakket med lærere som kommer til å bruke spillet i læreøyemed om den amerikanske revolusjonen og det synes jeg helt perfekt. Elevene kommer til å lære mye fortere enn om man leser det hele fra en kjedelig skolebok. Så all honnør til de som sørger for å underholde elevene samtidig som de lærer! 

Les mer om Assassin’s Creed III på Gamereactor.no!

Gleder du deg til Assassin’s Creed III og hva synes du om launchklippet?