DIRT 5 – gameplay og det ser bra ut!

 

Nå har du sikkert skjønt det for lenge siden… Er det et spill jeg virkelig gleder meg stort til nå i høst så er det uten tvil Codemasters DIRT 5. Det ser helt sinnsykt ut. Nå har jeg fått en liten smakebit med litt gameplay hvor vi får se at løypene også er mer komplekse enn noen gang før i et bilspill fra Codemasters. For tiden spiller jeg en del Grid og storkoser meg med spill. Codemasters er jo vitens kjent for sine bilspill og med DIRT 5 kommer de til å levere stort etter det jeg hittil har sett. For å si det slik, det er ingenting å si på mine forventninger til spillet som vil bli lansert til konsoll og PC den 9. oktober. 

 

Flere som gleder seg? 

 

 

 

DIRT 5 ser sykt bra ut!

 

Et annet spill jeg ser sykt frem til og som lanseres senere i år er DIRT 5. Nærmere bestemt 9. oktober kommer spillet til konsoll og PC. Gud som jeg gleder meg for her lover Codemasters oss en utrolig variasjon i både antall biler, løp, moduser og sist men ikke minst omgivelser. Codemasters er konger når det kommer til bilspillsjangeren. Helt siden jeg ble frelst av Toca-serien har jeg alltid vært stor fan av Codemasters og deres egenskaper å lage gode spill. 

 

 

DIRT 5 ser helt fantastisk ut. En av mulighetene i spillet er blant annet at du kan spille opp til fire personer i splitscreen. Med denne egenskaper kommer virkelig det sosiale aspektet frem med gaming i fokus. Jeg har alltid hatt sans for spill med splitscreen-egenskaper. Det vil si man kan samle mange rundt skjermen for så å konkurrere mot hverandre. Med DIRT 5 har jeg noen planer for god underholdning rundt omkring. 

 

 

Uansett, spillet lanseres den 9. oktober og jeg gleder meg sykt mye til spillet dukker opp. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Er nok et av de spillene jeg gleder meg mest til i år. Codemasters kommer garantert til å levere eller hva tror du? 

 

Ser du frem til DIRT 5 og hva gleder du deg mest til med spillet? 

 

Produktomtale: Trust Wireless Powerbank

 

Opp igjennom årene har jeg prøvd og testet ut en rekke powerbanker. Er det noe jeg i dag er totalt avhengig av så er det powerbank. Er mye på farten noe som sørger for at batteriet på mobilen fyker av gårde. Ikke nok med det, det tas også bilder, spilles og sist men ikke minst, man er tilgjengelig på sosiale medier 24/7. Slikt straffer seg når det kommer til batteriforbruk. En powerbank er alltid snedig å ha med seg og når jeg drar på en litt lengre tur har jeg som oftest med meg et par powerbanker for å være på den sikre siden.

 

 

Et merke som jeg ikke har hatt så mye fokus på de siste par år er Trust. Fra tidligere kjenner jeg merket godt i forhold til diverse spillkontrollere som joysticks, gamepads m.m. Her har Trust lagd rimelig gode produkter som for meg har vært med å skape gode opplevelser. Plutselig som lyn i fra klar himmel dukket en aldri så liten stjerne opp og som nå har fått veldig mye pleie og omsorg. Trust har nemlig kommet med en unik powerbank på 20 000 MAH. Det unike med powerbanken er at den også kan lade opp mobiler trådløst med å legge disse direkte på powerbanken. Dessverre har jeg ikke noen produkter i hus som har denne muligheten, men en venn av meg hadde heldigvis det. Så da fikk jeg faktisk testet ut denne egenskapen som fungerte flawless.

 

 

Hva er så annet som er unikt med denne powerbanken fra Trust. Du kan tilkoble alt av ladeprodukter. Da tenker jeg på trådløse gamingheadset, høytalere, nettbrett, gamekontrollere og selvsagt også mobiltelefoner. Det vil si at bruksområdet på denne powerbanken er stor. Du kan koble til med USB, Type C og mikro-USB. Når alle disse ledningstilkoblinger er innomhus så er det bare å lade opp det du trenger i full fart på opp til 15W. Det er kjapp lading det. Videre kan du bruke en mobiltelefon i hele 92 timer med powerbanken tilkoblet eller den kan lade opp en mobilen med full batterikapasitet hele 8 ganger. 

 

 

Om du skal på tur og du er ute etter å ha lette ting i sekken, så er kanskje ikke denne saken noe for deg. Den veier litt pluss at den har en størrelse på rundt en stor mobiltelefon i lengde og bredd, men dobbel størrelse i høyden. 

 

På toppen av powerbanken fra Trust står det ett plusstegn (+). Her skal du legge mobiltelefoner som støtter trådløs lading. På venstre side sitter fire LEDlys som viser hvor mye strøm du har igjen. På høyre side sitter en knapp som setter i gang LEDlysene. 

 

 

Med en gang du plugger inn en enhet så starter den å lade opp enheten. Dette er genialt, for her er det ikke alle powerbanker som har denne egenskaper. På noen powerbanker må du trykke inn en knapp for å få den til å lade opp enheten. Dette kan inn i mellom være litt irriterende for i kampens hete er det ikke alltid man husker det. Da funker Trust sin powerbank mye bedre som starter å lade enheten med en gang noe kobles til. 

 

Alt i alt er jeg meget, meget godt fornøyd med Trust Wireless Powerbank. Kun et bitte lite ankepunkt og det er at LEDlysene kunne ha vært bitte litt sterkere. I mørket vises lysene greit, men er det lyst må du vri på powerbanken slik at lysene kommer bedre frem. En annen ting du også må ha i mente. Jo større en powerbank er i MAH, jo lengre tid tar det å lade den opp. For det krever at den lades opp og det går fort noen timer for å lade den opp. 

 

 

Akkurat nå har jeg fått meg en ny følgesvenn som er med meg i tykt og tynt. Uansett om jeg skal på jobb, tur eller hvor det enn bærer, så har jeg med meg powerbanken. Trust har for meg kommet på banen igjen og ikke kun med gamingkontrollere, men med andre typer produkter som denne powerbanken. For en avhengighetstype som meg når det kommer til powerbanker, så er jeg i syvende himmel nå. Er du like avhengig av powerbanker som meg så bør du definitivt vurdere denne powerbanken. Den gjør jobben til gangs og i tillegg har trådløs opplading noe som sikkert er perfekt for de med slike enheter. 

 

Er du avhengig av å ha med deg powerbanker når du er ute på tur? 

 

Om du vil vite mer om produktene til Trust, så gå inn på nettsiden deres.

 

Jeg vil til Valhalla!

 

Den 17. november skjer det! Da lanseres nemlig et spill jeg venter med stor spenning på. Spillet er utviklet av mesterne hos Ubisoft og spillet heter Assassin’s Creed Valhalla. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til spillet. Akkurat nå ser jeg og dama mi den populære serien Game of Thrones (på tide eller hva?) og når vi er ferdig med den skal vi se Vikings. 

 

 

Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært hekta på vikingtiden. Nå får jeg om ikke så altfor lenge oppleve den på “nært” hold gjennom Assassin’s Creed Valhalla. Er det noe Ubisoft er flinke til så er det å lage spill som er tro mot de historiske begivenhetene som har skjedd på denne jord. Vi har fått oppleve den amerikanske borgerkrigen, den franske revolusjonen, den industrielle revolusjonen m.m. Da skjønner du godt hvorfor jeg gleder meg så sykt mye til spillet. 

 

 

Assassin’s Creed Valhalla lanseres til konsoll og PC den 17. november i år. 

 

Flere som gleder seg til spillet dukker opp?

 

OMTALE: Kjetil har slitt seg igjennom West of Dead!

 

*Skrevet av Kjetil Hynne*

 

Hva får du hvis du lager en salig blanding ut av Demon Souls, Western og Diablo. Dette er vel det nærmeste jeg kommer for å beskrive grunnleggende gameplay av West of Dead. Men det fungerer ganske godt for å være ærlig. Spillet er utviklet av Upstream Arcade og utgitt av Raw Fury.

 

Du styrer William Mason, som var Marshall i byen Wyoming i 1888. Men som dessverre havnet i skjærsilden på grunn av at hans assistent klarte å skyte ham i hodet med ei hagle. Så nå har han som mål å komme seg igjennom skjærsilden på jakt etter presten som kan rense hans sjel. Veien er lang og tung hvor han vil møte sine ytterste mareritt på veien. Med masser av forskjellige våpen og egenskaper har han mye under panseret når han skyter fra hoften.

 

 

Du kan styre med mus og tastatur eller med kontroller. Selv foretrakk jeg å bruke sistnevnte da dette føltes mest naturlig og fungerte best for min del. Dette er selvsagt etter smak og behag.

 

Når du dør så er dette på samme vis som Demons Souls hvorpå du begynner på nytt fra start hver gang. Dette er i grunnen en genial mekanikk fordi man ikke bare rusher gjennom, men må tenke taktisk for hvert rom man entrer. Du har også to våpen som man veksler mellom og som kan byttes ut etter hvert som man finner nye. Hvert enkelt våpen har sine fordeler når det kommer til antall skudd, skadeomfang og lignende. De ulike våpnene har også forskjellige egenskaper som kan være nyttige. Som for eksempel ei hagle som tømmer hele magasinet for å gi maksimal skade, eller ei rifle som lager en blodeffekt slik at fienden taper skade mens du gjemmer deg for å få pustet litt ut. Alt er vilkårlig for hver runde, slik at du må lete deg frem på nytt hver gang og også belage deg på å få ulike egenskaper på våpnene for hver gang du starter på nytt.

 

 

Hver gang du forlater et brett, kan du også oppgradere deg som f.eks. helse og egenskaper du finner på veien, slik at det blir lettere og ta de første banene om og om igjen. For det kan jeg love deg at du må. Men som sagt, taktikk er tingen, og du har muligheter til å blende fiender med lamper som du slår på i rommet du er i. Dette fungerer bare en gang per gang, så bruk dem klokt. Du har også steinkister som du kan gjemme deg bak. Disse blir også skutt i fillebiter etter hvert, så det er ikke en varig løsning. Du finner også blant annet en kjøpmann som kan selge deg nye våpen eller evner om dette skulle være behøvelig. Da er det en ide å komme seg dit først. Tjene nok Jern, som er valutaen i spillet til å betale med. Dette er noe fiendene dine dropper når de dør, sammen med sjeler som igjen blir brukt for å oppgradere i slutten av hvert brett. Så fremt du kommer dit selvsagt. Men det er en rekke andre personer du også treffer som kan selge eller oppgradere ting for sjeler eller jern.

 

Dette er et spill jeg virkelig sliter med å mestre. Men det igjen gjør at man vil bare prøve på nytt og på nytt og på nytt. Så dette er noe som er greit å legge fra seg når man kjenner at man er irritert over at det ikke går så bra og prøve på nytt seinere for at det da kanskje løsner litt. Det har en ganske enkel styremekanikk, men den er hard og mestre. For det krever presisjon og evner for at alt skal klaffe og du kommer deg helskinnet igjennom.

 

 

Spillet i seg selv var fengende, men med en dyster og mørk fargepalett som passet i spillets atmosfære… lyden var også god og passende i en westernsetting, Dette er igjen med og skaper den stemmingen som spillet absolutt hører inn i. For min del var dette spillet litt i vanskeligste laget for at jeg bare gledet meg over det. Det var moro, men det begrenset seg litt med at jeg måte slite en masse bare for å komme forbi første brett. Og da tar det litt drepen av den biten jeg faller for i et spill. Men jeg tror nok at blodfan av slike utfordringer kommer til å sluke dette rått og stortrives med det. Så det handler regelrett om finesse og tålmodighet med tanke på at man må belage seg på å dø masse… eller hysterisk masse. Men absolutt verdt og ta en titt på.

 

 

Er dette et spill du synes virker spennende?

 

*Skrevet av Kjetil Hynne*

 

Produktomtale: HyperX med ryggsekk til all slags bruk.

 

Til tider er jeg mye på farten. Det trenger ikke å være lange turer man er på, men turer man trenger en skikkelig ryggsekk. En ryggsekk kan brukes til så mangt om det er på fjelltur, badetur, jobb eller rett og slett så trengs en ryggsekk på diverse arrangementer man er på å arrangere. Uansett, en skikkelig ryggsekk er alltid kjekt å ha. Visste du at HyperX har ryggsekker i sitt sortiment? Tro det eller ei, de har det. Disse er nok mest beregnet med å ta med seg f.eks. på datapartyer eller om man skal på besøk til en venn hvor det er nødvendig å ta med seg datautstyret.

 

 

Sekken jeg har fått gleden av å se litt nærmere på funker til alt. Designet er kanskje ikke så ulikt mange andre sekker, men det er et par ting som virkelig bør nevnes og som jeg ikke har sett på andre tilsvarende sekker. Sant skal sies at jeg fra før av har hatt en HyperX sekk, men denne gikk av med døden for et halvt år siden etter lang og tro tjeneste. Det første man legger merke til er selvsagt logoen til HyperX. Den vises godt i tillegg til at den sitter som hemper på glidelåsene. Videre på baksiden sitter en stor logo pluss mottoet “We’re All Gamers” noe som stemmer på en prikk.

 

 

HyperX er gamermerket til den kjente produsenten Kingston Technology og som blant annet er kjent for sine lagringsmedier. Man skal ikke så alt for mange årene tilbake i tid før HyperX begynte sitt korstog for gamere. Selv fikk jeg gleden av å være med på dette korstoget her i Norge og bygge opp dette geniale gamingmerket som nå er blant de største i verden. Gjennom en rekke store og små arrangementer fikk jeg spredd det glade budskapet om HyperX og hvorfor gamere virkelig burde få opp øynene for merket. Nå noen år siden snakkes det mye om HyperX, om kvaliteten, om bruksfunksjonaliteten til produktene og sist men ikke minst det store sortimentet som HyperX har bygd opp.

 

 

Tilbake til sekken. Hva var det som førte til at denne sekken jeg nå har sett nærmere på er annerledes enn andre tilsvarende sekker. Det første jeg legger merke til er alle lommene med og uten glidelås som finnes på sekken. Her kan du ha med all verdens av store og små dippe dutter, smått og stort. I tillegg er alt lagt til rette for at du enkelt og greit kan bringe med deg din dyrebare laptop. I en egen lomme som kan “låses” av med en borrelås smetter du enkelt din laptop.

 

 

Det andre du fort legger merke til er uten tvil USB-kabelen som ligger pent og pyntelig i sekken. For om du har med deg ladekabelen til mobilen, nettbrettet eller hva det måtte være. Kan du på innsiden koble til f.eks. en powerbank. Da lader du dippe dutten din på utsiden av sekken, mens powerbanken befinner seg på innsiden. Dette er rett og slett genialt og gjør det enkelt å ladde mobile eller nettbrettet når du er på farten. 

 

 

Videre så finnes det en lomme til alt i sekken. Her har HyperX passet på at du skal kunne få med deg det du trenger av datautstyr pluss litt til. Glidelåser og borrelåser sørger for at tingene forblir i lommene nesten uansett hva de utsettes for. Må innrømme at jeg er imponert over hvor mye gjengen hos HyperX har tenkt utenom boksen med tanke på hvor disse lommene sitter. Har forsøkt å ta noen bilder som illustrerer dette, men det er ikke så enkelt å få dette frem. 

 

 

Helt til slutt har sekken fått kjørt seg på litt av hvert. Alt fra å blitt med på handletur til fest med litt av hvert oppi. Sekken er behagelig å bære spesielt med tanke på remmene pluss at man kan feste remmen skikkelig på fremsiden slik at det blir enda mer støtte. Sekken fra HyperX er altså lagd for det utrolige og har sykt mange bruksområder. I jobbsammenheng, på badmintonturer m.m. så ser jeg for meg at sekken kommer til å bli meget godt brukt. 

 

 

Om du er på utkikk etter en skikkelig sekk med bra kvalitet så anbefaler jeg sekken fra HyperX. Den gir god støtte til skuldre og rygg med gode bæreremmer. I tillegg har den lommer i uante størrelser. Det er nesten så en kan rote seg bort der om man ikke husker hvor man putter ting. Jeg er rett og slett imponert over HyperX som beviser at det ikke er mestre på gamingutstyr, men også et produkt som dette. Fantastisk HyperX. 

 

 

Om du vil vite mer om hva HyperX har å tilby oss gamere så anbefaler jeg at du tar turen inn på nettsiden deres. Om du vil kjøpe den en sekk eller bag fra HyperX, så ta deg en tur til Elkjøp eller gå inn på Elkjøp sin nettside og bestille der. 

 

 

Hvordan frakter du ditt kjære gamingutstyr i når du f.eks. skal hos en venn for å LANe litt? Har du hørt om at HyperX blant annet tilbyr sekker?

 

Produktomtale: HyperX Fury Ultra – hardt men godt!

 

Okei, så må jeg rette søkelyset på HyperX nok en gang. Tenker du begynner å tro at det kun er HyperX som har sendt meg produkter for test. En bitte liten sannhet ligger nok i den biten, men det kommer flere produktomtaler i tiden fremover. Nå har jeg og min kone fått gleden av å teste ut et nytt produkt i våre øyne som virkelig kicker godt. For å si det slik, det foregår en aldri så liten kamp for tiden om hvem som får gleden av å bruke denne harde musmatten. HyperX Fury Ultra er musmatten du først som sist kan merke deg og virkelig sørger for full kontroll på slagmarken. Ikke nok med at den har knæsje farger, den har en hard overflate som sørger for at musen lekende lett flytter seg opp på den.

 

 

Først må jeg starte med en en liten infodel om HyperX. Fortsatt er det mange av dere som ikke har fått med dere at HyperX er gamingmerket til Kingston Technology. Det vil si, det er Kingston Technology som har skapt HyperX. I starten gikk det veldig mye i gamingheadset og hvor Kingston Technology hadde godt samarbeid med Qpad. Dette medførte til at HyperX kunne lage egne headset med samme design og teknologi som det Qpad hadde med sine headset. Videre har HyperX virkelig satset stort og kommer med lagringsmedier, muser, ladestasjoner til både Playstation, Xbox og Nintendo Switch pluss masse annet snacks for oss gamere. Deres sortiment har blitt meget stort med kvalitet som mange kan misunne. Helt siden HyperX kom på markedet har jeg fått testet deres produkter og pr. i dag har jeg ikke opplevd ett eneste produkt som ikke har holdt mål. Det sier litt over hvilke kvaliteter produktene har.

 

 

Så var avsporingen over og hvor jeg kan fokusere mer på HyperX Fury Ultra. Som du la merke til i starten så er jeg ikke alene om å teste denne musmatten. Dama mi var faktisk først ut og la beslag på musmatten nesten med en gang den kom i hus. Er det noe hun liker så er det bling bling, masse farger og et design som frister. Damegenet kommer virkelig frem her. Selve musmattens design er ikke så ulikt andre harde musmatter, men det er et par ting den faller litt utenom på. Det første er hvordan de 16.8 millionene fargene presenteres på. På hovedoverflaten av musmatten finner du nederst til høyre logoen til HyperX. Den skinner i alle regnbuens farger og i den modusen du selv ønsker om du laster ned appen HyperX NGENUITY software på Microsoft Store. Videre der hvor ledningen til musmatten kommer inn sitter en form for bar. Her lyser det skinnende godt med rene klare farger noe som er rått. Det andre som jeg la merke til designmessig er rundt kanten på undersiden ligger det også en fargerand som viser alle fargene. Dette ser virkelig godt ut når man er i et mørkt rom. Da får HyperX Fury Ultra virkelig visst seg frem fra sin beste side. Denne egenskapen er det flere som har lagt merke til og nevnt som bra. For å få tilgang til alle regnbuens farger krever det USB-tilkobling. Når denne er opprettet så er det bare å nyte det HyperX Fury Ultra har å tilby av fargesprakende lys.

 

 

Hele undersiden av musmatten er dekket av gummi. Dette sørger for at den ligger som støpt til alle slags overflater om det er på dyna, databordet, kjøkkenbørdet, stuebordet eller hvor det måtte været. Den ligger så støpt at det knapt går an å rikke den fra flekken. Denne egenskapen er også veldig god å ha spesielt når gamingen blir veldig intens. Da kan det gå litt hardt utover både mus og musmatte.

 

Overflaten på HyperX Fury Ultra er glatt. Det vil si det skal minimalt til min HyperX Pulsefire Surge flytter seg på musmatten. Faktisk måtte jeg stille ned på seinsitiviteten eller DPI-en som det heter på fagspråket for at jeg skulle få kontroll. I spill som Battlefield, Call of Duty, Far Cry, Overwatch og Fortnite som spilles på denne PCen er det viktig med godt, nøyaktig sensitivitet. Her er jeg nøye med både mus og musmatte for at jeg skal ha full kontroll på slagmarken. Det å ha kontroll på styringen i spesielt skytespill er alfa omega om en skal lykkes eller ikke. Har spilt med mye forskjellig utstyr opp igjennom mitt lange gamingliv hvor jeg har opplevd ikke å ha kontroll. Heldigvis er ikke dette tilfelle med HyperX sine produkter som leverer og leverer gang etter gang.

 

 

Som jeg skrev innledningsvis så har dama mi også testet ut HyperX Fury Ultra. Her er hennes egne ord på opplevelsen med musmatten:

“Denne gangen har jeg vært så heldig å få teste ut en musmatte av type HYPERX FURY ULTRA. Det er en hard musmatte med fancy lys. Jeg elsker litt dill,dall så denne passer meg perfekt. Den tar litt plass men er verdt det. Lyset skifter farge og det blir veldig fancy i mørket. Lyset kan styres via et program du kan laste ned på nettsiden til HyperXgaming. Greit for de som vil ha en farge å ikke skiftende hele tiden. Den sitter stødig og fast på bordet for under er det antiskliputer så det blir ingen irritasjon for at den sklir hit å dit. Musmatten er veldig glatt,noe som gir en god glid til musa. Merket forskjellen jeg ihvertfall. HyperX er jo et kjent merke for de som har peiling på slikt og de har gode produkter så for den som liker det litt fancy så kan denne anbefales. Blir å fortsette å bruke denne jeg ihvertfall.”

 

 

Med andre ord, jeg må nok kjempe om med nebb og klør om jeg skal få gleden av å bruke denne musmatten – hehe, men gudbevares. Er superfornøyd at dama mi virkelig er så interessert i gaming at jeg vil nok la henne få den største gleden av HyperX Fury Ultra så får jeg bruke den når hun er ute av huset eller ikke gamer. Uansett, Vi er begge to meget, meget godt fornøyde med denne musmatten fra HyperX. De har igjen bevisst at de har koll på produktene sine. Selskapet vet hva vi gamere gjerne vil ha som de igjen beviser med denne fete musmatten. Nok en gang så må jeg bøye meg i støvet over et knakende godt produkt som levere til gangs. Det har alt hva man kan ønske pluss litt til. Musen glir lekende lett over musmatten og sørger for en god nøyaktighet både når man spiller spill eller enkelt og greit surfer på nettet. Det beste med HyperX Fury Ultra er at man kan spille i sengen og la musmatten ligge i dynen. Perfekt for en sen søndags morgen hvor man kan utsette å stå opp og heller ta et slag Battlefield i stedet.

 

 

Vil du vite mer om HyperX Fury Ultra så gå inn på nettsiden for produktet.

 

 

 

80 millioner tastetrykk på HyperX Alloy Elite 2!

 

HyperX ligger definitivt ikke på latsiden og annonserer det ene fete spillproduktet etter det andre. Senere i år er det klart for lansering av et helt nytt tastatur som har fått navnet Alloy Elite 2. Her er det snakk om et tastatur som har alt av fargesprakende LED-lys, innstillinger, knappekombinasjoner pluss masse annet snacks. Alloy Elite 2 er bygd opp på en solid stålramme som tåler en skikkelig trøkk om uhellet skulle være ut, men også vedvarende massiv gaming.

 

 

Opp igjennom årene har jeg spilt med flere forskjellige tastaturer fra HyperX. Hver eneste gang et nytt tastatur har blitt lansert har jeg fått gleden av å teste. Med det vet jeg også hvilken kvalitet som ligger bak produktene til HyperX. Her får man det man kan begjære for pengene pluss litt til. Alt er perfekt balansert mellom funksjonalitet og brukerglede. Derfor er det med stor spenning at HyperX kommer med et nytt tastatur som jeg tror kommer til å kicke godt.

 

 

En annen ting som definitivt bør nevnes er kvaliteten. I det kommende Alloy Elite 2 lover HyperX at switchene i tastaturet skal tåle minst 80 millioner tastetrykk. Smak på tallet 80 millioner. Det er søren meg et stort tall. Så ja, Alloy Elite 2 tåler altså 80 millioner tastetrykk selv om du klarer å unngå søl i tastaturet da.

 

Her er litt mer specs om det nye tastaturet til HyperX:

Switch                                                                HyperX Switch

Type                                                                   Mechanical

Backlight                                                            RGB (16,777,216 colours)

Light effects                                                       Per key RGB lighting1 and 5 brightness levels

Onboard memory                                              3 profiles

USB 2.0 Pass-through                                       Yes

Anti-ghosting                                                      100% anti-ghosting

Key Rollover                                                       N-key mode

LED Indicator                                                     Yes

Media control                                                     Yes

Game Mode                                                       Yes

OS compatibility                                                 Windows® 10, 8.1, 8, 7

 

Key Switches

Switch                                                                HyperX Red

Operation Style                                                  Linear

Operating Force                                                 45 g

Actuation Point                                                  1.8 mm

Total Travel Distance                                         3.8 mm

Life Span (Keystrokes)                                      80 million

 

Cable

Type                                                                      Attached, Braided

Length                                                                  1.8 m

 

Dimensions

Width                                                                   444.0 mm

Depth                                                                   174.0 mm

Height                                                                  37.4 mm

Weight (Keyboard and cable)                             1530 g

 

 

Dette lover altså meget godt for HyperX Alloy Elite 2 som lanseres senere i år hvor det også vil være kompatibel med PS4 og Xbox One. 

 

HyperX har hittil sendt ut over 65 millioner enheter noe som en imponerende antall og som gjøre selskapet til en av de største produsentene av spillutstyr i verden. Det er Kingston Technology som har merket HyperX om du ikke visste det. 

 

Hvilket gamingtastatur spiller du med nå?